Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3 - 0 Κυριακή 30/9/2009 supersport 2 ώρα 16:45  (Read 4924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
το κλιμα του ημιχρονου ηταν πραγματικα πολυ ασχημο. ας ελπισουμε η γκινια να σπασει. περιμενα περισσοτερο κοσμο.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
εγω δεν θα γραψω προς το παρον τιποτα για το αγωνιστικο, εχω να κανω μονο μια ερωτηση:
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ SUPER-ΚΛΙΚΑ KAI ΟΡΙΖΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 16:45 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ? :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω κραταω 3 πραγματα.

1) Οτι αρχιζουνε οι παιχτες πλεον να πιστευουνε στα ποδια τους.

2) Οτι πλεον κανενας δεν θα θεωρει την φανελα του βασικου δικια του (εκτος απο Χαλκια)

3) Οτι σε κλειστη αμυνα και σε μια ομαδα που επαιζε με 11 πισω απο την μπαλα βαλαμε τρια γκολ τα οποια προηλθανε απο τετ α τετ και μετα απο μπαλια που εσπασε την αμυνα τους.

Το τριτο ειναι εργο Σαντος και δειχνει οτι η ομαδα εχει ταχυτητα συστημα και 'οραση' .
Ταυτοχρονα δεν μπορω να μην κριτικαρω οτι ξοδεψε ενα ημιχρονο παιζοντας αργα, προβλεψιμα και πανω απο ολα τοσο βαρετα.

π.σ. Για οσους κριτικαρουν τον Βερον (που για μενα ειναι το πιο ποιοτικο χαφ μετα τον Σορλεν) εγω θα πω οτι στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ξεκινηστε και μη σταματησετε τη καλή και σκληρή δουλειά, τη δουλειά που δείξατε ότι μπορείτε να κανετε για ενα 20λεπτο στο β' ημίχρονο. Δε με ενδιαφέρει αν η αποδοση αυτή ήρθε απο την αλλαγή ίβιτς, απο τον κουτσια, απο το μυαλό του σαντος ή οτιδήποτε άλλο. Με ενδιαφέρει πως ήταν προιόν δουλειάς, μιας δουλειάς που πρεπει να συνεχιστεί!!!

Δε σας αξίζει ρε γμτ η χιούχα! Δε σας αξίζει, γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας?
Ο κοσμος δε ξερετε ποσο σας αγαπαει.
Μη τον ξαναπληγώσετε.

----
Υπ' όψην, εχετε μπροστα σας αλλα 29 ματς  ;)

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν τους ξύπνησε το γιούχα ή όχι. Δεν θέλω να το πιστέψω γιατί δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά η τραγική εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας. Γιατί δεν μπορεί να έφταιγε ο Σάντος και ο Ιβιτς που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε μπαλιά. Και νομίζω ότι είναι και αναμενόμενο γιατί ας πούμε ούτε εγώ έχω συνέλθει ακόμα από την Πέμπτη. Εκτός αυτού δυστυχώς τα πράγματα στα αποδυτήρια δεν φαίνεται να είναι τόσο ρόδινα όπως πέρυσι και αυτό πρέπει γρήγορα να διορθωθεί. Την ομάδα την πιστεύω πολύ ακόμα και για φέτος.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω ενα πραγμα θελω να πω...ειδατε ρε παικτες του ΠΑΟΚ ποσο ευκολο ειναι να κανετε ενα γηπεδο να φωναζει;ποσο ευκολο ειναι να καταπιουμε την πικρα μας και να σας χειροκροταμε;

υ.γ για οσους τα χωνουν στον σαντος...δεν ξερω τι ειδατε στην τιβι...αλλα οι ιδιοι παικτες βαλανε νεφτι στον κωλο τους στο δευτερο ημιχρονο...το γιατι μπορει και να το αποδωσετε στο κραξιμο του ημιχρονου...τωρα τι λετε εσεις για αγωνιστικα προπονητικα και τα ρεστα i don't know

fatal_invasion

• Guest
Εγώ για να 'μαι ειλικρινής,δε μπόρεσα να χαρώ την νίκη.Η ΜΗ πρόκριση με 'χει κάτσει βαριά πολύ βαριά.
Καμία Εξιλέωση και κανένα Ξέσπασμα δε μου αρκεί.

