Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3 - 0 Κυριακή 30/9/2009 supersport 2 ώρα 16:45  (Read 4904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Απ ότι τους υπολόγισα γύρω στις 18.000 μπορεί και λίγο λιγότερους

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
τα τουρνικέ έγραφαν 15+ χιλιάδες
My Own WoRST ENeMy.....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Όσους γιουχάρετε τον santos σας λυπάμαι.
Θα σας σπάει τα νεύρα μέχρι το 2012,3 χρονια ακόμα stress δηλαδή.Αρχίστε τα χάπια!
Ποσο κόσμο είχε σήμερα ρε παιδιά?

Ωραιος ;)
Καμια 16.000 το εκοψα...

ΑΑ να δειτε γλεντια με γαυρο για τον σαντος...Που θα παιζεις χωρις 3 απο τα 4 βασικα σου μπακ και σε ενδεχομενη ισοπαλια θα φταει παλι η ηττοπαθεια του..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
οταν χανει η ομαδα χανει ο σαντος κ οταν κερδιζει κερδιζουν οι παικτες..
ωραια λογικη εχουν..αντικειμενικα τα βλεπουν τα πραγματα..

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
 αντε άραξε 4 μερούλες τώρα και ξανά βρίσε μόλις θα έχεις το δικαίωμα να γραφεις πάλι.
« Last Edit: August 31, 2009, 08:22:20 by BillYpoglwssioS »

Offline gagas

• Αλλαγή
μαλιστα αγαπητε..εχεις αποψη..

Offline geros

• Αποστολή
  • **
παιδιά νομίζω πως σήμερα φάνηκε πως το σύστημα 4-4-2 μπορεί να δουλέψει αρκετα καλά.
για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να κόψει τις μαλακίες στυλ φωτάκης δεξί χαφ και βιερίνια σεντερ φορ.
στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά δεν ήταν οτι βγήκε ο ΙβΙτς (ήταν τραγικός σήμερα αλλά φτάνει ρε κομπλεξικοί με την πάρτη του) αλλά ότι παίξαμε πιο λογικά το σύστημα αυτό. Γρήγορα άκρα, δίδυμο με κανονικούς φορ.
Γι'αυτο το λόγο δε νομίζω οτι χωράει τριάδα Σορλεν,Φωτάκη,Βιτόλο στην ίδια εντεκάδα εκτός κι αν ο Σορλέν πάει στα άκρα πράγμα που σημάινει οτι ενας απο τους δύο κοντούς θα πάει πάγκο.

αυτά. η ομαδα ήταν πολύ καλή στο β με αυτό το σύστημα που δυστυχώς όμως στηρίζεται πολύ σε κάποιους παιχτες ας πούμε στους βιτόλο, βιερίνια, κούτσια και δεν ξέρω αν μπορούμε να το παίξουμε χωρίς αυτούς

επίσης ελπίζω στο επόμενο ματς Ο Σάντος να ξεκολλήσει λίγο το μυαλό του και να ξεκινήσει όπως στο δεύτερο, ο φωτάκης δε μπορει στα άκρα  ούτε ο Βιερινια προωθημένος. Νομίζω είναι ολοφάνερο αυτό

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

συμφωνω απολυτα μαζι σου απλα μια διευκρινηση,δεν ειμαι κομπλεξικος με τον ivic,απλα το παλικαρι δεν μπορει,αυτο που βλεπω λεω και μπορω να στιριζω την αποψη μου!!!
« Last Edit: September 01, 2009, 01:15:39 by Capricorn »
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Απο τη μια χαιρομαι για την νικη αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τη θα γινοταν αν παιζαμε ετσι με τους ολλανδους

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
συγνωμη φιλε gaga εκανα λαθος παραθεση,
η απαντηση μου πηγαινε στο iron

Offline IRON

• Αποστολή
  • **

βαρυμαγκα οτι εχεις να το πεις πεστο με μηνυμα. μην τους ζαλιζεις αλλο εδω, ξερεις που θα με βρεις.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Μισό αγώνα σαν το 11λεπτο που βάλαμε τα 3 γκολ δεν μπορούμε να κάνουμε μία φορά;;

Μάλλον δούλεψε το γιουχάρσιμα στην ανάπαυλα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
κοψτε ολοι τις μαλακιες εδω μεσα δεν ειμαστε υποχρεςμενοι να βλεπουμε τις προσωπικες σας αντιπαραθεσεις, πονανε που πονανε τα ολα μας.

