Author Topic: ΠΑΟΚ - ρουλης: 4 - 1 Κυριακή 22/11/2009 ώρα 19.00 novasports1  (Read 12743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οχι, να μην κανει κανενας καμμια δηλωση. Να μιλησουν στο γηπεδο. Αξιζει ομως να κανουμε μια συλλογη απο τα παχια λογια που εκστομιζουν καθε χρονο οι φανφαρονοι και να τα δειξουμε μετα μαζεμενα σε κανα αρθρο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Eγώ θα απομόνωνα άλλο απόσπασμα από τις δηλώσεις του κυρίου Λαμπριάκου:

"Με την έλευση του κ. Κούπερ έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς. Έχουν σφίξει οι "κώλοι" και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η ομάδα δεν μπορούσε να πάει πουθενά πριν έρθει στην ομάδα. Τώρα όλα είναι διαφορετικά."

Ατιμούτσικο. Γουστάρουμε "στενότητα" και το ξέρεις.  :inlove: :aspromayro:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ

ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ *

* Στο ρυθμό του "ασπρα θα φορέσω"

Offline t.b

• Αλλαγή
Μην στεναχωριέσαι Σταύρο, θα σας ξεσφίξουμε τόσο πολύ ώστε να μην ξανασφίξετε ποτέ!
Σφιχτοί θα έρθετε, ευρύχωροι θα φύγετε.

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
Οι σφυγμενοι σας οι κωλοι την ασπρομαυρη ψωλαρα θελουν ολοι.......

Offline spartiatis

• Αλλαγή
θα σας ξεσφύξουν οι κωλοι σκατοσκουλικα συντομα.
θα σας ξεσφύξουν και θα επανελθουν στο φυσικό τους μεγεθος της κουπας του ελληνικού καφε.
---
γαμωσκουλικα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Οχι, να μην κανει κανενας καμμια δηλωση. Να μιλησουν στο γηπεδο. Αξιζει ομως να κανουμε μια συλλογη απο τα παχια λογια που εκστομιζουν καθε χρονο οι φανφαρονοι και να τα δειξουμε μετα μαζεμενα σε κανα αρθρο.
+4
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μην στεναχωριέσαι Σταύρο, θα σας ξεσφίξουμε τόσο πολύ ώστε να μην ξανασφίξετε ποτέ!
Σφιχτοί θα έρθετε, ευρύχωροι θα φύγετε.

γελαω μονος μου σα χαζος....

ωραιος ρε αδερφε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μπραβο βρε σκουλικια....μας δειξατε παλι την μαγκια σας σημερα....μας κανατε να χεστουμε πανω μας απο τον φοβο..ειστε μεγαλες κοταρες..ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...

giannis80

• Guest
Καμία δήλωση-απάντηση στην δασκάλα με τα ξανθά μακριά μαλλιά και το σφιχτό κωλαράκι.Στο γήπεδο οι απαντήσεις,όπως αρμόζει σε κάποιον που αντιπροσωπεύει ΠΑΟΚ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δεν περναει με τπτ ο καιρος
αντε ρε γαμωτο...αν κ ηθελα το πρωιτο ματς Χαριλαου. Μια διπλαρα κ η γλωσσα μεσα απο νωρις. Τωρα ας αρκεστουνε με μια ηττα εντος προγραμματος...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
Παράκληση, το σύνθημα να ακουστεί μετά το 3-0.

Ξύσε μας τ' αρκίδια πάνω κάτω Λαμπριάκο, Λαμπριάκο

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
επειδή δεν έχω σχετική πληροφόρηση,
θα υπάρξει τιποτα αυτή τη φορά στο κάγκελο για να καει ώστε να ζεσταθούμε απ το κρυο?

Offline gagas

• Αλλαγή
διαθεσιμα πανια παντως υπαρχουν απο περυσι..απο οτι ξερω..

northeagle_4

• Guest
Μια ξανθουλα (ή μια πουτανα )αριανου ετων 17
Μια ξανθουλα (ή μια πουτανα )αριανου ετων 17
την μανα της ρωταει πως γινετε το να
πως γινετε το να
πως γινετε το να
μανα μου μεγαλωσα θελω να παντρευτω
μανα μου μεγαλωσα θελω να παντρευτω
τον Κουδα μου μανουλα
τον Κουδα που αγαπω
τον Κουδα μου μανουλα τον Κουδα που αγαπω.

μετα απο απαγγελια του Jordan παραθετω παλαιο ιστορικο συνθημα.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **

:) ο άλλος δω λέει ότι έπρεπε ήδη να έχουν ξεκινήσει propaganda από νωρίτερα με ανακοίνωσης και τα σχετικά....

πραγματικά γελάω πρωί πρωί...έτσι τους έχουν μεγαλώσει έτσι τους έχουν ποτίσει ...πλύση εγκεφαλου

exouyn φτάσει 47 σελίδες με posts στο forum τους...πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας...φαντάζομαι από δευτερα τι θα γίνει....θα chrasharei το δίκτυο
My Own WoRST ENeMy.....

