Author Topic: ΠΑΟΚ-αέλ τυρί 1 - 0 Σάββατο 5/12/09 ώρα 19:00 novasports  (Read 4449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
μην δω πάλι τις παπαριές περί επαγγελματικών νικών και τέτοιες μαλακίες γιατί θα πειστώ οτι είμαστε τελείως γτπ σαν οπαδοί, η ομάδα σήμερα δε βλεπότα. Τραγικοί σε όλα τα σημεία. Δεν άντεχα να το δω από την τηλεόραση, δεν είναι ομάδα αυτό το πράγμα. Είμαστε σε απίστευτο αγωνιστικό αδιέξοδο, έχουμε μάθει να παίζουμε ένα μονοδιάστατο τελείως ποδόσφαιρο κι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και πιο κακοί.
Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά νομίζω ότι όλοι ειναι εκνευρισμένοι με αυτό το χάλι.
Κάτι πρέπει να αλλάξει, εμφανίσεις σαν τις σημερινές μας ρίχνουν στην πιο μαύρη απελπισία, αφού από την άλλη γνωρίζουμε ότι λεφτά για μεταγραφές δεν παίζουν.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι η ομάδα για πολύ ακόμα, δε γίνεται να βλέπουμε αυτό το πράγμα κάθε κυριακή.

και κερδιζουμε σχεδον παντα.....πως γενεν αυτο (ογκουνσοτο).... ;D ;D

makptol

• Guest
ΠΑΟΚ-λαρισα 2-2 με δυο γκολ του κυπαριση τα θυμαστε ξερετε τι ωραιο ματς ηταν
? τι μπαλαρα παιξαμε εμενα ομως με χαλασε η ισοπαλια το σαββατοκυριακο μου  >:(

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ναι όμως ούτε τέτοιες μπορείς να τις πανηγυρισεις. απλά δε σου βγαίνει,
αν εσύ δεν βλέπεις σημαντικότατο αγωνιστικό προβλημα τότε τι να σου πω?
το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι άλλοι το βλέπουν, με πρώτον και καλυτετο τον πάντα ψυχραιμο Σάντος που από το ματς με τον ηρακλά και μετά φαίνεται ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα νεύρα. Τώρα βέβαι δε ξέρω με ποιον τα χει, με τον εαυτό του που βλέπει οτι η δουλεια του δεν βγαίνει, με τους παίχτες που θεωρεί οτι δεν μπορούν να κάνουν αυτά που τους ζητάει? Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτό το στυλ παιχνιδιου δεν προχωράει πια, δεν μας ανεβάζει επιπεδο και αυτό φαίνεται σε κάθε ντέρμπι που χάνουμε με κατεβασμένα τα χέρια
δε ξέρω αν αυτό είναι το μαξιμουμ των παιχτών μας αλλά ελπίζω να μην είναι και ο λόγος που είμαστε τέτοιο χάλι να είναι ο σάντος,
πάντως η ομάδα απο την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τώρα δείχνει πως δεν έχει μέλλον, δεν έχει ελπίδα για κάτι καλύτερο, όλα τ'αλλα είναι να χαμε να λέγαμε

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
κλασσικός φετινός ΠΑΟΚ. όσοι κρατάτε μόνο τη νίκη και το τρίποντο μετά μην αναρωτιέστε γιατί μας ξεβρακώνει ο ποκ όπου μας βρίσκει. και δυστυχώς ΘΑ μας ξεβρακώνει...

ας είναι καλά ο βιτόλο που κουράστηκα να τον βλέπω παντού. κουτσιανικούλης και φωτάκης άμα δεν μπορούν ούτε σε αυτά τα ματς... επίσης τα πλάγια που εκτελούν τα 2 μας μπακ είναι όλα αλλαγές.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή!!!!   :-[ :-[ :-[

Ο δον γιατί κοπανιέται στον πάγκο δεν μπορώ να καταλάβω, είναι δυνατόν τρία χρόνια με το ίδιο προπονητή και να μην μπορούμε να αλλάξουμε τρίτη πάσα??? Κρατάμε μόνο τη νίκη και κοιτάμε μπροστά τα δύσκολα ματς με καβάλα και τέλη.

