Author Topic: ΠΑΟΚ - gay 1 - 2 Κυριακή 20/09/2009 ώρα 21:15 novasports1  (Read 13147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tilemachos

• Guest
αν το δεις ψυχραιμα το πραγμα - λεμε τωρα, γιατι με τους gay αυτο δεν μπορει να γινει - μια απωλεια βαθμων δε σημαινει και την καταστροφη, το γαμωτο ειναι που 12 χρονια αν δεν κανω λαθος πεταμε αετο στο πρωταθλημα κοντρα στα π...ακια, ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! (βλεπε conceisao, χουτος). για μενα η ομαδα φαινεται να ειναι στρωμενη, καλυτερη απο περυσι και προετοιμασμενη για μεγαλη διαρκεια με υψηλη αποδοση στο πρωταθλημα! το ολο θεμα του αποτελεσματος με το gay θα ειναι καθαρα ψυχολογικο για τη συνεχεια του πρωταθληματος. ας οψονται οι κωλοτραυματισμοι. τι γκαντεμια ειναι αυτη? τελος παντων.

Γ... και ξυλο στον Π...ΑΡΑ το θρηνο!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Διωξαν Κετσπαγια δυστυχως για εμας
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Παρελθόν από το «τιμόνι» του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/9) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πληροφορήθηκε επίσημα την λύση της συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους». Στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας στην αυριανή αναμέτρηση με την Αλκμάαρ για το Τσάμπιονς Λιγκ (16/9, 21:45) θα καθίσει ο Μπόζινταρ Πάντοβιτς ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά την τεχνική ηγεσία.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιήσε την απομάκρυνση του Γεωργιανού προπονητή με την εξής λιτή ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει,  λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=4295694
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline scouser4

• Αλλαγή
Διωξαν Κετσπαγια δυστυχως για εμας

στα @@ μας αδερφέ! ;)

αυτό το πράγμα που έχουν δεν λέγεται ομάδα, απο τους παίχτες μας κ μόνο εξαρτάται να μπουν μέσα κ να τους ξεσκίσουν..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ive4

• Guest
κρίμα έπρεπε να τον διώξουμε εμείς  :-[

Ξέρει κανείς αν πριν τον αγώνα με γαύρο μπορούμε να πάρουμε τα καρτελάκια ;
Μην έρθουμε τζάμπα!

Offline maria-mtb

• Βασικός
ναι, τελικα τα καταφεραν νωριτερα απ' οτι ηλπιζα. τεσπα. αυτο πιστευω ειναι κ καλο κ κακο. καλο γιατι ενας νεος προπονητης δεν προλαβαινει ν' αλλαξει σχεδον τιποτα, κακο γιατι ανεβαινει η ψυχολογια των παιχτων.
αντε χεστους, πολυ ασχοληθηκαμε.
το θεμα ειναι εμεις ως οπαδοι να κοιταξουμε ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ και ν' αφησουμε ολα τα υπολοιπα σε αυτους που πρεπει.
μια φορα επιτελους στην κερκιδα ας αντιμετωπισουμε ωριμα τους γκει και για παραδειγμα ας μην κοβουμε τον ρυθμο της ομαδας με διακοπες.

Offline tsag

• Αλλαγή
Έτσι. Ας κάνουμε μία αξιοπρεπή κερκίδα επιτέλους και ας αφήσουμε τον σχολιασμό του αγώνα για μετά τη λήξη...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
«Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Αν συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς προπόνησης, η ομάδα θα έχει "καεί" πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γίνονται απίστευτα σκηνικά, δεν θα έχουμε δυνάμεις να περπατήσουμε και στο τέλος του πρώτου γύρου θα είμαστε δέκα πόντους πίσω. Δεν μπορούσα ούτε να τα σκεφτώ αυτά που βλέπω».

«Δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας, πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Θέλουμε να τρέξουμε και δεν μπορούμε».

