Author Topic: ΠΑΟΚ - gay 1 - 2 Κυριακή 20/09/2009 ώρα 21:15 novasports1  (Read 13206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ - gay 1 - 2 Κυριακή 20/09/2009 ώρα 21:15 novasports1
« Reply #480 on: September 22, 2009, 16:42:17 »
Ο Κάκος έπαιξε ακριβώς όπως πέρσι στο κύπελο. Προσπάθησε να μας βάλει μέσα στην εστία στο 2ο ημίχρονο. Με σωστή διαιτησία τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα. Το ερώτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε να πηγαίνουμε σαν πρόβατα σε σφαγή σ'αυτά τα ματς γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #481 on: September 22, 2009, 16:44:57 »
όταν αυτή η διαιτησία σε παίζει έτσι και εσυ δεν κάνεις ποτέ τίποτα ΑΛΛΑ πάντα εκ των υστέρων απλά λες και 2-3 παπαριές,  είσαι συμμέτοχος...αναλήθηκε ενδελεχώς ο ορισμός του Κάκου πριν το ματς...αλλα δεν ετρεξε και κάστανο...

οι ανακοινώσεις το Μάιο γίνονται για το θεαθήναι προφανώς..

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο gay...δεδομένο

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #482 on: September 22, 2009, 16:50:31 »
υγ. να μου πεις, εδω 1 ολοκληρο σωμα ειναι μπροστα στο δευτερο γκολ, οφσαινταρα το λενε στο χωριο μου, και παλι δεν μιλαει κανεις, σε μια βουτια θα κολλησουμε;

Δεν ειναι οφσαιτ κις
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #483 on: September 22, 2009, 16:50:53 »
πατριωτακι Τ.Manos4...παρεκτρεπεσαι. λιγο πιο κοσμια στις εκφρασεις σου.
με σοκαρει να διαβαζω τετοιου ειδους γλώσσα δηλαδη πουτανογαμοσταυριδια  :P
---
Αυριο εχει σμυρνη. αν ειναι ριξε ενα μηνυμα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #484 on: September 22, 2009, 16:57:31 »
υγ. να μου πεις, εδω 1 ολοκληρο σωμα ειναι μπροστα στο δευτερο γκολ, οφσαινταρα το λενε στο χωριο μου, και παλι δεν μιλαει κανεις, σε μια βουτια θα κολλησουμε;

Δεν ειναι οφσαιτ κις

δεν ειναι οφσαιντ γιατι δεν ειναι πισω ο παιχτης ο δικος μας ή γιατι εχει αλλαξει ο κανονισμος κτλ που ελεγε ο βαρουχας;
αυτο που θελω να πω ειναι οτι τετοιο γκολ δεν θα σε αφηναν ΠΟΤΕ να βαλεις

ραμπιτ οχι και σπορια, καθε χρονο σπρωξε σπρωξε, επιθετικο στον μουσλι στην επομενη φαση, και ξανα σπρωξε σπρωξε, ετσι μας κλεινουν στην περιοχη, ετσι γυριζουν τους αγωνες, δεν εδωσε κανα πεναλτι τραβηγμενο γιατι αυτο "χτυπαει" στο ματι και γιατι δεν ειχε τα @@ να το κανει μετα τα περσινα.

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #485 on: September 22, 2009, 16:58:52 »
Αφου εχουμε Γκαγκατση ρε τι φωναζετε?
Για να μην ξεχνιομαστε ο κυριος Βασιλης εχει βαλει το χερακι του για να δημιουργηθει καποτε αυτη η γαμημενη παραδοση με τους γαυρους που βαδιζει στον 13 χρονο...
Τωρα ειναι με μας ομως δεν κανει να μιλαμε...

Μια χαρα ο Κακος.. κλασικα τα σπορια στον gay... τι περιμενατε δηλαδη να παιξει και εδρα?

