Author Topic: ΠΑΟΚ - ρουλης: 4 - 1 Κυριακή 22/11/2009 ώρα 19.00 novasports1  (Read 12501 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας οπαδός που να χαλάστηκε.
Η διάρκεια στις νίκες τον ανεβάζει στα μάτια μας.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/09_10/LOTG_2009_10_EL_221009.pdf

σελίδα 116 κανόνας 12.

Σχετικά με τους πανυγυρισμούς του Μούσλι....

Στα @@ μου αν ανέβαινε και στα κάγκελα...τόσο καιρό προσπαθούσε να ξεμπουκώσει το παιδί. Το μόνο που θα με χαλούσε αν έπαιρνε κόκκινη είναι ότι θα τον χάναμε από το ντερμπάκι με την κούλα και είναι σε φόρμα ο παλίκαρος

baron

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ που περιμένουν την ήττα του ΠΑΟΚ -- την στελνω πίσω με μια ευχή:

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Και ανήκω και σε αυτούς που "περιμένουν στην γωνια"

όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις εδώ μέσα. Υπάρχουν και πμ άμα θέλετε.....
« Last Edit: November 23, 2009, 23:44:24 by Capricorn »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
.....μπορει να χαλασει καποιους η τεσσαρα ειπα καποιους οχι ολους που δεν γουσταρουν σαντος αλλα θα τους περασει δεν πειραζει....... ;D ;D

αδερφέ αυτό σίγουρα είναι άκυρο. αποκλείεται να παίζει.
σιγά μη παρακαλούσε κιολας κανενας να χάσουμε για να φύγει αμέσως.
Το ότι δε γουστάρει καποιος το προπονητή, δε σημαίνει πως ευχεται τα άσχημα για την ομάδα του, ή ότι δεν πανιγύρησε την επιτυχία (το λεω και επιτυχία..μια 4ρα στο ρουλη το λεω και επιτυχία).
Ουτε εμένα δε μου αρέσει ο Σαντος. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως με χάλασε η 4ρα στο σκουλίκι. Λογικά και κανέναν απ όσους δε τους αρέσει ο προπονητης. Και στη τελική, κακό ειναι να μην αρέσει ο προπονητής, καποιος παίχτης ή οτιδήποτε άλλο σε μια ομάδα απο καποιος οπαδούς?
Τελος, η 4ρα στο σκουλίκι ήταν μεσα στη Τουμπα. Δηλαδή, καναμε το καθήκον μας.  
Προσωπικά περιμένω 5 ακόμα μέρες και παρακαλάω μέσα μου να εκτεθώ και να το βουλώσω μια και καλή για τον προπονητή μας.

---

4αρες στο σκουλικι να ριχνουμε για 30 χρονια συνεχώς, αν δε γίνει καποια στιγμή αυτό που πρεπει να γινει το σάββατο (πλεον δε γίνεται ούτε στο γηπεδό μας, πόσο μάλλον εκτός) δε θα έχει κανένα όφελος για μας.

---

ειμαι σίγουρος πως θα εκτεθώ, διότι ΘΑ ΤΗ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!!
ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΟΛΑ!!!
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ  ;)
« Last Edit: November 23, 2009, 23:33:22 by spartiatis »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπραβο σε ολους τους παιχτες και και στον προπονητη για τη χαρα που μας προσφεραν. Με λιγο περισοτερη προσοχη μπορει να σπαζαμε και το ρεκορ.
Τα σκουληκια ειναι θλιβερα για τους εαυτους τους, για μας παντως ειναι διασκεδαστικα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
.....μπορει να χαλασει καποιους η τεσσαρα ειπα καποιους οχι ολους που δεν γουσταρουν σαντος αλλα θα τους περασει δεν πειραζει....... ;D ;D

