Author Topic: αεκάκι - ΠΑΟΚ 1-0 Σάββατο 28/11/09 ωρα 19:00 novasports1  (Read 7122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
....Αυτό είναι το χειρότερο,να μπολιαστεί το υποσεινήδητο του ΠΑΟΚΤΣΗ με την ιδέα του πρώτου στο χωρίο και..δε γαμείς......
++++

Είναι τουλάχιστον αστείο να κατηγορούμε παίκτες. Πρόκειται για το καλύτερο υλικό που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια...
πες μου οτι το εγραψες για πλακα αυτο οπως πειτε μου και εσεις που γραψατε για διαιτησια οτι κανετε και εσεις πλακα, δεν ειναι δυνατο να λεγονται αυτα

το παιχνιδι φαινοτανε οτι θα κριθει στο γκολ και κριθηκε απο την ποιοτητα (και λιγο τυχη) ενος παικτη που εσυ δεν εχεις και εκει μονο...

για να παιρνεις αυτα τα παιχνιδια θελεις και παικτες ποιοτητας που μπορουν να σου κανουν την διαφορα και εμεις εχθες δεν τους ειχαμε. Τα εχουμε πει πολλες φορες για ιβιτς και το προβλημα στα πλαγια εκτος του βιερινια. Τα εχουμε πει για τα μπακ μας. Τα εχουμε πει οτι με τους αργους γκαρσια και ιβιτς στον αξονα σου παιρνουν ευκολα μετρα προς την εστια σου τα αντιπαλα χαφ, και πολλα αλλα κουσουρια της ομαδας

αν καποιοι νομιζουν οτι εχουμε τοσο καλους παικτες που τους κανει λουζερ ο προπονητης τι να πω, εχει και αυτος μεριδιο ευθυνης αλλα με αυτους ουτε ο μουρινιο δεν παει μπροστα την ομαδα..μπορεις να εχεις μια κακη ομαδα με καλους παικτες αλλα καλη ομαδα με κακους παικτες δεν κανεις ουτε με μαγικα

για μενα ο αποκλεισμος απο το ουεφα, το μετριο ξεκινημα και οι κακες εμφανισεις εχουν να κανουν κατα κυριο λογο με τις αποτυχημενες κατα 80% επιλογες της διοικησης σε παικτες...και καλο θα ειναι να το χωνεψουμε οτι η ομαδα απαρτιζεται κυριως απο μετριυς παικτες με πολλα και εμφανη μειονεκτηματα και οτι φτανουν το ταβανι τους
« Last Edit: November 29, 2009, 13:27:04 by blue_eyes »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Καλά τωρα. Τρία χρόνια μετά και αφού αλάξαμε 15 παίκτες γυρίσαμε στην ίδια καραμέλα.
Και θα πάρεις άλλους 15 για να ξαναγυρίσεις στα ίδια σε 3 χρόνια.

Γκαρσία, μούσλι, βιειρίνια, βιτόλο, κοντρέρας δεν είχες ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια. Η δε μεταγραφή κουτσιανικούλη ήταν επίσης αρκετά μοναδική για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.
Αλλά είναι πολύ έυκολο να απαξιωθούν και να μην αποδίδουν οι παίκτες όταν μια ομάδα κινείται στη μετριότητα. Αντίστοιχα παραδείγματα είναι πάμπολλα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Εκτος της χρονιάς του κυπέλλου με μπάγεβις (που απλά είναι συγκρίσιμο), θεωρώ ότι το υλικό φέτος δε συγκρίνεται με το υλικό κάποιας άλλης χρονιάς τα τελευταία 20 χρόνια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Προφανώς λιάκο τους τωρινούς τους θεωρείς καλύτερους από Φραντζέσκο,νάγκμπε.ολιβάρες,μαραγκό,τουρσουνίδη,ζαγοράκη,βρύζα .......

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εννοείται

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε παιδια το θεμα ειναι αν ο τωρινος ΠΑΟΚ ειναι τοσο καλος ωστε να ειναι ο καλυτερος ΠΑΟΚ της 20ετιας ή αν ειναι τοσο καλος ωστε να χτυπησει κορυφη;

εμενα με ενδιαφερει να ειναι τοσο καλος ΤΩΡΑ ωστε να πρωταγωνιστει απεναντι στο ΠΟΚ

μπορει του χρονου να εισαι ακομη καλυτερος αλλα αν παλι δεν μπορεις να φτασεις σε υψηλα στανταρ και να χτυπας τις αθηναικες ομαδες τοτε τι το θελω ρε παιδια;;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
απόψεις είναι αυτές.......απλά μην προσπαθείς να τις περάσεις σαν δεδομένο για όλους......τα γεγονότα σε διαψεύδουν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Νομίζω ότι κάνεις το λάθος να συγκρίνεις τις πορείες και τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής με τις αντίστοιχης της σημερινης.
Αν συγκρίνεις μεμονώμενα κάθε ποδοσφαιριστή που ανέφερες και την καριέρα του με τους σημερινούς νομίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου.

