Author Topic: ΠΑΟΚ - ρουλης: 4 - 1 Κυριακή 22/11/2009 ώρα 19.00 novasports1  (Read 12493 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Σ ευχαριστούμε μεγάλε Σταύρο Λαμπριάκο που μας έδειξες τον δρόμο.
Απλά έπρεπε να σας ξεσφίξουμε τον κώλο...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
υγ: Κάποιο αλάνι να ανεβάσει το ματς please  ;)

Δεν υπάρχει ενότητα για τσόντες στο φόρουμ, οπότε χλωμό το βλέπω.. :rasta:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline ved

• Αλλαγή
http://www.paokworld.org/photogallery/thumbnails.php?album=192&page=1

φοβερη η εικονα της 4α στην εισοδο των ομαδων

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Ιδια φαση.

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι να πεις για αυτο το ματς...

Μονο κριμα... μπορουσαμε να γραψουμε ιστορια χτες(και με Σαντος στον παγκο παρακαλω :D) αλλα και παλι δειξαμε την συμπονοια μας στους συμπολιτες μετα το 4-0... οπως στο χαριλαου στο 0-3 ημιχρονο πριν 4-5 χρονια...

Πολυ μεγαλη εμφανιση απο Γκαρσια(για αλλη μια φορα) και Βιτολο...
Αρκετα καλοι και οι Ιβιτς Βιερινια... οσο για Μουσλιμοβιτς πετυχε 2 φορισια γκολ ξεμπουκωσε επιτελους.. και η αγωνιστικη ανοδος του θα παρασυρει και την υπολοιπη ομαδα.. Αραμπατζης Λινο και Σορλεν φανηκαν λιγοτερο.. ειδικα ο πρωτος.. σαν να παιζαμε με 10.. παλι καλα ειχαν τον αμπαλιδη τον καζινοβιο τον Κοκε που τα στελνε δοκαρια τις συστημενες σεντρες του Καλβο.. τον οποιον κοιτουσε απλα ο Αραμπας...

Κερκιδα μετρια με καποια δυνατα ξεσπασματα... μαλακια γιατι με τετοιο σκορ και εκει θα μπορουσαμε να τα παμε καλυτερα.. τα ολε ολε μετρησαν ασχημα.. οπως και το χειροκροτημα απο ολο το γηπεδο προς τον διασκεδαστη Λαμπριακο..

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
BACK TO THE FUTURE....

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline Català

• Αλλαγή
Chuck μπράβο, πολύ καλό, άντε γιατί και στην κωλοχαβούζα μου έχουν ζαλίσει τα παπάρια από χτες "όχι, πάει να φυλάξει το πρόσωπο" (που το γυρνάει και απ'την άλλη, μάλλον για διπλή προστασία, κάτι σαν τις σερβιέτες ultra) "όχι, ήταν έμμεσο", "όχι, αν το έδινε στον γαύρο με σένα θα είχε καεί η Τούμπα", "όχι, είδε κάποιον γνωστό στην κερκίδα και είπε να τον χαιρετήσει". Ας πάνε να διδάξουν διαιτητική την ΟΥΕΦΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Eλπίζω αυτή να ναι η αρχή ωστε να δούμε τον ΠΑΟΚ να ρίχνει σβουριχτές σφαλιάρες σαν κ την χθεσινή και στο ποκ....όπως πρώτα.......όχι μόνο με τα λιμά....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Τόσα posts και καμμιά αναφορά στο Σάντος. Κρίμα ....
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τα σκουλίκια μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια για το πανό κατά του λαμπριάκου, τι έλεγε μπορεί να μας πεί κανείς?? Ζήτησαν να επέμβει ο ΠΣΑΠ, παραπονιούνται γιατί δεν αντέδρασε ο βρύζας που είναι πρώην ποδοσφαιριστής, τους φταίει το ΝΟΒΑ για την μετάδοση, προτείνω στον δεύτερο γύρο που 90 λεπτά θα μας αποκαλούν Τούρκους να κάνουμε αίτημα στο υπουργείο εξωτερικών και εθνικής αμύνης να παρέμβουν. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ξευτιλισμένο αυτό το σωματείο??? Αλλά ποιος φταίει άραγε?? Εμείς οι μαλάκες που από το 60 φωνάζαμε όλε και κάναμε τις όλες αντί να κραυγάζουμε ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ, όπως κάναμε στο 3-0 και σε στο δεκάλεπτο πάρε και το τέταρτο. Γιατί χτες χάθηκε μια ευκαιρία να τους πατήσεις ένα SEVEN UP.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
σκουληκι1: ειδα τον βιερινια να σφιγγει τα μπουτια του γυρω απ τον αρανο
σκουληκι2: αν δεν στο εδινε εσενα, τι θα εκανες;
σκουληκι1: θα φωναζα

βαλτε μετροπολις αν θελετε να κλαιτε απ τα γελια  ;D ;D ;D ;D

υγ.
σκουληκι1: στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο
σκουληκι2: εχουμε και πλευ οφ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5

apaoki13

• Guest
Από τα καλύτερα πάρτι στην τούμπα που έχω ζήσει. Το να πέρνεις ένα σημαντικό ματς από το 60 σου δίνει τη χαρά να κάνεις πάρτι για 30 λεπτά. Πραγματικά εκστασιάστικα. Περιμένω πως και πως κάτι αντίστοιχο με ομαδούλα του ποκ. Το χανούμι είναι χρυσή ευκαιρία μακάρι να μην την σπαταλήσουμε για να μπορέσουμε να ανεβούμε κι άλλο.

