Τραγωδία, παταγώδη αποτυχία και τρικυμία.... ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΙΟΥΝΤΑΙ, ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΕΞΗΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ, ομάδα που παίζει 20' ποδόσφαιρο κ μετά εξαφανίζεται, απλά δεν πάει πουθενά....Δεν βγήκε ο Σεπτέμβριος και είσαι 8 βαθμούς πίσω απο τον 1ο και ακολουθούν 2 ματς καπάκια εκτός με ομάδες που δεν έχουν βαθμούς (ούτε καν βαθμό η μία) κ θα λυσσάξουν να σε κόψουν...Λυπάμαι, αλλά έτσι δε γίνεται δουλειά. Κ τα δείπνα κ οι μεταξωτές κορδέλες, είναι για τις εφημερίδες και για τα 15χρονα.
Τους είπε κανείς όλους αυτούς τους κυρίους οτι είναι ανεκτό να χάνουμε σπίτι μας απο τον ελλιπέστερο προαιώνιο εχθρό της τελευταίας 50ετίας κ να ακούμε απίστευτες ατάκες στις συνεντεύξεις τύπου?Τους είπε κανεις αυτούς τους κυρίους οτι η Διοίκηση που ματώνει να τους προστατεύσει θα κάνει για πολύ ακόμα υπομονή?Τους είπε κανείς τους κυρίους οτι μπορούνε να χάνουν με κάτω τα χέρια κ να με βγαίνουν να κάνουν κ δηλώσεις μετά το ματς? Κε Σάντο, οι σαρδέλες έφυγαν όλες ή μήπως πήραμε και φέτος τέτοιες?
Δεν έχω τα κουράγια να γράψω, γιατί θα γράφω για καμια ώρα, αλλά αυτά που λέτε ορισμένοι, δεν έγινε τπτ, κ μην μηδενίζουμε, είναι όνειρα θερινής νυκτός. Η ομάδα δεν είναι πλέον ομάδα κ επιτέλους πρέπει σ αυτό το Σωματείο που η διοίκησή του έχει τα κάκαλα να επισημαίνει τα λάθη της, να βγει κάποιος μπροστά απο το αγωνιστικό τμήμα κ να αναλάβει τις ευθύνες του. Εμένα η υπομονή μου τελείωσε κ τα ντροπιαστικό χθεσινό αποτέλεσμα αποτελεί ταφόπλακα στα όνειρά μου. Γιατί δεν έγινε ούτε τυχαία, ούτε γιατί είχαμε μια κακή στιγμή. Η ομάδα δεν αποδίδει κ δε θα τσιμπίσει τους βαθμούς που τσιμπούσε πέρσυ, γιατί φέτος η μεγάλη διαφορά είναι οτι η ομάδα δεν κρατά τους βαθμούς. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 20ΕΤΙΑΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΚΟ ΜΠΙΝΕ.....Ο κάκος μας έφταιξε? Η κακή διαιτησία μας έφταιξε?Δλδ, τι άλλο περιμένατε απο τη διαιτησία ή τι άλλο βλέπουμε τόσα χρόνια?Ή μήπως ήταν καλύτερη η διαιτησία τις χρονιές που τους πατούσαμε απο τη φυσούνα?ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