Καλός ο συναισθηματισμός, καλά περάσαμε τότε, μες στην καρδιά μου είναι ο φραντζέσκος και ο ναγκμπε και φυσικά ο ζαγοράκης, αλλά πολυετείς καριέρες σε καμπιονάτο και πριμέρα ντιβισιόν δε συγκρίνονται με όφη, αεκ και βάζελο.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχεις ανβάσει κατκόρυφα το μπάτζετ σου, που αποτελεί και το πλέον αντικειμενικό κριτήριο καθώς την αγοραία αξία ενός ποδοσφαιριστή δεν τη διαμοφώνει η δική μου ή η δική σου άποψη.
« Last Edit: November 29, 2009, 14:29:11 by liakos »

Offline blue_eyes

• Βασικός
απόψεις είναι αυτές.......απλά μην προσπαθείς να τις περάσεις σαν δεδομένο για όλους......τα γεγονότα σε διαψεύδουν
καπρι ποια γεγονοτα με διαψευδουν δηλαδη; ???

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
στον liako αναφερεται ρε φιλε, οχι σε εσενα
ειναι αστοχο τελειως να συγκρινουμε ομαδες και περιοδους χωρις να παιρνουμε υποψιν ολες τις υπολοιπες παραμετρους που συνεβαιναν καποια περιοδο.
πχ με μπαγεβιτς καναμε ντροπιαστικες ηττες απο αεκ αλλα τοτε ολος ο κοσμος τον στηριζε και μερικοι πιστευουν οτι αυτη ηταν η καλυτερη ομαδα μας.
η γυμνια της ομαδας μας φαινεται οταν παμε να ανοιχτουμε να βαλουμε γκολ, ειμαστε ξεφραγο αμπελι πραγματικα, αρα αναγκαστικα ο σαντος το παιζει τσουκου τσουκου.
παντως μελαγχωλω αφανταστα οταν διαπιστωνω οτι ο νεος τουρσουνιδης δεν εχει ερθει ακομα στον ΠΑΟΚ. οπως σε εκεινο το ματς με τα σκουληκια να περασει την μιση ομαδα μονος του και να τους το καρφωσει.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Είναι άστοχο γενικά να συγκρίνουμε το υλικό της σημερινής ομάδας με το υλικό μιας άλλης χρονιάς χωρίς να συνυπολογίζουμε το βασικότερο κριτήριο, το υλικό των αντιπάλων.
Οι 16 ομάδες της Λίγδας σήμερα έχουν κατά μέσο όρο πολύ καλύτερο υλικό από τις εποχές που ο ΠΑΟΚ είχε τον Φραντζέσκο βασικό στέλεχος.
Το ότι εμείς έχουμε καλύτερο υλικό από πριν "x" χρόνια δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα.
Για αυτό άλλωστε δεν έχει και ΚΑΜΙΑ αξία να μιλάμε για 3η θέση στο πρωτάθλημα όταν πχ τερματίζουμε 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Μοναδικό πραγματικά αντικειμενικό και διαχρονικό κριτήριο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η διαφορά από την κορυφή. Χαίρομαι μάλιστα ιδιαίτερα που ο Σάντος έχει αυτή τη φιλοσοφία γιατί θα κριθεί βάσει αυτής.
Όλα τα άλλα είναι συζητήσεις με υποκειμενική χροιά.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Και αυτό που γράφεις έχει υποκειμενική χροιά όμως.
ιατί υπονοείς ότι οι διαφορές στην αξία του υλικού έμειναν ίδιες.
Δηλαδή ο μόνιμος πρωταθλητής γαύρος είχε ίδια διαφορά μονάδων όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτό φυσικά δεν ισχύει γιατί η διαφορά ζάχοβιτς-ζιοβάνι από βελή, ζαφειριου και σιδηρόπουλο είναι πολύ μεγαλύτερη από τη διαφορά γκαρσία-βιτόλο, βιειρίνια από γκαλέτι, ντούντου, ντιόγο.
Συνεπώς είναι λογικό και επόμενο να είσαι πιο κοντά στο γαύρο σήμερα από τότε.

