Author Topic: ΠΑΟΚ - gay 1 - 2 Κυριακή 20/09/2009 ώρα 21:15 novasports1  (Read 12906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
λοιπον...χθες μπηκα στο τρυπακι να σκεφτομαι οτι δεν γινεται ο γκεη να κανει 2η συνεχομενη γκελα...η πλακα ειναι οτι ετσι σκεφτοταν και αλλοι
δικοι μας...και σημερα το δα αλλιως.ειναι δυνατον ρε πουστη μου να ειμαι ΠΑΟΚτσης και να εχω μικρυνει τοσο την προσωπικοτητα μου;

ειναι δυνατον να σκεφτομαι τον θειο την θεια τον μπατζανακη και την κουνιαδα;ειναι δυνατον να παει χ με την τριπολη και να φωναζουν εμεις μαζι
και δωσε ξανα μανα χειροκροτημα;

ΑΠΑΙΤΩ ΤΟΝ ΑΣΟ...δεν με νοιαζει η κοκκινη πουτανα...δεν με ενδιαφερει η δευτερη και η τριτη γκελα...παιξτε σαν να μην υπαρχει αυριο

γιατι εγω οπως βλεπω το προγραμμα με ενα χ αντιο πρωταθλητισμος πρωταθλημα οπως θελετε πεστε το...αυτο ειπε στην συνεντευξη τυπου ο προεδρος σαν στοχο,αυτο λεω και γω...

αν οντως θελετε να κανετε πρωταθλητισμο φετος,δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα στο συγκεκριμενο ματς εκτος απο τον ασο...

καντε τα κουμαντα σας

υ.γ απαιτω επισης να το δουν ολοι οι οπαδοι μας ετσι...τερμα τα χαιδεματα στους παικτες γιατι αρχιζουν να πιστευουν οτι δεν τρεχει και τιποτα αμα δεν παρω το διπλο χθες η τον ασο μεθαυριο...δεν μπορω να ξανακουσω εμεις μαζι σε μη νικηφορο αποτελεσμα λες και ειμαι σκουληκι.

εκτος κι αν βλεπουμε τοσο μικρη την ομαδα μας...τοτε πασο

mpougatsas

• Guest
παιξτε στο στοιχημα πως το ματς θα διακοπει ή δεν θα ξεκινησει καν
   :thumbok:
βάζεις και τον άσο για κάλυψη και είσαι χαλαρός :)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
περιπτωση α(και πιο πιθανη)
στειρο 0-0,για να μην χαλαστει και η καρδουλα του θειου.

αυτό crass δε το καταλαβα. μου το εξηγείς λίγο?

---
Το παιχνίδι είναι ασσος.-

northeagle_4

• Guest
Και καντε μια γαμημενη ανοιχτη προπονηση πριν το ματς.
  Πιστευω οτι ο γαυρος ειναι αστεια ομαδα και απο τυχη δεν εχασε με την καβαλα.
Ειμαστε πολυ καλυτερη παρα τις απουσιες και την γκινια.Τα υπολοιπα στον Ναο και στο χορταρι.