Για το ματσακι δεν εχω να πω τπτ γιατι τετοια ματσακια πρεπει να τα καθαριζεις και να κοιτας τα επομενα...

Εγω θα στεναχωρηθω και ΠΑΛΙ κου καποιοι ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ αντι να δωσουν καμια φαπα σε κανενα σκουλικι (που αυτο το καλοκαιρι μαγκεψε και πλακωθηκαμε τρεις φορες) ή σε κανεναν βάζελο (που πανηγυριζει στη Θεσσαλονικη αλλα εσενα σου την πεφτει στην Α.Π.) πλακωνονταν μεταξυ τους για την αποδοση της ομαδας...

ΑΥΤΑ...

ΠΑΟΚ

euboia4

• Guest
αυτο ακριβως φοβομουν
γκρινια γρκινια γκρινια γκρινια
σε λιγο εαν η ομαδα δεν ανακαψει θα πεσουν στην παγιδα των ΜΜΕ πολλοι απο μας και θα αρχισουν το γιουχαρισμα στην διοικηση
η ομαδα εχει ελλειψεις και δεν φταιει κανενας Σαντος για αυτες

giannis80

• Guest
Οι προπονητές με τη συνδρομή των δημοσιοβλάχων έχουν αναγάγει το ποδόσφαιρο σε επιστήμη θαρρείς και είναι αστροφυσική.Συστήματα, ρόμβοι, κύκλοι, τετράγωνα και μαλακίες. Η λογική του ποδοσφαίρου λέει οτι για να ανοίξεις κλειστές άμυνες, παίζεις από τα πλάγια κι έχεις και 2 φορ. Το έκανε ο προπονητής αυτό στο Β' ,το καθάρισε.Για μένα ρόμβοι και μαλακίες δεν υπάρχουν. Και προσωπική μου άποψη, το 4-4-2 γενικά για κάθε ομάδα, ένα είναι. Αυτό του Β', 2 κεντρικά χαφ, 2 ακραίοι και 2 φορ. Εμείς στην χερενφεν παίξαμε με 4 κεντρικά χαφ στο κέντρο. Θεωρώ οτι ο ίβιτς είναι περιττός με μικρές ομαδούλες στην ΤΟΥΜΠΑ, κι όσο παίζει ο Σάντος με αυτές τις ομάδες το σχήμα του πρώτου ημιχρόνου, θα έχουμε την εικόνα σε κάθε παιχνίδι του σημερινού πρώτου ημιχρόνου.Κι ας με πει όποιος θέλει προπονητή της κερκίδας κτλ.Στα παπάρια μου.Αυτό που βλέπω, αυτό θα λέω.

Offline gagas

• Αλλαγή
οκ..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ρε συ euboia4.. τι ΜΜΕ και μαλακίες.. μάτια έχουμε και βλέπουμε.. εσύ δηλαδή τι είδες στα μέχρι τώρα ματς που έχουμε; 1 νίκη, 1 ήττα και 2 ισοπαλίες στα ευρωπαϊκά.. και με ομάδες που αρκετοί τις είχαν και εγώ δεν ξέρω για τι ομάδες.. Σήμερα 15 λεπτά παίξαμε και βάλαμε 3..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον...

Οι παικτες στο 2ο ημιχρονο κανανε το χρεος του. Τους πειραξε η γιουχα στο τελος του 1ου ημιχρονου.
Οσον αφορα τημ μεταλλαξη στο δευτερο ημιχρονο, μπορω να πω οτι ναι βοηθησε η αλλαγη συστηματος (αν και ο Σαντος στην συνεντευξη τυπου δεν το παραδεχτηκε) αλλα οπως και να το κανουμε...οι ιδιοι παικτες παιζουν.

