Κατά τη δική μου προσωπική, ταπεινή άποψη, ο Σάντος φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Αυτό το υλικό έχει, με αυτό πορεύεται. Αν είχε καλύτερο, θα πήγαινε καλύτερα.
Ο φετινός ΠΑΟΚ (σε αντίθεση με τον περσινό που μας έπαιξαν σχετικά καλά) αδικείται κατάφορα από τα σφυρίγματα και δεν έχει ρέντα (το γκολ στο 90φεύγα από στραβοκλωτσιά του Μπακαγιόκο).
Η ομάδα δεν ήταν και τόσο τραγική όσο κάποιοι λένε. Πίεσε ψηλά, είχε μια στοιχειωδώς καλή κυκλοφορία (κυρίως στο 1ο ημίχρονο), η άμυνα φάνηκε δεμένη. Χωρίς επιθετικό όμως δε μπορείς να απαιτείς την ουσία μπροστά. Εγώ απαιτήσεις φοβερές από την ενδεκάδα ανάγκης που παρατάξαμε στη Νέα Σμύρνη και το Περιστέρι δεν έχω. Σκοράραμε από ένα γκολ και στα δύο ματς. Η διαφορά με τις περσινές μας ''επαγγελματικές'' νίκες είναι είναι πως τώρα μας τα ακύρωσαν. Θεωρώ πως η κριτική που γίνεται, στο βαθμό που γίνεται, είναι λιγάκι άδικη. Έχουμε ένα σκασμό απουσίες, μας κατακρεουργεί και η διαιτησία ... γιατί να πρέπει να κερδίζουμε εμείς ΚΑΙ τους διαιτητές σκοράροντας δύο και τρία τέρματα ενώ γαύρος και βάζελος δεν έχουν πάρει κανένα ματς με πάνω από ένα γκολ διαφορά;