Αν ήταν δοκάρι και μέσα και κατορθώναμε να κερδίσουμε θα ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ, τώρα αντιθέτως ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΜΕ. Ούτε το ένα είναι υγιές, ούτε το άλλο. Θεωρώ ότι σήμερα είμασταν καλύτεροι από άλλες χρονιές. Οχι όμως τόσο καλύτεροι από εναν ολυμπιακό που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, χωρίς να έχει παίξει μπάλα. Ο ολυμπιακός ήρθε για το Χ και απλά του έκατσε το 2πλό.
Θεωρώ τη μεγαλύτερη απώλεια μέχρι σήμερα, σε όλα τα παιχνίδια τον Κοντρέρας. Δεν ήταν τυχαία, ούτε άδικα MVP πέρσυ. Από εκεί και πέρα θεωρώ ατυχείς τυχόν πειραματισμούς που γίνονται στην άμυνα. Μιά σταθερότητα στις επιλογές δεν υπάρχει και οι παίκτες αλλάζουν θέσεις χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και βελτίωση. Τελικά δεν έχω φέτος ούτε Μάρκος Αντόνιο να καλύψω το κενό Κοντρέρας. Στο θέμα αυτό φταίνε πολλοί, και πρέπει το Γενάρη η κατάσταση να διορθωθεί γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε τους στόχους μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να φύγει, έτσι; Γιατί και να φύγει πέρα από μια πρόσκαιρη ευφορία, και μια μείωση της γκρίνιας, δεν πιστεύω ότι θα έχουμε θεαματικά αποτελέσματα.
Έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς που ξέρουν το ποδόσφαιρο, ότι θα διορθώσουν κάποια λάθη που έγιναν, πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες θα δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω που σήμερα λείπει και είμαι σίγουρος ότι πρέπει να μείνουμε σταθεροί στην στήριξη της ομάδας μέχρι τέλους. Αλλά, άλλο πράγμα η κριτική και άλλο η καταστροφολογία και οι αφορισμοί.