ΕΚΤΟΡ ΚΟΥΠΕΡ ΕΚΤΟΡ ΚΟΥΠΕΡ τα τσιμπούκια που μας κάνεις είναι σούπερρρρρρ.

Το χειροκρότημα στον μακρυμάλη κλόουν όλα τα λεφτά.

zagorakis

• Guest
Το Οnline Video της Εβδομάδας: ΠΑΟΚ - ρούλης 4-1

by Johnnyxatz

Θέμα: Ο ΠΑΟΚ ασελγεί ενάντια στον συμπολίτη...
Που: Τούμπα
Πότε - Πώς: 22/11/2009
Ποιος: Μούσλι, Βιτόλο, Πάμπλο, κόσμος, όλοι...
Συντάκτης: Johnnyxatz
Γιατί: Γιατί έτσι γουστάρουμε...

http://www.youtube.com/watch?v=whoW9CG7qp0&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=2113&Itemid=131

ive4

• Guest
Αλλάζουν και έπιπλα στην Παπαναστασίου... LINEA QUATTRO

http://www.youtube.com/watch?v=KvcxsASKM_w (Embedding disabled, limit reached)

North_pole

• Guest
Το πανό για τον Λαμπριάκο ήταν άθλιο, εμετικό κλπ όπως άθλιος και εμετικός είναι κι αυτός στον οποίο αναφέρονταν. Αυτός ο οπαδός του ρούλη που παριστάνει τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αυτός που πολλάκις με τις δηλώσεις του (έχω πετάξει πέτρες και έχω παίξει ξύλο για τον άρη κλπ) έχει προκαλέσει, αυτός που με την συμπεριφορά του όποτε παίζει εναντίον του ΠΑΟΚ είναι ότι πιο προκλητικό υπάρχει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να επικαλείται επαγγελματισμό και κανένα δικαίωμα να λέγετε ποδοσφαιριστής. Ενας απλός οπαδός είναι που τον έβαλαν στην ομάδα για να συμπληρώνει το ρόστερ της. Γι'αυτόν λοιπόν δεν έχω κανένα έλεος, γι'αυτόν δεν λυπάμαι καθόλου, ούτε για το πανό, ούτε για το χλευασμό και το χειροκρότημα, ούτε για την καζούρα, ούτε για τις βρισιές. ΤΑ ΑΞΙΖΕ ΟΛΑ.

baron

• Guest

Εγώ αδελφέ! Περίμενε....

Πάρε να χεις:

Μπράβο ρε SANTOS προπονηταρά!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
για το ματς δε θα πω τιποτα...τα ειπατε ολα...δε θελω να χαλασω το ολο κλιμα απλα θελω να πω για ενα περιστατικο στην 1 που εμενα με εκανε να ντραπω πραγματικα...μολις εχει αρχισει το ματς και κλασσικα ακομα μπαινει κοσμος...και ειναι καποιος ορθιος και ψαχνει που να παει..και σηκωνονται 2-3 που θα μπορουσαν να ειναι ακομα και παππουδες μου αν οχι πατεραδες μου..και του κατεβαζουν χριστοπαναγιες,του βριζουν σπιτια μανες κ οικογενειες...γιατι δε βλεπουν.το επιχειρημα:εγω πληρωνω 840 ευρω για τη θεση. οκ δε λεω μαγκια σου.κ εγω αν τα ειχα θα τα εδινα...αλλα το δικαιωμα να βριζεις ετσι τον αλλον...που κ αυτος ματς θελει να δει..κι αυτος εισητηριο πηρε...δε στο δινει κανενας...ντραπηκα πραγματικα που ειναι συνοπαδοι μου...
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

makptol

• Guest

Εγώ αδελφέ! Περίμενε....

Πάρε να χεις:

Μπράβο ρε SANTOS προπονηταρά!

ειπαμε στις νικες ηρωες οι παικτες στις ηττες φταιει ο σαντος......στις νικες το πολυ πολυ που θα παρει ο σαντος ειναι κανενα
ειρωνικο σχολιο  XXXXXXXXXXXXXX
ειναι οντως προπονηταρας σε αρεσει δεν σε αρεσει.....μπορει να χαλασει καποιους η τεσσαρα ειπα καποιους οχι ολους που δεν γουσταρουν σαντος αλλα θα τους περασει δεν πειραζει....... ;D ;D

όχι σχόλια με προσωπικές αιχμές
« Last Edit: November 23, 2009, 23:41:27 by Capricorn »