Ναι εδώ να πω σχετικά με κάποιον που είπε για κάτι Πάολες και γκόμενες μέσα στην 4 κλπ..
Νομίζω πως ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να έρχεται στο γήπεδο, άλλος στα επίσημα άλλος στην 4,4α,5.6 κλπ..
Το ότι μπορεί να έχει γεμίσει γκόμενες δεν μου λέει κάτι εμένα.
Γιατί;;
Γιατί προτιμώ να έχει μέσα γκόμενες και πιτσιρίκια που προσπαθούν όσο μπορούν να εμψυχώσουν, παρά να έχει ένα μάτσο μαστούρια μέσα που δεν μπορούν όχι να φωνάξουν αλλά να ανοίξουν τα μάτια τους, που δεν ξέρουν καλά καλά που βρίσκονται και όχι με ποιον παίζουμε.. Που τους λες κερδίσαμε και την άλλη μέρα από τα ΜΜΕ μαθαίνουν ότι χάσαμε...
Η Πάολα και η κάθε Πάολα μπορεί να κάνει καλύτερα κερκίδα από αυτούς..
Το ότι μπορεί να μην γίνετε καλή κερκίδα δεν είναι αυτός ο λόγος (ίσως ο μόνος).
Το να βλέπεις την ομάδα σου και να είσαι ένα βήμα πριν το έμφραγμα είναι και αυτός ένας λόγος..
Ποιός είπε για τις γκόμενες στη Τούμπα??
Δεν θέλω να ακούσω λέξη..
Θέλω ο ΠΑΟΚ να χάνει απ'το γαύρο και να βγαίνω φωτογραφίες με τη Πάολα..
Θέλω όλοι οι υπόλοιποι να βγάζουν το λαρύγγι τους και εγώ να δίνω φιλάκια στη κοπελίτσα μου..
Θέλω όλοι να φωράνε μπλούζες του ΠΑΟΚ αλλά εγώ να φοράω τη μπλούζα με το ροζ
που με έκανε δώρο το μωράκι μου πριν 2 μήνες που κλείσαμε ένα χρόνο μαζί..
Και αφού γίνουν όλα αυτά, μόλις φτάσει το 90 θέλω να ρωτήσω το μπροστινό μου "Φιλαράκι πόσο έληξε???"..
Κι αν μου πεί χάσαμε θέλω να βρίζω και να διαολοστέλνω τους πάντες..Γιατί εγώ είμαι το αφεντικό του ΠΑΟΚ..
Για να αποφύγω τις παρεξηγήσεις ποτέ δεν καις τα χλωρά με τα ξερά..Υπάρχουν και σωστά ΠΑΟΚτσάκια γυναίκες..Απλά εδώ μιλάμε για τον ορισμό και όχι για την εξαίρεση..
Αλλά δε φταίνε τα κορίτσια..Φταίνε οι μουνόδουλοι που τις κουβαλάνε στο γήπεδο μαζί τους..Επειδή τα μωράκια τους ζηλεύουν και δεν θέλουν να περνάνε ούτε λεπτό χώρια τους..
Αχ..κάντε μου νάζια..ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..μωρό μου δώσε μου λίγο το κραγιόν μου..και θέλω να με κοιτάς στα μάτια..Δηλαδή είναι πιο ωραίος ο Κώστας Χαλκιάς??Θύμωσα τώρα...
Αχ..Κάνε μου νάζια πάλι...