Author Topic: ΠΑΟΚ - ρουλης: 4 - 1 Κυριακή 22/11/2009 ώρα 19.00 novasports1  (Read 12798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reset4

• Guest
αν σε πειραξε ο χαρακτηρισμός εγω τον παιρνω πίσω,
τωρα το θέμα δεν είναι ο χαρακτηρισμός αλλα το πως σκέφτεσαι.

καταρχήν δεν εχει ακουστεί οτι ο ρουλης δίνει 4000 και ζητα 5500 νομιζω ειναι ραδιο αρβυλα.

αν σκεφτοταν πονηρα η ΠΑΕ, και ΔΕΝ ηθελε ανταλλαγη εισητιριων, για να ικανοποιησει ατομα που σκεφτονται σαν και σενα ξερεις τι θα εκανε? θα ζητουσε 6000 εισιτηρια, θα απαντουσαν οχι , θα ζητουσε μετα 1500 εισητιρια, θα απαντουσαν οχι. δεν θα ζητουσε ποτε τα 4000 που "ταιριαζουν" να το πω ετσι στο γηπεδο των σκουληκιων, γιατι ολοι ξερουμε οτι τοσο χωραει η θυρα 1.

6000 δεν θα περναμε ποτε γιατι δεν εχουν που να μας βαλουν, οπως εμεις τους 5500 που υποτιθεται ζητανε
1500 παλι ποτε γιατι θα επρεπε να κλεισουν ολοκληρη θυρα 1 για 1500 ατομα.

αυτα ολοι καταλαβαινουμε την τακτικη τους. το να κραζουμε την ΠΑΕ χωρις να ξερουμε τι και πως ειναι το προβλημα, οχι να ειμαστε γιες σερ συνεχεια, αλλα οταν ειναι να κανουμε κριτικη να γνωριζουμε την αληθεια.

Offline gagas

• Αλλαγή
gianniwti  επειδη ασχολεισαι τοσο πολυ με το επικοινωνιακο κομματι του θεματος μπορει να μου πεις πως μεταφραζεται το κερδος που αποκομισε ο ρουλης?

1. μας πηρε οπαδους?(γελαμε)
2.εκανε νεα παιδακια αριανους?(ξανα γελαμε)
3.αλλαξε η γνωμη των αθηναιων ή αλλων-τριτων για την 'μαγκια' παοκτση κ αριανου? (εδω γελαμε μερα νυχτα..)
4.μπορουν να μας το παιξουν μαγκες?( ;D ;D)
5.κερδισαν το λοτο?
6. κατι αλλο?

με το συγκεκριμενο ζητημα ασχολουνται μονο το skoylikiaris fm, το klapsa fm τα parathlitika nea, οι arianoi-stokoi ρεπορτερς κ ο zagoras. καποιο σοβαρο μεσο ή καποιον σοβαρο ρεπορτερ δεν ειδα να ασχολειται με το θεμα.. εξαλου ο ολυμπιακος εδω κ 5 χρονια δεν δινει εισιτηρια σε αντιπαλους οπαδους. τι εχασε? κ θα χασουμε εμεις επειδη βγηκε ο σκορδιαρης κ ειπε 5 μαλακιες..? δεν υπαρχει μεσος οπαδος-φιλαθλος που να ασχολειται με αυτο το θεμα κ να το θυμαται μετα την κυριακη.μονο το αποτελεσμα του αγωνα θα θυμαται.

αν εμεις στην καθημερινοτητα μας τρωμε καζουρα απο αυτους γιατι δεν μας κοβει τοτε η σοβαροτητα που διακρινει την ΠΑΕ μας δεν της επιτρεπει να φερεται συμφωνα με αυτο, δυναμιτιζοντας το κλιμα σε ενα εντοσ εδρας παιχνιδι..απλα δεν παιζουμε το παιχνιδι τους.. αν θελουμε να παμε μπροστα σε γερες βασεις πρεπει η οργανωση της παε να ξεφυγει απο τα στενα ηλιθια πλαισια του ελληνικου πρωταθληματος.
εμεις ως οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ απο αυτο, παρα μονο να κερδισουμε κυριως μακροχρονια..

