Author Topic: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακή 27/09/09 ώρα 19.00 novasports  (Read 6125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

o κακος σχεδιασμος φταιει που οι μισοι παικτες ειναι τραυματιες;;;

Να σου εξηγησω πως το βλεπω...

Οταν λεω κακος σχεδιασμος, εννοω οτι πηραμε παιχτες παρα πολλους σε ιδιες θεσεις δηλαδη στα χαφ και ειδικοτερα στα αμυντικα χαφ...Αυτο το γεγονος συν του οτι οι πιο πολλοι ειναι και λατινοι απο αυτους -που ετσι για πλακα μπορουν να στα κανουν πουτανα τα αποδυτηρια επειδη δεν παιζουν βασικοι-, δημιουργει το αρνητικο κλιμα στην ομαδα...Στην επιθεση για παραδειγμα εχουμε μεινει με 3 καθαροαιμους επιθετικους εκ των οποιων οι 2 τραυματιες και ανετοιμοι...Γιατι να διωξουμε τον αναστασακο?...Και αφου τον διωξαμε δεν επρεπε να αντικατασταθει?...

Για ολα τα πιο πανω για μενα πρωτα φταιει η διοικηση και συγκεκριμενα ο βρυζας και δευτερον ο προπονητης...Αλλα το κυριο μεριδιο το εχει ο τεχνικος διευθυντης για φετος ας μην κρυβομαστε αλλο...

Οσο για τους τραυματισμους, ο Αλαμανα85 εξηγησε το λογο...Καπου διαβασα οτι ο Σαντος προτεινε 2 ειδη προετοιμασιας οπου τελικα επελεξε -με τη συμφωνη γνωμη της διοικησης- την αμεση φυσικη κατασταση λογω των προκριματικως...Αυτο ομως δυστυχως γυρισε μπουμερανγκ καθως ολοι σχεδον οι παιχτες δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους και λογικο ειναι να ειναι πιασμενοι...

Οποτε δυο τα προβληματα:1) κακο κλιμα στα αποδυτηρια 2) καμμενοι παιχτες λογω σκληρης προετοιμασιας προωρης...Τη λυση σε αυτα τα δυο δεν ξερω τι μπορει να τη δωσει..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Κουτσόπουλος πολύ καλός!
Νάστος επίσης! ο Αναστασάκος προσπάθησε τοπαιδι...έκανε και ένα σουτ...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ! τσίρκο η ομάδα!
ρίξτε τα βάρη όπου θέλετε, η ομάδα από το 2ο ματς με τη Ρέγκα εμφάνισε συμπτώματα χορωδίας, εκκλησιαστικής κιόλας...μπάλα δεν παίζει γιατί..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!

εγώ λοιπόν που όπως πολύ σωστά περιέργραψε ο t.b. που "θέλω το κακό του Ζαγοράκη και του ΠΑΟΚ" μας θα ξαναπώ για 1000ή φορά ότι το ρόστερ της ομάδας είναι λίγο καλύτερο από αυτό του τέλη και της γριάς...
στους 25 οι 5 μπορεί και να είναι άξιοι να παίζουν...οι λοιποί είναι ο νέος βαγγελής, ο νέος μουμίν, και ο νέος ηλιάδης κοκ ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα λέμε! Ο Σάντος ότι να ναι όπως ναι και από ότι φαίνεται από το  Φλεβάρη το μεγαλείο του σχεδιασμού που τόσο υπερθεματίσαμε (και εγώ μαζί) τελειώνει στο σύστημα της ομάδας: ΠΑΙΞΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΓΙΑ 10!!!

ΜΙΑ γαμημένη μεταγραφή ΜΙΑ να σε αλλάξει επίπεδο δεν έκανες! ΜΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!

λίγος ο ΠΑΟΚ πλέον αγωνιστικά! και φταίνε ΟΛΟΙ για αυτό...ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΤΙ γιατί ο κόσμος δεν αντέχει ότι βλέπει.
ΖΑγοράκη τι περίμενες στα 2 αυτά ματς? να επιβεβαιώσει η ομάδα ότι μπορεί να χάσει 4 βαθμούς από τις ρέγκες της Ελλάδας?
κρίμα! οι αποφάσεις που αλλάζουν το ρου της ιστορίας παίρνονται την ώρα της κρίσης...όχι εκ των υστέρων...

ΣΒΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ POLITICALLY CORRECT ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! γιατί εμείς ΠΟΝΑΜΕ!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μια ερωτηση μονο.το γκολ ηταν οφσαιντ η οχι??
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
στο όριο ήταν.
σφυρίζεται εύκολα σε μια ομάδα χωρίς ειδικό βάρος.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αν το γκολ παντως ειναι κανονικο και ακυρωθηκε λαθος,τοτε εγω δεν προκειται να κραξω την ομαδα οσο χαλια κι αν ηταν σημερα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά ναι προφανώς και εφταιγε ο Διαιτητής...Nikos1988
που δεν απέβαλε τον Αραμπατζή...βασικά

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Το γκολ δεν ήταν offside....

northeagle_4

• Guest
Καλο Δρομο στον μεγαλο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και καλη επιστροφη !!!
Μονο αυτο.