«στο τέλος μείναμε από δυνάμεις»

«Δεν πάει η μπάλα μπροστά»

«και να θέλουμε να επιτεθούμε δεν γίνεται. Πώς να φτάσει η μπάλα μπροστά όταν όλη η ομάδα είναι πίσω από τη σέντρα;».

Η πίεση υπάρχει στην ομάδα από τη μέρα ίδρυσής της και όχι φυσικά από τη στιγμή που την τεχνική της ηγεσία ανέλαβε ο Κετσάγια. Το θέμα, όμως, είναι αν ο προπονητής μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση και, όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον στο συγκεκριμένο τομέα υπάρχει πρόβλημα.

Για δες πράγματα που γίνονται... Τι μου θυμίζουν όμως ρε γαμώ το, σπάω το κεφάλι μου;  :gruebel:

Να θυμίσω πάντως σε όσους έχουν λίγο ασθενή μνήμη πως οι κονδυλοφόροι (τι γελοία λέξη) προσπαθούσαν να μας πείσουν πως αν έφευγε ο Σάντος στο τέλος της περσινής σεζόν πως ο φέρελπις Κετσπάγια θα ήταν ιδανική επιλογή. Ουστ!
Μπροστά σε αυτόν τον απίστευτο μυρωδιά ο Φερνάντο μας μου φαίνεται Βενγκέρ τουλάχιστον.

10 κ 30 από περιέργεια έκανα μια παράκαμψη από το γήπεδο κ δεν είχε πολύ κόσμο για εισιτήρια. Παράξενο οι ντερμπάκήδες φαίνετε δεν ξυπνάνε νωρίς.
Θα έβαζα και στοίχημα πως τα εισιτήρια δεν θα τελειώσουν με τη μία. Όλα τα σημάδια στον ΠΑΟΚ δείχνουν πως κάποιο ποσοστό του κόσμου απομακρύνεται από την ομάδα (εισιτήρια με Λειβαδιά, προσέλευση σε ΓΣ, ρυθμός πώλησης εισιτηρίων με gay, αντίκτυπος συνέντευξης Ζαγοράκη). Όποιος νιώθει τον ΠΑΟΚ έστω και λίγο το καταλαβαίνει άνετα. Όποιος θέλει του δίνει και σημασία ή απλά μπορεί να εθελοτυφλεί ιδίως τώρα που είναι μικρό σχετικά το ποσοστό. Καλό θα ήταν πάντως να μη περνάει στο έτσι γιατί μετά δεν θα μαζεύονται.

Μια ψυχή θα έλεγε καλύτερα έτσι να φτάσουμε κάποτε μόνο 10000 ταλιμπάν με τον γαύρο και γενικά στην Τούμπα, αλλά εγώ διαφωνώ με αυτόν τον ΠΑΟΚ που θα είναι για λίγους. Κάποιοι άλλοι όχι. ΟΚ! Ο καθένας με τη γνώμη του.
« Last Edit: September 15, 2009, 12:55:16 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

reset4

• Guest
τραυματιστηκε και ο αμπουμπακαρι.

γινεται να κερδίσουμε τον γαύρο στο 93 με βολέ του Χαλκιά, η μπάλα να χτυπησει καραμπόλα στον ίβιτς, να προωθηθεί στον μουσλίμοβιτς, αυτος να πλασάρει τον νικοπολιδη, η μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι, να χτυπήσει και στην πλάτη του κηπουρου και να μπει ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ???

γαμω την γκαντεμια μου γαμω.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Κατεβείτε ρε με ρόμβο και 2 μπροστά αυτοι δεν έχουνε κουράγια.

Δεν θέλω κατοχή θέλω να είμαστε εμετός μπροστα.