η ΠΑΕ εκανε συγκεκριμενη προταση(ουτε εκανε 5 προτασεις ανεφικτες ουτε εκανε κωλοτουμπες,εχει μια σοβαρη θεση κ αυτη στηριζει). δεν την δεχτηκαν.. αλλα αυτοι κανανε 2 προτασεις εντελως ανεφικτες.αν θελανε ας κανανε προταση 4 χιλ αυτοι 3,3 χιλ εμεις. γιατι δεν το καναν?

εννοειται οτι θελουμε εισιτηρια παντου. μην ξεχναμε ομως οτι η ΠΑΕ δεν μπορει να δωσει περισσοτερα απο 4 χιλ κ οτι οι συνδεσμοι εχουν ζητησει απο την ΠΑΕ να μην παιρνει λιγοτερα απο 2-2,5 χιλιαδες εισιτηρια σε εκτος εδρας ντερμπι(μετα τα περσυνα με την γρια).υπαρχει σοβαρο προβλημα διανομης τους..

northeagle_4

• Guest
Xανεις απλα την δυνατοτητα να βρισκεσαι πλαι στην ομαδα οπου και να παιζει,αυτο τονιζει ο Γιαννιωτης.Αν ξεχωρισουμε το επικοινωνιακο απο την ουσια αυτο ειναι το συμπερασμα.Για μενα προσωπικα το επικοινωνιακο σε αυτην την υποθεση λιγη σημασια εχει και με ενδιαφερει η ουσια που ειναι οτι δεν πας χαριλαου και οτι σιγουρα και οι 2 παε δεν σταναχωρηθηκαν ιδιαιτερα για αυτο.
  Απο εκει και περα θεωρω την προταση μας ανταλλαγη 1 με 8 αρκετα δικαιη και σωστη για να δεχτει η παε ρουλης,το παιχνιδι με τους αριθμους εκατερωθεν απλα αποδεικνυει οτι και οι 2 (ειδικα ο ρουλης) την ψαχναν την δουλεια για να στραβωσει.
αποψη μου χωρις να γνωριζω γεγονοτα.

υγ. το οτι απο τοτε που στην γειτονια διοικηση και οπαδοι γιανανε ενα  πηγαμε μονο μια φορα 800 στο βικελιδης,για αλλους λεει ισως λιγα αλλα για μενα λεει πολλα.

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν θα διαφωνησω σε οσα λες..
επισης επειδη αρκετοι λενε οτι δεν ειναι δικαιο το να δωσουμε οσα παρουμε αλλα πρεπει να δωσουμε περισσοτερα λογω γηπεδου..να τονισω οτι  η παε δεν ασχολειται ιδιαιτερα με αυτο..
κ αυτο αποδεικνυεται απο το οτι η παε αν παρει 5 χιλ απο την αεκ δεν θα δωσει 1800 σε αυτους αλλα πολλα περισσοτερα, ισως κ τα 4000 που μπορει. κ τοτε εμεις δεν θα μιλησουμε για αδικια εις βαρος μας..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εχω χαζεψει με σενα που χω μπλεξει.-

ρε γκαγκα ρε αγορι μου γιατι δεν το αφηνεις μιας και διαβαζουμε διαμαντια ωρες ωρες;...πχ το δεν χασανε τιποτα οι γκεη τοσα χρονια...

δλδ το ονειρο μας καποτε συμφωνα με τα λεγομενα σου ειναι να γινουμε σαν αυτους;πουθενα εκδρομες γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια...

κοιτα να δεις αλλαζουν τα κοζια και δεν το μαθα ο μαλακας...