αδερφέ αυτό σίγουρα είναι άκυρο. αποκλείεται να παίζει.
σιγά μη παρακαλούσε κιολας κανενας να χάσουμε για να φύγει αμέσως.
Το ότι δε γουστάρει καποιος το προπονητή, δε σημαίνει πως ευχεται τα άσχημα για την ομάδα του, ή ότι δεν πανιγύρησε την επιτυχία (το λεω και επιτυχία..μια 4ρα στο ρουλη το λεω και επιτυχία).
Ουτε εμένα δε μου αρέσει ο Σαντος. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως με χάλασε η 4ρα στο σκουλίκι. Λογικά και κανέναν απ όσους δε τους αρέσει ο προπονητης. Και στη τελική, κακό ειναι να μην αρέσει ο προπονητής, καποιος παίχτης ή οτιδήποτε άλλο σε μια ομάδα απο καποιος οπαδούς?
Τελος, η 4ρα στο σκουλίκι ήταν μεσα στη Τουμπα. Δηλαδή, καναμε το καθήκον μας.  
Προσωπικά περιμένω 5 ακόμα μέρες και παρακαλάω μέσα μου να εκτεθώ και να το βουλώσω μια και καλή για τον προπονητή μας.

---

4αρες στο σκουλικι να ριχνουμε για 30 χρονια συνεχώς, αν δε γίνει καποια στιγμή αυτό που πρεπει να γινει το σάββατο (πλεον δε γίνεται ούτε στο γηπεδό μας, πόσο μάλλον εκτός) δε θα έχει κανένα όφελος για μας.

---

ειμαι σίγουρος πως θα εκτεθώ, διότι ΘΑ ΤΗ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!!
ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΟΛΑ!!!
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ  ;)

λεω για μερικους αδερφε οχι για ολους και το ξερω οτι υπαρχουν τετοιοι.....τους εχω εξαλου και στην τουμπα.....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
υγ: Κάποιο αλάνι να ανεβάσει το ματς please  ;)

Κεντρική και γρήγορα, όποιος προλάβει.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τι κοινό έχουν τα τζιτζίκια με τα σκουλήκια;

Όλο το καλοκαίρι μας πρίζουν τα @@ και το χειμώνα εξαφανίζονται...

στα του παιχνιδιού εύχομαι να έχουμε συνέχεια! περιμένω ανάλογες εμφανίσεις στα παιχνίδια με το ΠΟΚ, με αρχή από το Σάββατο.

Μεγάλο παιχνίδι από Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Βιτολό, Βιερίνια και Ίβιτς (ο οποίος κράτησε μέχρι να ζεσταθεί ο Πάμπλο) και ψύχραιμο και όμορφο ποδόσφαιρο από τον Κοντρέρας.

Γούσταρα κερκίδα! μας ανέβασε και η ομάδα ΑΛΛΑ ήταν πάρα πολύ όμορφη και η όλη φάση με την ευρυματικότητα των αντιδράσεων της κερκίδας!

πιστεύω ότι λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν εξευτελιστεί όσο ο λαμπριάκος στην καριέρα του! (άντε και αυτός που τον έπιασε ο φακός να κατουράει το χόρτο όσο ξεσταινόταν σέ ένα ματς στο εξωτερικό) ΞΕΥΤΙΛΑ! όλη η ΤΟΥΜΠΑ να σε προβοκάρει...και να μη σε λυπάται ούτε ο προπονητής σου!

πάμε ΠΑΟΚ για τα σοβαρά παιχνίδια!

mpougatsas

• Guest

απο δώ δεν κατεβαίνει?
http://www.gamato.info/details.php?id=a846bc0c974a866e06c30f3b8a086213ad4aa3bc

Α εδω ειναι και το ψαχνα τοση ωρα στις τσοντες.... (γράφει κάποιος στα σχόλια απο κάτω  ;D  ;D)

Offline cure

• Αλλαγή
Χθες κάθισα να ακούσω κανένα ράδιο για να γελάσω με τη καζούρα στα σκουλήκια που περίμενα και αντί γι' αυτό μαύρισε η ψυχή μου. Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή.  Αντί για καζούρα το μόνο που άκουγες ήταν "που είναι τώρα οι ΑΛΛΟΙ να βγουν να μας πούνε για τον Σάντος, κρύφτηκαν τα παπαγαλάκια;". Και δυστυχώς το βλέπω σήμερα και στο PAOKWORLD.
Είμαι σίγουρος πως αν την άλλη βδομάδα χάσουμε θα βγούνε οι ΑΛΛΟΙ και θα ψάχνουν τους προηγούμενους ΑΛΛΟΥΣ.
Ξύσ΄τ' αρχίδια σου δηλαδή. Αρρώστια πραγματική να μη σε νοιάζει το αν νικήσει ο ΠΑΟΚ αλλά το να την πεις στον ΑΛΛΟΝ. Ποιον ΑΛΛΟΝ ρε καρντάσια; Ποιος είναι αυτός ο ΑΛΛΟΣ γαμώ τη τρέλα μου εκτός από εμάς τους ίδιους;

