Author Topic: αεκάκι - ΠΑΟΚ 1-0 Σάββατο 28/11/09 ωρα 19:00 novasports1  (Read 7128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΛΟΤΣΙΑ ΤΡΩΣ ΓΚΟΛ και χανεις την ψυχραιμια σου (ομαδα και οπαδοι) και δεν μπορεις να αντιδρασεις με τιποτα.
τι φταιει?θα την βρει την λυση ο βρυζας στανταρ.
δεν με χαλαει η ηττα τοσο πολυ.
απο μια στραβοκλοτσια ρε γαμω την πουτανα μου :kapnos: :t161: :cwm23:
ΠΑΟΚ παντου!!!

northeagle_4

• Guest
Ανεστησες τον πεθαμενο...... ακριβως αυτο.
 Ειναι κλασικο παιχνιδι Σαντος αλλα αυτην την φορα ησουν και καλυτερος και εχασες ΠΑΛΙ στις λεπτομεριες.....οπως γενικα ολα τα ματς τα παει στην λεπτομερια ετσι πηγε και αυτο.... το να καταφερνεις να χανεις ενα ματς στο οποιο εισαι για 70-80 λεπτα καλυτερος ειναι και αυτο ενα επιτευγμα απο τα παλια....
  3 φασεις σε καναν,τους εκραζε ολο το οακα και καταφερες να χασεις με τους 8 απο τους 11 παικτες σου σε μετρια ως πολυ καλη μερα.
  Για μενα 80% σημερα φταιει ο Σαντος.Απο το στησιμο και μονο (εφευρεση ο δεξια χαφ φωτακης) και την επιλογη αραμπατζη στα μπακ.κρατησε την ομαδα πισω....για κουτσαρισμα τι να πεις ? δεν εχεις βαλει τον Κουτσια απο την αρχη που θα ειχε χωρους και τον βαζεις στο 70 που εχουν ταμποιυρωθει πισω οι αλλοι και δεν το εχει στις κλειστες αμυνες ο μικρος ακομα.Αν δεν φταιει και σημερα για μερικους ο Σαντο δεν θα φταιξει ποτε..... πραγματικα τραγικη η προσεγγιση του ματς.
  Αραμπατζης-Λινο ειναι το υπολοιπο ποσοστο που φταει για την ηττα...αστεια μπακ,ουτε καν επιθετικα μπακ που λενε και καλα με το που περναν την σεντρα φρρρρεεεεενοοοο.
  Βιερινια,Τσιριλο(συγκηνιτικος),Κοντρερας και Μουσλι οι καλυτεροι.Χαλκιας τεραστια αποκρουση.οι υπολοιποι με καλα διαστηματα κατα τα αλλα μετριοι ειδικα στο δευτερο.για τα καρναβαλια στα πλαγια τα ειπαμε....
 τελικα μονο ο Σαντος δεν καταλαβε οτι ο σερβος χεστηκε και τραβηξε την ομαδα πισω....αλα εκει λαου λαου τσουκου τσουκου δεν γαμιεται....
  αφου δεν πηραμε το σημερινο που ημασταν και καλυτεροι με αυτον ντερμπυ δεν παιρνουμε.....

υγ. αστεια η διαιτησια του σταθοπουλου,για κλαματα το τυπακι εντελως και η μεταδοση ακομα πιο καλη ενα ριπλευ ΠΑΟΚ δεν εδειξε....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφε διαφωνω...ο τραγικος γκαρσια φταιει πιο πολυ απο τον αραμπατζη που ξερεις τι εχει...και την καλυτερη σου φαση την κανεις απο πασα του αραμπατζη...

ο βιερινια καλος χρυσος αλλα την μπαλα την δινει μονο απο το αριστερο στο δεξι και το αναποδο...υπαρχει και η πασα στο παιχνιδι

και ο σαντος φταιει για μενα που εβγαλε τον φωτακη οχι επειδη τον εβαλε...τα τρεξιματα του μονο ο βιτολο τα εχει

απο οταν βγηκε ο φωτακης κατεβαινε και ο καραμπελας....τεσπα δεν εχει νοημα...εμενα ο ΠΑΟΚ σημερα μου αρεσε αλλα και παλι χασαμε απο μια πεθαμενη αεκ.ο καθενας μπορει να πει οτι γουσταρει...

