Author Topic: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακή 27/09/09 ώρα 19.00 novasports  (Read 6139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
στο πρωτο ημιχρονο πηγε αρκετα καλα η ομαδα ,βοηθουσε και ο κοσμος και το γκολ φαινοτανε θεμα χρονου. στο δευτερο ημιχρονο στην πρωτη φαση που κανει ο ατρομητος πεφτει σφυριγμα απο τους δικους μας αγχωνεται η ομαδα -ιχνη κακης ψυχολογιας- και σερνεται .κραζουμε το χαλκια που δεν κανει γρηγορα βολε ,αγχωνεται αυτος κανει 3-4 γρηγορα οταν η ομαδα δεν εχει ανεβει ψηλα ακομα και ξαναδινουμε γρηγορες επιθεσεις στον ατρομητο. στο χθεσινο ματς οτι ψυχολογια ειχαμε εμεις την μεταδωσαμε στην ομαδα. τελικα δεν ειναι τυχαιο που τα δευτερα ημιχρονα ειναι και τα ασχημα της ομαδος. μεσα σε ολα ρε πστ μου εχουμε και το αγχος. παντως αυτο δειχνει ελλειψη εμπιστοσυνης στους εαυτους τους ,αλλα πλεον και δικης μας. .οσο δεν μπαινει ενα γρηγορο γκολ τοσο χειροτερα θα παιζουμε πλεον μεχρι να παρουνε τα πανω τους μετα απο καμια 2 νικες. ευτυχως που εχουμε 2 ματς στην τουμπα τωρα και ελπιζουμε σε 6 ποντους. θελει γρηγορο γκολ η ομαδα ,τελος .
απιστευτος κοσμος χθες ,δεν μας χωρουσε η κερκιδα .να σταθω σε καποιους δικους μας που συνεχιζουν να μην εχουν μυαλο οταν φευγουν απο το γηπεδο. χθες ειδα ατομα μονα τους ,παρεες 2 ή 3 ατομων να φευγουν μονοι τους απο το γηπεδο με διακριτικα .μετα δεν θα τους φταιει κανεις .κουβεντα που την εχουμε κανει στο παρελθον αλλα δεν βλεπω να αλλαζει τιποτε.
χαρηκα που ειδα πολλα παιδια χθες αποτο paokworld
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
.να σταθω σε καποιους δικους μας που συνεχιζουν να μην εχουν μυαλο οταν φευγουν απο το γηπεδο. χθες ειδα ατομα μονα τους ,παρεες 2 ή 3 ατομων να φευγουν μονοι τους απο το γηπεδο με διακριτικα .μετα δεν θα τους φταιει κανεις .κουβεντα που την εχουμε κανει στο παρελθον αλλα δεν βλεπω να αλλαζει τιποτε.
χαρηκα που ειδα πολλα παιδια χθες αποτο paokworld
Όντως μλκια αυτό, αλλά στο συγκεκριμένο παίζει το ελαφρυντικό της περιοχής. Το να πας να πάρεις το αμάξι σου, μηχανή σου κλπ στην γειτονιά με διακριτικά δεν είναι ότι χειρότερο...

Καλύτερα όμως να φυλάς τα ρούχα σου γιατί οκ ΠΑΟΚ είσαι αλλά μπορεί να σκάσει καμιά γλάστρα από καμιά βεράντα χωρις να πάρεις χαμπάρι.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Μπροστά από αυτόν με την κάμερα πρέπει να είναι ένας με φούτερ PAOKWORLD αν δεν κάνω λάθος..

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστω ολα τα αδερφια μου για ακομα μια ανεπαναληπτη 100% ΠΑΟΚτσηδικη εμπειρια.

Αυτα θα μεινουν, ουτε ο Ιβιτς, ουτε ο Ακανας, ουτε οι "Σαντικοι" ουτε οι "Αντισαντικοι". Ξεκολλατε με τα στρατοπεδα.

Ειναι ευλογια να εισαι ΠΑΟΚ, (γενικα), ειδικα στην χαμουτζα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
+1926
ΑΡχίΔια

Offline maria-mtb

• Βασικός
παιδια, χθες ηταν ενα παλληκαρι που φορουσε ενα μπλουζακι που εγραφε olympus fans-δεν ξερω αν ειναι κατερινη η κατι αλλο...απλα θελω πολυ ενα τετοιο ακριβως μπλουζακι, ξερετε πως-που μπορω να βρω?
olympus fans...πωωωω, τι να λεμε τωρα!

