Author Topic: Αστερας Τριπολης -ΠΑΟΚ 1 - 1 Κυριακή 13/9/2009 ώρα 16:45  (Read 5943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kospatras

• Guest
CLUB δεν λεω αυτο ρε φιλε.εννοειται οτι μονο ΕΜΕΙΣ ο λαος του ΠΑΟΚ μπορουμε να τα κανουμε αυτα.και τα κανουμε χρονια τωρα.τιγκα το πεταλο χωρις ναχουμε παρει εισητηρια.τεσπαντων πιστευω καταλαβες τι εννοω με το προηγουμενο και δεν μιλαω για το συγκεκριμενο ματς μονο.---ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..επομενο ματς γαυρο-ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.-

makptol

• Guest
Μπορεί από τα μικρόφωνα να μην περνούσε αρκετά ο ήχος της κερκίδας αλλά αν δεν κάνω λάθος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα άκουγα όσο μπορούσα από τον ελεεινό ήχο της tv τους δικούς μας να φωνάζουν..
Άσχετα αν μερικές φορές έδειχνε 5-6 του αστέρα που προσπαθούσαν κάνουν κάτι.. Οι δικοί μας ήταν αυτοί που φώναζαν περισσότερο.

εγω που ακουγα και απο ραδιο εξτρα και λιμπερο(δεν αντεξα πολυ γιατι ειχε και αυτον τον ζαγορα να κανει σχολια που μονο που τον ακουω μου γυρνανε τα αντερα) ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ TV ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ......

makptol

• Guest
για μενα η ομαδα επαιξε καλα ηταν πολυ ανωτερη γκινια και λαθος μας στοιχησαν το μονο ανυσηχιτικο που βλεπω και το σχολιασε και ο σαντος
ειναι η αντιδραση της ομαδας μετα την ισοφαριση που δεν ηταν η σωστη........πανω σε αυτο πρεπει να δουλεψουμε ......

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω CLUB σε αυτα που εγραψες με τον Σαντος για μη ευθυνη του στο συγκεκριμένο ματς διαφωνω. Απο το 46 έως το 62 που φαγαμε το γκολ η ομάδα (οπως φαινότανε απο την τηλεοραση ομολογώ) εκανε κοιλια και οπισθωχώρησε. Το κέντρο χρειαζότανε φρεσκάρισμα (με Ιβιτς,Κονσεισαο,Γκαρσια αρκετά κουρασμένους) και υπήρχε στον πάγκο ο Σορλέν αλλά και ο Κουτσιανικούλης που αν μη τι άλλο εχω την εντύπωση οτι ειναι πιο χρήσιμος οταν προηγείσαι στο σκορ λόγω ταχύτητας. Η καθίζηση φαινότανε για μένα και λόγω των γελοίων μπακ οπως σωστά έγραψες ενώ στο ίδιο διάστημα ο speaker έλεγε οτι ενας απο τους δύο κεντρικούς αμυντικούς (βλέπε Τσιρίλο) ειχε κατι παράπονα στον πάγκο για μικρο τραυματισμό που τον ενοχλούσε. Η αντίδραση του Σάντος παραδοσιακά μετά το 65 και ειδικά οταν εχουμε φαει γκολ ειναι για μένα προβλεπόμενη και πλέον γνωστή σε όλους τους αντιπαλους. Για μένα σημαντικό μερίδιο της χθεσινής αποτυχίας έχει και ο Σαντος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

fatal_invasion

• Guest
spartiati γιατί είμαι άδικος αν πω για κηδεία κερκίδα;Ο σεβασμός από εκεί φαίνεται;
Αυτοί οι 700 ας φωνάζαν να λέγαμε τ'αντίθετο.

Η κερκίδα για μένα έπεσε επειδή πριν το ματς μαλώσαν όλοι με όλους.