Οαση ο Κουτσιανικουλης και ο Βιερινια. Πραγματικα...ειναι πως τα φερνει η τυχη. Τον εναν τον πηρες με 1.5 εκ και τον αλλον με 300.000 και ειναι παικτες για μενα ισαξιοι. Αλλα ειναι το μελλον. Μαζι με τον Βιτολο, οπου Μαρια πιστευω σιγα σιγα πρεπει να αρχισεις να αναθεωρεις  :P

Αν ο ΠΑΟΚτσης εβλεπε σημερα εναν Κουτσιανικουλη κακο, πραγματικα δεν ξερω αν θα αντεχε 2η απογοητευση σε μια βδομαδα. Ευτυχως ο παικτης απεδειξε γιατι ο Βρυζας επεμενε τοσο. Κεφαλαιο.

Συνεχιζουμε...το κλιμα στην Τουμπα ηταν απιστευτο, ειχα να το βιωσω 2 χρονια. Οταν μπηκα γηπεδο κανεις δεν χαμογελουσε και υπηρχε ενα απιστευτο μουδιασμα. Αυτος ο αποκλεισμος μας αλλαξε τοσο πολυ, στο πως βλεπουμε την ομαδα, που τελικα θα βγει το καλο που ειχε περιγραψει ο PAOKcure.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
Δόξα τω Θεώ κερδίσαμε γιατί αν συνεχιζόταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου θα είχαμε δύσκολες καταστάσεις. Από το 40 είχε αρχίσει να δημιουργείται ένα κλίμα που με θύμισε εποχές βουλινού. Ήδη στο ημίχρονο στην 5 κόντεψαν να πέσουν σούτια κι έγιναν κανα δυο άσχημα περιστατικά. Αν ο ΠΑΟΚ δεν έμπαινε όπως μπήκε στο δεύτερο θα είχαμε δυστυχώς άσχημα ξεμπερδέματα.

Στενοχωρέθηκα προσωπικά με τις γιούχες στους παίχτες ενώ είχαν τη μπάλα, αλλά όχι με το γιουχάρισμα στο ημίχρονο. Εγώ δεν μπορώ να γιουχάρω στο γήπεδο την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι αυτό ξύπνησε την ομάδα και μάλλον έπρεπε να γίνει.

Η θαυμάσια εικόνα του ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο είναι όπως είπε κι ο dave και συμφωνώ ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος, αυτός ο ΠΑΟΚ που μας δίνει ελπίδα.

Επίσης άλλο ένα πράγμα που πιστώνεται ο κόσμος σήμερα είναι πως με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και τα συνεχή ΠΑΟΚ ολέ ανέβασε την ομάδα. Όταν κιόλας η ομάδα έπαιξε τη μπαλάρα της τότε ξεσηκώθηκε ακόμη περισσότερο η κερκίδα και ένας διαγραφόμενος εφιάλτης μετατράπηκε σε πανηγύρι ελπίδας.

Ελπίζω η ομάδα να χτίσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση και να μη ξαναδούμε ποτέ ξανά τον ΠΑΟΚ του 1ου ημιχρόνου.

Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά πως πλέον η ομάδα δεν έχει άλλοθι αποτυχίας και αυτή η πίεση θα υπάρχει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα σήμερα. Στην πρώτη στραβή θα ξαναγίνει σασιρμάς. Μου θυμίζει ΠΑΟΚ από τα παλιά και δεν μιλάω για τις γιούχες μόνο, αλλά για τις απαιτήσεις πλεόν από την ομάδα. Σωστό ή όχι αυτό θα συμβαίνει στο εξής. Αναμφισβήτητα βαδίζουμε σε ένα μονοπάτι πολύ γνώριμο σε όλους εμάς τους τριαντάρηδες και αλλά άγνωστο στους πιτσιρικάδες. Αυτό του ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό. Και εκεί τον οδηγεί με το έτσι θέλω ο τεράστιος κόσμος του.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε παιδιά, άμα πιάνει τόσο πολύ το κράξιμο, να κανονίσουμε πριν από κάθε ματς να φωνάζουν όσοι είναι στο γήπεδο "ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου..." :P

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
......ή να βάζουν homepage στα λαπτοπ του Σαντος και των παικτων σχετικά τοπικς του φόρουμ.