Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 27990 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #560 on: January 22, 2010, 13:04:56 »
Συμφωνω με Joker  οσο πιο δυσκολα τοσο πιο γλυκια η κουπα στο τελος.
 Αφηστε τους αλλους να τα στηνουν και να παιζουν με ολα τα χωρια,υπαρχει ο ΠΑΟΚ που θα τους γαμησει αργα ,νωρις ολους μα ΟΛΟΥΣ.
  Ζω για τον επαναληπτικο με βαζελο που θα λιωσουν στο καμινι τα στρουμφακια και μου ερχετε στο μυαλο εκεινο το επικο 4-0 που δυστυχως μονο απο βιντεο το εχω δει...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #561 on: January 22, 2010, 13:08:01 »
Έτσι ρε κιουρ! ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ!
Μ' έχετε ψιλοπαρεξηγήσει. Εγώ όλους τους βλέπω σαν κουνούπια μπροστά στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό μου έρχονται βαριά κάποια πράγματα ;D

Επί της ουσίας τώρα. Προχθές συζητούσαμε με τον alexisv και την maria-mtb στο σύνδεσμο και λέγαμε για πλάκα το σενάριο να πάμε τελικό με τα σκουλήκια και αυτός να γίνει στο ΟΑΚΑ. Εμείς καταλήξαμε εκεί που θα καταλήξετε κι εσείς αν το σκεφτείτε λίγο. Αν κάτσει κανένα τέτοιο καυλί στα ερπετά, το πιθανότερο είναι να βρούνε λόγο να μη γίνει ο τελικός και να το πάρουμε άνευ αγώνος, παρά να διακινδυνεύσουν να διαλυθεί η τόσα χρόνια προπαγάνδα, όταν στο πρώτο πλάνο του τελικού θα δει όλη η γη 40.000 ασπρόμαυρους αλλοπαρμένους από τη μία και 5.000 σκουλήκια από την άλλη.

Αν δεν τα καταφέρουν για αναβολή, τότε ή θα ζητήσουν οπαδική βοήθεια από τα φιλαράκια τους, τους gay, ή θα κάνουν χάρτινα ομοιώματα που θα κρατάει το κάθε ερπετό δεξιά του κι αριστερά του για να τριπλασιαστούν τουλάχιστον. Photoshop σε πραγματικό χώρο. Μαγεία σκέτη! Οι Χουντίνι των γηπέδων.

Αλλιώς την επομένη του τελικού θα σβήσουν μια για πάντα...

Ζω για τον επαναληπτικο με βαζελο που θα λιωσουν στο καμινι τα στρουμφακια και μου ερχετε στο μυαλο εκεινο το επικο 4-0 που δυστυχως μονο απο βιντεο το εχω δει...
Αφού είσαι νέος! Εγώ μέσα ήμουν και το πουλέν μου ο Κωστίκος έβαλε το γκολ της ζωής του και κόντεψε να πεθάνει. Τώρα το άλλο πουλέν μου ο Ζλάταν θα βάλει το γκολ της πρόκρισης που θα είναι highlight και ταυτόχρονα θα ξανατραυματιστεί. Αλλά πλέον ακόμη κι ο fatal θα του έχει βγάλει το καπέλο  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #562 on: January 22, 2010, 13:08:45 »
Εγω απο την πλευρα μ θα ηθελα να συστησω λιγο ψυχραιμια καθοτι τα ματς που ακολουλουθουν ειναι δυσκολα και ειδικα αυριο και να μην πεφτουμε στην γνωστη λουμπα οτι γιναμε Μπαρτσα. Εχουμε πολλα τρωτα σημεια και η αμυνα δειχνει να χωλαινει τελευταια ,η κουρασις θα επελθει και οι επιθετικοι μας ειναι μεταξυ προσαρμογης απο τραυματισμους , ο Εντινιο δε πρεπει να προσαρμοστει. Λιγο ηρεμα τα πραγματα ειναι εφικτα μεν σε πρωταθλημα και κυπελλο αλλα δυσκολα δε.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #563 on: January 22, 2010, 13:13:23 »
παντως εγω λεω οτι θα περασουμε και τον βαζελο και θα παμε τελικο...
αλλωστε οι αγωνες με τον βαζελο μοιαζουν πολυ με τον προχθεσινο αγωνα των σερρων με αντιπαλο τον πανσερραικο...τα σεντερ φορ του πανσερραικου και του βαζελου ειναι δικα μας παιδια :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro:
μουνακι κοντε τωρα να δω την μαγκια σου...στο ματς του πρωταθληματος ημουν σιγουρος οτι θα δηλωνες τραυματιας..τωρα ομως που εσκασε και δευτερο ματσακι στην ΤΟΥΜΠΑ τι θα κανεις μεγαλε ΠΑΟΚΤΣΗ δ.σ?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #564 on: January 22, 2010, 13:16:45 »
ΠΡΩΤΑ