Και για να απαντήσω σε κάτι (όχι επειδή το παίρνω προσωπικά αλλά για να μείνει απλά γραμμένο). Μπορεί ο ΠΑΟΚ να τους γαμήσει όλους και να φτάσει εκεί που θέλουμε όλοι; Εγώ ο ίδιος θα τον έχω εικόνισμα τον Σάντος, περισσότερο κι απ' τον καθένα που τώρα τον γουστάρει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
Τελικα φωτο με το πανι για την σταυρούλα το χει κανενας ??

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Χθες κάθισα να ακούσω κανένα ράδιο για να γελάσω με τη καζούρα στα σκουλήκια που περίμενα και αντί γι' αυτό μαύρισε η ψυχή μου. Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή.  Αντί για καζούρα το μόνο που άκουγες ήταν "που είναι τώρα οι ΑΛΛΟΙ να βγουν να μας πούνε για τον Σάντος, κρύφτηκαν τα παπαγαλάκια;". Και δυστυχώς το βλέπω σήμερα και στο PAOKWORLD.
Είμαι σίγουρος πως αν την άλλη βδομάδα χάσουμε θα βγούνε οι ΑΛΛΟΙ και θα ψάχνουν τους προηγούμενους ΑΛΛΟΥΣ.
Ξύσ΄τ' αρχίδια σου δηλαδή. Αρρώστια πραγματική να μη σε νοιάζει το αν νικήσει ο ΠΑΟΚ αλλά το να την πεις στον ΑΛΛΟΝ. Ποιον ΑΛΛΟΝ ρε καρντάσια; Ποιος είναι αυτός ο ΑΛΛΟΣ γαμώ τη τρέλα μου εκτός από εμάς τους ίδιους;

Και για να απαντήσω σε κάτι (όχι επειδή το παίρνω προσωπικά αλλά για να μείνει απλά γραμμένο). Μπορεί ο ΠΑΟΚ να τους γαμήσει όλους και να φτάσει εκεί που θέλουμε όλοι; Εγώ ο ίδιος θα τον έχω εικόνισμα τον Σάντος, περισσότερο κι απ' τον καθένα που τώρα τον γουστάρει.

Καρντάση, επειδή εγώ έγραψα το πρώτο σχόλιο για τον Σάντος και άρχισε μετά να ξετυλύγεται το κουβάρι, ανέφερα αυτολεξεί : "Τόσα posts και καμμιά αναφορά στο Σάντος. Κρίμα ....". Και το κρίμα αναφέρεται στο ότι δεν μου αρέσει σαν λαός να είμαστε αγνώμονες. Ούτε προπονηταρά τον ονομάτησα, ούτε προσπάθησα να αποδώσω στο Σάντος μεγαλύτερο κομμάτι στην επιτυχία απ' ότι του αναλογεί. Αλλά η έλλειψη της παραμικτής αναφοράς στον προπονητή μας μετά απο μια τέτοια νίκη νομίζω ότι δείχνει (αν όχι εμπάθεια) κακεντρέχεια και έλλειψη σεβασμού.

Οφείλουμε να αποδίδουμε σαν οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. τα του καίσαρως τω καίσαρι και τα του Σάντος τω Σάντω. Δεν είναι απλά ένας περαστικός που έτυχε να καθήσει στην άκρη του πάγκου και οι παίκτες μέσα παίζαν μόνοι τους. Οπως έχει το μεγαλύτερο μερίριο στις αποτυχίες και αυτο το μερίδιο του καταλογίζεται και με το παραπάνω, ομοίως και αναλόγως θα πρέπει να καρπώνεται και το κομμάτι (ψιχία για άλους) που τον αφορά στις επιτυχίες.