Φέτος έχουμε απαιτήσεις με πρώτη και καλύτερη την πρόκριση η οποία ήταν υποχρέωσή σας.

Ούτε χειροκρότημα ούτε τίποτα,από μένα στο γήπεδο.
Πίεση, πίεση, πίεση να σφίξουν οι κώλοι.Τέρμα τα χαιδέματα.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=το τρενο ξεκινησε!!πρωτο παιχνιδι-πρωτη νικη!και αυτη ειναι η ουσια...
2=αυτη η εκρηξη,αυτο το ξεσπασμα του δευτερου ημιχρονου ειχαμε καιρο να το δουμε στην ομαδα!καταπληκτικος ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμενο 20λεπτο.
3=οσον αφορα την κακη εμφανιση του α ημιχρονου εγω πιστευω εφταιγε το στησιμο.λες και καναμε δωρο στη κλεισμενη λειβαδια να παιζουμε τοσο συντηριτικα!οι παιχτες ειχαν διαθεση!χωρους δε βρισκανε!
4=ο σαντος εκανε λαθος με την επιλογη ιβιτς γι ακομη μια φορα αλλα εκανε γενικα πολυ καλο κοουτσαρισμα.βοηθησε οσο μπορουσε σημερα!
5=εφιστω την προσοχη σας στη κακη παρουσια του διδυμου μαλεζα-μπιζερα.γινανε λαθη σημερα που περσι δε βλεπαμε τετοια!
                      ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

JamaicaN

• Guest
εγω δεν θα γραψω προς το παρον τιποτα για το αγωνιστικο, εχω να κανω μονο μια ερωτηση:
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ SUPER-ΚΛΙΚΑ KAI ΟΡΙΖΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 16:45 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ? :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Δεν ξέρω αν τους ξύπνησε το γιούχα ή όχι. Δεν θέλω να το πιστέψω γιατί δεν μου άρεσε καθόλου.

Απαραδεκτο κατεμε 1η αγωνιστικη στο ημιχρονο να γιουχαρεις...ολοι πικραθηκαμε με Hereenveen αλλα οχι ετσι

Ελπιζω να το λες πανω στα νευρα/ξενερωμα σου  ;)

Α! Ας πει καποιος μοντ στα πιτσιρικια να μην αρπαζονται σε κοινη θεα αλλα με πμ. Φιλικα  :D

zan

• Guest

υ.γ για οσους τα χωνουν στον σαντος...δεν ξερω τι ειδατε στην τιβι...αλλα οι ιδιοι παικτες βαλανε νεφτι στον κωλο τους στο δευτερο ημιχρονο...το γιατι μπορει και να το αποδωσετε στο κραξιμο του ημιχρονου...τωρα τι λετε εσεις για αγωνιστικα προπονητικα και τα ρεστα i don't know
Νεφτι στον κωλο το εχουν αυτοι οι παικτες που επαιξαν σημερα απλα οι αλλοι που παιζουν συνηθως καινε μαζουτ....Αυτη εινια η διαφορα!! ;)

jmjyiannis

• Guest
Γνώμη μου οτι δε χρειάζονται ούτε ενθουσιασμοί ούτε τίποτε. τα δυσκολα ματς έρχονται και εκεί θα φανεί αν το κλίμα μπορεί να ξεχάσει τον αποκλεισμό. γιατί στοίχισε πάρα πολυ σε όλους.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απαράδεκτα τα γιούχα.
Εντάξει δίκιο έχεις, αλλά μην το χάνεις σα μπούφος.
και δίνεις και πάτημα στους αλλόθρησκους μωρέ?
γιατί? για να βρεις το δίκιο σου? ή τα χαιρέκακα χαμόγελά τους?