goudas4

• Guest
Απο το Λιτοχωρο ειναι η μπλουζα Μαρακι...Olympus Club Litoxoro  ;)

tilemachos

• Guest
ημουνα κι εγω στο γηπεδο, αλλα στα επισημα και απο ο,τι καταλαβα γυρω μου υπηρχανε πολλοι ΠΑΟΚτσηδες, που καποιες φορες εκδηλωνοντουσαν, γιατι δεν αντεχαν αλλο απο αυτα που εβλεπαν. ο λαος πολυς κι εκει, η ομαδα λιγη κι αλλου, αλλα υπαρχουνε ακομα δικαιολογιες. ευχομαι τα πραγματα να βελτιωθουνε.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Μπροστά από αυτόν με την κάμερα πρέπει να είναι ένας με φούτερ PAOKWORLD αν δεν κάνω λάθος..

http://www.youtube.com/watch?v=EyGhCCaPXek

γνωστός και μη εξαιρετέος.. :P :P

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Κατά τη δική μου προσωπική, ταπεινή άποψη, ο Σάντος φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Αυτό το υλικό έχει, με αυτό πορεύεται. Αν είχε καλύτερο, θα πήγαινε καλύτερα.
Ο φετινός ΠΑΟΚ (σε αντίθεση με τον περσινό που μας έπαιξαν σχετικά καλά) αδικείται κατάφορα από τα σφυρίγματα και δεν έχει ρέντα (το γκολ στο 90φεύγα από στραβοκλωτσιά του Μπακαγιόκο).
Η ομάδα δεν ήταν και τόσο τραγική όσο κάποιοι λένε. Πίεσε ψηλά, είχε μια στοιχειωδώς καλή κυκλοφορία (κυρίως στο 1ο ημίχρονο), η άμυνα φάνηκε δεμένη. Χωρίς επιθετικό όμως δε μπορείς να απαιτείς την ουσία μπροστά. Εγώ απαιτήσεις φοβερές από την ενδεκάδα ανάγκης που παρατάξαμε στη Νέα Σμύρνη και το Περιστέρι δεν έχω. Σκοράραμε από ένα γκολ και στα δύο ματς. Η διαφορά με τις περσινές μας ''επαγγελματικές'' νίκες είναι είναι πως τώρα μας τα ακύρωσαν. Θεωρώ πως η κριτική που γίνεται, στο βαθμό που γίνεται, είναι λιγάκι άδικη. Έχουμε ένα σκασμό απουσίες, μας κατακρεουργεί και η διαιτησία ... γιατί να πρέπει να κερδίζουμε εμείς ΚΑΙ τους διαιτητές σκοράροντας δύο και τρία τέρματα ενώ γαύρος και βάζελος δεν έχουν πάρει κανένα ματς με πάνω από ένα γκολ διαφορά;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Αυτό το υλικό έχει γιατί αυτό ήθελε να έχει..
Μία ζωή είμαστε αδικημένοι από την διαιτησία, όχι μόνο φέτος. Ο Μπακαγιόκο καλός η κακός αρκετές φορές ήταν εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε και τουλάχιστον με τον έναν και τον άλλον τρόπο έβρισκε δίχτυα, δεν ήταν λίγες οι φορές που μας έσωσε.
Είδα από το 25 και μετά, δεν ήμασταν χάλια αλλά ούτε καλοί.

Και για τις απουσίες αιτία είναι ο Σάντος και ο γυμναστής.
Την γαμημένη την προετοιμασία την κάνεις για τον συγκεκριμένο λόγο.. 4η αγωνιστική και δεν έχουμε παίχτες λόγο τραυματισμού στην προπόνηση.. :-\

Φέτος δεν ελπίζω και πολλά.. θα πρέπει πραγματικά να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να μπορέσουμε να πάρουμε θέση στην 3άδα ίσως και 4άδα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου, δε θέλω να μπω σε κανενός είδους αντιπαράθεση, κουβεντούλα κάνουμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι δε πολυσυμφωνώ μαζί σου στα εξής σημεία:

1) O Σάντος ζήτησε το καλοκαίρι Ασίς, Αντράντε και Λεονάρντο εκτός από Κουτσιανικούλη και Βιτόλο. Δε τους έφεραν. Ο Τσιρίλο δεν ήταν επιλογή του Σάντος απ'όσο γνωρίζω.
2) Πέρσι η διαιτησία ήταν αρκετά καλή για 'μας. Τουλάχιστον δε βλέπαμε τα φετινά αίσχη να σου ακυρώνουν πεντακάθαρα γκολ
3) Για τις απουσίες δε φταίει ο Σάντος. Πως είναι δυνατόν να φταίει ένας προπονητής για τους τραυματισμούς; Τους δέρνει στην προπόνηση; Για το γυμναστή και το γιατρό δε ξέρω ...
4) Εγώ είμαι αισιόδοξος. Όχι για πρωτάθλημα φυσικά, αλλά για γενικά καλή πορεία. Προς το παρών παίζεις με Τσιρίλο, Αραμπατζή, Ίβιτς, Γκαρσία και χωρίς επιθετικό. Ας περιμένουμε τις επιστροφές. Συν τοις άλλοις, το σύστημα των play off είναι τέτοιο που σου επιτρέπει να έχεις ελπίδες για 2η θέση ακόμη και αν τερματίσεις πέμπτος. Πέρσι δε μας βοήθησε αυτό... φέτος ίσως μας βολέψει
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Διαβάστε τα σχόλια στο blog του Κόλκα στην exedrasports.gr ?? :-\