Offline maria-mtb

• Βασικός
λαος για φιλημα ομαδα για...

αμα θελετε να γκρινιαξετε καντε το αυριο οταν ολοι θα εχουν γυρισει σπιτια τους.
τρεμει η ψυχη μου ρε γμτ με τα κωλοχιλιομετρα. αντε και μερες που ειναι  :-\

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Μονο αυτο.

Athinaios--4

• Guest
Η ομάδα είναι αστεία. Κακή αμυντικά, και επιθετικά όχι μόνο δε φοβίζει τον αντίπαλο αλλά του προκαλεί το γέλιο.
Για την άμυνα δε φταίει ότι λείπει ο Κοντρέρας. Όσοι πιστεύεται αυτό απλά θα απογοητευτείτε. πέρσι η ομάδα στηριζόταν αμυντικά σε 3 παράγοντες
1)Καλά αμυντικά χαφ (Γκαρσία-Βερόν)
2)Ένα εκπληκτικός Κοντρέρας
3)Πολύ καλά αμυντικα μπακ (Σνάουτσνερ-Δάρλας)
Αφού λοιπόν λείπει ο Κοντρέρας, δεν παίζουμε με 2 αμυντικά χαφ αλλά με 1 και τέλος αφού τα πλάγια μπακ μας δεν είναι καλά αμυντικα (Αραμπατζής-Λίνο) η ομάδα θα είναι ευάλωτη αμυντικά.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μονο αυτο.

GeorgT

• Guest
Εύχομαι καλή κ ασφαλής επιστροφή σε όλα τα αδέρφια που είναι στους δρόμους αυτην την στιγμή.

senag2

• Guest
στο όριο ήταν.
σφυρίζεται εύκολα σε μια ομάδα χωρίς ειδικό βάρος.

Σε τέτοιες φάσεις υποτίθεται είναι υπέρ της επιτηθέμενης ομάδας. Τελωσπάντων, δεν έβγαλε την πασιμφανέστατη 2η κίτρινη στον αραμπατζή οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε καν για διαιτησία, που θα έπρεπε να παίζουμε με 10 και πιθανόν να είχαμε χάσει τώρα.  

Μάγκες για μένα και για πολλούς άλλους η χρονιά τελείωσε. Η Ευρώπη θα είναι θαύμα που και αυτό χλωμό το βλέπω.
Απαράδεκτη προετοιμασία. Νοσοκομείο ο ΠΑΟΚ. 1-2 τραυματισμούς σε κάθε αγωνιστική. Θα μείνουμε απο παίκτες.0 ψυχολογία, 0 απόδοση με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μπουρδέλο τα αποδητήρια και οι παίχτες. Κανένα σύστημα, καμμιά τακτική και συνδιασμοί στο παιχνίδι του "ΠΑΟΚ".

Και να φύγει ο Σάντος τώρα δεν θα αλλάξει τίποτα εκτός και αν έρθει ο Μέρλιν της προπονητοτακτικής. Αν ήτανε να πάρει τον πούλο να τον έπερνε απο το 0-1 της Ρέγκας που ήταν νωρίς. Τωρα αργά για δάκρυα Στέλλα. Πρέπει να πορευθούμε με αυτό το παρτάλι μέχρι το τέλος. Πληρώνουμε τα λάθη της διοικησης απο άποψη σχεδιασμού και το ότι δεν έστειλε τον Σάντος όσο ήταν νωρίς. Ο θείος κάτι ξέρει και με το πρώτο Χ οχι ήττα άλλαξε προπονητή.

Τον πρόεδρο τον αγαπάω και τον εκτιμάω για όσα προσέφερε και θα προσφέρει αλλά η φετινή χρονιά χάθηκε. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειτε ούτε την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος να φοβίσει.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ είδα μια ομάδα στο πρώτο ημίχρονο να κερδίζει όλες τις προσωπικές μονομαχίες και να το παλεύει, στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια ομάδα να περπατάει, να μην κερδίζει ούτε μια προσωπική μονομαχία και να μην μπορεί να αλλάξει τρεις πάσες. Ο φωτάκης δεν είναι καλύτερος από τον βερόν, ο σαβίνι δεν είναι καλύτερος από τον δάρλα, οι κονεισάο και γκαρσία είναι έναν χρόνο μεγαλύτεροι από πέρσι, ο τσιρίλο δεν είναι καλύτερος από τον μαρκος αντώνιο, ο αραμπατζής δεν μπορεί να είναι αναπληρωματικός ούτε του μέτριου σνάουτσνερ. Ο σορλέν σήμερα έπαιζε πίσω από τον γκαρσία. Συμπέρασμα??? Η περσινή ομάδα αποδυναμώθηκε, έγινε κάκιστος σχεδιασμός της ομάδας. Ούτε ο σάντος φταίει ούτε αυτοί που αντιδρούν στα αποδυτήρια. Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά αν εσείς ήσασταν βερόν και βλέπατε να παίζουν οι φωτάκης και ίβιτς πως θα αντιδρούσατε. Αν ήσασταν κονσεισάο και βλέπατε να παίζει ο κουτσιανικούλης τι θα κάνατε?? Με τις μεταγραφές γεμίσαμε τον πάγκο αλλά αποδυναμώσαμε την ενδεκάδα. Υπομονή την άλλη δευτέρα και στο ματς με την γρια θα φανεί ποιοί αγαπάνε την ομάδα και ποιοί είναι μόνο για τα καλά και τα χα χα χου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline diegito4