ότι νεύρα, ότι σπάσιμο, ότι στεναχώρια...αυτά μέχρι τη Πέμπτη το βράδυ 27/8.

Γυρίζουμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά...

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΥΣ κουραστήκαμε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγώ για να 'μαι ειλικρινής,δε μπόρεσα να χαρώ την νίκη.Η ΜΗ πρόκριση με 'χει κάτσει βαριά πολύ βαριά.
Καμία Εξιλέωση και κανένα Ξέσπασμα δε μου αρκεί.

Φέτος έχουμε απαιτήσεις με πρώτη και καλύτερη την πρόκριση η οποία ήταν υποχρέωσή σας.

Πίεση, πίεση, πίεση να σφίξουν οι κώλοι.Τέρμα τα χαιδέματα.

ειμαι ακριβως στην ιδια φαση...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
Να πω και εγω 2 λογια.
Αποδοση σαν στο Α ημιχρονο δεν θυμαμαι να εχω δει απο τον ΠΑΟΚ,τραγικοι ολοι.Υπαρχουν ελαφρυντικα.Αγχος,κακη ψυχολογια,ισως περιμεναν οτι το γκολα θα εμπαινε μονο του λογω χαμηλης ποιοτητας αντιπαλο,αμπουρωμα λειβαδειας ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΩΛΟΖΕΣΤΗ.εδω στην κερκιδα και στο 25 ημασταν ηδη ζαβλακωμενοι,πραγματικα ανυποφορη ζεστη και θεωρω πολυ δυσκολα να παιξεις μπαλλα με τετοιες συνθηκες αν δεν υπερβεις τα ορια σου.
 Η γιουχα στο ημιχρονο ηταν φυσιολογικη και πιστευω οτι τελικα εκανε καλο στην ομαδα και προπονητη βεβαια λογω αποτελεσματος.Οι παικτες βγηκαν με μεγαλη θεληση και τσαγανο και ο σαντος πρεπει να τους εβαλε χερι.Δεν συμμεριζομαι αποψεις οτι βγηκε ο ιβιτς και παιξαμε μπαλα,η αλλαγη της εικονας για μενα εγινε λογω της εισοδου 2ου φορ και του εγωισμου τον παικτων.Στο Β' εισδαμε μια ομαδα που δαγκωνει 6 κλασσικες ευκαιριες σε 20 λεπτα ειναι δειγμα οτι η ομαδα στηνεται σωστα αλλα δενεχει σταθεροτητα στην αποδωση της.Το σκορ ανετα μπορουσε να γραψει 5-0.
  Τον λεβαδειακο κερδιασμε καναμε το καθηκον μας και το 1 στα 30 σε εναν στοχο μας που θελουμε και μπορουμε να κατακτησουμε.προχωραμε ,χωρις να πεταμε στα συννεφα με μια νικη ή να τρελλαινομαστε στην στραβη ο ΠΑΟΚ εχει στοχους και δεν πρπει να μενει σε ενα αποτελεσμα.για την  των παικτων δεν χρειαζετε να πω κατι νομιζω ολοι συμφωνουμε.
 Υπηρχε κακο κλιμα,κακη ψυχολογια και γκινια.ελπιζω να δωσαμε τελος και να ξεκιναει μια περιοδος που θα τους αμησουμε ολους.
  Για την κερκιδα τραγικη στο Α ,στο β μολις κανε την πρωτη φαση ξυπνησαμε και τα πηγαμε σχετικα καλα ελλειψη οργανωτη που φανηκε ποσο απαραιτητος ειναι.

