Author Topic: ΠΑΟΚ - gay 1 - 2 Κυριακή 20/09/2009 ώρα 21:15 novasports1  (Read 12891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
EEEEEEEE.....  απλά πραγματάκια:

Μια πούτσα τον γαύρο και η ζωή είναι ωραία!

Τι herenveen, τι τρίπολη, όλα ξεχασμένα και συγχωρημένα.
ΠΟΥΤΣΑ τον gay

SKAILS

• Guest
κανω προβλεψη.....

1-0 με γκολ του βιερινια

makptol

• Guest
αντε ευχομε να εισαι γουρλης.... ;D ;D

MetroStar

• Guest
Κάνω πρόβλεψη 7-1 με γκολ των Βιειρίνια,Φωτάκη(2),Ίβιτς(2), Μουσλίμοβιτς,Κονσεισάο και από τον γαύρο ο Γκαλέτι

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXXXX (αν έρθει)

no greeklish teo
« Last Edit: September 14, 2009, 20:03:51 by Capricorn »

MetroStar

• Guest
Άμα δεν κερδίσουμε θα χαρίσω το διαρκείας μου βγαίνοντας στον πρώτο πλανόδιο σουβλατζή πυο θα βρω μπροστά μου.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
12 χρονια ειναι παρα πολλα

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

tilemachos

• Guest
δεν ξερω γιατι, αλλα ειμαι αισιοδοξος γι' αυτο το παιχνιδι. ισως η χαλια εμφανιση του gay με την καβαλα, παντως κατι μου λεει οτι αυτο το ματς θα το παρουμε, εκτος κι αν αυτη τη φορα καταφερουμε να βαλουμε κανα αυτογκολ. φτου φτου φτου μακρυα απο εδω...

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
Εγω το μονο που προβλεπω ειναι οτι θα δειτε τους γνωστους περαστικους των 3 παιχνιδιων κιτρινα κοκκινα ροζ μπλουζακια κοπελιτσες να κανουν περατζαδα και ενα μικρο κομματακι της 4 να φωναζει και να το κοιτανε λες και ειναι εξωγηινοι και φυσικα το γνωστο υπερθεαμα να κοιταν με ανοικτο το στομα να βγαζουν φοτωγραφιες με τα κινητα τους και ενα Π.Α.Ο.Κ. να μην φωναζουν.
Οσο για το αγωνηστικο να μας το αποδειξουν τα χαιδεμενα παλικαρια παικτες του Π.Α.Ο.Κ.μας μες στο χορταρι
γιατι κουραστηκα καθε χρονο να λεμε ηρθε η ωρα για να ξεκινησουμε νεα παραδοση. και επειδη δεν τουσ ωλεπω να καταλαβαινουν και πολλα χρειαζετε μια ανοικτη προπονηση για να καταλαβουν ποσο διψαει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για αυτη τη νικη μηπως καταφερουν και παρουν λιγο απο το παθος και την ψυχη μας.
υ.γ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ
θρυλε ΘΥΜΙΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ Γ....Ε ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
«Λάδι» ο Καλόπουλος, στο... ψυγείο ο Καρατζίκας!
kalopoulossssssss.jpgΜπορεί από την φετινή σεζόν να αποφασίστηκε να μην βγαίνουν στον... αφρό οι βαθμολογίες των διαιτητών αλλά σύμφωνα με διαρροές από την ΚΕΔ, Καλόπουλος και Γουργιώτης βγαίνουν »λάδι» παρά τις λανθασμένες αποφάσεις τους στο Πανθρακικός-Παναθηναϊκός ενώ ο επόπτης, Καρατζίκας, που ακύρωσε το γκολ του Λεονάρντο μπαίνει στο «ψυγείο»!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά τα λάθη τους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό ο διαιτητής Καλόπουλος και ο επόπτης Γουργιώτης αναμενόταν να μπουν στο «ψυγείο», μιας και τιμωρίες φέτος δεν υπάρχουν. Τελικά η ΚΕΔ έκρινε ότι τα πήγαν καλά και τους έβγαλε «λάδι»!

Από κει και πέρα η... καμπάνα ήχησε για τον επόπτη Καρατζίκα που ακύρωσε το γκολ του Λεονάρντο στο Καραϊσκάκη! Το σκεπτικό της ΚΕΔ είναι μια ντιρεκτίβα της ΟΥΕΦΑ, η οποία αναφέρει ότι όταν ένας παίκτης προσπαθεί να αποφύγει την μπάλα δεν επηρεάζει την φάση!