εγω το μονο που λεω απο την ωρα που τελειωσε ο αγωνας ειναι αυτο...

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ...

ψηλα το κεφαλι ρεεε...

giannis80

• Guest
Δηλώσεις μες στην βδομαδα,ο ένας πάμπλο ''δεν χάνω το ματς,θέλω να αποδείξω κτλ κτλ'', ο άλλος πάμπλο ''έχουμε ευκαιρία για το διπλό κτλ κτλ'', τσιρίλο τα ίδια, δεν έχουμε ξαναδει ατμόσφαιρα σαν αυτή της κυριακής στο ντόρτι, φωνές του σάντος στην προπόνηση σε μερικούς που είναι χαλαροί, εχεις (όπως αποδείχτηκε και μες στο γήπεδο) το τίποτα για αντίπαλο σήμερα, κι εσύ στέκεσαι στο ΑΑΑΑΑΑΝΝ έβαζε το γκολ ο ζλάταν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ θα ήταν διαφορετικά (θαρρείς και δεν υπάρχουν άλλα 92 λεπτά και 58 δευτερολέπτα παιχνιδιού και κολλήσαμε στα 2 δευτερόλεπτα της ευκαιρίας του ζλάταν), τρως γκολ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος αφού για 45 λεπτά μετά το γκολ δεν έκανες τίποτα.Πλέον το κακό έχει παραγίνει, με τις ευθύνες να γέρνουν περισσότερο την ζυγαριά προς τη μεριά του προπονητή αφού τρίτη χρονιά σε αυτά τα παιχνίδια δεν βλέπουμε βελτίωση.Κι αν όπως λέει δεν είναι αυτά τα παιχνίδια που καθορίζουν τον τίτλο, ε, ας κάνει 24-0-6 ή 24-3-3 να πάρουμε τον τίτλο.72-75 βαθμοί νομίζω είναι αρκετοί.

Υ.Γ Αν διαλύσει το αεκάκι με την ιστορία του θείου από το σικάγο, ας αφήσουμε τις μαλακίες περί μπλάνκο και τζιμπούρ να προσπαθήσουμε μήπως πάρουμε αυτόν τον σκόκο, για να κάνουν πάρτι με τον βιερίνια στα πλάγια.

baron

• Guest
20:00 Η  δικια μου τρίβετε πάνω μου, θέλει γλυκές και φιλάκια... εγώ σκατά

20:20 Παίρνει ο κολλητός τηλέφωνο: " Το είδες το mats?"
-"ναι"- "e, τι λες?"-
Τι να πω γαμώτο , τον Χρ... και την Πάνα... μου

20:30 Η δικια μου με πρήζει... τι θα γίνει θα βγούμε, εάν όχι θέλω... εγώ όμως δεν θέλω γιατί είμαι σκατά!

20:31 τραβάμε ένα καυγά και σηκώνεται και φεύγει

21:00 Ρε πούστη μου τι κανεις όταν θέλεις να σκοτώσεις να ρημάξεις να σπάσεις να κάψεις...

Να σπάσω το αμάξι του γερμανού από διπλα?
Να ψάξω χάνουμι να του ανοίξω το κεφάλι?
Μα δεν υπάρχει από εδώ ως το Mοναχο χάνουμι ούτε για δείγμα

23:00 Αίντε ας γράψω εδώ...

northeagle_4

• Guest
και επειδη εκανα ρε γιαν την καλη φαση απο αραμπατζη τι λεει ?
 ολες οι επιθεσεις απο αραμπ και λινο γινοταν που ηταν τραγικοι και οι 2.κρατουσαν ολη την ομαδα πισω,ασοβαροι εντελως ουτε ενα κοψιμο......δεν υπαρχει μπακ στον κοσμο που να μην κανει ενα κοψιμο.
Εγω ξερω τον αξονα με γκαρσια με Βιτολο τον κερδισαμε και ελεγχαμε σχετικα ευκολα οπως και οτι πριν το γκολ η μπαλα ειναι 2 λεπτα στην πλευρα λινο και αλλαζουν πασουλες για πλακα τα χανουμια χωρις καμια ενοχληση.
 για φωτακη απλα ειπα οτι δεν ειναι δεξι χαφ και οντως εχει απιστευτα τρεξιματα απλα δεν την εχει την θεση και φανηκε.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
  Εύκολη η απόδοση ευθυνών στον Αραμπατζή ,που στην τελική δεν νομίζω να έκανε χειρότερη εμφάνιση από αυτήν της προηγούμενης Κυριακής,και γενικότερα σε παίκτες και προπονήτη.
  Το ότι εδώ και μια εβδομάδα πανηγυρίζουμε λες και κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα,
  το ότι μπαίνουμε εδώ μέσα με φόντο το 4άρι να δούμε για πόσο ακόμα,
  το ότι η διοίκηση δεν δείχνει να πολυενοχλείται που και σήμερα σε άδειο γήπεδο,η ομάδα δεν είχε μαζί τον κόσμο της,και ούτε καν διεκδίκησε την παρούσία του??
  Αυτό είναι το χειρότερο,να μπολιαστεί το υποσεινήδητο του ΠΑΟΚΤΣΗ με την ιδέα του πρώτου στο χωρίο και..δε γαμείς