Offline babis36

• Αλλαγή
. Αναμφισβήτητα βαδίζουμε σε ένα μονοπάτι πολύ γνώριμο σε όλους εμάς τους τριαντάρηδες και αλλά άγνωστο στους πιτσιρικάδες. Αυτό του ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό. Και εκεί τον οδηγεί με το έτσι θέλω ο τεράστιος κόσμος του.
Ρε cure δεν μου βγαινουν τα νουμερα. Οι τριανταρηδες το 84-85 οταν ο ΠΑΟΚ πηρε πρωταθλημα ηταν 5-6 χρονων ποτε σας εγινε και γνωριμο μονοπατι ο πρωταθλητισμος? :P :P
Εδω εμας τους σαρανταρηδες το 75-76 που ειμασταν 6-7 χρονων μας φαινεται το πολυ σαν μια εικονα σε ασπρομαυρα πρωτοσελιδα εφημεριδων ενω οι δευτερες θεσεις (και μην ακουσω απο κανενα την μαλακια οτι περσυ ειμασταν δευτεροι γιατι περσυ ΤΕΛΙΚΑ ειμασταν τεταρτοι!!!) και το πρωταθλημα του 84-85 εχουν αρχισει να θολωνουν επικινδυνα.  :-\ :-\
Για αυτην την θολουρα λοιπον πιστευω οτι ευθυνονται ενα απο τα παρακατω δυο πραγματα. Η αδυναμια της μνημης λογω ηλικιας (κοινως προθαλαμος του αλτσχαιμερ) ή εχει περασει παρα πολυς καιρος απο τοτε που πηραμε οντως την πρωτη ή δευτερη θεση στο πρωταθλημα ( η οποια δευτερη θεση ΔΕΝ μου λεει τιποτα). Εγω προσωπικα οπως καθε γέρος στην θεση μου δεν θελει να πιστευει οτι ξεχναει αλλα οτι απλα ισχυει το δευτερο. Και για συνεχισω την σκεψη μου να πω οτι ολα αυτα τα λεω διοτι για μενα οι νεες γενιες του ΠΑΟΚ μου φαινονται πιο αξιοθαυμαστες απο εμας.Εμεις οντως γευτηκαμε καποια ψιχουλα επιτυχιας και αυτο μας εδινε καποια δυναμη.Τα σημερινα παιδια τιποτα απολυτως. Αλλα αυτοι εκει ορκισμενοι και δυναμικοι.
 Μετα απο τετοια απιστευτη στηριξη του κοσμου στον σημερινο ΠΑΟΚ λαθη οπως αυτα που γινανε με την χερενφειν δεν επιτρεπονται για τον απλουστατο λογο οτι ο φτωχος (βλεπε ΠΑΟΚ) δεν εχει και πολλα περιθωρια λανθασμενων κινησεων.Δεν εχει περιθωρια να πεταει 5 μυρια απο τις τσεπουλες του ειδικα οταν αυτη η ομαδα που βλεπουμε συγκροτηθηκε πραγματικα απο το αιμα των φιλαθλων της και στην σημερινη πολιτικη και οικονομικη συγκυρια δεν εχει βοηθεια απο πουθενα.Δεν εχει καμια πηγη αντλησης κεφαλαιων και δεν μπορει να ειναι και παλι ο κοσμος της αυτος που θα της δωσει την λυση. :Αυτος καποια στιγμη θα κουραστει και αυτο ειναι νομοτελειακο. Για να εξηγηθω λοιπον εγω και για να ειμαι εντος topic η νικη επι του λεβαδειακου δεν αγγιζει ουτε το 1 της 1.000.000στης της αποτυχιας στην Ευρωπη.
Για αυτην την αποτυχια εγω θελω να δω να κοβονται κεφαλια υπευθυνων (παικτων, συμβουλων και δεν ξερω ποιανου αλλου) που δεν εκαναν τεκμηριωμενα καλα την δουλεια τους. Τα χρηματα μαγκες βγαινουν σημερα πολυ δυσκολα και οποιος πιστευει και απο αυτα τα παιδακια που κλωτσανε την μπαλα οτι μπορουν να διασκεδαζουν στη πολη, να πηδανε γκομενιτσες παιζοντας το διασημοι, και να κανουν πως δουλευουν στην ομορφη Θεσσαλονικη  ειναι γελασμενοι.Το μονο που τους σωζει ειναι η δουλεια και τα μηδεν λογια. Αντι αυτου βλεπω συνηθως εναν λαλιστατο Ιβιτς να λεει πριν τους αγωνες οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις και να παραμενει στο απυροβλητο λογω γνωριμιων με κυκλωμα δημοσιογραφων, εναν Φωτακη πριν τον αγωνα να μιλαει για την μεγαλη μαχη που θα δωσει ο ιδιος και η ομαδα και να ειναι αυτος ενας απο τους χειροτερους παικτες του αγωνα και παει λεγοντας.
Κοινως ουτε η γιουχα ειναι μετρο του κοσμου αποτελεσματικο.Αποτελεσματικο μετρο ειναι η απο μερους της διοικησης ευρεση του τι πηγε στραβα και η αποδοση ευθυνων σε αυτους που τα σκατωσανε.Αν θελουν να λενε οτι σεβονται τα χρηματα του κοσμου που οντως εδωσε και το αιμα του για μια ομαδα χωρις τιτλους με μονο του οπλο την πιστη του και την ελπιδα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline toy

