Author Topic: αεκάκι - ΠΑΟΚ 1-0 Σάββατο 28/11/09 ωρα 19:00 novasports1  (Read 7073 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Καλοι σχετικα μεχρι να το φαμε, ταραχη μολις το φαγαμε και εκει χανεται το παιχνιδι.
Καθε χρονο τα ιδια με τους κατω.
Μας εχει δειξει πανω κατω η ομαδα τι να περιμενουμε  και οι νικες στα ντερμπι δεν ειναι μεσα σ αυτα.
Το εχω αποδεχτει οτι ετσι ειναι τα πραγματα με αυτον τον προπονητη-παιχτες.
Προσωπικα περιμενω  16 βαθμους  στα επομενα 6 ματς μεχρι το καραισκακη γιατι αυτο η ομαδα  εχει δειξει οτι το εχει.
αελ εντος, καβαλα εκτος, τελης εκτος, νιονιος εντος ,λειβαδια εκτος και τριπολη εντος.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Για μενα το παιχνιδι το χασαμε (και αυτο ειναι που με ενοχλει και περισσοτερο) επειδη στο πρωτο ημιχρονο, οταν και ημασταν οντως πολυ καλυτεροι, δεν το χτυπησαμε πραγματικα το παιχνιδι. Δεν καναμε δηλαδη ο,τι μπορουσαμε για να βαλουμε ενα γκολ. Απο τη στιγμη που μεχρι εκεινο το σημειο, με πληρη κυριαρχια στο γηπεδο, δεν βαλαμε το γκολ (και δεν καναμε και τις ευκαιριες για το γκολ, περα εκεινης του Μουσλι στην εκπνοη), τοτε λογικο ειναι, οταν φας το γκολ (που ειναι λογικο να το φας οταν ο αντιπαλος εχει ποιοτικες μοναδες) να γινονται ακομη πιο δυσκολα τα πραγματα, να εχεις προβλημα να αντιδρασεις και τελικα να χανεις. Ο ΠΑΟΚ δηλαδη σε αυτα τα ματς με το ΠΟΚ στην Αθηνα (αλλα και εντος μερικες φορες...) παιζει σα να ειναι ενα ματς ευρωπαικου κυπελλου εκτος εδρας, οπου σκεφτεσαι "παω για την ισοπαλια αλλα και να χασω 1-0 δε με χαλαει". Αυτη ειναι η νοοτροπια που μου τη σπαει αφανταστα. Δεν ξερω σε τι οφειλεται. Ειναι ο Σαντος? Μπορει. Ειναι απλα οτι η ομαδα μας δεν ειναι τοσο δυνατη και φαινεται με αντιπαλους δυνατοτερους αντιπαλους? Μπορει. Ειναι οτι εχουμε ψυχολογια μικροτερης ομαδας (οπως π.χ. με μας ο Ηρακλης στην Τουμπα) και αρκουμαστε να πηγαινουμε για το 0-0? Μπορει. Και ισως λιγο απο ολα.

Κι εγω πιστευω οτι δυσκολα θα αλλαξει κατι φετος. Η ομαδα (ελπιζω) θα δειξει χαρακτηρα και θα επανελθει και θα παρει καλα αποτελεσματα, μεχρι το επομενο μεγαλο ματς. Και μετα ξανα μια απο τα ιδια... (?)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
κάντε  τον τίτλο αεκακι-ΠΑΟΚακι. Η ακόμα καλύτερα
Ποκ-Αλέκος Τζαννετάκος.
η βιτρίνα του 4-1 τύφλωσε πολλούς, αλλά δυστυχώς η πουτάνα δεν το κόβει το χούι...

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

veron

• Guest
Tην καλησπέρα μου και την καληνύχτα μου, εγω σιχάθηκα...Χάρηκα αδέρφια!!!!! Ναστε καλά!!

Offline Català

• Αλλαγή
Το εχω αποδεχτει οτι ετσι ειναι τα πραγματα με αυτον τον προπονητη-παιχτες.
Προσωπικα περιμενω  16 βαθμους  στα επομενα 6 ματς μεχρι το καραισκακη γιατι αυτο η ομαδα  εχει δειξει οτι το εχει.
αελ εντος, καβαλα εκτος, τελης εκτος, νιονιος εντος ,λειβαδια εκτος και τριπολη εντος.
Καβάλα και τέλη εκτός; Φίλε, διαφορετικό πρωτάθλημα παρακολουθούμε μου φαίνεται

Offline T.manos4

• Αλλαγή
τι να πεις γαμω την πουτανα μου οι ιδιοι παιχτες ειναι που στο ενα παιχνιδι τρωνε σιδερα στο αλλο ειναι... τι να πω μη βρισω τι ψυχολογια ειναι αυτη?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest

http://www.youtube.com/watch?v=5HsbXZXoYqk (Embedding disabled, limit reached)