Και για να μην κάνουμε φιλολογικές συζητήσεις: ασφαλώς και θεωρώ ότι είχε μακράν το μεγαλύτερο μπάτζετ να διαχειριστεί ο σάντος και άρα το καλύτερο υλικό. Σύγκριση τουλάχιστον με τα τελευταία 6-7 χρόνια μπορεί να γίνει. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε σοβαρά πράγματα και το χειρότερο είναι ότι η φετινή χροιά εξελίσσεται σε πισωγύρισμα. Η διαφορά σου από την κορυφή θα είναι το βράδυ 7-9 βαθμούς

Offline ved

• Αλλαγή
dikefale ο σαντος δεν θα κριθει απο την διαφορα που θα παρει στο τελος αλλα απο την θεση που θα παρει τελικα στα πλει οφ.

γιατι και 10 βαθμους να παρει διαφορα απο την αεκ στα πλει οφ η διαφορα θα ειναι στους 2...και συμφωνα με τα στατιστικα και την αποδοση του πορτογαλου στα ντερμπι παλι φαπες θα μαζεψουμε και η καταληξη θαναι η ιδια...
το χανουμι στον ομιλο εσυ στα προκριματικα θα τον τσακωσει παλι κανας κακομοιρης σολιντ και αντε παλι απο την αρχη.

αφου το συστημα ειναι αυτο θελουμε μια ομαδα που να περνει τα κρισιμα ματς και ντερμπι και ας χανει και απο καμια καβαλα.

την αεκ δεν θα την ξαναπετυχουμε παλι τοσο χαλια διοικητικα οικονομικα και αγωνιστικα οπως χθες.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μπλα μπλα μπλα και μετά κανα 2 ώρες πάλι μπλα μπλά...

φτάσαμε να λέμε χάσαμε στη λεπτομέρεια το ματς. ΟΠΟΙΟΣ χθες έβλεπε 1 ματς εμένα θα με βρεί να διαφωνώ...ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ 18 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 10+ ΧΡΟΝΙΑ.

Ποια λεπτομέρεια? λεπτομέρεια είναι να σου κάτσει μια εσένα μια στον αντίπαλο, όταν ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ δεν είναι λεπτομέρεια είναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ δικιά σου καθώς είναι συμπερασμα το ότι είσαι ΑΜΠΑΛΟΣ, που τρώς (οκ εδώ παίζει και τύχη) 2 σκασίματα κάτω από τα πόδια, που χάνεις το άχαστο τετ α τετ επειδή προφανώς....ξεμπούκωσες με το ρούλη, που σε πέρνει κεφαλιά ο (αλήθεια έγινε πιστέψτε το) ο Χέρσι μέσα στην περιοχή σου, που περιμένεις να τραβήξει ο ποιο καταπονημένος σου παίκτης (Πάμπλο) ενώ καμία μομφή για τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ που παίζουν με τη σερβιέτα φορεμένη, που ο Καράμπελας, ο Γκέντσογλου, ο Χέρσι, ο Καφές, ο (σπρίντερ ο πούστης λέμεεεεε) Μαντούκα και ο Αραούχο σε κάνουν γιο γιό, που έκανες στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του πρωταθλήματος 2,5 φάσεις σε 90 λεπτά, και που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΣΤΟ ΣΑΧΑ Η ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!!!

έχουμε χάσει τη μπάλα. 45 λεπτά οι οπαδοί της κούλας την κράζαν όταν δε μπορούσε να αλλάξει μπάλα...εμείς όταν δε μπορούμε να αλλάξουμε μπάλα δεν κράζουμε..."στηρίζουμε"! έχει χαθεί ο έλεγχος, η ουσία και κάθε λογική!

παίκτες τύπου Λίνο, Αραμπατζή, Παπάζογλου, Κούτσα, Μουν, ΣΑβινί, Σορλάν ( ο φετινός), Φωτάκη, και (ξεμπουκωμένου) Μούσλι δεν δίνουν τίποτα! ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ φέτος! ούτε μια "Λεπτομέρεια" που χρειάζεται για να κερδίσουμε την πιο ΠΕΤΑΜΕΝΗ ομάδα που έχει εμφανίσει μπροστά μας το ΠΟΚ EVER. Περιμένω να δω και Αμπουμπακαρί και Φιλομένο απλά όχι γιατί θα "τυφλωθώ" από την απόδοση τους, αλλά για να μην είμαστε άδικοι καθώς δεν έχουν παίξει ακόμα.

Μόνο λεζάντα και πρόλογο, δηλώσεις και άνεση μετά από κάθε γκέλα...

