Δεν ξέρω αν είμαι οφ τόπικ αλλά βλέποντας τα εξώφυλα των εφημερίδων σήμερα ούτε καν σαν γεγονός δεν αναφέρει καμιά φυλάδα ότι ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τρεις περιπτώσεις πέναλτυ. Πουθενα!!! μόνο ο μετρουλάκης. Με αυτούς που παίζουμε την κυριακή διαμαρτύρονται για ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε άσε που στο ΦΩΣ γράφει ότι ο διαιτητής χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ γιατί δεν απέβαλε τον αραμπατζή, δηλαδή ότι ευνοηθήκαμε. Είναι δυνατόν?? Θα μας ξανασφάξουν την κυριακή και τότε θα χαλάσουμε τον κόσμο επειδή θα το έχει κάνει ο γαύρος??? Οι δημοσιογραφάρες του ΠΑΟΚ μόνο να τα βλέπουν όλα καλά στην ομάδα είναι??? Αυτό το πουλί ο μίνος που ήταν στην αθηναική κυριακή ούτε μιλιά έβγαλε που έπνιξαν την φάση του πέναλτυ του μουσλίμοβιτς, μόνο τις γραβάτες του γραφικού βαρούχα σχολιαζε. Είμαστε πολύ μαλθακοί με την διαιτησία και ήδη το πληρώσαμε, άσε που παίζουμε και με τον μαγαλύτερο σφαγέα την κυριακή και αντί να διαμαρτυρόμαστε εμείς που μας έπνιξε δυό πέναλτυ διαμαρτύρονται αυτοί που τους ακύρωσαν γκόλ που ήταν οφσάιτ 100%. Ελπίζω να μην ασχοληθούμε την επόμενη δευτέρα με την διατησία αλλά με την στάση όλου του συστήματος της ομάδας πολύ το φοβάμαι. Δεν χρειάζεται ανακοινώσεις και μαλακίες αλλά είμαστε ο ΠΑΟΚ και αυτός ο αλήτης που μας έπαιζε χτες διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε δύο πέναλτυ καταφανέστατα, όπως έκανε πέρσι με την ξάνθη στην τούμπα που έπνιξε πέναλτυ με την ξάνθη και στην κομοτηνή που δεν απέβαλε τον παίκτη του πανθρακικού με δεύτερη κίτρινη στο 38 που τράβηξε την φανέλα του βερόν που έβγαινε στην αντεπίθεση ( Ήμουν και στα δύο μέσα) πρέπει να καρατομηθεί.