Αν είναι δυνατόν και σε ΕΚΤΟΣ να ακούς τα κραξίματα για τον ιβιτς.όχι και σε εκτός γαμώ την προπονητική σας.κάντε την μετά το γήπεδο τουλάχιστον.Μη μας ζαλίζετε τον εγκέφαλο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παιδες τα ΣΠΟΡ λενε για ταραχη στα αποδυτηρια με Σαντος Χαλκια κ Τσιριλο.... Πηρε κανεις να μας πει τι μλκιες γραφουν;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bagos1

• Guest
το είπε και ο Μίνος στο ράδιο φωνάζανε και μαλώνανε για το λάθος αλλα τα άκουσε και ο κοτσιανικούλης για την χαμένη ευκαιρία
« Last Edit: September 14, 2009, 12:36:35 by bagos1 »

CLUB LARISA

• Guest
Εγώ παίδες γενικά αδυνατώ να παρακολουθήσω την κριτική για τον Σάντο....Έκανε το καλύτερο δυνατό, αν έβαζε τον Σορλέν θα λέγαμε δεν ήταν ακόμα έτοιμος, τώρα που δεν τον έβαλε ήταν μαλακία του. Η ομάδα έχει συγκεκριμένες χτυπητές ελλείψεις σε συγκεκριμένες λειτουργίες Κ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. Λείπει οικτρά το σ. μπακ που εμπνέει εμπιστοσύνη, μιας κ ο Κοντρέρας παραμένει τραυματίας, έχει πρόβλημα ταχύτητας στα χαφ του άξονα όταν λέιπει ο Βιτόλο (επαναλαμβάνω οτι ο Καρντόσο έκανε πάρτυ χθες) κ ο Φωτάκης δεν μπορεί να τα κάνει όλα, δεν είναι υπεράνθρωπος, έχει πρόβλημα στην δημιουργική ανάπτυξη, γιατί ο κακός Ίβιτς, είναι ο καλύτερός μας στο να βγαίνει μπροστά. Του ανθρώπου του έτυχε η αναγκαστική αλλαγή κ η φρεσκάδα που λέτε, την προσπάθησε βάζοντας τον μικρό, ο οποίος έχασε το σουτ πιο μπροστά απο την βούλα του πέναλτι στην πάσα του Ίβιτς. Εγώ πλέον θα δέχομαι ο,τι λέει ο προπονητής μου. Το φετινό μέχρι στιγμής πρόβλημα, είναι πρόβλημα έλλειψης λειτουργίας και όχι προσώπων. Έχουν δοκιμαστεί όλες οι πιθανές λύσεις κ λύση δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε οτι κάτι θα σκαρφιστεί ο μηχανικός πάλι. Κ μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ οτι ομάδα πλήρης δεν έχουμε δει ακόμα....

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενα  αγιασμο και γρηγορα ρε γαμωτο

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Παιδες τα ΣΠΟΡ λενε για ταραχη στα αποδυτηρια με Σαντος Χαλκια κ Τσιριλο.... Πηρε κανεις να μας πει τι μλκιες γραφουν;

Και μετά το ματς με την χέρενφεν που αποκλιστήκαμε κάπιος είχε γράψει για επεισόδιο σάντος-βρύζα.Για μένα αυτό πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο απόλα.Υπάρχει κάπιος ΡΟΥΦΑΝΙΟΣ στα αποδυτήρια και δεν τον ξέρουμε.Γαμημένοι δημοσιογράφοι αφήστε ήσυχα τα αποδυτήρια.......