Diego-4

• Guest
Ρε συ Cure ο ΠΑΟΚ των λίγων δεν είναι επιλογή του ΠΑΟΚ ή αποτέλεσμα κάποιας νοοτροπίας ανθρώπων που θέλουν τον ΠΑΟΚ στου λίγους , είναι επιλογή των πολλών που δεν θέλουν να έρθουν στο γήπεδο ή στις γενικές συνελεύσεις..Κανείς δεν διώχνει τον κόσμο απο το γήπεδο.Δηλαδή εάν θεωρήσουμε οτι ο κόσμος απογοητεύεται σιγά σιγά , τότε τα προηγούμενα χρόνια τί έπρεπε να γίνει ? Να υπάρχουν στην Τούμπα 200 άτομα ? Και με τι απογοητεύεται ο κόσμος ? Δεν υπάρχει απογοήτευση , υπάρχει έλλειψη υπομονής , δυστυχώς γιατί τα τελευταία 3 χρόνια , αξίζει υπομονή αυτή η προσπάθεια που γίνεται.Είναι οτι ξεχνάμε και εύκολα , είναι οτι ενθουσιαζόμαστε επίσης εύκολα , είναι οτι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε , είναι οτι τα ξέρουμε και όλα και για όλα έχουμε άποψη και δυστυχώς την εκφράζουμε εκεί που δεν πρέπει και άλλα πολλά.Και στην τελική ο στρουμφοκαμιλισμός δεν τεριάζει στον ΠΑΟΚΤΣΗ.Τα προβλήματα λύνονται με παρουσία και όχι με αποχή.
Εάν θέλεις την άποψη μου , μία Τούμπα 10.000 οπαδών με φωνή απο το 0' εώς το 90' είναι πιο δυνατή απο μια Τούμπα 30.000 με 15.000 προπονητές.

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ αδερφέ μου θα μιλήσω μόνο για μένα. Τα είπαμε και χθες. Φοβάμαι να έρθω στο ματς με τον γαύρο. Όχι γιατί φοβάμαι τον γαύρο, τα κοράκια και όλα αυτά τα γραφικά. Αλλά γιατί φοβάμαι τον ΠΑΟΚ και το ότι η υγεία μου δεν θα αντέξει πολλά πολλά.

Επειδή ξέρω ότι θα είμαι λάθος αν βγάλω αυτό που θέλω στο γήπεδο και σε αυτή τη βάση έχει δίκιο ο Ζαγοράκης που λέει όποιου δεν του αρέσει σπίτι του, προτιμώ για το καλό του ΠΑΟΚ και το δικό μου να "κοψω" λίγο.

Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο μέλλον και καμία αγωνιστική εικόνα δεν μπορεί και δεν πρέπει να το αγγίζει αυτό. Η κάθε ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός που η πορεία της εξαρτάται από το κεφάλι και τη καρδιά. Το κεφάλι είναι η διοίκηση που είναι άψογη και η καρδιά οι οπαδοί που πάντα θα χτυπάνε δυνατά για τον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα, παίχτες, προπονητές και σία είναι περαστικά.

Γι' αυτό και ξέρω σίγουρα πως το μέλλον μας δεν μπορεί παρά να είναι καλό. Αν τώρα είναι το άμεσο ή το απώτερο θα δούμε. Δεν έχει σημασία όμως
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Diego-4

• Guest
Επειδή σε ξέρω σαν άτομο , δεν πιστεύω να κατάλαβες βέβαια οτι ο Ζαγοράκης εννοούσε εσένα ! Είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις κάτι τέτοιο. Εσύ ακόμη δεν έριξες μπουκάλι στην μάπα του Σάντος ..
Όσο για το θέμα υγείας μη μασάς , θα έχω μαζί μου Tavor και Aerolin οξυγόνο...
Κόψε τις μαλακίες και την Κυριακή στο γνωστό σημείο θα τα πούμε απο κοντά.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
το μουνι της μανας σας κωλογαυροι.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μα ποσο συμφωνω σε αυτες τις 6 λεξεις που εγραψες...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
.
Εάν θέλεις την άποψη μου , μία Τούμπα 10.000 οπαδών με φωνή απο το 0' εώς το 90' είναι πιο δυνατή απο μια Τούμπα 30.000 με 15.000 προπονητές.

+1.000.000.....