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Κόψτε την ειρωνεία οι περισσότεροι.Αυτά που γράφετε μένουνε. Και θα σας ακολουθούν και θα μας ακολουθούν μέχρι  να βρούμε το δρόμο μας κι ακόμη παραπέρα.
Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα,ίσως με τον Santos,ίσως με κάποιον που δεν ξέρω.Γίαυτό έφυγε και ο Ζαγοράκης.Για να μπορέσει ο Ζήσης να διορθώσει τα λάθη του.
Είναι όντως ανεξήγητη η μη εμπιστοσύνη των παικτών στις δυνάμεις τους σε mats με το ΡΟΚ.Αλλα προς θεού ρε μάγκες,μείνετε διπλα στην ομάδα μέχρι τέλους.
Αυτή την στιγμή έχουμε ότι καλύτερο θα μπορούσαμε σε διοικητικό επίπεδο και σε τεχνικό διευθυντή,ανθρώπους νέους και με όρεξη για δουλειά και κυρίως τίμιους.Μην τα διαλύσουμε όλα τώρα επειδή δεν γουστάρουμε τον Santos.
A ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ??

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Στο πρώτο ήμασταν καλοί, πρώτοι πηγαίναμε στην μπάλα είχαμε κατοχή. Την κάρτα που πήρε ο βιτόλο την είδε κανείς στο 45, γιατί χωρίς κάρτα ο κοντός τον σκόκο θα τον σήκωνε εκεί πέρα ή θα τον κράταγε από την φανέλα. Ρε πάμπλο διώξτην την πουτάνα κόρνερ τι τσαλιμάκι πάς να κάνεις και σε εκθέτει ο σκόκο στο γκολ??? Καλή μαγκιά του σάντος να βάλει τον φωτάκη έξω δεξιά, αλλά μας έκανε ο μυρωδιάς ο μπάγιεβιτς κίνηση ματ, τραβώντας τον σκόκο από έξω αριστερά πίσω από τον μπλάνκο, φέρνοντας τον μαντούκα αριστερά και μέχρι να το πάρουμε χαμπάρι φάγαμε το γκολ. Ρε ίβιτς μια πάσα στον μούσλι στα πέντε μέτρα αν την έκανες θα ήσουν ήρωας, αλλά εσύ βρήκες τον αραούχο. Καλύτεροι παίχτες σήμερα, τσιρίλο, κοντρέρας, μούσλι μόνο στο πρώτο ημίχρονο και λίγο βιερίνια, όλοι οι άλλοι κακοί, με χειρότερους, γκαρσία,λίνο και αραμπατζή, ίβιτς. Πάμε να πάρουμε την λάρισα οπωσδήποτε την άλλη βδομάδα, γιατί έρχονται από πίσω εργοτέληδες, καβάλες, πανιώνιο και άεκ. Ας βγεί το ντέρμπι τουλάχιστον άυριο Χ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
Ήμασταν απλά λίγοι όπως σε όλα τα ματς εναντίον του ποκ. Με αυτό το κούτσου κούτσου ποδόσφαιρο "παίζω πρώτα για να μη χάσω και μετά για να κερδίσω" δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλη ομάδα. Έτσι μπορεί να κερδίζεις τις μικρές ομάδες αλλά όταν αντιμετωπίζεις ομάδες με στόχους πάντα επέρχεται το μοιραίο... Αυτή η νοοτροπία δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Αντί να μπεις και να πατήσεις μία πεθαμένη αεκ εσύ τι έκανες? Άλλη μία νεκρανάσταση.

ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ, ΕΛΕΟΣ!!!!

Δεν ξέρω τι φταίει (ή μάλλον αισθάνομαι το τι φταίει αλλά άλλοι αποφασίζουν) αλλά ρε Ζήση σε παρακαλώ άλλαξε το. Ξέρεις το τόπι, έχεις όλο το λαό μαζί σου, κάνε ο,τι χρειαστεί. Σε παρακαλώ!!!!! Δεν αντέχω άλλο να βλπεω τον ΠΑΟΚ να γίνεται περίγελος. Ο πραγματικός μας αντίπαλος είναι το ποκ και οι αριθμοί λένε ότι το ποκ μας πηδάει όπου μας βρει, μέσα-έξω! Κάντε κάτι!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
κατ αρχην καλησπερα σε ολα τα παιδια μια και ειχα να γραψω κατι μηνες εδω...

το οτι η ομαδα αυτη αδικει τον εαυτο της με τετοιες εμφανισεις στα εκτος με το ποκ ειναι γνωστο εδω και χρονια.. δεν ξερω σε τι κατασταση πρεπει να βρουμε το χανουμι για να το κερδισουμε...

μηπως σε τετοιο παιχνιδι με ποκ να κατεβαζουμε τα δευτερα για να ξεκουρασουμε τους βασικους και να αποφυγουμε καρτες για το επομενο???