Υ.Γ. Τεράστια η απουσία του Πάμπλο σήμερα,  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Matador

• Αλλαγή
μην δω πάλι τις παπαριές περί επαγγελματικών νικών και τέτοιες μαλακίες γιατί θα πειστώ οτι είμαστε τελείως γτπ σαν οπαδοί, η ομάδα σήμερα δε βλεπότα. Τραγικοί σε όλα τα σημεία. Δεν άντεχα να το δω από την τηλεόραση, δεν είναι ομάδα αυτό το πράγμα. Είμαστε σε απίστευτο αγωνιστικό αδιέξοδο, έχουμε μάθει να παίζουμε ένα μονοδιάστατο τελείως ποδόσφαιρο κι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και πιο κακοί.
Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά νομίζω ότι όλοι ειναι εκνευρισμένοι με αυτό το χάλι.
Κάτι πρέπει να αλλάξει, εμφανίσεις σαν τις σημερινές μας ρίχνουν στην πιο μαύρη απελπισία, αφού από την άλλη γνωρίζουμε ότι λεφτά για μεταγραφές δεν παίζουν.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι η ομάδα για πολύ ακόμα, δε γίνεται να βλέπουμε αυτό το πράγμα κάθε κυριακή.

Μην την βλεπεις! Κατσε δες σκι καλυτερα!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

the_xristis_4

• Guest
paok giati giati mas exeis .................

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish. Δημοσιεύσεις σε greeklish θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση. Εξαίρεση αποτελούν οι δημοσιεύσεις των μελών που το σύνολο των δημοσιεύσεών τους δεν ξεπερνά τις πέντε (5) στο σύνολο του forum. Οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις θα τροποποιούνται από τους διαχειριστές και συντονιστές, θα σβήνονται με γραμμή και θα γίνεται σύσταση στο μέλος. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μετατρέπουμε τα greeklish σε ελληνικά υπάρχουν εδώ. Στην περίπτωση που ο μετατροπέας δεν δουλεύει οι συντονιστές του forum θα ανέχονται δημοσιεύσεις σε greeklish. Υπενθυμίζουμε ότι η σωστή ορθογραφία και ο σωστός τονισμός βοηθούν ακόμα περισσότερο στην ανάγνωση.
Του κανόνα εξαιρούνται τα ξενόγλωσσα κομμάτια του forum καθώς και το PAOKWORLD Live!
« Last Edit: December 05, 2009, 22:03:59 by tsakalaki »

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *

+1926 ;)
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
να σου πω Ματαδορ την αμαρτία μου έτσι όπως έβλεπα το ματς και δεν αντεχόταν με τίποτα η εμφανίση μας ημουν συνεχεια στο ζάπινκ και στο eurosport είχς μια μαλακια σκι που κανουν ζιγκ ζαγκ στα σημαιακια και κατεβαίνουν μια κατηφορα, ε που λες έκατσα και χαζεψα δυο τρεις που κατεβαίναν,
ε τι να κάνουμε ο ΠΑΟΚ ειναι αρρωστια και πιστεψε με εδω που βρίσκομαι γίνεται ακόμα μεγαλυτερη και οταν τον βλέπεις έτσι πρωτα στεναχωριεσαι απίστευτα και μετα εκνευριζεσαι

Offline eagle

• Αποστολή
  • **

Σωστος!!! Σκεφτείτε και αυτο, αφου κερδίσαμε , να πανε να #@%%& τα υπόλοιπα,αλλες φορές παίζαμε μπάλα και δεν κερδίζαμε, τώρα κερδίζουμε και θέλουμε και μπαλάρα. Γίνεται;

Forza Mechanico. Forza Fernado Santos!!!

:rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :03:
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
δεν κραταω τους 3 ποντους.ειμαι ηδη εκτος του στοχου του πρωταθλητισμου.τουλαχιστον ετσι πιστευω.πλεον δεν με απογοητευει ο ΠΑΟΚ γιατι με επεισε οτι δεν μπορει ετσι ουτε να χτισει ομαδα πρωταθλητισμου ουτε να δουμε μπαλα.αρα περιμενω να δω αν και τι αλλαγες σχεδιαζονται στο ποδοσφαιρικο τμημα.πλεον καμια δικαιολογια δεν ειναι ανεκτη.ουτε για προπονητη ουτε για παιχτες

Offline Matador

• Αλλαγή
Παντως ρε παιδια στην επιθεση δεν ξερουν ουτε τα βασικα. Κανεις αντεπιθεση 4 με 2 και δε ξερουν που να τρεξουν και την θεση να παρουν.
Επισης οταν βγαινει ο παικτης απο τα πλαγια, πχ Βιερινια, οι υπολοιποι τρεχουν σαν γιδια ολοι μπροστα στο τερμα, χωρις συγκεκριμενες θεσεις, δλδ να πιασει ο ενας το πρωτο δοκαρι, ο αλλος το δευτερο και να κρατησει καποιος το βαθος δλδ να πιασει θεση στο πεναλτυ για να περιμενει την μπαλα προς τα πισω  η να ερχεται σαν τραιλερ.
Αναγκαζονται πολλες φορες να σηκωνουν την μπαλα οι πλαγιοι με προορισμο την τυχη, μηπως, αν............

Πολυ αδουλευτη η ομαδα επιθετικα!
Τεσπα κραταω τους 3 βαθμους

Υ.Γ.
Γερο μην νομιζεις οτι και εγω τους βλεπω και τα 90'. Και τα δικα μου ματια εχουν βγαλει καταρακτη!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

North_pole

• Guest
Πολύ καλή αμυντική λειτουργία, σε αντίθεση με την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Δεν παίξαμε καλά σήμερα παρόλο που οι συνθήκες εξελίχθηκαν όσο πιο ευνοϊκές γινότανε. Γκολ στο 4, αποβολή αντιπάλου παίκτη στο β ημίχρονο, ανοιχτοί χώροι για Κουτσια και Βιεϊρίνια, και δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ, ώστε απλά και εύκολα να πάρουμε το παιχνίδι. Και πάλι όμως είτε απλά και εύκολα, είτε με άγχος και δύσκολα, η νίκη δίνει 3 βαθμούς και αυτούς καταφέραμε να τους πάρουμε. Είμαστε ένα τρίποντο μακριά απο την περσινή μας αντίστοιχη συγκομιδή. Παρόλα τα προβλήματα, τους τραυματισμούς, το μοντάρισμα, τις ήττες στα ντέρμπυ, είμαστε σταθεροί και οι μόνοι που διατηρούμαστε κοντά στους πρωτοπόρους.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καταρχηνα δηλωσω οτι ειμαι πολυ πιο χαρουμενος που πηραμε το 3ποντο, παρα να παιζαμε καλα κ με ενα τσαφ η με εκεινη την γκολαρα κυπαρισση να ηταν 2-2΄.
παρακατω.... η ομαδα μεσοεπιθετικα ειναι τραγικη. Αυτο το παιχνιδι ηταν ενα τεστ του τι θα κανεις οταν βγαινεις στην αντεπιθεση, και σε αυτο το τεστ αποτυχαμε ΟΙΚΤΡΑ. Τραγικες τοποθετησεις, απαραδεκτες τελικες πασες, αποκαρδιωτικα χαμενες ευκαιριες οχι για γκολ, αλλα για προσπαθεια ευκαιριας για γκολ. Δεν ξερω πως μπορει να αλλαξει αυτο, αλλα ξερω πως κερδιζω και ετσι χτιζεται το μεταλλο της ομαδας στα ματς εκτος ΠΟΚ...
.... εκει ειναι η μεγαλυτερη παρακαταθηκη που θα μας αφησει οταν φυγει (ελπιζω) το καλοκαιρι ο Σαντος. Πρεπει ολοι να παραδεχτουμε οτι εδωσε ΜΕΤΑΛΛΟ στην ομαδα εναντιον των αντιπαλων εκτος ΠΟΚ, εχτισε μια νοοτροπια στους παικτες οτι "απο αυτους, δεν χανουμε οτι κ να γινει". Αυτο ειναι πολυ πολυτιμο κ πρεπει να το κρατησουμε, ο μονος τροπος ειναι να μεινουν καποια βασικα συστατικα αυτης της νοοτροπιας και του χρονου, δλδ αρκετοι παικτες. Απο εκει και περα, με εναν καινουργιο προπονητη που θα δωσει κ το μεταλλο του "ΠΑΟΚ εισαι" στα ντευμπυ μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