• Αλλαγή
Ευτυχώς ξυπνήσαμε και γλιτώσαμε και το έφραγμα είμαστε σε επικίνδυνη ηλικία...
Οαση ο κουτσιανικούλης - βιτόλο και κατά διαστήματα ο βιειρίνια, φρεσκαρισε πολύ την ομάδα ο φιλομένο, χρειάζεται κάτι πολύ δυνατό για να ξυπνήσει επιτέλους ο μούσλι, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε δεξί μπακ, προκλητικά αδιάφορος και πάλι ο βερόν.
Ο διαιτητής αυτός δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ούτε τοπικό.
Απαράδεκτο να παίζεις μπάλα με 32 βαθμούς, 30/8 ματς στις 16.45 γίνεται μόνο στη νορβηγία

Ευχαρiστούμε επίσημα τον Αγιο Φανούριο .
« Last Edit: August 31, 2009, 09:37:24 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bane

• Αλλαγή
λιγα συμπερασματα απο την πρωτη αγων.το δευτερο ημιχρονο μου θυμισε ΠΑΟΚ απο τα παλια απλως αργησε ενα ημιχρονο. 3 γκολ σε 15 και δειγμα οτι ετσι πρεπει να παιζουν οι μεγαλες ομαδες .
γενικα κατα τα αλλα απαραδεκτη ε νετ που εδειξε τις φασεις στις 1.40 τη νυχτα .το να ξαναβρισω δεν τους αξιζει. το οτι η μανα τους κουνιετ;αι τους το υπενθιμιζω. το να ακουω μιαμιση ωρα για τον βαζελο δεν θα το φανταζομουν ουτε στα πιο τρελα μου βασανιστηρια.και αλλη μια τον γαβρο.δειξτε ρε γαμημενοι πρωτα τις φασεις της αγωνιστικης και μετα μαλακιστειτε οσο θελετε. αι σιχτιρ.επισης γαργαρα για το πεναλτυ του σουηδου του γαβρου. ουτε ο νικοπολιδης δεν κανει τετοιο πλονζον και το ποιημα το εμαθε καλα .στο στηθος μου βρηκε. τα ιδια και στο χανουμι. πεναλτυ στον σπανο δεν δοθηκε απο φαουλ  ξεκιναει το γκολ της αεκ. τα οργανα αρχισαν. και αυτοι φευγουν με διπλα .επισης καποια γραμματια ξεπληρωθηκαν περσινα. διπλο του τυριου περυσι στο καραισκακη, διπλο του ρουλη στο οακα -μεταγραφη γιαχιτς με λιγοτερα λεφτα. ωραια. και εμεις ας γκρινιαζουμε εμ την ομαδα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε cure δεν μου βγαινουν τα νουμερα. Οι τριανταρηδες το 84-85 οταν ο ΠΑΟΚ πηρε πρωταθλημα ηταν 5-6 χρονων ποτε σας εγινε και γνωριμο μονοπατι ο πρωταθλητισμος? :P :P
Έγραψα τριαντάρηδες και. Εγώ γεννήθηκα το 74 και το 85 ήμουν 11 ετών και τα θυμάμαι όλα.  ;D
Αλλά να ξεκαθαρίσω τι έγραψα δεν εννοούσα μόνο εκείνη τη χρονιά. Μιλάω για όλη εκείνη την περίοδο. Η ηλικία μας πρόλαβε τις κερκίδες του ΠΑΟΚ στα τέλη του 80 και αρχές του 90. Όλοι θυμάστε όχι μόνο γκρίνια στις ήττες, αλλά και λαϊκά δικαστήρια. Όλοι θυμάστε την πίεση με την καλή έννοια που έβγαζε η κερκίδα στους παίχτες.
Η Τούμπα σε πλάκωνε εκείνες τις εποχές αν ήσουν άμπαλος. Τελείωνες.