Και ύστερα σου λένε ότι οι πόλεις δεν έχουνε αρκετό πράσινο...

Offline cure

• Αλλαγή
1) O Σάντος ζήτησε το καλοκαίρι Ασίς, Αντράντε και Λεονάρντο εκτός από Κουτσιανικούλη και Βιτόλο. Δε τους έφεραν. Ο Τσιρίλο δεν ήταν επιλογή του Σάντος απ' όσο γνωρίζω.
2) Πέρσι η διαιτησία ήταν αρκετά καλή για μας. Τουλάχιστον δε βλέπαμε τα φετινά αίσχη να σου ακυρώνουν πεντακάθαρα γκολ
3) Για τις απουσίες δε φταίει ο Σάντος. Πως είναι δυνατόν να φταίει ένας προπονητής για τους τραυματισμούς; Τους δέρνει στην προπόνηση; Για το γυμναστή και το γιατρό δε ξέρω...
4) Εγώ είμαι αισιόδοξος. Όχι για πρωτάθλημα φυσικά, αλλά για γενικά καλή πορεία. Προς το παρών παίζεις με Τσιρίλο, Αραμπατζή, Ίβιτς, Γκαρσία και χωρίς επιθετικό. Ας περιμένουμε τις επιστροφές. Συν τοις άλλοις, το σύστημα των play off είναι τέτοιο που σου επιτρέπει να έχεις ελπίδες για 2η θέση ακόμη και αν τερματίσεις πέμπτος. Πέρσι δε μας βοήθησε αυτό... φέτος ίσως μας βολέψει
1. Ξέχασε να ζητήσει και τον Κακά ίσως.  :D Ρε φίλε αν ερχόταν όλοι αυτοί το μπάτζετ μας θα είχε φτάσει στα ύψη του βάζελου. Εμείς του ζητήσαμε να κάνει πρωταθλητισμό με συγκεκριμένο μπάτζετ κι όχι με την ομάδα των ονείρων του. Όσο για τον Τσιρίλο να ξέρεις πως είναι δική του επιλογή 100% από πέρυσι ακόμα.
2. Πέρυσι μας σφάζανε όπως και τώρα. Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως.
3. Ο προπονητής είναι ο άμεσος προϊστάμενος του γυμναστή. Ανήκει στο team του. Αυτός τον έφερε. Άρα όλη η ευθύνη είναι δικιά του. Και οι παίχτες μας δεν είναι τραυματισμένοι από κλωτσομπούνια, αλλά από μυικούς τραυματισμούς και δεν μπορούν να περπατήσουν σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα
4. Συμφωνώ απόλυτα. Όλα τα λεφτά είναι να μπούμε ακόμα κι ως πέμπτοι στα paly off κι εκεί μπορούμε να κερδίσουμε όλη τη χρονιά με 6 τελικούς. Εκεί πλέον είναι όλα τα λεφτά κι όχι στην κανονική διάρκεια.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **

http://www.youtube.com/watch?v=EyGhCCaPXek

γνωστός και μη εξαιρετέος.. :P :P

:03: :03: :03:
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline diegito4

• Αλλαγή
Προσθέθηκαν 6 νέες φωτογραφίες (πραγματικά κειμήλια) από την πορεία προς περιστέρι.
προσφορα του @kissmyarrow...ευχαριστούμε πολύ.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ PHOTOGALLERY

Offline scouser4

• Αλλαγή
Κλήσεις σε απολογία - 5η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

http://www.superleaguegreece.net/news/2009/09sep2009/news29-09-09-1648.htm

Offline skyclad4

• Αλλαγή
κληση σε απολογια??????????????????
τι καναμε δηλαδη? ξερει κανεις τι λενε αυτα τα μπουρδελοαρθρα τους?
Στον κοσμο αλλος κανενας

GeorgT

• Guest
τα κλασσικά, βρισίδια αιντε κ κανένα Laser, σχεδον πάντα αυτα βάζουν