επισης επειδη εχω χαζεψει κυριολεκτικα...λετε δεν ξερετε τι ειπωθηκε...αφου δεν ξερετε,πως ξερετε οτι η παε δεν ειπε εξαρχης οτι δεν παιζει ανταλλαγη;πως ξερετε οτι η παε δινει 4 χιλιαδες εισητηρια;που τα χει ξαναδωσει και το δενετε και κομπο;ραδιο αρβυλα λεω γω και το δεσα τελεια...

επισης το οτι δεν μας ενδιαφερει η προπαγανδα των ερπετων βρισκει την ζωντανη του αποδειξη σε αυτο εδω το φορουμ...καθημερινα 365 μερες το χρονο οποιος μπει εδω μεσα βλεπει στην πρωτη 12αδα των τοπικ...το τοπικ των σιχαμενων...αρα δεν μας ενδιαφερει....

επισης προτεινω να διαγραφει η ενοτητα αντιπροπαγανδα γιατι δεν χανεις τιποτα οταν τα ερπετα κανουν προπαγανδα συμφωνα με 29 κατασκευαστες πληντυριων...ποσταρισματα του στυλ μην αφηνετε να πεφτει τιποτα κατω με αυτους πρεπει να διαγραφονται δια ροπαλου γιατι το επικοινωνιακο κομματι δεν μας ενδιαφερει καθολου...

λοιπον ενα απο τα ελαχιστα πραγματα που ζηταω σαν οπαδος ειναι η παε μου να κανει οτι μπορει για να πηγαινω στα εκτος ΠΑΝΤΟΥ...στο συγκεκριμενο ματς για μενα δεν το κανε...δεν ασχολουμαι με την παε σαουριδης γιατι δεν με ενδιαφερει...κοιταω την δικια μου παε και βλεπω μια  απροθυμια να παιζουν μετακινησεις οπαδων μας σε τετοια ματς...εγω θα το λεω οταν το βλεπω.οταν με πεισει καποιος οτι εχω λαθος θα βγω και θα το πω οτι ημουν λαθος...τοσο απλα.δεν μου κοβει οντως το χω χασει το μυαλο μου εδω και καιρο...απο τοτε που εμαθα πως για το καλο του ΠΑΟΚ πραγματα που ηθικα μας χτυπανε και μας τρυπανε δεν πρεπει να αναφερονται...

οποιος δεν καταλαβαινει τι λεω παιζουν και τα πμ...κουρασαμε και κουραστηκαμε...

Offline gagas

• Αλλαγή
ρε γκαγκα ρε αγορι μου γιατι δεν το αφηνεις μιας και διαβαζουμε διαμαντια ωρες ωρες;...πχ το δεν χασανε τιποτα οι γκεη τοσα χρονια...
επειδη γενικα δεν καταλαβες τι λεω κ τι σου εγραψα πριν..
 εντελως φιλικα θα σου απαντησω στο συγκεκριμενο γιατι μπορει να δωσει λαθος εντυπωση για εμενα..
δεν καταλαβες τη λογικη που το ειπα..καταλαβες οτι ηθελες. κανενας λαος δεν κρινεται κ δεν μπορει να χαρακτηριστει μαγκας ή οχι με το αν η παε του ανταλασσει εισιτηρια στα ντερμπυ..οι μαγκιες ειναι αλλου..

απο εκει κ περα, στο κομματι της παε εχω να σου πω οτι τα δυο πρωτα χρονια πραγματικα εδειχνε κ με πραξεις οτι δεν ηθελε μετακινησεις.μετα απο περσυνα παραπονα οπαδων κ συνδεσμων η παε αλλαξε σταση σε αυτο το θεμα..
πριν απο ενα μηνα μαλιστα ακολουθησε επιθετικη πολιτικη οσον αφορα την αρνηση της αστυνομιας να κατεβουμε οακα.
επισης, το οτι θελουμε εγω κ εσυ να πηγαινουμε στο χαριλαου δεν ειναι πατημα για την παε να ανταλασσει με οποιον τροπο να ναι εισιτηρια χωρις να εξασφαλιζει την ιδια κ τους οπαδους της..αυτα απο εμενα..