makptol

• Guest

Σωστος!!! Σκεφτείτε και αυτο, αφου κερδίσαμε , να πανε να #@%%& τα υπόλοιπα,αλλες φορές παίζαμε μπάλα και δεν κερδίζαμε, τώρα κερδίζουμε και θέλουμε και μπαλάρα. Γίνεται;

Forza Mechanico. Forza Fernado Santos!!!

:rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :03:

θελουμε και τα δυο αν ομως δεν γινεται χιλιες φορες το αποτελεσμα χιλιες φορες .....

kospatras

• Guest
για τον πουτσο η ομαδα.τους βαθμους τι να τους κανω αν δεν χτυπαω πρωταθλημα?να παω πλευ οφ να με κοροιδευει ο σιχαμενος μπαγιεβιτς με την φοβερη φετος αεκ?

giannis80

• Guest
Ουζουνίδη,άντε ρε αγόρι μου που ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα,βλάχο,ε βλάχο.Άντε κάθε χρόνο με τον ΠΑΟΚ,μαλάκα.
Αγωνιστικά,τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.Συνεχίζουμε.

Offline t.b

• Αλλαγή
Αν κάτσουμε και θυμηθούμε θα βρούμε και πολλά ματς που παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Δεν σημαίνει ότι όταν παίζεις καλά πρέπει να χάνεις το ματς και όταν παίζεις όπως σήμερα το κερδίζεις σώνει και καλά.
Υπάρχουν άπειρα παιχνίδια για να φέρουμε για παράδειγμα.
Πρέπει να μας νοιάζει τι έγινε και τι είδαμε σήμερα και όχι πριν από χρόνια και με κάθε Κυπαρίσση!
Εγώ σήμερα ένοιωσα και είδα τον ΠΑΟΚ έτσι..

Τραγικό!!
Έκτρωμα!!
Δεν βλέπεται!!
Δεν αντέχεται!!
Καμιά δικαιολογία για προπονητή και παίκτες.
Εμφανίσεις σαν την σημερινή μας σκοτώνουν!

Βελτιώστε την εικόνα σας...

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
για τον πουτσο η ομαδα.τους βαθμους τι να τους κανω αν δεν χτυπαω πρωταθλημα?να παω πλευ οφ να με κοροιδευει ο σιχαμενος μπαγιεβιτς με την φοβερη φετος αεκ?

για να δούμε τι είδος γέλια θα κάνει ο "πορτοφολος" στα play off χωρίς την συμμετοχη τις κούλας

γκούχου γκούχου αν είναι φυσικά ακόμα προπονητής
PAOK PANO APO OLLA

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν θελω να γραψω κατι για το ματς...ουτε εμενα μου αρεσε η ομαδα....
αλλα ενα πραγμα θελω να πω:
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 5-6 ΜΟΥ ΠΡΗΞΑΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ....ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....
@zagorakis κρατα μου το δευτερο διαρκειας που εχεις για την 4...στο επομενο εντος εδρας ερχομαι μαζι σου...δεν κανω πλακα....