Συγνώμη για το off-topic, αλλά νομίζω όφειλα να το γράψω εδώ για αποκατάσταση της τάξης των γραφομένων μου.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

baron

• Guest
...και ας σου απαντήσω εγώ. Να σου λυθούν οι απορίες.

Ως λαός πανηγυρίζουμε μια μεγάλη νίκη, και το ωραιότερο τσιμπούκι που μας κάνει μονο το σκουλήκι.
Και έρχεσαι εσύ και κάποιοι άλλοι και απαιτείται να ευχαριστήσουμε τον SANTOS τον Garcia τον κουρέα της γειτονιάς και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον.

Σε τέτοιες στιγμές ένας λαός ευχαριστεί μονο έναν: Τον ευατό του. Πάει εκκλησια και ανάβει ένα καιρί και ευχαριστεί τον θεό του που τον έκανε ΠΑΟΚΤΖΗ.
Εάν είσαι σατανιστής σφάξε καμια κότα και pies το αίμα της η θυσίασε κάνα παιδί.

Αλλα τα αχάριστοι και ότι άλλο πετάς στα κεφαλια των ΑΛΛΩΝ κρατα τα για σένα.

ΕΚΑΤΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ SANTOS ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

chiltsid

• Guest
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!οπως παντα!

Offline cure

• Αλλαγή
@GTGipas
Κάνεις λάθος. Και στο topic του Σάντος γράφτηκαν μπράβο από κάποια παιδιά αλλά και σε αυτό το topic με αδίκησες (για να μιλήσω μόνο για μένα) γιατί ευχαρίστησα όλη την ομάδα, οπότε και τον ίδιο.

Εγώ αυτό ένιωσα, αυτό έγραψα. Το τι αποδίδει στον καθένα κάποιος σε μια ήττα ή νίκη είναι προσωπική του οπτική φίλε. Θα μπορούσες εσύ να είσαι ο πρώτος που θα απέδιδε τα του καίσαρως τω καίσαρι, όπως λες, αλλά προτίμησες αντ' αυτού να κράξεις όσους δεν το έκαναν και (για να μη μιλάω για τους άλλους) να αδικήσεις έτσι έστω και το ελάχιστο ευχαριστώ μου.

Τέλος πάντων. Εγώ δεν πιάστηκα τόσο από αυτό που έγραψες, αν και με πείραξε, όσο από τις αντιδικίες makptol-baron που με στενοχώρησαν.
« Last Edit: November 24, 2009, 14:49:32 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
cure αυτο που μπορει να θεωρηθει αδικια στη φαση του σαντος ειναι στο οτι οταν η ομαδα εχανε κανενας δεν τα εριχνε σε ολη την ομαδα αλλα στον σαντος τωρα που η ομαδα κερδισε ξαφνικα ο σαντος μπηκε στο συνολο...

υ.γ. η υποστηριξη μου στον σαντος αρχιζει και τελειωνει εκει που αρχιζει και τελειωνει η συνεργασια του με την ομαδα

υ.γ2 αν κανει κανα διπλο με την κουλα βλεπω απο τωρα τις ριζες να βγαινουν στον παγκο :P :P :P
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

BIANCONERO

• Guest
Ακομα και μετα απο θριαμβους, μιζερια μυριζει....που θα παει, σε 10..20.......50 χρονια ισως να μαστε καλυτερα!

Offline ved

• Αλλαγή
Τελικα φωτο με το πανι για την σταυρούλα το χει κανενας ??

:cwm22: :cwm22: :cwm22: :cwm22: :icon23: :icon23: :icon23: :icon23:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

απο δώ δεν κατεβαίνει?
http://www.gamato.info/details.php?id=a846bc0c974a866e06c30f3b8a086213ad4aa3bc

Α εδω ειναι και το ψαχνα τοση ωρα στις τσοντες.... (γράφει κάποιος στα σχόλια απο κάτω  ;D  ;D)

Μπες www.paokworld.com στην κεντρική κλικ στο άρθρο με τις φώτο, και έχεις δύο links κάτω κάτω.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline KATISI4

• Αλλαγή