Εγώ παίδες γενικά αδυνατώ να παρακολουθήσω την κριτική για τον Σάντο....Έκανε το καλύτερο δυνατό, αν έβαζε τον Σορλέν θα λέγαμε δεν ήταν ακόμα έτοιμος, τώρα που δεν τον έβαλε ήταν μαλακία του. Η ομάδα έχει συγκεκριμένες χτυπητές ελλείψεις σε συγκεκριμένες λειτουργίες Κ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. Λείπει οικτρά το σ. μπακ που εμπνέει εμπιστοσύνη, μιας κ ο Κοντρέρας παραμένει τραυματίας, έχει πρόβλημα ταχύτητας στα χαφ του άξονα όταν λέιπει ο Βιτόλο (επαναλαμβάνω οτι ο Καρντόσο έκανε πάρτυ χθες) κ ο Φωτάκης δεν μπορεί να τα κάνει όλα, δεν είναι υπεράνθρωπος, έχει πρόβλημα στην δημιουργική ανάπτυξη, γιατί ο κακός Ίβιτς, είναι ο καλύτερός μας στο να βγαίνει μπροστά. Του ανθρώπου του έτυχε η αναγκαστική αλλαγή κ η φρεσκάδα που λέτε, την προσπάθησε βάζοντας τον μικρό, ο οποίος έχασε το σουτ πιο μπροστά απο την βούλα του πέναλτι στην πάσα του Ίβιτς. Εγώ πλέον θα δέχομαι ο,τι λέει ο προπονητής μου. Το φετινό μέχρι στιγμής πρόβλημα, είναι πρόβλημα έλλειψης λειτουργίας και όχι προσώπων. Έχουν δοκιμαστεί όλες οι πιθανές λύσεις κ λύση δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε οτι κάτι θα σκαρφιστεί ο μηχανικός πάλι. Κ μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ οτι ομάδα πλήρης δεν έχουμε δει ακόμα....