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #486 on: September 22, 2009, 16:59:35 »
Τα παράπονά σας για τη διαιτησία στον εντιμότατο ΚΥΡΙΟ Β.ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ  :emetos:

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #487 on: September 22, 2009, 17:07:46 »
αντιστοιχα θα σας απαντησω οτι το 99% που δεν τον θελουν στον ΠΑΟΚ, οταν ανακοινωθηκε η προσληψη, παθατε εγκεφαλικο γιατι θα γινομασταν σαν τους γαυρους, δλδ θα παιρναμε τα πρωταθληματα με τη σεσουλε και με τη διαιτησια, κατι το οποιο δεν εγινε, ουτε γινεται, ουτε θα γινει ποτε.

αλλα αφου την ειδατε την διαιτησια 50-50 καλα κανατε, γνωμη σας.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #488 on: September 22, 2009, 17:09:04 »
Kiss μαζί σου! η διαιτησία ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ήταν 50-50! το εγραψα στο πρωτο ποστ

baron

• Guest
« Reply #489 on: September 22, 2009, 17:10:39 »
και με την τρίπολη είδες 3 penalty καθαρά --- με την herenveen τι είδες?

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #490 on: September 22, 2009, 17:18:54 »
δυστυχως ακομη δεν εχω δει ουτε μια φαση απο τη τριπολη (εκτος απο το γκολ), για τα 3 πεναλτι διαβαζω εδω και πουθενα αλλου.

και για τη χερενφεν ειδα παικτες κοτες οπως ειδα και προχθες, σιγα μην περιμενω απο τον σαντος να μου πει μπες μεσα και γαμησετους ή δεν ξεραν με ποια ομαδα επαιζαν;