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

guest4

• Guest
Τίποτα... Μόλις προηγηθεί η αντίπαλη ομάδα, να σφυρίζει τη λήξη.
Δεν έχει νόημα. Δεν είμαστε ομάδα που έχει το ψυχικό σθένος
να γυρίσει παιχνίδι.
Όταν επενδύεις όλες σου τις δυνάμεις τη στρατηγική και τη σκεψη σου
στο να μην φας γκολ, τότε όταν το δέχεσαι 1ος, είσαι αδύναμος και ανήμπορος.

guest4

• Guest
Και όταν σταματήσουν οι δηλώσεις και οι φανφαρες
από κόσμο και παίκτες, του τυπου¨πάμε για το διπλό στο αεκάκι κλπ κλπ
ίσως πάρουμε και καμια αξιοπρεπή ισοπαλία μεσα στο ποκ.

fatal_invasion

• Guest
ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΝ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Και όταν σταματήσουν οι δηλώσεις και οι φανφαρες
από κόσμο και παίκτες, του τυπου¨πάμε για το διπλό στο αεκάκι κλπ κλπ
ίσως πάρουμε και καμια αξιοπρεπή ισοπαλία μεσα στο ποκ.
Δε θελω να δώσω τελείως αδικο σε αυτα που λες.
Αλλά ρε αδερφε εμεις σαν κοσμος τι πρεπει να κανουμε?
πριν απο καθε ντερμπι να ανοιγουμε τοπικ μια μερα πριν το ματς και να λεμε, ωχ τι μας περιμενει, δυσκολα τα πραματα, ντερμπι ειναι μπας και καταφερουμε να τσιμπησουμε το Χ μας καλα θα ναι ... κτλ?

Α ρε πουτανα Σαντος στο τελος εκτος απο τους παιχτες θα το καταφερεις να μας το περασεις και σε μας οτι ειμαστε νασιοναλ