Offline savage republic

• Βασικός
Προσοχή, πάθος, πόρωση και συγκέντρωση. Με επαγγελματισμό, σκίστε τους.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν ξέρω αν είμαι οφ τόπικ αλλά βλέποντας τα εξώφυλα των εφημερίδων σήμερα ούτε καν σαν γεγονός δεν αναφέρει καμιά φυλάδα ότι ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τρεις περιπτώσεις πέναλτυ. Πουθενα!!! μόνο ο μετρουλάκης. Με αυτούς που παίζουμε την κυριακή διαμαρτύρονται για ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε άσε που στο ΦΩΣ γράφει ότι ο διαιτητής χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ γιατί δεν απέβαλε τον αραμπατζή, δηλαδή ότι ευνοηθήκαμε. Είναι δυνατόν?? Θα μας ξανασφάξουν την κυριακή και τότε θα χαλάσουμε τον κόσμο επειδή θα το έχει κάνει ο γαύρος??? Οι δημοσιογραφάρες του ΠΑΟΚ μόνο να τα βλέπουν όλα καλά στην ομάδα είναι??? Αυτό το πουλί ο μίνος που ήταν στην αθηναική κυριακή ούτε μιλιά έβγαλε που έπνιξαν την φάση του πέναλτυ του μουσλίμοβιτς, μόνο τις γραβάτες του γραφικού βαρούχα σχολιαζε. Είμαστε πολύ μαλθακοί με την διαιτησία και ήδη το πληρώσαμε, άσε που παίζουμε και με τον μαγαλύτερο σφαγέα την κυριακή και αντί να διαμαρτυρόμαστε εμείς που μας έπνιξε δυό πέναλτυ διαμαρτύρονται αυτοί που τους ακύρωσαν γκόλ που ήταν οφσάιτ 100%. Ελπίζω να μην ασχοληθούμε την επόμενη δευτέρα με την διατησία αλλά με την στάση όλου του συστήματος της ομάδας πολύ το φοβάμαι. Δεν χρειάζεται ανακοινώσεις και μαλακίες αλλά είμαστε ο ΠΑΟΚ και αυτός ο αλήτης που μας έπαιζε χτες διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε δύο πέναλτυ καταφανέστατα, όπως έκανε πέρσι με την ξάνθη στην τούμπα που έπνιξε πέναλτυ με την ξάνθη και στην κομοτηνή που δεν απέβαλε τον παίκτη του πανθρακικού με δεύτερη κίτρινη στο 38 που τράβηξε την φανέλα του βερόν που έβγαινε στην αντεπίθεση ( Ήμουν και στα δύο μέσα) πρέπει να καρατομηθεί. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
ρε παιδιά πριν κάνετε αποστολή τον μηνυμάτων καλά είναι να τα ξαναδιαβάζετε πριν τα στείλετε για να μην μας σπάτε τα νεύρα
είναι δυνατόν να πιστεύει κανεις  oti ο γαύρος θα πάρει έστω και x φέτος στην τούμπα τεκμηριωμένα όμως
ο γαύρος την παράδοση την έκανε με τον γνωστό τρόπο σε όλους ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι όλοι να πάνε .......... τα ξεχάσατε
φέτος όμως αυτά πεθάνανε
η νίκη είναι μονόδρομος
σταματήστε επιτέλους την γκρίνια
 ο ΠΑΟΚ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και αγωνιστικά είναι νωρίς να κρίνουμε
 εδώ ακούσαμε ότι έπρεπε να λέμε και τα αυτονόητα
μπράβο στα παιδιά που πήγαν στην tripoli
υπάρχει κανεις μας που δεν θαυμάζει τον λαό του ΠΑΟΚ
ήμαρτον πια

GeorgT

• Guest
φέτος σιγα μην μας σφάξει ο γαυρος, απο οσο φαίνεται ο βαζελος θα ειναι ο τυχαια ευνοούμενος στο πρωτάθλημα!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν είμαι οφ τόπικ αλλά βλέποντας τα εξώφυλα των εφημερίδων σήμερα ούτε καν σαν γεγονός δεν αναφέρει καμιά φυλάδα ότι ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τρεις περιπτώσεις πέναλτυ.  

Αδερφέ Τασούλη, για βοηθάμε λίγο.
Το πέσιμο του Αραμπατζή ήταν γελοίο και φάνηκε από το live ότι δεν υπήρχε τίποτα... Του Μούσλι δίνετε μεν αλλα θα στο δώσει μια στις εκατό... Το τρίτο ποιο ήτανε?
Όσο για τον Αραμπατζή, θα μπορούσε να αποβληθεί ΧΑΛΑΡΑ. Το παλικάρι όταν πάει πάνω σε αντίπαλο είναι δημόσιος κίνδυνος!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
η χερακλα του αμυντικού

LFPADRAM

• Guest
 Η 3η περιπτωση ειναι και η πιο καραμπινατη απο τις 3 . Ειναι στο σουτ του Μουσλιμοβιτς που κανει προβολη ο αμυντικος και σταματαει (ουσιαστικα μπλοκαρει) την  μπαλα με τα χερια. Ειναι ορισμος του πεναλτι και τις μαλακιες του καθε βαρουχα που θελει να αναστησει απο τωρα τον γαβρο τ'ακουω βερεσε. Απλωμενο χερι αμυντικου που συνιστα προεκταση του σωματος δεν υφισταται ακουσιο,(και ειδκα οταν κατευθυνεται η μπαλα στο τερμα)
 Οσο για το πεσιμο του Αραμπατζη δεν ξερω αν φανηκε γελοιο αλλα επαφη υπαρχει 1000 τα εκατο. Το αν ειναι ικανη να ριξει η οχι τον παικτη ειναι αλλη υποθεση και εαν λαμβανοτανε υποψιν θα σφυριζοτανε ελαχιστα πεναλτι. (φρεσκο παραδειγμα το πεναλτι της αεκ με εξισου γελοιο πεσιμο απο τον καφε μετα απο στιγμιαιο κρατημα της φανελας με το μικρο δαχτυλακι). ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ για να μαστε και ον τοπικ.....