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Εγω CLUB σε αυτα που εγραψες με τον Σαντος για μη ευθυνη του στο συγκεκριμένο ματς διαφωνω. Απο το 46 έως το 62 που φαγαμε το γκολ η ομάδα (οπως φαινότανε απο την τηλεοραση ομολογώ) εκανε κοιλια και οπισθωχώρησε. Το κέντρο χρειαζότανε φρεσκάρισμα (με Ιβιτς,Κονσεισαο,Γκαρσια αρκετά κουρασμένους) και υπήρχε στον πάγκο ο Σορλέν αλλά και ο Κουτσιανικούλης που αν μη τι άλλο εχω την εντύπωση οτι ειναι πιο χρήσιμος οταν προηγείσαι στο σκορ λόγω ταχύτητας. Η καθίζηση φαινότανε για μένα και λόγω των γελοίων μπακ οπως σωστά έγραψες ενώ στο ίδιο διάστημα ο speaker έλεγε οτι ενας απο τους δύο κεντρικούς αμυντικούς (βλέπε Τσιρίλο) ειχε κατι παράπονα στον πάγκο για μικρο τραυματισμό που τον ενοχλούσε. Η αντίδραση του Σάντος παραδοσιακά μετά το 65 και ειδικά οταν εχουμε φαει γκολ ειναι για μένα προβλεπόμενη και πλέον γνωστή σε όλους τους αντιπαλους. Για μένα σημαντικό μερίδιο της χθεσινής αποτυχίας έχει και ο Σαντος.

Οφείλω να συμφωνήσω μαζί σου αδερφέ. Ποιος από όλους εμάς που βλέπαμε το παιχνίδι στην tv δεν αναρωτήθηκε ποτε θα φάμε το γκολάκι.. Ανεξάρτητα από το ποιος έφταιγε, το γήπεδο άρχισε να γέρνει. Η οποια αντίδραση πρέπει να προηγείται του αναπόφευκτα μοιραίου...
Δυστυχώς πετάξαμε στην κυριολεξία 2 βαθμούς και είναι βέβαιο ότι με αυτά τα αποτελέσματα η υπέρβαση μπορεί να περιμένει. Όταν ένα λεπτό μετά το 0-1 και ενώ η Τριπολιτσά πανικοβλήθηκε χάνεις την ευκαιρία για το 0-2, συνεχίζεται ρε μάγκες για την επομενη ευκαιρία που θα έρθει για να τους "αποτελειοσουμε"
Κρίμα και πάλι κρίμα...

LFPADRAM

• Guest
το είπε και ο Μίνος στο ράδιο φωνάζανε και μαλώνανε για το λάθος αλλα τα άκουσε και ο κοτσιανικούλης για την χαμένη ευκαιρία

Κρατηστε αυτον τον ηλιθιο γραφικο μεζε για τα πανελ των αθηνων μακρια απο την ομαδα......

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
+1926 για τον μίνο, λεφτά έχει το μόνο που του έλειπε ήταν η φήμη που μέσω του ΠΑΟΚ την απέκτησε και αυτήν. Για να σχολιάζει τις γραβάτες του βαρούχα είναι καλός να αντικρούσει τον άλλον τον γαύρο χτες που το οφσάιτ το καθαρό ήθελε λόγο τηγανιού να μην το δώσει, δεν μπορούσε να του πει να κάνει μώκο και να μην δημιουργεί κλίμα λόγω τούμπας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ξαναείδα μόλις τις 3 φάσεις...
μάγκες είναι ΟΛΕΣ πέναλτυ!!! ειλικρινα το λέω!

ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ρε....

PAOK_VOLOS

• Guest
Κατα τη γνωμη μου καμια φαση δεν ηταν πεναλτι.Οι υπευθυνοι για την ισοπαλία με το χωριό ειναι οι παιχταραδες μας.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το πρώτο σκέλος της παρατήρησης σου με το δεύτερο δεν έχουν σχέση!
είναι προφανές πάντως ότι στο δεύτερο συμφωνούμε!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
Οφείλω να συμφωνήσω μαζί σου αδερφέ. Ποιος από όλους εμάς που βλέπαμε το παιχνίδι στην tv δεν αναρωτήθηκε ποτε θα φάμε το γκολάκι.. Ανεξάρτητα από το ποιος έφταιγε, το γήπεδο άρχισε να γέρνει. Η οποια αντίδραση πρέπει να προηγείται του αναπόφευκτα μοιραίου...
Δυστυχώς πετάξαμε στην κυριολεξία 2 βαθμούς και είναι βέβαιο ότι με αυτά τα αποτελέσματα η υπέρβαση μπορεί να περιμένει. Όταν ένα λεπτό μετά το 0-1 και ενώ η Τριπολιτσά πανικοβλήθηκε χάνεις την ευκαιρία για το 0-2, συνεχίζεται ρε μάγκες για την επομενη ευκαιρία που θα έρθει για να τους "αποτελειοσουμε"
Κρίμα και πάλι κρίμα...