CLUB LARISA

• Guest
Εγώ άλλο ματς είδα πάλι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει δεύτερη ομάδα μεσα στο χόρτο. Τους πατάς για χαβαλέ, κάνεις πλάκα σε όλες τις γραμμές. Στο 2ο ημίχρονο τρως ένα γκόλ στο 47' κ χάνεις τ αυγά κ τα καλάθια. Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί κ πως κ που αλλού στην καριέρα του έπαιξε στην γραμμή ο (κακός σήμερα)Φωτάκης. Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί η ομάδα παίζει χωρίς πλάγια μπακ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ας μας εξηγήσει κάποιος....Ο Τσιρίλο έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα μας. Ναι φόρεσε το γαμωκασκολ κ κακώς, αλλά να πω κουβέντα για τον καλύτερο παίκτη της άμυνας δε γίνεται. Ας είναι κ οργανωμένος στην 7 ο Τσιρίλο κ ο κάθε Τσιρίλο όταν δίνει το maximum που έχει να δώσει (αν εμάς αυτό το maximum δεν μας αρκεί είναι άλλη κουβέντα). Ο Χαλκιάς, ο εκνευριστικά αργός Χαλκιάς βγάζει ένα ΑΒΓΑΛΤΟ, πραγματικά άβγαλτο. Ο Κοντρέρας δε φάνηκε γιατί δε φάνηκε κ αντίπαλος στον χώρο που κινείται. Πάμε στα μπακ. Τα γνωστά απο πέρσυ....ΠΟΙΑ ΜΠΑΚ? Ο αγωγιάτης βοσκάει στην τρικυμία των 15 μποφόρ, τον περνάει ο Καράμπελας, τον περνάει ο Άρτσε, τον περνάει ο Χέρσι,τον περνάει ο άρτσι μπούρτζι κ λουλάς, αγκαλιάζει τους επιθετικούς κ ζητάει έλεος..... Ο Λίνο αφήνει τα μπακ κ βοσκάει κ αυτός με αποτέλεσμα ο Κοντρέρας να καλύπτει κ τη θέση του. Στα χαφ, ο Ισπανός τρέχει, προσπαθεί (μιλάμε παντα για το 2ο ημίχρονο γιατί στο πρώτο εγώ νόμισα οτι παίζαμε οικογενειακό διπλό), αλλά δεν βλέπω προκοπή. Κακός κ ο Γκαρσία σήμερα, δε βοήθησε. Δεξιά και αριστερά ο Φωτάκης δεν ξέρει να παίζει κ ο Βιερίνια συγκλίνει συνέχεια γιατί στα κόρνερ έρχεται πάντα 2ος για βοήθεια.Το Πουλί μπαίνει με όρεξη στο 1ο, στο 2ο κρύβεται , δεν υπάρχει κανένα πουλί, κανένα επιθετικό χαφ να παίζει σήμερα στον ΠΑΟΚ. Να πω και κάτι άλλο. Συνήθως σε όλα τα ποστ που βλέπω γκρίνια για τη διαιτησία τρελαίνομαι κ λέω, ΠΑΟΚ είμαι, δεν περιμένω τπτ καλύτερο. Αλλά σήμερα αυτό το αρχιδάκι μας έκοψε βαθμό για πλάκα. Ο Αραούχο έχει τρελάνει το Πορτογαλάκι στην κλοτσιά, βγαίνει η κάρτα νωρίς και δεν βγαίνει 2η. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ 2Η ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ (άρα κ με πρόθεση) πάνω στον Βιερίνια. Ο φαλακρός ξυλοκόπος παίζει Μάι Τάι στον Μουσλίμοβτις, με χέρια κ πόδια κ δεν βγαίνει ούτε κίτρινη! Δεν βγαίνει κίτρινη ούτε στον Μάκο που γκρεμίζει τον Βιερίνια κ φαίνεται καθαρά στα χείλια του να λέει του κορακιού "Τι να κάνω?" Ο Βιερίνια παλεύει παντού, είναι παντού, χιμάει προς κάθε κατεύθυνση. Ο αδερφός ο Giann λέει οτι δεν τη δίνει εύκολα κ πιθανόν έχει δίκιο. Πού να τη δώσει όμως?Πού κ σε ποιόν για να την κάνει κάτι καλύτερο όταν παίζει με διπλό μαν του μαν χωρίς βοήθειες? Απο το 65 κ μετά αρχίσουν οι el caminado.....Διαφωνώ με όλους τους αδερφούς για το γκολ κ ας φάω κράξιμο, δε με νοιάζει. Είχα γράψει την Παρασκευή για τον παίκτη αυτόν κ δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Το γκολ που τρώμε είναι πολύ λιγότερο λαθος και των 2 αμυντικών χαφ που τρώνε μια φτηνή ντρίμπλα κ πολύ περισσότερο μαγκιά του Σκόκο ο οποίος σήμερα ηταν όλο το αεκ μόνος του. Κ εμείς τέτοιον παίκτη δεν έχουμε, δεν είχαμε ποτέ στο κοντινό παρελθόν.Φαίνεται απο το 65 κ μετά που η ομαδα δεν μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα στα αντίπαλα καρέ ορθολογικά. Ούτε απο τα πλάγια (αφου παίζει με 1,5 εξτρέμ) ούτε κατά μέτωπο που το πουλί απλά δεν υπάρχει στο γήπεδο. Δυστυχώς εκει που έλεγα στο ημίχρονο δε γίνεται να φέρουμε χ με αυτό το αεκ, χάσαμε για ακόμα μια φορά απο ένα ανύπαρκτο αεκάκι, το χειρότερο που θυμάμαι εγώ όσο βλέπω ποδόσφαιρο. Κάποιοι μετά το τέλος μίλησαν για "επίπεδο". Ποιό ακριβώς επίπεδο είδατε στο σημερινό αεκ να με πείτε κ εμένα.

Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Όσο θα ναι στον ΠΑΟΚ, όταν θα χάνουν να μην μιλάνε.

Κανένας δεν χρέωσε τον Αραμπατζή για την ήττα Javatone, ούτε είπε κανείς οτι έπαιξε χειρότερα απο άλλες φορές. Τα μάτια μας πονάνε απλά κ δεν μπορούνε άλλο να βλέπουνε το "επιθετικό μπακ"
« Last Edit: November 29, 2009, 01:37:00 by CLUB LARISA »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Η κριτικη μεμονωμενα σε παικτες μου φαινεται πλεον δεν ταιριαζει....

Η αεκ ηταν η χειροτερη ομαδα που εχω δει φετος στο πρωταθλημα...ναι....χειροτερη και απο τον πανθρακικο....δεν υπαρχει ομαδα αεκ....

και ΕΣΥ...και εσυ πας και χανεις με ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ....χωρις ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΟΚ....η ομαδα μας....η ομαδα του ΠΑΟΚ...Η ομαδα με προπονητη τον Σαντος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ-ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ-ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....κριτικη σε παικτη δεν χωραει η σημερινη απογοητευση....

Ειναι παρα πολυ κακο που αυτο που ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΨΟΦΗΣΕ.....ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..οχι γιατι εχασε ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΤΑΝΕ αεκ....

κουραστηκα....δεν εχω ορεξη να ασχοληθω κι αλλο με αυτην την ομαδα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ....Νιωθω σημερα ΝΤΡΟΠΗ....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Mε λιγα λογια αναστησαμε την αεκ....

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Οταν σε ζητάει ο κόουτς να έχεις το νού σου στην αλληλοκάλυψη στην άμυνα (εαν είναι λογικό ή όχι δεν θα το κρίνω)
δεν υπάρχει καμια περίπτωση να αφήσεις την περιοχή σου και το προσωπικό σου μαρκάρισμα για να δώσεις βοήθειες στην επίθεση. Και όλο το πάθος της Θ4 να έχεις θα περιοριστείς, σε 2 3 πολύ δυνατα μαρκαρίσματα.

Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε και όλα στους παίκτες.

Και για το γκόλ σαν αμυντικός θα μιλήσω. Η τρίπλα είναι τρομερά καλή και ο Γκαρσία είχε πάρα πολυ φόρα για να κόψει ψύχραιμα. Μια κόντρα έψαξε να βάλει. Φυσικά και το λάθος ξεκινάει απο αυτον που τον άφησε να μπει μέχρι εκει.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
το ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ, μονο τυχαια δεν βγηκε

ΠΑΟΚ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ...
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Català

• Αλλαγή
Δεν υπάρχει καμία διαιτησία στο χθεσινό ματς, κόφτε το το παραμύθι επιτέλους, μια ελαφριά έδρα σφύριζε 55-45, ο Τσιρίλο και ο Βιτόλο κάναν τα ίδια στους επιθετικούς του αεκ, απλά ο Μούσλι ήταν πολύ δραστήριος και φαινόταν πολύ. Πολλά φάουλ πάνω του δεν τα σφύριξε, αλλά αυτό γίνεται μια ζωή, δεν καθόρισε το αποτέλεσμα ούτε και αλλάζει το πως παίξαμε.
Ο Λίνο μπορεί να μην ήταν ποτέ μπακ, ήξερε όμως πολλά κιλά τόπι, φέτος δεν ξέρω τι τον έχει τσιμπήσει. Φωτάκης τρελή πτώση επίσης. Γκαρσία, να τα περιμένουμε αυτά, μια θα παίζει μια όχι, είναι κι η ηλικία. Βιερίνια, συμφωνώ με το "και σε ποιον να τη δώσει;". Αραμπατζής μαρκάρει με τα μάτια στο γκολ. Από εκείνη τη φουρνιά νέων (Ηλιάδης, Μπαλάφας, Μαλεζάς κτλ), είναι νομίζω ο χειρότερος παίκτης, πάντως σίγουρα χειρότερος από Ηλιάδη. Καμία σχέση η θέση, αλλά δεν καταλαβαίνω πως δίνεις τον Ηλιάδη και κρατάς αυτόν.
Κάτι άλλο: προσωπικά δεν είδα παίκτες αδιάφορους ή απρόθυμους, δεν υπάρχει δικαιολογία τέτοια χτες. Άλλο είναι το πρόβλημα.
Με διοίκηση λαμαρίνας, δηλαδή ανύπαρκτος διοικητικά και αγωνιστικά, κέρδιζα το αεκ για καλαμπούρι στην Τούμπα και έπαιρνα και κάνα χ εκτός όταν δεν έκανε τον σαολίν ο Τσιρίλο στον Μίετσελ, όπως και τη βαζελίνα την κέρδισα 2 φορές στην Τούμπα για κύπελλο-πρωτάθλημα τη χρονιά πριν αναλάβει ο Τέο, και με έσφαξε στο οακα για να με πάρει. Ούτε τεσσάρες, ούτε να ανασταίνω ετοιμοθάνατους γαύρους και χανούμια, ούτε τίποτα. Και τότε όχι σαρδέλες, ούτε σαλάχια και μαλάκια δεν ήταν οι παίκτες μου.
Έχουμε γίνει το ανέκδοτο του ποκ
Ας σταματήσουμε τουλάχιστον παίκτες και οπαδοί να βγάζουμε γλώσσα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Είναι τουλάχιστον αστείο να κατηγορούμε παίκτες. Πρόκειται για το καλύτερο υλικό που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια. Ο τσαμπουκάς, η αυτοπεποίθηση και η πίστη στη νίκη εμπνέονται στους παίκτες από προπονητή και διοίκηση.
Και σίγουρα δε βοηθάει η παντελής έλλειψη στόχων. Η 4η θέση (ελλείψει 5ου) δεν μπορεί να είναι στόχος. Τουλάχιστον όχι με 22χιλ διαρκείας

