Author Topic: Αστερας Τριπολης -ΠΑΟΚ 1 - 1 Κυριακή 13/9/2009 ώρα 16:45  (Read 5929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
για αλλη μια φορα φετος αντι για 0-3 εχουμε 1-1
ποτσ γινεν αυτο ???
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καταρχην θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ επαιξε καλα.
Απο εκει και περα

1) ο ΠΑΟΚ για εμενα ανταγωνιζεται μονο τον περσυνο του εαυτο και κανεναν αλλον. Εχουμε -2 ηδη

2) Ο τσιριλο ειναι πολυ λιγος και μικρος για τον ΠΑΟΚ. η απουσια του κοντρερας ειναι τεραστια κ ηδη μας εχει στοιχησει παρα πολυ

3) δεν γινετε να χανουμε παλι ενω παιζουμε καλυτερα κ οι αλλοι καναν μονο μια φαση (στο πρωτο ημιχρονο)

4) Ο Μαλεζας ποτε δεν εκανε τετοια μαλακια...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline maria-mtb

• Βασικός
μηπως ομως επειδη ακριβως ανταγωνιζομαστε τον ιδιο μας τον εαυτο προκαλουμε ενα βαρος το οποιο ειναι ανουσιο?

stelukos

• Guest
1)Η απουσία του κοντρερας στην αμυνα ήταν και παλι αισθητη.

2)Ο αραμπατζής τελείωσε για τον ΠΑΟΚ

3)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ). ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΜΠΡΟΣΤΑ!

4)ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ.

γαυροι μουνιά μουνιά γαμώ των πειραια

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορώ να τα βαλω με την ομάδα ρε γαμώτο.Την πιστεύω οτι θα πάει καλά όπως και το Σαντος παρα τη μαλακία του να βάλει 4 επιθετικούς με ανυπαρκτο κέντρο.Αλλα τη νίκη την αξιζαμε παρα το οτι μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύερα.
 Μενουμε πίσω γαμω την πουτανα μου και από αυτούς θα περάσουν ολοι.

Α ρε μαλάκα τσιριλο.Εχεις και εμπειρια γαμω την τρελα μου.Μονο ετσι θα το τρωγαμε

Παιδια το ξεκινημα ειναι καρμπον με περσι.Αν αντι για τσιριλο βαλουμε μαρκαντωνη.Την ιδια μαλακια στο δευτερο ματς.Βεβαια αλλες ομαδες.

Και εσυ ρε πουστη τσεζαρεκ μονο με μας τα βαζεις.Εχεις χασει τα αχαστα σε αλλα ματς

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline grego4sykies

• Κερκίδα
  • *

τσιριλο τσιριλο..μαλακα τσιριλο

DEN EIME MAGKAS EIME ALANI APO TA 12 MU PINW TO....PAOKARA PAOKARA SAGAPW

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το εύκολο είναι να κράξει κανείς αλλά θα κάνει λάθος. Η ομάδα δεν ήταν και τόσο χάλια. Έτρεξε, δημιούργησε αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες. Θέλουμε δουλειά επιθετικά αλλά αυτό το λέμε από πέρσι και δεν έχουμε βελτιωθεί καθόλου. Θεωρώ απαράδεκτο να χάνονται τόσες πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει οι επιθετικοί μας να ξυπνήσουν. Τραγικό και το λάθος του Τσιρίλο. Καταννοώ πως όλοι οι παίκτες έχουν κακές στιγμές, αλλά τέτοια χοντρά λάθη είναι ανεπίτρεπτα για έναν αμυντικό. Αυτό είναι το Α στην άμυνα και αν δε ξέρεις το Α δε μπορείς να πας παρακάτω. Έχουμε φάει 3 γελοία γκολ φέτος από τέτοιες ηλιθιότητες και η απυσία του Κοντρέρας είναι παραπάνω από φανερή.

Φάνηκε επίσης σήμερα ότι μερικοί παίκτες δε κάνουν για τον ΠΑΟΚ (Αραμταζής - Ίβιτς). Δεν υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία για τους συγκεκριμένους. Σε πολύ μέτρια κατάσταση επίσης και κάποιοι άλλοι (Φωτάκης, Λίνο).