Diego-4

• Guest
Ειναι ο αγώνας που σε φέρνει στο μυαλό , τα 3 δευτερόλεπτα του Σάβιτς , τον Τσούλη και τον Παπαδημητρίου , τον Φασόλη και τον Παπαπέτρου , την πουτάνα τον Ξανθό , το αρχίδι τον ψηλό , τους χαμένους τελικούς , την φτωχομάνα Θεσσαλονίκη ,τους 2 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στο τελικό στο ΣΕΦ με τον Πανιώνιο το 91, τον νταβατζή Κόκκαλη , το κράτος και το παρακράτος , την ελλινική ξεφτύλα ,την ανομία και την ατιμωρησία,τα σβησμένα χρέη , την μεγάλη μας παράδοση , τους σκυμμένους γαύρους πίσω απο τους μπάτσους στην 8 και μία Τούμπα να είναι καζάνι.....
Δεν είναι απλα ένα ΠΑΟΚ - ολυμπιακός , είναι πολλά άλλα πράγματα...
Όλοι στην Τούμπα , για να κάνουμε την ατμόσφαιρα κόλαση , για να τρέμουν τα ποδαράκια των καλομαθημένων του πειραια ,για να γευτούν ακόμη μία φορά το σίδερο της Τούμπας..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
κανεις που δεν θα ερθει στο ματς το διαρκειας του στην 4?
Η καποιος να εχει κονε να παρουμε ενα εισιτηριο στην 4 να με στειλει πμ
ευχαριστω

ωρα ακομα? 9.15 ειναι?
« Last Edit: September 15, 2009, 14:22:54 by daskalos-4 »

CLUB LARISA

• Guest
Ειναι ο αγώνας που σε φέρνει στο μυαλό , τα 3 δευτερόλεπτα του Σάβιτς , τον Τσούλη και τον Παπαδημητρίου , τον Φασόλη και τον Παπαπέτρου , την πουτάνα τον Ξανθό , το αρχίδι τον ψηλό , τους χαμένους τελικούς , την φτωχομάνα Θεσσαλονίκη ,τους 2 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στο τελικό στο ΣΕΦ με τον Πανιώνιο το 91, τον νταβατζή Κόκκαλη , το κράτος και το παρακράτος , την ελλινική ξεφτύλα ,την ανομία και την ατιμωρησία,τα σβησμένα χρέη , την μεγάλη μας παράδοση , τους σκυμμένους γαύρους πίσω απο τους μπάτσους στην 8 και μία Τούμπα να είναι καζάνι.....
Δεν είναι απλα ένα ΠΑΟΚ - ολυμπιακός , είναι πολλά άλλα πράγματα...

Είναι ο αγώνας που σε φέρνει στο μυαλό τον τελικό με τις κάλτσες, το τρίποντο του αληταρά γεννημένου στην Ποζέγκα της Κροατίας, του ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ που ο θεός τον είχε ταγμένο απο το Βελιγράδι του '66 να ματώσει το νούμερο 7, την εκδρομή των μπάσταρδων στην Τούμπα που είδανε το μισό ματς σκυφτοί, την απόβαση στο παλιό άντρο τους ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Κ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΑΛΟΓΟΥ, τους 6.000 του Σ.Ε.Φ. τότε που έπεφταν στην θάλασσα σαν τα κοτόπουλα, τις βλαχομαγκιές του ημίαιμου καστίγιο, το μπλα μπλα του γενίτσαρου στολτίδη στον αρχηγό, τα τσιμεντότουβλα που πετούσε πανικόβλητος ο Σκαρτάδος έξω απο τη λαχαναγορά τους, τα κεραμίδια ένα βροχερό απόγευμα στην μάπα του αλεξανδρή, το "Τους γαμήσαμεεεεεε, τους γαμήσαμεεεεε" του Νάλι μέσα στη Φιλαδέλφεια, το Ξυστό, το στημένο Κουπόνι του έμμισθου βλαχοκαουμποι τσουκαλά, την Στάζι..........

ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ, ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΟΡΑΤΕ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑ

stelukos

• Guest
καντε μας να κλαψουμε απο την χαρά μας.  :'(
παρτε αυτο το 3ποντο