Offline gagas

• Αλλαγή
τραγικοι οπαδοι..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πάντως ότι και να πούμε για τους τύπους είναι απίστευτος ο τρόπος που μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο. Τώρα το νέο επιχείρημα είναι ότι ενώ έχουν υλικό ισάξιο μόνο με τις ομάδες των αθηνών δεν είχαν προπονητή, τωρα με τον κούπερ θα τα σαρώσουν όλα και τις γνωστές υπερβολές του κόντη και των συναυτό. Και έρχομαι εγώ ο αδαής ο άσχετος και παίρνω έναν έναν τους παίκτες των δύο ομάδων για να τους συγκρίνω. Οι μόνοι παίκτες του ρούλη πού έχουν παίξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο ποδόσφαιρο αξιώσεων και σε ομάδες σοβαρές, είναι ο γκιάρο ο οποίος είναι 36 χρονών βέβαια ο ναύτης, που έπαιξε παιχνίδια σε κάποιο υποφερτό επίπεδο και ο χοντροκόκε με τον αμπρέου. Αυτό είναι το ισάξιο υλικό με του βάζελου, της άεκ και του οσφπ, και μάλιστα μακράν του τέταρτου. Αυτό συμμερρίζονται και πολλά βόδια δικά μας και ρωτάω εγώ. Ποιος είναι ρε παιδιά παικταράς?? ο χαβίτο?? που έπαιξε??? ο κάλβο?? που έπαιξε?? ο πίτου γκαρσία?? που έπαιξε, ο φερνάντεζ?? που έπαιξε?? ο νέτο?? ο αράνο?? ο κάμπορας, ο κουλοχέρης?? ο μασούτης?? ο γκρατσιάν?? ο νάτσο γκαρσία?? όλοι παίκτες της σειράς που εκδιώχθηκαν όλοι από ομάδούλες είτε στην αργεντινή είτε στην βραζιλία είτε σε ελλάδα και ισραήλ.
Πάμε τώρα στο μέτριο υλικό του ΠΑΟΚ. Χαλκιάς,  που έπαιξε μωρέ?? στον βάζελο, στην πόρτσμουθ, ομαδούλες (τα καφενεία τύπου ηρακλή και άρη δεν τα βάζω), ο λίνο που έπαιξε μωρέ, στην πόρτο σιγά το καφενείο. ο κοντρέρας, θέλτα, μονακό, μπράγκα, καφενεία. ο τσιρίλο?? στην αεκ, στην ίντερ, στην ρετζίνα, στην λεβάντε σιγά τις ομάδες. πάμπλο γκαρσία, κλώτσησε το τόπι στην μίλαν στην βενέτσια, στην ρεάλ, στην οσσασούνα. Βιτόλο πάλι που έπαιξε μόνο στην θέλτα και στην σαντατέρ πριμέρα ντιβιζιόν. ο σορλέν, καμιά 7-8 χρόνια στην ρεν και στην μονακό στην γαλλία. ο σαβίνι, νάπολι, παλέρμο, φιορεντίνα, ο μουσλίμοβιτς, αταλάντα, πάρμα, ουντινέζε. ίβιτς, παρτίζαν, γκλάντμπαχ, άεκ, και αν σε όλους αυτούς προσθέσουμ και τους διεθνείς φωτάκη, κουτσιανικούλη, παπάζογλου που ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα στην καριέρα τους, μπορεί εύκολα ένας μη δηλητιριασμένος από προπαγάνδα εγκέφαλος να συμπεράνει ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης  των δύο ομάδων γιατί ο μέν ΠΑΟΚ έχει καταξιωμένους παίκτες με βιογραφικά βαριά ενώ ο ρούλης κάτι καραβιές που τους κουβάλησε ο κόντης, γιατί δηλαδή τα νανάκια του ρούλη από την ισπανία παίξανε δ΄ εθνική ισπανίας με τα δεύτερα της μπάρτσα, ο αράνο στην ουρακάν, ο νάτσο πουθενά, ο νέτο σε κάτι πορτουγκέζες, ο φερνάντεζ σε πανιώνιο και μπειτάρ ιερουσαλήμ, ο πίτσου γκαρσία εκδιώχθηκε από τον ηρακλάκο.
Το μάτς μεθαύριο είναι 2-0 το μίνιμουμ γιατί ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερους παίκτες, καλύτερη ομάδα, μεγαλύτερη ομάδα και τον κόσμο του στο γήπεδο αφιονισμένο και βέβαια καλύτερο προπονητή. Η πουτσά θα είναι μεγάλη και ελπίζω τα γκόλ μας να μην ξεκινήσουν από ανάποδα αράουτ γιατί ακόμα και αυτά θα θεωρηθούν σφαγή από τον σουπερτριακό.
« Last Edit: November 20, 2009, 16:09:08 by tasoylis30 »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
εγώ πάλι θέλω όλοι μας (προπονητές, παίχτες αλλα και φίλαθλοι) να βλέπουμε το mats μέχρι το τελευταίο λεπτό σαν 0-0.

να βάζουμε ένα ένα τα goal και στο μυαλό τους/μας να έχουμε το 0-0.

στο "3-0" p.x. να τρέχουνε 2-3 παίχτες δικη μας ταυτόχρονα να μαζεύουν την μπάλα από τα δίχτυα τα δικά τους. να μην χάνεται χρόνος και καθυστέρησης.

στο μυαλό μας πάντα το 0-0
PAOK PANO APO OLLA

Offline TomTod

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXXX

όχι παράθεση του τελευταίου πόστ

+100000000000000000
« Last Edit: November 20, 2009, 18:38:18 by Capricorn »