billaras

• Guest
εγώ το μονο που θέλω είναι ένα γήπεδο κόλαση με εκατοντάδες πυρσούς και φωνή ασταμάτητη

τα υπόλοιπα είναι στο χέρι τις ομάδας...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και για μένα το μπλονζόν του αμυντικού σε σουτ που παει στο τέρμα ειναι πέναλτυ!
επίσης και το μπουνίδι στου Μούσλι από τον τερματζή ενώ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ!
του Αραμπατζή ίσως υπερβολικο αλλά τον βρίσκει...ίσως ελάχιστα αλλα τον βρίκσει....και πέφτει σαν καρπούζι ο άλλος!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Η 3η περιπτωση ειναι και η πιο καραμπινατη απο τις 3 .

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, έχασα ελάχιστα λεπτά της μετάδοσης και δεν είχα ιδέα για το τι μιλούσατε! Σε ποιο λεπτό ήταν περίπου?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η 3η περιπτωση ειναι και η πιο καραμπινατη απο τις 3 . Ειναι στο σουτ του Μουσλιμοβιτς που κανει προβολη ο αμυντικος και σταματαει (ουσιαστικα μπλοκαρει) την  μπαλα με τα χερια. Ειναι ορισμος του πεναλτι και τις μαλακιες του καθε βαρουχα που θελει να αναστησει απο τωρα τον γαβρο τ'ακουω βερεσε. Απλωμενο χερι αμυντικου που συνιστα προεκταση του σωματος δεν υφισταται ακουσιο,(και ειδκα οταν κατευθυνεται η μπαλα στο τερμα)
 Οσο για το πεσιμο του Αραμπατζη δεν ξερω αν φανηκε γελοιο αλλα επαφη υπαρχει 1000 τα εκατο. Το αν ειναι ικανη να ριξει η οχι τον παικτη ειναι αλλη υποθεση και εαν λαμβανοτανε υποψιν θα σφυριζοτανε ελαχιστα πεναλτι. (φρεσκο παραδειγμα το πεναλτι της αεκ με εξισου γελοιο πεσιμο απο τον καφε μετα απο στιγμιαιο κρατημα της φανελας με το μικρο δαχτυλακι). ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ για να μαστε και ον τοπικ.....

και για μένα το μπλονζόν του αμυντικού σε σουτ που παει στο τέρμα ειναι πέναλτυ!
επίσης και το μπουνίδι στου Μούσλι από τον τερματζή ενώ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ!
του Αραμπατζή ίσως υπερβολικο αλλά τον βρίσκει...ίσως ελάχιστα αλλα τον βρίκσει....και πέφτει σαν καρπούζι ο άλλος!

έτσι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
μα ρε παιδια ο κωστικος εκανε ρομπα τον μπαρουφα του ειπε 5 φορες και αλλαζε κουβεντα ο παπαρας...."αν ηταν στην μικρη περιοχη αυτη η αποκρουση με το χερι δηλαδη λιγα μετρα ποιο μεσα θα ηταν πεναλτυ? "  5 φορες τον ρωτησε τον παπαρα
και δεν ηθελε - δεν μπορουσε να απντησει.....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΤΕΥΣΕ Α ΕΘΝΙΚΗ..... >:( >:( >:( >:( >:(

Offline cure

• Αλλαγή
Μια νίκη σε αυτό το ματς θα είναι μια κουταλιά ζάχαρη στον πικρό καφέ που μας κερνάνε και μας έχει κάνει το στόμα παπούτσι από την αρχή της σεζόν αυτής (μάλλον από τα play off). Μια κουταλίτσα που θα φέρει όμως τόση γλύκα ρε γαμώ το.

Εκτός αν μπερδέψουν τα βαζάκια και βάλουν αλάτι αντί ζάχαρη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline lik4

• Αλλαγή
׮

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν κανω προβλεψεις γιατι για 4αρες και 5αρες θα μιλησω... και την Κυριακη μαλλον θα προσγειωθω ανωμαλα οπως καθε χρονο στο ιδιο ματς...

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ

makptol

• Guest
οχι ρε τι τεσσαρες και πενταρες νικη θελω και τους 3 βαθμους τιποτε αλλο.....