Τέτοια ματς ο περσινός σοβαρός ΠΑΟΚ τα καθάριζε άνετα. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν ασόβαρος. Και επιθετικά αλλά και αμυντικά. Αυτό είναι που προβληματίζει. Φαίνεται πως χάσαμε ΚΑΙ το περσινό μας μεγάλο όπλο.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καλη ηταν η ομαδα,αλλα φετος κατι γινεται..
ΓΚΙΝΙΑ ΓΚΙΝΙΑ ΓΚΙΝΙΑ
Χασαμε και βιτολο,τι να πω ρε πουστη..Βουντου αλλη εξηγηση δεν υπαρχει
ΠΑΟΚ G4Α

Offline geros

• Αποστολή
  • **
η ομάδα κατα τη γνώμη μου έπαιξε καλά. δημιούργησε ευκαιρίες, κυκλοφόρησε καλά την μπαλά κατα διαστήματα και φάνηκε τουλάχιστον στο δημιουργικό κομμάτι βελτιωμένη από πέρσι

όσον αφορά κάποιες μεμονωμένες παρατηρήσεις
1) προφανώς δεν υπάρχει παίχτης Μαλεζάς για το Σάντος, δεν πιστεύω οτι είναι κάποιος παιχταρας αλλά γενικά του έχει γαμήσει τη ψυχολογία και σήμερα και σήμερα ήταν το αποκορύφωμαδεν μπορώ  να φανταστώ με τη ψυχολογία θα προσπαθήσει περισσότερο

2) τσιρίλο τραγικός αμυντικός, νομίζω ότι μόνο άνθρωποι με χαμηλή αυτόεκτιμήση μπορεί να ταυτιστούν με το τσαμπουκά και το πάθος του, γιατί κατα τ'άλλα δεν βοηθαει την ομάδα καθόλου

3) έλεος με τον ίβιτς, όχι να μενει έξω ο Γάλλος για αυτόν το παίχτη, μοναδικό λάθος του Σάντος κατ'εμε στο σημερινο αγώνα

4) Τι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ είναι ο Φωτάκης, έτρεξε για τρεις στο κέντρο, βοήθησε επιθετικά, έκοβε και στο τέλος φυσιολιγικά κλάταρε, ο άνθρωπος είναι οτι τέραστια έκπληξη  κι απο κει που λέγαμε πως βρήκαμε μια καλή ρεζέρβα τελικά κατάφερε να ξεκινάει η εντεκάδα απο αυτόν

reset4

• Guest
ακούστηκε τίποτα για βιτόλο?
με κοντρέρας, σορλέν και μουν πιστεύω να έχουμε καλύτερη απόδοση, αν και σήμερα δεν νομίζω να έιμασταν τόσο χάλια.
συνεχίζουμε μία νίκη θέλουμε να ανέβει λίγο η ψυχολογία

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Κάτι για ρήξη χιαστού νομίζω λέγανε.. ΔΕΝ είμαι σίγουρος για αυτό.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Κάτι για ρήξη χιαστού νομίζω λέγανε.. ΔΕΝ είμαι σίγουρος για αυτό.

Όχι ρε συ δάγκωσε τη γλώσσα σου. Ρήξη χιαστού σημαίνει κανένα 6μηνο εκτός. Κάκωση στο γόνατο έχει
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τι ρήξη ρε?
συντονιστείτε και μη μας λιώνετε....

η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ! δεν νομίζω να είπε κανείς τίποτα....
μην τρελλαίνεστε..
« Last Edit: September 13, 2009, 19:46:48 by rabbitweed »

JamaicaN

• Guest
4 πονταλακια και συνεχιζουμε....κανενα ματς δεν ειναι ευκολο......