Φταίνε όλα! εμένα με έχει διαλύσει έχω βαρεθεί να ζω στην Αθήνα μετά από κάθε εμφάνιση της ομάδας που αγαπώ με το ΠΟΚ...οι πιο Βόρειοι αδερφοί έχετε πολύ άνεση να τα πείτε ο ένας στον άλλο μετά από κάθε στραβή, την περνάτε πιο άνετα...ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ...ας κάνουμε κανα 2μηνο ανάλυση πάλι για τις "λεπτομέρειες"

ΥΓ την επόμενη φορά στο ματς με την κούλα ας καταθέσουμε και κανένα στεφάνι, ή ας φέρουμε και τίποτα γλυκά! μην πάνε χαμένα τόσα αγκαλιάσματα...

ΥΓ2 το ότι οι οπαδοί της κούλας που πήγαν να δούν το ντέρμπι φτάσαν το τεράστιο νούμερο των 12000 λέει πολλά για το πως μας βλέπουν εδώ..και εμείς φροντίζουμε με κάθε μας κατέβασμα να το επιβεβαιώνουμε...ομαδούλα σκέτη

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Φταίνε όλα! εμένα με έχει διαλύσει έχω βαρεθεί να ζω στην Αθήνα μετά από κάθε εμφάνιση της ομάδας που αγαπώ με το ΠΟΚ...οι πιο Βόρειοι αδερφοί έχετε πολύ άνεση να τα πείτε ο ένας στον άλλο μετά από κάθε στραβή, την περνάτε πιο άνετα...ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ...ας κάνουμε κανα 2μηνο ανάλυση πάλι για τις "λεπτομέρειες"
+1926
Εγώ πλέον δεν μιλάω γτ τι να πω...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΠΑΟΚ πονανε τα μυαλα μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! πηρα το ποδηλατο σημερα στις 11 το πρωι κ πηγα στα βουνα κ γυρισα σπιτι στις 15.00. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ! ΒΟΣΚΟΣ ΘΑ ΠΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΒΟΣΚΑΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! αι σιχτιρ μας εχετε φαει τη ψυχη!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
μπλα μπλα μπλα και μετά κανα 2 ώρες πάλι μπλα μπλά...

φτάσαμε να λέμε χάσαμε στη λεπτομέρεια το ματς. ΟΠΟΙΟΣ χθες έβλεπε 1 ματς εμένα θα με βρεί να διαφωνώ...ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ 18 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 10+ ΧΡΟΝΙΑ.

Ποια λεπτομέρεια? λεπτομέρεια είναι να σου κάτσει μια εσένα μια στον αντίπαλο, όταν ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ δεν είναι λεπτομέρεια είναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ δικιά σου καθώς είναι συμπερασμα το ότι είσαι ΑΜΠΑΛΟΣ, που τρώς (οκ εδώ παίζει και τύχη) 2 σκασίματα κάτω από τα πόδια, που χάνεις το άχαστο τετ α τετ επειδή προφανώς....ξεμπούκωσες με το ρούλη, που σε πέρνει κεφαλιά ο (αλήθεια έγινε πιστέψτε το) ο Χέρσι μέσα στην περιοχή σου, που περιμένεις να τραβήξει ο ποιο καταπονημένος σου παίκτης (Πάμπλο) ενώ καμία μομφή για τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ που παίζουν με τη σερβιέτα φορεμένη, που ο Καράμπελας, ο Γκέντσογλου, ο Χέρσι, ο Καφές, ο (σπρίντερ ο πούστης λέμεεεεε) Μαντούκα και ο Αραούχο σε κάνουν γιο γιό, που έκανες στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του πρωταθλήματος 2,5 φάσεις σε 90 λεπτά, και που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΣΤΟ ΣΑΧΑ Η ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!!!

έχουμε χάσει τη μπάλα. 45 λεπτά οι οπαδοί της κούλας την κράζαν όταν δε μπορούσε να αλλάξει μπάλα...εμείς όταν δε μπορούμε να αλλάξουμε μπάλα δεν κράζουμε..."στηρίζουμε"! έχει χαθεί ο έλεγχος, η ουσία και κάθε λογική!

παίκτες τύπου Λίνο, Αραμπατζή, Παπάζογλου, Κούτσα, Μουν, ΣΑβινί, Σορλάν ( ο φετινός), Φωτάκη, και (ξεμπουκωμένου) Μούσλι δεν δίνουν τίποτα! ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ φέτος! ούτε μια "Λεπτομέρεια" που χρειάζεται για να κερδίσουμε την πιο ΠΕΤΑΜΕΝΗ ομάδα που έχει εμφανίσει μπροστά μας το ΠΟΚ EVER. Περιμένω να δω και Αμπουμπακαρί και Φιλομένο απλά όχι γιατί θα "τυφλωθώ" από την απόδοση τους, αλλά για να μην είμαστε άδικοι καθώς δεν έχουν παίξει ακόμα.

