Σε αυτά τα ματς αναπολώ κάτι παίκτες μας που χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο αγωνιστικά,έκαναν πλακίτσα στην παναχαική του πειραιά.Λαγωνίδης,Μαυρέας,Λεοντιάδης κτλ κτλ (με αυτούς μεγάλωσα δηλαδή και είδα από κοντά κάτι ντόρτια και εξάρες).Δεν θα πω το κλισέ, να αρχίσει νέα παράδοση και παπαριές, εδώ και 10 χρόνια το λέμε, ούτε είναι για μένα το παιχνίδι της χρονιάς.Προσωπικά αν μου λεγανε, σήμερα θα χάσεις 0-4 αλλά στο τέλος πρωταθλητής, θα το δεχόμουνα για πλάκα.Αυτό που θέλω απο τους παίκτες σήμερα,και γενικότερα σε όλο το πρωτάθλημα, αλλα σήμερα και σε όλα τα παιχνίδια στην ΤΟΥΜΠΑ όπου με οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη τα πάντα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ, θέλω απλά πάθος και συγκέντρωση 100% στο παιχνίδι.Ούτε μαγικά,ούτε τρίγωνα, τετράγωνα και ρόμβους, ούτε τίποτα ακατόρθωτο.Λίγο πάθος και μυαλό στο παιχνίδι.Αυτα φυσικά ισχύουν και για την κερκίδα.Ειδικά το δεύτερο.Μην κάνεις 1-0,κερδίσει κόρνερ ο γαύρος και αρχίσεις και πετάς και φύγει στη φυσούνα για κανα τέταρτο η βιζιτού των επτανήσων.