Author Topic: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα: 2 - 0, Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009, ώρα 19:00, Novasports 1  (Read 6333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
ασε μας ρε φιλε και συ και ο ζαγορακης, εδω μιλαμε για γαμισι στα παγουρια
σε αφήνω
αλλα και γω μισος παγούρι είμαι και το έχω για καμάρι
αν γαμήσεις το παγούρι όπως λες θα λυθούν τα προβλήματα σου?

ρε Μακη στο φορουμ του ΠΑΟΚ γραφεις τι θελεις να σου πει???
ας κερδισουμε τα Γιαννενα αλλα με τροπο γιατι μπορει να στραβωσει κανενας φιλος Γιαννιωτης??
Ελα τωρα ας χαλαρωσουμε λιγο

το σχόλιο μου ήταν για το πάνo φιλε
και όχι για τον πας
εγώ είμαι γέννημα θρέμα θεσσαλονίκη και φυσικά θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ
απλός καλο είναι να κοιτάμε και τα προφίλ τον μέλλον και να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας
αλλα τι λέω τώρα εεεεε

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
σε αυτο το παιχνιδι ασταματητη φωνη και τιγκαρισμενη τουμπα ειναι το συνθημα στηριξης στην διοικηση και το ζησαρο...
υ.γ. και προθερμανση για την καθοδο θα ειναι...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δηλαδη ρε μακη εγω που εχω καταγωγη απο πειραια δεν πρεπει να λεω το γαυροι μουνια γαμω τον πειραια? Ρε τι ειναι αυτα που λετε ρε....

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΥΛΑ.

ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Δημοσιογραφια γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει,
Μιζερια γαμιολα ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα

για 90 λεπτα γινεται?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
PAOK_Piraeus οχι μονο για 90 λεπτα...τροπος ζωης πρεπει να γινει
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kospatras

• Guest
δυστυχως πολυς κοσμος δε λεει να καταλαβει.ρε ΠΑΟΚ ειμαστε οχι ζαγορακης,μπανε,αγγελος,βρυζας κτλ.ειμαστε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.- (Θοδωρε σε ευχαριστουμε για ολα ρε μαγκα)-ΖΗΣΗ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί από την προσέλευση του κόσμου εν πολλοίς το αν όντως τα πράγματα έχουν αλλάξει στον ΠΑΟΚ ή αν όλα αυτα που ζήσαμε εδώ και 2.5 χρόνια είναι για πολλούς μια περιστασιακή μόδα...

Όλοι στο ναό για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στα παγούρια! ΠΑΟΚ ΡΕ!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/content/view/50028/2/

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση θέτει νοκ άουτ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τις επόμενες δέκα μέρες. Ο βασικός γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα δεν πρόκειται να παίξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι ενοχλήσεις που έχει στην μέση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν του επιτρέπουν ν' αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ. Ο γιατρός της ομάδας επικοινώνησε με τον γιατρό που έχει εγχειρήσει τον τερματοφύλακα και ο οποίος του συνέστησε να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων επειδή η μέση του έχει επιβαρυνθεί αρκετά και θα ήταν ριψοκίνδυνη μια ενδεχόμενη συμμετοχή στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι τίθεται σίγουρα εκτός δράσης για δέκα ημέρες απουσιάζοντας από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και υπό προϋποθέσεις στον επόμενο με τον Πανιώνιο την 8η αγωνιστική.

Μία σύγκρουση του Παύλου Βαρτζιώτη με τον Σενόνε ήταν αρκετή να διαταράξει την προπόνηση, καθώς ο Γιαννιώτης αμυντικός έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Η σύγκρουση έγινε στο γόνατο που έχει εγχειρισμένο ο 28χρονος και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση έσω πλαγίου κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΓΟΥΡΙΑ....ενας παγουρας με αυξημενη τοπικιστικη διαθεση(κυριολεκτω)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί από την προσέλευση του κόσμου εν πολλοίς το αν όντως τα πράγματα έχουν αλλάξει στον ΠΑΟΚ ή αν όλα αυτα που ζήσαμε εδώ και 2.5 χρόνια είναι για πολλούς μια περιστασιακή μόδα...

Όλοι στο ναό για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στα παγούρια! ΠΑΟΚ ΡΕ!!!

Δε θα πεφτει καρφιτσα στο γηπεδο, το λεω απο τωρα  ;)
Η μονη μαλακια ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε 2 βδομαδες, γαμω τις εθνικες τους γαμω
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Νιωθω πολυ περιεργα. Ειναι οι πρωτες μου μερες στο Λονδινο που ηρθα, οποτε φετος για μενα η ΠΑΟΚαρα και η Τουμπα θα ειναι ειδος πολυτελειας. Ας φωναξει καποιος και για μενα, το παιχνιδι ειναι δυσκολο, θελει υπομονη. Τα γιαννενα ειναι καλα πισω, και αν κλειστουν δυσκολα θα σκοραρουμε. Ειδικα και με τα προσφατα γεγονοτα θα ειναι λιγο τρακαρισμενη η ομαδα, λιγο η αναγκη για νικη, λιγο το να, λιγο το αλλο, ΥΠΟΜΟΝΗ!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
Τ Ζ Ι Γ K Α
Τ Ι Γ Κ Α
Φ Ο Υ Λ
Π Ι Χ Τ Ρ Α
.-

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τσινιάρης Μ. ΕΠΣ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ Γενναίος Χ. ΕΠΣ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ Γεωργαράκος Ν. ΕΠΣ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Χαραλαμπίδης Ν. ΕΠΣ Καβάλας
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Χατζής Η. ΕΠΣ Καρδίτσας

http://www.sport-fm.gr/article/199488

Offline savage republic

• Βασικός
Βρε βρε, καλώς τον Γενναίο...

apaoki13

• Guest
θύμισε με γιατί το όνομα κάτι μου λέει αλλα δεν θυμάμαι ποτε μας γάμησε

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντε οδοντιατρο κ παλι σημερα να βγαλουμε απο 1 εως 5 δοντια κ το σαββατο επιτελους Τουμπα. αν κ αυτη τη φορα θα βαλω μονο τα vocals γιατι με σχισμενα ουλα ως εκει με παιρνει!
ΠΑΟΚΑΡΑ μου για σενα σχιζω κ τα ουλα μου-οδοντιατρε γαμιεται η μανα σου! :P
και οταν θα παω οδοντογιατροοο, θα τον τρελανω ΚΑΙ αυτοοοον...λα λα λα λα λα λα λα!  :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala:

Photis

• Guest
Ο Γενναίος με γάβρο μας έσφαξε???

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Για τον νέο Πρόεδρο ρε!!! Παίξτε μπάλα να κοιμηθούμε καλά το βράδυ..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
O Βιεϊρίνια προπονήθηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους και από την Παρασκευή θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Φερνάντο Σάντος θα τον υπολογίζει εκτός απροόπτου για το ματς με τον ΠΑΣ.

Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο Μουσλίμοβιτς ο οποίος επέστρεψε από τη Βοσνία με ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό.

Στα της προπόνησης (πήραν μέρος και οι διεθνείς οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα), ο Σάντος, πραγματοποίησε δοκιμές στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Γκαρσία, Σορλέν και Ίβιτς στο κέντρο και τους Κονσεϊσάο, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου μπροστά.

Να σημειωθεί ότι απόντες ακόμη από το ματς με τα Γιάννενα, θα είναι ο Φιλόμενο και ο Αμπουμπακάρι οι οποίοι είναι τραυματίες.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/252647.html

Offline savage republic

• Βασικός
Ο Γενναίος με γάβρο μας έσφαξε???
ναι