Μόνο λεζάντα και πρόλογο, δηλώσεις και άνεση μετά από κάθε γκέλα...

ΥΓ την επόμενη φορά στο ματς με την κούλα ας καταθέσουμε και κανένα στεφάνι, ή ας φέρουμε και τίποτα γλυκά! μην πάνε χαμένα τόσα αγκαλιάσματα...

ΥΓ2 το ότι οι οπαδοί της κούλας που πήγαν να δούν το ντέρμπι φτάσαν το τεράστιο νούμερο των 12000 λέει πολλά για το πως μας βλέπουν εδώ..και εμείς φροντίζουμε με κάθε μας κατέβασμα να το επιβεβαιώνουμε...ομαδούλα σκέτη

Τεράστιο respect στον Rabbit..

Και πρωτού αλέκτωρ φωνήσει τρεις ο Κουτσιανικούλης κάνει δηλώσεις ότι χάσαμε λόγω.. ατυχίας!!!
Αν αυτό είναι νοοτροπία μεγάλης ομάδας εγώ είμαι ελέφαντας..

ΥΓ Βασιλάκη κάνε μας την χάρη και ΣΚΑΣΕ.. Κόψε τις δηλώσεις και παίξε μπάλα. Περιμένουμε πολλά από εσένα μην αποδειχθείς δεύτερος Ηλιάδης..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορεί η διοίκηση να τους επιβάλλει απαγόρευση δηλώσεων; Ας βρουν άλλους μαλάκες οι κωλοφυλλάδες να γεμίσουν τις σελίδες τους. Μπουχτίσαμε από λόγια. Ας βγάλουν τον σκασμό ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Αυτοί που δεν παίζουν, αυτοί που είναι τραυματίες, αυτοί που δεν τραβάνε, αυτοί που παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους. Όλοι. Έχει παραγίνει το κακό. Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε οι ποδοσφαιριστές περισσότερο από τους πολιτικούς. Η δουλειά τους είναι να παίζουν μπάλα και όχι να παρλάρουν κάθε μέρα στον κάθε μαλάκα δημοσιογράφο.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Προς παίκτες του ΠΑΟΚ:

Αν είσαστε πραγματικά Άντρες με @@ και όχι κλαψιάρικα γατάκια που προσπαθούν συνεχώς να βρουν μια δικαιολογία για ότι τους συμβαίνει κρατήστε αυτό το πρωτοσέλιδο http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=29/11/2009&cid=9 και στον δεύτερο γύρο αποδείξτε οτι έχετε τσίπα και εγωισμό ξεκωλιάζοντας αυτούς που μόλις αναστήσατε..
Δεν μας αρκεί τίποτα λιγότερο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Το παιχνίδι χθες δεν το είδα(μόνο τις φάσεις).Να πω την αλήθεια ήμουν αισιόδοξος(Χ2).Είχαμε την ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς αλλά αφού δεν μπόρεσε να το βάλει άντε γεια.Μετά το γκολ ο κλασικός ανύπαρκτος ΠΑΟΚ
Πιο πολύ με πείραξε η ήττα στο μπάσκετ παρά στο ποδόσφαιρο.Το μόνο φάρμακο για να ξεχαστούνε αν γίνεται αυτό οι ήττες είναι το φετινό ΚΥΠΕΛΛΟ(ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ).Και τέρμα οι γαμημένες δηλώσεις για νίκες κτλ.Όταν κερδίσετε πείτε ότι θέλετε
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

petm

• Guest
οι παίκτες κατεβαίνουν κάτω και μου δίνουν την εντύπωση ότι παίζουν στο 50% αυτόν που μπορούν. παραδείγματα: ο φωτάκης που υποτίθεται ότι είναι expert  στα σουτ από 30 μετρα , χτες στα 2 μετρα δε βρήκε ούτε στόχο. ο βιτολο με το τερματοφύλακα εκτος θέσεις δεν έκανε ούτε μακρινό σουτ ούτε γέμισμα. ο βιτολο και ο garcia να τρώνε σακούλιασμα από έναν παίκτη στην ίδια φάση. η δικαιολογία τις ψυχολογίας δε μου φτάνει για παίκτες που μετά το mats θα μπούν στην μερσέντες τους και θα πάνε σπίτι.

άλλο πάθος είδα στους παίκτες στο παιχνίδι με τον skouliki και άλλο χτες

« Last Edit: March 15, 2010, 00:28:50 by northeagle_4 »