Μετά τη ΠΣΖ και κυρίως την τελευταία δεκαετία άρχισε ο λαός να δικαιολογεί γκασμάδες παίχτες και να μιλάει για υπομονή σε ήττες.

Εγώ επειδή θυμάμαι τη ψυχολογία της κερκίδας του ΠΑΟΚ στις χρυσές εποχές, καυτηρίαζα την ευτυχία μας. Όχι πως δεν τη δικαιολογούσα 100% αλλά έπρεπε σιγά σιγά να δώσει τη θέση της στην πίεση της μεγάλης ομάδας. Αυτό έγινε και η πρώτη απόδειξη ήταν χθες. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όσο κι αν άλλαξαν οι γενιές εμεινε ίδιος.
Θέλει μπαλάρα και νίκες. Αυτό είναι μέσα στο DNA μας και αυτό θα ζητάμε από την ομάδα. Γι' αυτό είπα πως ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα εκεί που θέλει με το ζόρι! Και θα γουστάρουμε

Ευχαρiστούμε επίσημα τον Αγιο Φανούριο .
:lol: ...που φανέρωσε το ιδανικό σχήμα  :handshake:
« Last Edit: August 31, 2009, 13:15:13 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
Εποχή σαρδέλας το 1ο ημίχρονο, πολύ καλοί στο 2ο.
Επιασε τόπο το κράξιμο αν κ δε μ άρεσε, αλλα χρειαζόταν.

Συνεχίζουμε!

Dimitris69

• Guest
Πω πω, μου θυμισατε δεκαετια 80....ημουν Λαρισα στο 1-2 με γκολ του Δημοπουλου και Αλαβαντα (αν θυμαμαι καλα). Ημουν 17 χρονων και 3 Λαρισαιοι μου ειχαν επιτεθει εξω απο το γηπεδο αλλα εκεινο που μου ειχε κανει μεγαλυτερη εντυπωση ηταν γονεις με παιδια οι οποιοι ειχαν πλησιάσει και φωναζαν. "Καλα τους κανετε να μην ξαναερθουν εδω!!" Η σκηνη με τα 16χρονα που μου ειχαν επιτεθει δεν θα μου μεινει στο μυαλο οσο η εικονα των οικογενειαρχων με μικρα παιδακια οι οποιοι γελουσαν με ηδονη απο την ολη φαση.
Αντε να φτιαξεις αθλητικη κουλτουρα υστερα.....

Εποχη που η Τουμπα ηταν φισκα και σε καθε παιχνιδι φωναζαμε ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Ο ηρωικος αποκλεισμος απο τη Μπαγιερν το 84....να παραμιλαει ολη η Ελλαδα..και σημερα συζητούμε για τη Βαλερέγγα και τη Χενρεφεν...αντε καλα..παμε ψηλοτερα καθε χρονια...