• Αλλαγή

αυτό έμεινε..
αυτό ΠΟΤΕ δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε,να το γουστάρουμε,να το καυχιομαστε και να ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ..

giannis80

• Guest
Δεν το πιστεύω οτι υπήρχε κακός σχεδιασμός.Αντίθετα, ο Σάντος πιστεύω οτι ήταν ξεκάθαρος τι παίκτες χρειαζόταν για να παιχτεί αυτό που αποφασίστηκε με τον Βρύζα.Απλα εγκλωβιστήκαμε στα συμβόλαια.Γκαρσία,Βερόν,Ίβιτς είχαν συμβόλαια.Αμα τους έδιωχνες,έπρεπε να τους αποζημιώσεις.Και με τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάστηκαν στη συν. τύπου πριν 2-3 βδομάδες,δεν μας έπαιρνε ούτε για λύσεις συμβολαίων ούτε για πολλά πολλά ανοίγματα.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ 30 ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΗ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ,SORRY ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ VLASFIMAW ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ 1500-2000 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ! τσίρκο η ομάδα!
ρίξτε τα βάρη όπου θέλετε, η ομάδα από το 2ο ματς με τη Ρέγκα εμφάνισε συμπτώματα χορωδίας, εκκλησιαστικής κιόλας...μπάλα δεν παίζει γιατί..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!

εγώ λοιπόν που όπως πολύ σωστά περιέργραψε ο t.b. που "θέλω το κακό του Ζαγοράκη και του ΠΑΟΚ" μας θα ξαναπώ για 1000ή φορά ότι το ρόστερ της ομάδας είναι λίγο καλύτερο από αυτό του τέλη και της γριάς...
στους 25 οι 5 μπορεί και να είναι άξιοι να παίζουν...οι λοιποί είναι ο νέος βαγγελής, ο νέος μουμίν, και ο νέος ηλιάδης κοκ ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα λέμε! Ο Σάντος ότι να ναι όπως ναι και από ότι φαίνεται από το  Φλεβάρη το μεγαλείο του σχεδιασμού που τόσο υπερθεματίσαμε (και εγώ μαζί) τελειώνει στο σύστημα της ομάδας: ΠΑΙΞΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΓΙΑ 10!!!

ΜΙΑ γαμημένη μεταγραφή ΜΙΑ να σε αλλάξει επίπεδο δεν έκανες! ΜΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!

λίγος ο ΠΑΟΚ πλέον αγωνιστικά! και φταίνε ΟΛΟΙ για αυτό...ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΤΙ γιατί ο κόσμος δεν αντέχει ότι βλέπει.
ΖΑγοράκη τι περίμενες στα 2 αυτά ματς? να επιβεβαιώσει η ομάδα ότι μπορεί να χάσει 4 βαθμούς από τις ρέγκες της Ελλάδας?
κρίμα! οι αποφάσεις που αλλάζουν το ρου της ιστορίας παίρνονται την ώρα της κρίσης...όχι εκ των υστέρων...
πολυ σωστα τα λες..εχουν εγκλωβιστει σαντος και βρυζας απο τις κακες επιλογες τους το καλοκαιρι και αν προσθεσεις και λαθη που εκανε ο πορτογαλος η ομαδα παει οπως παει

αν προπερσι μιλαγε για σαρδελες φετος πρεπει να ειμαστε καπου σε κολιους ή μπακαλιαρους..λιγοι οι παικτες μας σε δημιουργικη και αμυντικη ικανοτητα

εαν δεν μπορεις να κερδισεις τον ατρομητο του ναστου, του σκονδρα, του τατου και του κουτσοπουλου δεν ψαχνεις για φτηνες δικαιολογιες

Athinaios--4

• Guest
ο Σάντος φέτος ήταν ξεκάθαρος.
Θέλω τον Βίτολο. Θα τον περιμένω όλο το καλοκαίρι. Θα φτιάχνω ένα σύστημα όλο το καλοκαίρι αλλά μόλις έρθει ο Βίτολο θα το αλλάξω για να παίξει. Θα τον βάλω βασικό αμέσως και σ'αρχ....α μου οι ισσοροπίες στην ομάδα.

Θέλω να φύγει ο Βερόν. Δε θα τον βάλω να παίξει ποτέ ακόμα και όταν ο Φωτάκης είναι ανύπαρκτος και ο Ίβιτς κακός. Εγώ θέλω να φύγει ο Βερόν.