Στα «ψυγείο» ακόμη και ο Γιάχος που «σφύριξε» το Λεβαδειακός-Πανιώνιος αλλά και η Μήτση που ήταν στο ματς της Β'Εθνικής ανάμεσα σε Θρασύβουλο και Ρόδο.

http://www.gazzetta.gr/content/view/46816/2/

Για όποιους είναι αισιόδοξοι για την κυριακή το παραπάνω τα λέει όλα, ο άνθρωπος ακύρωσε κανονικά πεντακάθαρο οφσάιτ του γαύρου και μπαίνει στο ψυγείο, αληθεια ποιος επόπτης ή διαιτητής θα τολμήσει να κάνει το ίδιο??? Άκου ντιρεκτίβα της ουέφα!! Ποια ουέφα ρε φυτά, τους κανονισμούς ποδοσφαίρου η ΦΙΦΑ δεν τους εγκρίνει?? Η άλλα ισχύουν στην ευρώπη από την ΟΥΕΦΑ και άλλα στον υπόλοιπο κόσμο??? Χαλάνε τον κόσμο οι γαύροι και μεις πετάμε χαρταετό με τον αλήτη από την πάτρα που έπνιξε τα πέναλτυ!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
ωραια πραγματα για να δουμε ποιοι θα μας σφυριξουν την κυριακη.....

dimos8enis

• Guest
δυστυχως θα ειμαι Λονδινο, θα στειλω τα γουρια μου απο κει. αν υπαρχει καποιος εδω που να ειναι Λονδινο, ας με το πει μπας και μπορεσω να δω το ματς ανθρωπινα...

Offline savage republic

• Βασικός
Κάντε ό,τι κάνατε πέρυσι στο κύπελλο. Τουλάχιστον αυτό.

Offline bane

• Αλλαγή
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι μα ολοι σκεφτεστε το ματς με τον πουστη με την γαμημενη νοοτροπια που εχει ολη η ελλαδα. δλδ ολα σε αυτην την πουτανα την χωρα να κινουνται μεταξυ γαβρου και βαζελου. τι μας ενδιαφερει ρε αν εκανε γκελα και δεν ξανακανει . ποιος το λεει αυτο? τι μας νοιαζει αν φωναζουν για διαιτησια για να παρουν σφυριγματα? παντα αυτο δεν γινεται ?
τιποτα μαγκες . την κυριακη παιζουν 30.000 στην κερκιδα και 11 στο γηπεδο . αλλο αποτελεσμα με τα πουστρακια δεν σηκωνει. να το καταλαβουν οι παικτες οτι οχι μονο αυτο το ματς αλλα ολα ειναι χωρις γυρισμο. ολα. και ο τιτλος θα ερθει. ειμαστε καλυτεροι . δειξτε το.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αν σε ειχα εδω τωρα ρε μπανε θα σε αγκαλιαζα και θα αρχιζαμε να χοροπηδαμε...

αιντε ρε νιωστε τι σημαινει νασαι ΠΑΟΚ...κι αφηστε τα υποχθονια σεναρια

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
+ 1

Aμαν πια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dave

• Αλλαγή
ρε σεις δε βαριεστε να ποσταρετε παλι τα ιδια?? καντε ενα κοπι πειστ απο τα περσινα ποστ πριν το ματς με γκει να τελειωνετε...
καθε χρονο σκιστε τους, 30000 κομαντα, εμεις θα βαλουμε το γκολ κλπ...
εγω προσωπικα κουβεντα ουτε με τον εαυτο μου για το συγκεκριμενο ματς. θα προσπαθησω να μη μπω σαυτη τη διαδικασια προβλεψης, προτασεων του στυλ ανοιχτη προπονηση κ δε ξερω γω τι....τιποτα. μονο φωνη μεσα στο ματς

τωρα που εριξα την ιδεα, ελπιζω να μη χρειαστει να κανετε κοπι πειστ τα περσινα ποστ μετα τον αγωνα....

kostas4

• Guest
με νικη τελειωνει η γκινια και η γκρινια.απλα τα πραγματα.

περιμενω απο τους παιχτες,οποιοι και αν ειναι αυτοι,να δωσουν το 1000%.

makptol

• Guest
Κάντε ό,τι κάνατε πέρυσι στο κύπελλο. Τουλάχιστον αυτό.

τα πρωτα 30 λεπτα εκεινου του παιχνιδιου ηταν ενας ΠΑΟΚ απο τα παλια ετσι τους θελω και την κυριακη να παιξουν ολο το ματς οπως εκεινα τα 30 λεπτα......

Offline bane

• Αλλαγή
dave σε καθε ματς που παιζουμε πρεπει να παιζουμε για την νικη. και την πιστευουμε. και γουρια εχω και εγω και κοπυ παστα σε καθε ματς για μενα. προσωπικα σαν μπανε ισοπαλια να εφερνα στο νου καμπ θα ημουνα χαλασμενος για το υπολοιπο βραδυ μου. ετσι εζησα και ετσι ζω για την ομαδα που αγαπαμε..προσωπικα παντα. αλλα αδερφε μου ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο θα τους γαμησουμε. και να δεις που το βραδυ της κυριακης θα αλλαξουνε πολλα ...προς το καλυτερο. εγω δεν αγχωνομαι για την κυριακη. η τεταρτη με χαλαει με νιονιο ...μη τυχον και μεινουνε στο ματς της κυριακης οι παικτες.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