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ.
το μεμπτο που βλεπω στην παε ειναι γιατι δεν προτεινε να δωσει 4 χιλ κ να παρει 3,3. αλλα δεν ξερω την θεση της για να την κατηγορησω..

υ.γ δεν με επεισες τι κερδισε ο ρουλης απο το επικοινωνιακο παιχνιδι εκτος απο το να δυναμιτισει την ατμοσφαιρα. τα επικοινωνιακα παιχνιδια με ομαδες χαμηλοτερου βεληνεκους αφορουν τους φιλαθλους κ οχι μια σοβαρη ΠΑΕ που θελει να εξελιχθει σε ευρωπαικα προτυπα.
« Last Edit: November 15, 2009, 16:51:41 by gagas »

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Mηπως ξερετε ποτε βγαινουν τα εισητηρια?Ακουσα καπου για αυριο.ισχυει?
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

North_pole

• Guest
Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα ο καθένας μας μπορεί να κάνει και από μια πρόταση που θα φαντάζει "δίκαιη" στα μάτια του ή στα μάτια των υπολοίπων. Απόλυτη δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Δεν θα ήταν δίκαιη π.χ. μια πρόταση που έχω σκεφτεί εγώ και που λέει το εξής: Από τα αδιάθετα εισιτήρια (εκτός των διαρκείας) θα πάρει κάθε ΠΑΕ από μισά! Το ίδιο θα ισχύσει και στο χαριλάου.
Προσωπικά έχω να πάω στο χαριλάου πολλά χρόνια καθώς δεν μου αρέσει καθόλου η πολεμική ατμόσφαιρα που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν σε έναν αγώνα που είναι μεν ντέρμπυ, τοπικού ωστόσο χαρακτήρα. Μεγάλοι ηθικοί αυτουργοί της κατάστασης είναι φυσικά οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί που πέρα από καζούρα και καλώς εννοούμενη κόντρα προσπαθούν να αναμοχλεύσουν πάθη και να δημιουργήσουν σε μεγάλο βαθμό καταστάσεις που οι ίδιοι μετά θα τις καταδικάζουν.
Εγώ θέλω να δω ένα παιχνίδι όπου θα κερδίσει η ΠΑΟΚάρα μας. Θέλω μια τίμια, όχι απαραίτητα δίκαιη όσον αφορά την απόδοση της ομάδας νίκη και θα την πανηγυρίσω είτε είναι αριανοί μέσα είτε όχι, είτε έρθει στο 1 είτε στο 90+.

Offline gagas

• Αλλαγή
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Άρη για την 11η Αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 στις 19:00.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Offline tsag

• Αλλαγή
Οι νέοι έδειξαν το δρόμο για την μεγάλη ομάδα. Πουστοσκούληκα ετοιμαστείτε για ένα χορταστικό τρίμπαλο και μετά μπουκωμένοι θα χωθείτε πίσω στις τρύπες σας. ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

billaras

• Guest
κόλαση ρε το γήπεδο....
φροντίστε να έχετε και από έναν πυρσό, και το λαρύγγι σας να το αφήσετε στα ιερά τσιμέντα τις ΤΟΥΜΠΑΣ....
κόλαση ρε....κόλαση για 90 λεπτά...
μην περιμένετε την ομάδα να βάλει goal και να παίζει επιθετικa για να φωνάξετε...
πάμε να ξανακάνουμε την ΤΟΥΜΠΑ όπως παλιά...την σκληρότερη έδρα του κόσμου...
και τα πουστρακια οι trendyδες που κουβαλάνε και τις χαζογκόμενες τους να πάρουν το μπούλο....όχι τώρα...χθες!!!!!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚΑΡΑ κανονισε...μια φορα θα καταφερω να πατησω τουμπα φετος...μεχρι του χρονου να τη 8υμαμαι!! ;)
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
αν η διοικηση δεν το θελει,να βγει να το πει και να αποδεχτει τις συνεπειες.εγω προσωπικα παιζει και να μην κραξω γιατι η σταση θα ειναι κιμπαρικη και στα ισια...με τρελαινουν τα ηξεις αφηξεις...θελω 4000 εισητηρια.παρτα σου λενε τα ερπετα και εσυ κανεις την παλαβη.