φίλε περίπου το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ με την μόνη διαφορά που στο τέλος πρόσθεσα πως αν είχαμε την περσινη άμυνα αποκλείεται να το τρώγαμε, το πιο πιθανό να κοιμίζαμε το ματς και ήσυχα ήσυχα να λείξει 0-1

αλλά δυστυχώς φέτος η άμυνα από μεγάλο ατού έχει γίνει το μεγάλο μείον, φταίνε λίγο οι τραυματισμοί, λίγο οι λανθασμένες μεταγραφές λίγο απόλα και χάλασε η περσινή πολύ δυνατή άμυνα

fatal_invasion

• Guest
Κατα τη γνωμη μου καμια φαση δεν ηταν πεναλτι.Οι υπευθυνοι για την ισοπαλία με το χωριό ειναι οι παιχταραδες μας.

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ αυτή τη φορά (και πιθανότατα και σε αρκετά επόμενα προς τέρψιν του εγκεφάλου και της ψυχούλας σας) θα αποφύγω να μιλήσω για το ματς. Είπα να πρωτοτυπήσω. Έκοψα σε ένα βίντεο όλες τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ από την αρχή ως το τέλος. Κι αφήνω την εικόνα να μιλήσει μόνη της.
Αναγκάστηκα βέβαια να κόψω 3 λεπτά και κάτι από γιόμες γιατί υπήρχε χρονικό όριο στο βίντεο, αλλά για να είμαι "τίμιος" έβγαλα γιόμες του Χαλκιά και των αμυντικών και άφησα τις 3-4 φάσεις με σωστή ανάπτυξη.

Καλό κουράγιο! Κολλύρια και ξύδια προαιρετικά για όποιον έχει σκοπό ν' αντέξει 10 λεπτά ποδοσφαιρικής μαγείας.

ΥΓ Αν αρχίσουμε να κουκουλώνουμε αγωνιστικές πίπες στη πλάτη, στον κόπο και στην τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων που τραβιούνται παντού με κάθε κόστος, τότε θα μπούμε σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό. Μιας μικρής ομάδας με μεγάλο λαό. Αυτό που είμασταν τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτός ο ΠΑΟΚ εμένα δεν με αγγίζει.
(Άντε γαμώ το μη με βάζετε να μιλάω σοβαρά άλλο)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
Οι καλύτεροι πασέρ της ομάδας, σύμφωνα με το βίντεο του ΠΑΟΚΚΙΟΥΡ (καθώς δεν είδα το ματς), είναι οι Γκαρσία και Ίβιτς. Δεν γίνεται να ανήκει ο Αραμπατζής στην ομάδα μας. Από κει και πέρα, χάλια τα γεμίσματά μας (γιόμες). Αφού το κάνετε που το κάνετε ρε παιδιά (και μάλιστα χωρίς πίεση, για να έρθω σε αντιπαράθεση με όσους κατηγορούν τον Γκαρσία ότι δεν γυρνούσε πίσω για να πάρει την πρώτη πάσα από πίσω και να τη δώσει μπροστά), σημαδέψτε κάποιον. Πολύ καλός ο Μουσλίμοβιτς, ενήργησε άψογα σε όλες τις φάσεις του βίντεο. Δείγμα της μεγάλης του κλάσης το σουτ από πολύ άσχημη θέση στο 70´. Αν έμπαινε θα ήταν από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς. Α ρε Τσιρίλο...