baron

• Guest
« Reply #491 on: September 22, 2009, 17:21:48 »
αυτά είναι και όχι αλλιώς. Τέρμα η καραμέλα διαιτησία και αδικία. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #492 on: September 22, 2009, 19:08:23 »
Πρωτη φορα στην ζωη μου και τα εχω ολα τοσο μπερδεμενα μεσα στο μυαλο μου...
Εφαγα πολυ στεναχωρια μετα την ηττα απο τον γαυρο..Στραβωσα τοσο πολυ που εκανα το λαθος και ξεσπασα σε λαθος ανθρωπους..Πικρανα πολλους πικραθηκα και εγω..
Δεν μπορω να το χωνεψω οτι καναμε μαγκα τον γαυρο μεσα στο σπιτι μας,δωσαμε τροφη σε ολους να αμφισβητησουν τις δυνατοτητες του ΠΑΟΚ και αφησαμε τα 12 να γινουν 13 η τα 11 να γινουν 12 χωρις νικη....
Δεν ξερω τι φταιει πραγματικα.Ημουν απο τις πρωτες περυσι που ελεγα εμπιστοσυνη στον Σαντος..Ημουν απο τις πρωτες που εκραζα αυτους που εκραζαν τον Σαντος βλεποντας την πορεια της ομαδος..Φετος αν και 4 σχεδον μονο αγωνιστικες μπορω να παραδεχτω οτι αρχιζει η γνωμη μου να αλλαζει για τον συγκεκριμενο προπονητη..
Δεν ξερω πραγματικα ποιος φταιει..ο Ζαγορακης?ο Σαντος?Οι παικτες?Εμεις?Κανεις?ΠΟΙΟΣ?...
Για πρωτη φορα επιασα τον εαυτο μου να μην εχει αγχος για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Ημουν σιγουρη οτι θα κερδιζαμε..Φετος πιστευα ειναι η χρονια μας να βουλωσουμε στοματα που τοσο ευκολα ανοιγουνε μετα απο καθε ηττα..Ποσο εξω επεσα!
Ξεκινησαμε τοσο καλα,βαλαμε το γκολ και περιμενα απο λεπτο σε λεπτο θα βαζαμε και το δευτερο..Τι σκατα αλλαξε απο κει και περα δεν ξερω..Αντι να ''παλεψουν'' να σκοραρουν ξανα τραβιεται η ομαδα πισω..Σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω γιατι..Βαλαμε 1 και ειμαστε τοσο σιγουροι πια οτι δεν θα ισοφαρισει ο γαυρος?
Χιλιαδες ερωτηματικα τρυγηριζουν μες το κεφαλι μου..Ακομα δεν μπορω να ησυχασω..ΠΑΟΚ εισαι γαμω την τρελλα μου..ΠΑΟΚ!!!
Απο την μια τα βαζω με τον Σαντος..Γιατι φοβασαι να ρισκαρεις ρε κοουτς?Εχεις σχεδον 3 χρονια στην ομαδα.Βλεπεις οτι συντηρητικα οταν παιζεις δεν σε βγαινει παντα..Αλλαξε λιγο νοοτροπια μεσα στο γηπεδο..Δεν εχεις να χασεις τιποτα..
Προς Θεου ουτε προπονητης ειμαι ουτε σαφως ξερω απταιστη μπαλα οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα..Ειναι ομως καποια πραγματα που κανουν μπαμ..Τουλαιχιστον στα δικα μου τα ματια..
Απο το 70' εως το 90' για μενα παιχτηκε πολυ καλα μπαλα..Η ομαδα πηρε τα πανω της,πολλα σουτ κανενα ομως γκολ..Και στο 89'εκει που η ομαδα εχει ηδη φορτσαρει και ολοι πιστευουμε οτι ειναι ζητημα δευτερολεπτων να μπει ενα ακομα γκολ, ο Σαντος με κανει αλλαγη για να κρατησει το 1-1..Και μεχρι να συνηδειτοποιησουμε τι εγινε δεχτηκαμε το δευτερο απο τον παπαδοπουλο τον πρωην γαμημενο σκουλικι..Απογοητευση!Αλλα ετσι ειναι οταν δεν το βαζεις το τρως!
Χασαμε απο μια ομαδα που ηταν σαφως χειροτερη,απο μια ομαδα που ο Εργοτελης την πεταξε 5 για πλακα,απο μια ομαδα που λιγο ηθελε να χασει και απο την Καβαλα...Και ηρθαμε εμεις και την αναστησαμε..
Ο Κακος...Τι να πω για τον Κακο...Ηξερε που σφυριζε,ηξερε οτι δεν τον γουσταρει ο κοσμος του ΠΑΟΚ γι αυτο και πιστευω οτι μας επαιξε χειρουργηκα...Ξερει αυτος...Μας χειρουργησε με το γαντι οπως ακριβως ηθελε...
Χαλκιας ολα τα λεφτα μας εβγαλε δυο τε α τετ και μπραβο του..Για μενα καλυτερος παικτης ο Βιερινια...
Δεν ξερω πραγματικα τι εφταιξε..Εμπιστευομαι Ζαγορακη,λευκη σελιδα με την υπογραφη μου του δινω αλλα κατι πρεπει να γινει...
Ακουω πολλους να αλλαξουμε προπονητη..ΟΚ!Να αλλαξουμε..Και ποιον να παρουμε?Καταρχην και αποψη μου παντα τωρα αν ερθει καινουργιος προπονητης θα ειναι δυσκολα..Η ομαδα θα γινει ανω κατω,θα περασει καιρος μεχρι να μπουν σε μια ρεγουλα παικτες και προπονητης,το πρωταθλημα εχει ηδη ξεκινησει...Δεν ξερω.....Ολα ειναι μπερδεμενα  μεσα στο κεφαλι μου...Ουτε και ξερω αν με πειραξε που εχασα απο τον γαυρο η θα με πειραζε εξισου αν εχανα απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα..
Ειναι θολωμενο το μυαλο μου,ισως δεν σκεφτομαι καθαρα,παραλογιζομαι..Θελω το καλυτερο για την αρρωστεια μου..Δεν θελω κανεις να μαυριζει το ονομα του ΠΑΟΚ που για μενα ειναι ενας λογος για να προχωραω στην ζωη μου,αφου τιποτα αλλο δεν με κραταει ζωντανη οσο σκληρο η βλακωδες ακουγεται...
Δεν θα ξεχασω με την ληξη του αγωνα απο 30.000 κοσμο να μην ακουγεται τιποτα..Να κρατανε ολοι τα κεφαλια τους,την απογοητευση να την νιωθεις να πλανιεται στον αερα,την στεναχωρια να την νιωθεις στο πετσι σου...
Δεν αξιζει για αυτον τον λαο να τρωει τοσες πικρες πια..Μια ζωη μας ριχνανε και ξανασηκωνομασταν..Φτανει πια ρε γαμωτο...
Δεν νοειτε να βλεπεις 45 χρονων ανθρωπο,ολοκληρο αντρα εξω απο τα αποδητηρια να κλαιει σαν μικρο παιδι και να ουρλιαζει...
Δεν γινεται να απογοητευεις αυτον τον υπεροχο λαο που κανει τα αδυνατα δυνατα για να ειναι κοντα στην ομαδα..
Να τρωει ταλαιπωριες,ξυλο,ξεφτυλισμους,να μην εχει τσιγαρα να παρει και ομως να κανει τα αδυνατα δυνατα να βρει ενα γαμημενο εισητηριο για να μπει μεσα στο γηπεδο..
Δεν γινεται να πικραινεις αυτον τον κοσμο που πληρωνει την αγαπη του γι αυτην την ομαδα με φυλακη,που την ασπρομαυρη φανελα την εχει για κατι ιερο,που φωναζει μεσα στο γηπεδο..ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΑΙΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ....Ποση αληθεια κρυβουν αυτοι οι στιχοι........
Παιξε ρε μεγαλε ΠΑΟΚ για αυτον τον λαο...
Παιξε να δωσεις χαρα σε ολα τα παιδια με καθε ειδους αναπηρια που οταν αντικρυζουν τις ασπρομαυρες φανελες ξεχνανε καθε ειδους προβλημα που μπορει να εχουν...
Παιξε για ολους αυτους που εδωσαν απο το υστερημα τους για να παρουν μετοχες και διαρκειας...
Παιξε για τα πιτσιρικια και δωστους να καταλαβουν οτι μια ειναι η ομαδα ακομα και αν δεν προβαλλεται απο τα Μ.Μ.Ε οπως ολες οι αλλες οι ομαδες...
Παιξε για τους φιλαθλους απο επαρχια αλλα και απο Αθηνα που σε καθε παιχνιδι κανουν απειρα χιλιομετρα να βρεθουν κοντα σου....Δως τους την ικανοποιηση εκει στην χαβουζα που αναγκαζονται να συνηπαρχουν με ολα τα υπολοιπα αλλοθρησκα τσουτσεκια,να υψωνουν με περηφανεια το αναστημα τους γιατι ειναι ΠΑΟΚ,και οχι καθε φορα που χανουμε να πρεπει να αντιμετωπιζουν καθε ειδους παπαριες απο αυτους...
Παιξε για μας,παιξτε για σας,για την τοσο μεγαλη ιστορια που εχει ο ΠΑΟΚ!
Γιατι αν δεν το εχετε καταλαβει εκει στην διοικηση για μας ο ΠΑΟΚ ειναι ζωη...Μην προσπαθειτε να μας σπρωξετε προς τον ''θανατο'''

ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ....
« Last Edit: September 22, 2009, 19:14:50 by KATISI4 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #493 on: September 22, 2009, 19:14:44 »
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ... :prosk: :prosk: :prosk:

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #494 on: September 22, 2009, 19:25:41 »
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

Lydia_4

• Guest
« Reply #495 on: September 22, 2009, 19:33:56 »
Α ρε κατισι αυτα ειναι κειμενα.... :'(

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #496 on: September 22, 2009, 19:39:42 »
Ίσως λίγο άσχετο με το topic, αλλά ο Ντάκος που γάμησε τον άρη θα τιμωρηθεί. Μπράβο στην διοίκηση του άρη που έκανε ότι έκανε..
Εμάς ουκ ολίγες φορές μας έχουν ξετινάξει και δεν έγινε τίποτα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #497 on: September 22, 2009, 19:43:52 »
Μακάρι την καψούρα της Κατίσι να την είχανε και άλλοι "ΠΑΟΚτσήδες", πόσο αλλιώτικα θα'ταν όλα στον κόσμο μας... Κειμενάρα απλά.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #498 on: September 22, 2009, 19:58:51 »
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BLACK DOG

• Guest
« Reply #499 on: September 22, 2009, 20:05:33 »
 :bwflag: :thumbok:..Μπραβο Κατισι4.