Εγώ άλλο ματς είδα πάλι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει δεύτερη ομάδα μεσα στο χόρτο. Τους πατάς για χαβαλέ, κάνεις πλάκα σε όλες τις γραμμές. Στο 2ο ημίχρονο τρως ένα γκόλ στο 47' κ χάνεις τ αυγά κ τα καλάθια. Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί κ πως κ που αλλού στην καριέρα του έπαιξε στην γραμμή ο (κακός σήμερα)Φωτάκης. Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί η ομάδα παίζει χωρίς πλάγια μπακ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ας μας εξηγήσει κάποιος....Ο Τσιρίλο έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα μας. Ναι φόρεσε το γαμωκασκολ κ κακώς, αλλά να πω κουβέντα για τον καλύτερο παίκτη της άμυνας δε γίνεται. Ας είναι κ οργανωμένος στην 7 ο Τσιρίλο κ ο κάθε Τσιρίλο όταν δίνει το maximum που έχει να δώσει (αν εμάς αυτό το maximum δεν μας αρκεί είναι άλλη κουβέντα). Ο Χαλκιάς, ο εκνευριστικά αργός Χαλκιάς βγάζει ένα ΑΒΓΑΛΤΟ, πραγματικά άβγαλτο. Ο Κοντρέρας δε φάνηκε γιατί δε φάνηκε κ αντίπαλος στον χώρο που κινείται. Πάμε στα μπακ. Τα γνωστά απο πέρσυ....ΠΟΙΑ ΜΠΑΚ? Ο αγωγιάτης βοσκάει στην τρικυμία των 15 μποφόρ, τον περνάει ο Καράμπελας, τον περνάει ο Άρτσε, τον περνάει ο Χέρσι,τον περνάει ο άρτσι μπούρτζι κ λουλάς, αγκαλιάζει τους επιθετικούς κ ζητάει έλεος..... Ο Λίνο αφήνει τα μπακ κ βοσκάει κ αυτός με αποτέλεσμα ο Κοντρέρας να καλύπτει κ τη θέση του. Στα χαφ, ο Ισπανός τρέχει, προσπαθεί (μιλάμε παντα για το 2ο ημίχρονο γιατί στο πρώτο εγώ νόμισα οτι παίζαμε οικογενειακό διπλό), αλλά δεν βλέπω προκοπή. Κακός κ ο Γκαρσία σήμερα, δε βοήθησε. Δεξιά και αριστερά ο Φωτάκης δεν ξέρει να παίζει κ ο Βιερίνια συγκλίνει συνέχεια γιατί στα κόρνερ έρχεται πάντα 2ος για βοήθεια.Το Πουλί μπαίνει με όρεξη στο 1ο, στο 2ο κρύβεται , δεν υπάρχει κανένα πουλί, κανένα επιθετικό χαφ να παίζει σήμερα στον ΠΑΟΚ. Να πω και κάτι άλλο. Συνήθως σε όλα τα ποστ που βλέπω γκρίνια για τη διαιτησία τρελαίνομαι κ λέω, ΠΑΟΚ είμαι, δεν περιμένω τπτ καλύτερο. Αλλά σήμερα αυτό το αρχιδάκι μας έκοψε βαθμό για πλάκα. Ο Αραούχο έχει τρελάνει το Πορτογαλάκι στην κλοτσιά, βγαίνει η κάρτα νωρίς και δεν βγαίνει 2η. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ 2Η ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ (άρα κ με πρόθεση) πάνω στον Βιερίνια. Ο φαλακρός ξυλοκόπος παίζει Μάι Τάι στον Μουσλίμοβτις, με χέρια κ πόδια κ δεν βγαίνει ούτε κίτρινη! Δεν βγαίνει κίτρινη ούτε στον Μάκο που γκρεμίζει τον Βιερίνια κ φαίνεται καθαρά στα χείλια του να λέει του κορακιού "Τι να κάνω?" Ο Βιερίνια παλεύει παντού, είναι παντού, χιμάει προς κάθε κατεύθυνση. Ο αδερφός ο Giann λέει οτι δεν τη δίνει εύκολα κ πιθανόν έχει δίκιο. Πού να τη δώσει όμως?Πού κ σε ποιόν για να την κάνει κάτι καλύτερο όταν παίζει με διπλό μαν του μαν χωρίς βοήθειες? Απο το 65 κ μετά αρχίσουν οι el caminado.....Διαφωνώ με όλους τους αδερφούς για το γκολ κ ας φάω κράξιμο, δε με νοιάζει. Είχα γράψει την Παρασκευή για τον παίκτη αυτόν κ δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Το γκολ που τρώμε είναι πολύ λιγότερο λαθος και των 2 αμυντικών χαφ που τρώνε μια φτηνή ντρίμπλα κ πολύ περισσότερο μαγκιά του Σκόκο ο οποίος σήμερα ηταν όλο το αεκ μόνος του. Κ εμείς τέτοιον παίκτη δεν έχουμε, δεν είχαμε ποτέ στο κοντινό παρελθόν.Φαίνεται απο το 65 κ μετά που η ομαδα δεν μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα στα αντίπαλα καρέ ορθολογικά. Ούτε απο τα πλάγια (αφου παίζει με 1,5 εξτρέμ) ούτε κατά μέτωπο που το πουλί απλά δεν υπάρχει στο γήπεδο. Δυστυχώς εκει που έλεγα στο ημίχρονο δε γίνεται να φέρουμε χ με αυτό το αεκ, χάσαμε για ακόμα μια φορά απο ένα ανύπαρκτο αεκάκι, το χειρότερο που θυμάμαι εγώ όσο βλέπω ποδόσφαιρο. Κάποιοι μετά το τέλος μίλησαν για "επίπεδο". Ποιό ακριβώς επίπεδο είδατε στο σημερινό αεκ να με πείτε κ εμένα.
Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Όσο θα ναι στον ΠΑΟΚ, όταν θα χάνουν να μην μιλάνε.
Κανένας δεν χρέωσε τον Αραμπατζή για την ήττα Javatone, ούτε είπε κανείς οτι έπαιξε χειρότερα απο άλλες φορές. Τα μάτια μας πονάνε απλά κ δεν μπορούνε άλλο να βλέπουνε το "επιθετικό μπακ"