δεν ξερω τι αλλο να γραψω...  οταν επρεπε να τους σκοτωσει δεν το εκανε και ουτε μια ευκαιρια στο δευτερο ημιχρονο με την πλατη στον τοιχο...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
http://www.youtube.com/watch?v=BOTXLDPZVjA (Embedding disabled, limit reached)

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

οντωωωως
« Last Edit: November 28, 2009, 21:58:03 by Capricorn »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αντι να κανουμε το +9 απο ενα χανουμι με το ενα ποδι στο ταφο, το καναμε +3 αδυνατώντας για άλλη μια φορά να φανούμε ανώτεροι στο παιχνίδι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξαναφτάσουμε στο +9 σύντομα λόγω του παθους που θα επιδείξει καποια νεα καβάλα, καποιος νεος νιονιος, καποια νεα κομοτηνη, καποιος νεος λεβαδειακος ΑΛΛΑ οχι εμεις.
---
Κριμα, να δουμε που θα φτασει αυτο το πράμα!!! Που θα φτάσει.
υγ. Ειχα ξαναπει πως ριχνοντας 4ρες στο σκουλικι για 30 συνεχώμενα χρόνια δε θα μας δώσει κανένα όφελος γιατί απλά αυτό είναι μεσα στα απλά καθήκοντά μας. Τα παιχνίδια που θα μας οφελήσουν πραγματικά σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς αποδεικνυόμαστε λίγοι.
Δε μ' ενδιαφέρει τι φταίει, ουτε θελω να ξερω τι φταίει, ουτε να σπαω το στομαχι μου να βρω λύση (η λυση δεν ειναι δική μου δουλειά, εγω οπαδός ειμαι)
ΑΛΛΑ γαμω τη πουτανα μου ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!!

---
Δηλαδή αν καταφερουμε να παμε τελικό κυπέλου (τα πλευ οφ τα ξεχνώ) με τη παρούσα κατασταση πρεπει να παρακαλάμε ή να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτυ, ή να μη φάμε πρώτοι γκολ, γιατι αν το φαμε τελειωσαν ολα.
μαλιστα...
« Last Edit: November 28, 2009, 22:09:21 by spartiatis »

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
Και μονο που τα πεθαμενα  χανουμια ξυπνησαν και γραφουν πως η χειροτερη ομαδα που περασε φετος απο το ΟΑΚΑ  ηταν ο ΠΑΟΚ τα λεει ολα!Ευτυχως που δεν ειδα τον αγωνα γιατι με οσα διαβαζω θα εριχνα πολλα καντηλια!

Ξυπνησαν και τα χανουμια ρε πουστη μου!
ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ

ηνιγκεν η ωρα του πρωτου διπλου στο οακα με τον karpouzinho στον παγκο

τ'αρχιδια μας κουνιουνται η ωρα του πρωτου διπλου...

Για τους παιχτες τι να πεις-την μια βδομαδα σκυλιαζουν και την αλλη παιζουνε λες και ηπιανε βαρβιτουρικα πιο πριν

Για αυτον που στην τελικη ειναι υπευθυνος για αυτο το τερτιπι των παιχτων,τον συμπαθη φερναντο, το μονο που οι γνωσεις μου στην προπονητικη μου επιτρεπουν να του καταλογισω ειναι οτι στο γαμημενο το δευτερο το ημιχρονο δεν τον ειδα να ωρυεται και δεν τον ακουσα να ουρλιαζει μπας και ξυπνησει το συνοθυλευμα φλωριας που ειδαμε.
Στις γραμμες επρεπε να ησουνα φερναντο σημερα και να ουρλιαζεις και οχι να χαιδευεις το πηγουνι σου...
aderfia zeite

Offline petrov

• Αλλαγή
Μακάρι να ήταν θέμα ενός "κραξίματος" ή ενός ξελαρυγγιάσματος. Κατ'εμέ το πρόβλημα είναι βαθύ και έχει να κάνει με την νοοτροπία της ομάδας. Δεν είναι το σύστημα, δεν είναι  τα πρόσωπα, δεν είναι η διαιτησία. Είναι ότι  η ομάδα πηγαίνει και βρίσκει τους αντιπάλους της χώμα, και αρκείται στο Χ. Είναι ότι βλέπω την κερκίδα της ΑΕΚ να σφυρίζει επειδή οι παίκτες γυρνάνε συνέχεια τη μπάλα χωρίς να βρίσκουν διαδρόμους, και αντί να τους κάνω ευκαιρία αναλώνομαι και γω στις πασούλες. Όταν η ΑΕΚ σε βρήκε πτώμα σε πέταξε 4. Εσύ όταν τη βρίσκεις πτώμα περιμένεις τι ώρα θα ξυπνήσει. Διαδικασία εκπλήρωσης σεναρίου.

reset4

• Guest
το διπλό μεσα στην αθηνα θα ερθει μόλις κατεβει ο λαός.. μέχρι τότε..

kospatras

• Guest
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.-

Offline spartiatis

• Αλλαγή
το διπλό μεσα στην αθηνα θα ερθει μόλις κατεβει ο λαός.. μέχρι τότε..

γιατι ειναι ο μονος πλεον εχει απομεινει και που δε σε εχει για.....νασιοναλ