μπλα μπλα μπλα και μετά κανα 2 ώρες πάλι μπλα μπλά...
φτάσαμε να λέμε χάσαμε στη λεπτομέρεια το ματς. ΟΠΟΙΟΣ χθες έβλεπε 1 ματς εμένα θα με βρεί να διαφωνώ...ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ 18 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 10+ ΧΡΟΝΙΑ.
Ποια λεπτομέρεια? λεπτομέρεια είναι να σου κάτσει μια εσένα μια στον αντίπαλο, όταν ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ δεν είναι λεπτομέρεια είναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ δικιά σου καθώς είναι συμπερασμα το ότι είσαι ΑΜΠΑΛΟΣ, που τρώς (οκ εδώ παίζει και τύχη) 2 σκασίματα κάτω από τα πόδια, που χάνεις το άχαστο τετ α τετ επειδή προφανώς....ξεμπούκωσες με το ρούλη, που σε πέρνει κεφαλιά ο (αλήθεια έγινε πιστέψτε το) ο Χέρσι μέσα στην περιοχή σου, που περιμένεις να τραβήξει ο ποιο καταπονημένος σου παίκτης (Πάμπλο) ενώ καμία μομφή για τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ που παίζουν με τη σερβιέτα φορεμένη, που ο Καράμπελας, ο Γκέντσογλου, ο Χέρσι, ο Καφές, ο (σπρίντερ ο πούστης λέμεεεεε) Μαντούκα και ο Αραούχο σε κάνουν γιο γιό, που έκανες στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του πρωταθλήματος 2,5 φάσεις σε 90 λεπτά, και που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΣΤΟ ΣΑΧΑ Η ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!!!
έχουμε χάσει τη μπάλα. 45 λεπτά οι οπαδοί της κούλας την κράζαν όταν δε μπορούσε να αλλάξει μπάλα...εμείς όταν δε μπορούμε να αλλάξουμε μπάλα δεν κράζουμε..."στηρίζουμε"! έχει χαθεί ο έλεγχος, η ουσία και κάθε λογική!
παίκτες τύπου Λίνο, Αραμπατζή, Παπάζογλου, Κούτσα, Μουν, ΣΑβινί, Σορλάν ( ο φετινός), Φωτάκη, και (ξεμπουκωμένου) Μούσλι δεν δίνουν τίποτα! ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ φέτος! ούτε μια "Λεπτομέρεια" που χρειάζεται για να κερδίσουμε την πιο ΠΕΤΑΜΕΝΗ ομάδα που έχει εμφανίσει μπροστά μας το ΠΟΚ EVER. Περιμένω να δω και Αμπουμπακαρί και Φιλομένο απλά όχι γιατί θα "τυφλωθώ" από την απόδοση τους, αλλά για να μην είμαστε άδικοι καθώς δεν έχουν παίξει ακόμα.
Μόνο λεζάντα και πρόλογο, δηλώσεις και άνεση μετά από κάθε γκέλα...
Φταίνε όλα! εμένα με έχει διαλύσει έχω βαρεθεί να ζω στην Αθήνα μετά από κάθε εμφάνιση της ομάδας που αγαπώ με το ΠΟΚ...οι πιο Βόρειοι αδερφοί έχετε πολύ άνεση να τα πείτε ο ένας στον άλλο μετά από κάθε στραβή, την περνάτε πιο άνετα...ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ...ας κάνουμε κανα 2μηνο ανάλυση πάλι για τις "λεπτομέρειες"
ΥΓ την επόμενη φορά στο ματς με την κούλα ας καταθέσουμε και κανένα στεφάνι, ή ας φέρουμε και τίποτα γλυκά! μην πάνε χαμένα τόσα αγκαλιάσματα...
ΥΓ2 το ότι οι οπαδοί της κούλας που πήγαν να δούν το ντέρμπι φτάσαν το τεράστιο νούμερο των 12000 λέει πολλά για το πως μας βλέπουν εδώ..και εμείς φροντίζουμε με κάθε μας κατέβασμα να το επιβεβαιώνουμε...ομαδούλα σκέτη