Offline scouser4

• Αλλαγή
το ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ, μονο τυχαια δεν βγηκε

ΠΑΟΚ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ...

North_pole

• Guest
Επειδή πιστεύω ότι δεν αναλύουμε σωστά τα πράγματα, η δική μου απορία "που χάθηκε το χθεσινό παιχνίδι;" δεν έχει απαντηθεί ακόμη. Κάναμε για μια ακόμη φορά ήττα από το ΠΟΚ, αλλά συγκρίνοντας τον τρόπο που χάσαμε πέρσυ με αυτόν που χάσαμε φέτος θα πω ότι ήταν η μέρα με την νύχτα. Πέρσυ χάναμε δίκαια, με κατεβασμένα χέρια και χωρίς ίχνος αντίδρασης. Φέτος νομίζω ότι υπάρχει διαφορετικός αέρας στην ομάδα ακόμη κι όταν οι απουσίες χτυπούσαν κόκκινο. Δυστυχώς το αποτέλεσμα, είτε παίζεις, είτε δεν παίζεις, είτε αδικείσαι είτε όχι, είτε δικαιούσαι κάτι καλύτερο είτε όχι, είναι το ίδιο και το αυτό, ΗΤΤΑ. 0-0-10 μετράμε από τους 3 του ΠΟΚ εκτός έδρας. Αυτό δεν αλλάζει με ευχολόγια. Πρέπει να αλλάξουν τα κόζια, χωρίς όμως να χάσουμε το στόχο μας. Δεν έχει νόημα να νικάμε τους 3 του ΠΟΚ και να χάνουμε τον τελικό στόχο εξαιτίας άλλων ηττών από μικρότερες ομάδες. 3 βαθμοί ήταν η νίκη επί του πανθρακικού (που δεν την αξίζαμε) και 3 βαθμούς πήραμε πανάξια από τον αρούλη. 3 βαθμούς χάσαμε και τώρα από το αεκάκι (δίκαια ή άδικα). Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στο να πάμε ένα κλικ επάνω από το να πάμε κάτω. Πιστεύω ότι στο τέλος η ομάδα (παίκτες - προπονητής - διοίκηση) θα μας κάνει περήφανους για αυτά που θα πετύχει. Επειδή όμως αυτά γίνονται με δουλειά και πρόοδο και όχι με ευχές νομίζω ότι υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που ξέρουν να δουλεύουν. Φυσικά με 3 προσθήκες το Γενάρη μπορούμε όχι μόνο να κάνουμε ένα κλικ παραπάνω αλλά και δύο και το δεύτερο γύρο να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρωτάθλημα και κύπελο είναι οι στόχοι μας και πρέπει μέχρι τέλους να είμαστε παρόντες.