Γαμηστε την καλυτερη πουτανα της ευρωπης!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η ομαδα σημερα σημερα ηταν καλη!!!!αλλα παλι καποιοι φωστηρες αρχισανε να βριζουν τον ΠΑΟΚ μας.δεν αντεχω πια αυτο το πραγμα!!!!!παλι πηγα σε μια κωλοκαφετερια και οι περισσοτεροι βριζαν με το πιο χυδαιο τροπο τους παιχτες και τον προπονητη απο το πρωτο λεπτο κιολας!!!!δε φανταζεστε τι ακουγα!ενα κωλοπαιδι του κερατα να βριζει ολη την ωρα τον ιβιτς και να λεει οτι θ ανεβει θεσσαλονικη μονο και μονο για να τον σκοτωσει!!!!το τι ακουγε η μανα του ζλαταν δε λεγεται!!!!!το καημενο το παιδακι ο αραμπατζης συμφωνω δεν αξιζει να παιζει στον ΠΑΟΚ αλλα ελεος προσπαθουσε και ολη την ωρα με το που πιανει τη μπαλα να το βριζουν.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
δεν εχω ουτε καν διαθεση να σχολιασω το παιχνιδι.δε διαφωνω οκ.η ομαδα δεν επαιξε καμια μπαλαρα αλλα ηταν καλουτσικη σημερα.απλα κλασσικα αυτοκτονησαμε με δικη μας μαλακια...anyway!
ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!
συγνωμη για το υφος απ ολους αλλα ειλικρινα σημερα εγινα εξω φρενων μ αυτα που ακουγα!!!
          ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!Ο ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline toy

• Αλλαγή
NO VITOLO NO PARTY?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline maria-mtb

• Βασικός
για μενα τα τοπικ των εκτος εδρας ματς θα επρεπε να κλειδωνονται μεχρι κ ο τελευταιος οπαδος μας να επιστρεψει με ασφαλεια στο σπιτι του.
αυτο μετραει και μετα βλεπουμε για ολα τα αλλα.

makptol

• Guest
η ομαδα σημερα σημερα ηταν καλη!!!!αλλα παλι καποιοι φωστηρες αρχισανε να βριζουν τον ΠΑΟΚ μας.δεν αντεχω πια αυτο το πραγμα!!!!!παλι πηγα σε μια κωλοκαφετερια και οι περισσοτεροι βριζαν με το πιο χυδαιο τροπο τους παιχτες και τον προπονητη απο το πρωτο λεπτο κιολας!!!!δε φανταζεστε τι ακουγα!ενα κωλοπαιδι του κερατα να βριζει ολη την ωρα τον ιβιτς και να λεει οτι θ ανεβει θεσσαλονικη μονο και μονο για να τον σκοτωσει!!!!το τι ακουγε η μανα του ζλαταν δε λεγεται!!!!!το καημενο το παιδακι ο αραμπατζης συμφωνω δεν αξιζει να παιζει στον ΠΑΟΚ αλλα ελεος προσπαθουσε και ολη την ωρα με το που πιανει τη μπαλα να το βριζουν.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
δεν εχω ουτε καν διαθεση να σχολιασω το παιχνιδι.δε διαφωνω οκ.η ομαδα δεν επαιξε καμια μπαλαρα αλλα ηταν καλουτσικη σημερα.απλα κλασσικα αυτοκτονησαμε με δικη μας μαλακια...anyway!
ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!
συγνωμη για το υφος απ ολους αλλα ειλικρινα σημερα εγινα εξω φρενων μ αυτα που ακουγα!!!
          ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!Ο ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!!

μπα φιλε μου το εγω πανω απο ολα.....αν και εγω εδω στην πτολεμαιδα δεν ειδα κραξιμο ....η ομαδα καλη και ατυχη οντως μετα το ηλιθιο γκολ που φαγαμε δεν ειχαμε την ψυχολογια να βγουμε μπροστα να βαλουμε το δευτερο γκολ εχουμε καλη ομαδα ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΠΑΡ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΗΓΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ .....
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΘΕΤΙΚΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ....
ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ......
ΤΙ ΝΑΠΟΥΜΕ  ΠΑΟΚ 4 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  0 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1  "ΠΩ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ " ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΓΚΟΥΣΟΤΟ ?

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..........ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....

bagos1

• Guest
πέρισυ ειχαμε απίστευτη ρέντα αφού με μισή ευκαιρία βάζαμε ένα γκολ, φέτος μας παει αναποδα, δεν γουσταρω που ακουω συνεχεια ειμασταν καλύτεροι, εγω θελω να ειμαι χειροτερος και να κερδίζω και δεν εννοω να κερδιζω με τα κοράκια