+4

Y.G. billy ετσι σου λεγα να σκεφτόμαστε και μου λεγές σκουληκίσιες μλκιες
KILKIS+LAMIA=GATE 4

billaras

• Guest
δεν σου λέγκα σκουλικισιες μαλακίες ρε βλάκα...
τα ίδια λέγαμε πάνω κάτω απλά δεν με καταλάβαινες.... ;D

trelos sporos

• Guest

το μεμπτο που βλεπω στην παε ειναι γιατι δεν προτεινε να δωσει 4 χιλ κ να παρει 3,3. αλλα δεν ξερω την θεση της για να την κατηγορησω..

φιλε αυτο δεν ειναι το μονο μεμπτο ειναι ολη η ουσια . πες οτι η παε ηθελε να βρει λυση. αντε και κανει την αρχικη προταση 4000 με 4000 βλεπει οτι το σκουληκι κανει νερα με την χωρητικοτητα των γηπεδων . ε παρε 4000 εσυ δωσε 800 λιγοτερα και εκλεισε το θεμα. η ολη σκεψη ειναι 5 δευτερολεπτα δε ναι χαζοι στην παε. κοροιδευομαστε τωρα

Offline gagas

• Αλλαγή
παρολα αυτα ομως δεν γνωριζουμε το λογο που δεν το εκανε..
κ οσο δεν βλεπω αντιδρασεις απο συνδεσμους κτλ κτλ δεν μπορω να κατηγορησω την παε..

για να κατηγορησω πρεπει να γνωριζω την θεση της παε..εως οτου να την μαθω προτιμαω να μενω με την απορια παρα να την διασυρω οταν δεχεται πολεμο απο τριτους..

Offline toy

• Αλλαγή
Η πεμπτουσία της εκδρομής τελικά είναι το χαριλάου, όσο ζείς μαθένεις.
Α και ακόμη μια φορά Συγχαρητήρια στον μέγα Γιάννη Σαουρίδη εξαιρετική δουλειά ειδικά στο λαό του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsag

• Αλλαγή
Γαμήστε τον άρη τον   ...35άρη!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
για τα εισιτηρια δεν μας πονηρευει το γεγονος οτι στο μπασκετ μεχρι περσυ λυσαγανε  γιατι δεν διναμε εισιτηρια
στο παλατακι ? ΦΕΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΤΕ 1.500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
ΕΝΙΑΙΑ ΑΥΤΟΙ Ο ΣΑΒΟΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΙΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ....
και με το ποδοσφαιρο παιζανε κρυφτουλι μεχρι περσυ ειχανε διαρκειας στην θυρα 1 φετος πως την προτεινανε ?
κανανε διαφορες γελοιες προτασεις π.χ καυτατζογλειο 50-50 κλπ. καλα καναμε και δεν ασχολειθηκαμε αλλο θα καναμε
αντιπροταση θα λεγανε τα δικα τους και δεν θα γινοτανε τιποτε .....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΥΛΗΚΟΠΑΡΕΑΣ
ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝΕ ΤΑ 1.500 ΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ......ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
.........

PAOK_VOLOS

• Guest
Στο μπασκετ ΟΛΕΣ οι καε ειχαν υπογράψει,πριν την εναρξη του πρωταθλήματος,ότι απαγορεύονται οι μετακινησεις,ειδικα στα ντερμπι.Όλα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.Δε θα φαμε παραμύθι από κανενα Κανωτα και κανενα Δαμιανιδη.

Επίσης έχει κουράσει η ιδια κασέτα με τις μετακινήσεις στα ντερμπι στο ποδοσφαιρο.Καμια παε δεν γουσταρει μετακινησεις.Τελος.