περνάμε τον πας

και μετά ΒΛΕΠΟΥΜΕ

τι θα γίνει με την σέξυ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #565 on: January 22, 2010, 13:16:50 »
Επί της ουσίας τώρα. Προχθές συζητούσαμε με τον alexisv και την maria-mtb στο σύνδεσμο και λέγαμε για πλάκα το σενάριο να πάμε τελικό με τα σκουλήκια και αυτός να γίνει στο ΟΑΚΑ. Εμείς καταλήξαμε εκεί που θα καταλήξετε κι εσείς αν το σκεφτείτε λίγο. Αν κάτσει κανένα τέτοιο καυλί στα ερπετά, το πιθανότερο είναι να βρούνε λόγο να μη γίνει ο τελικός και να το πάρουμε άνευ αγώνος, παρά να διακινδυνεύσουν να διαλυθεί η τόσα χρόνια προπαγάνδα, όταν στο πρώτο πλάνο του τελικού θα δει όλη η γη 40.000 ασπρόμαυρους αλλοπαρμένους από τη μία και 5.000 σκουλήκια από την άλλη.

Αν δεν τα καταφέρουν για αναβολή, τότε ή θα ζητήσουν οπαδική βοήθεια από τα φιλαράκια τους, τους gay, ή θα κάνουν χάρτινα ομοιώματα που θα κρατάει το κάθε ερπετό δεξιά του κι αριστερά του για να τριπλασιαστούν τουλάχιστον. Photoshop σε πραγματικό χώρο. Μαγεία σκέτη! Οι Χουντίνι των γηπέδων.

Αλλιώς την επομένη του τελικού θα σβήσουν μια για πάντα...

Το μόνο που είναι εφικτό για αυτούς να κάνουν είναι να καταφέρουν να ρίξουν σε 15.000 τα εισιτήρια για κάθε πλευρά, εμείς να μην βρίσκουμε εισιτήρια να μπούμε, αυτοί να έρθουν περίπου οι μισοί η καμιά 8.000-9.000 να αραιώσουν μέσα στην κερκίδα τους και να λένε τον ίδιο κόσμο είχαμε.
Μήπως ξέρει κανείς πόσα είχαν πάρει στην ίδια περίπτωση γάβροι και χανούμια στον τελικό στο ΟΑΚΑ ??

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #566 on: January 22, 2010, 13:17:57 »
γαμω την πουτάνα μου μέσα,δεν θα τύχει πότε σε αυτήν την ομάδα μία εύκολη κλήρωση??
γαμώ τα ξέκωλα τα σκουλήκια μέσα.
δεν πειράζει όμως,πιο ισχύροι εχθροί θα φέρουν και μεγαλύτερη δόξα στην κατάκτηση του κυπέλλου.
Υγ-ξεκωλιάρα ομάδα,παρακάλα να μην σε πετύχω στον τελικό.θα σε κάνω χίλια κομμάτια και εσένα και τον πουστρολαό σου.
υγ 2-βαζέλες γαμιόλες.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #567 on: January 22, 2010, 13:19:28 »
Πω ρε joker-4 σωστά ρε φίλε. Αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου. Twice αντίπαλος στη Τούμπα ο Δημητράκης και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Πω πω θα έχουμε και άλλα δηλαδή. Να κανονίσουμε μόνο να τα κάνουμε μπουρδέλο μόνοι μας μαλώνοντας για τα μάτια του κοντού και να κάνει ο βάζελος τη δουλειά του.
Ωχ οι ραδιοφωνατζήδες θα πάρουν φωτιά με τα φυτά τους.

Αφήστε το κοντό στην ησυχία του μάγκες, να κοιτάξουμε την ΠΑΟΚάρα μας

Το κόβω πάντως με τις ζέλες γιατί ο Billy έχει δίκιο. Πρώτα ο ΠΑΣ. Συγχωρείται λίγο παραπάνω όνειρο μετά από κλήρωση, αλλά μέχρι εκεί.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #568 on: January 22, 2010, 13:20:20 »

Μήπως ξέρει κανείς πόσα είχαν πάρει στην ίδια περίπτωση γάβροι και χανούμια στον τελικό στο ΟΑΚΑ ??

25.000
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #569 on: January 22, 2010, 13:20:27 »
Εγώ πάλι θα προτιμούσα να αποφύγω την βαζέλα ως τον τελικό για τους παρακάτω λόγους:
Α. Υπάρχει πιθανότητα να αποκλειστεί και να μην φτάσει ως εκεί
Β. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι εγώ θα φτάσω τελικό
Γ. Πιστεύω ότι πιο εύκολα γαμάς την βαζέλα σε μονό ματς (και ειδικά τελικό) παρά σε διπλό
Δ. Είναι κάβλα να σηκώνεις κύπελλο μέσα στην έδρα του αντίπαλου σου
Ε. Αν ο τελικός είναι σκουλήκι - ΠΑΟΚ αποκλείεται να καταφέρω να βρω εισιτήριο (παρτάκιας 4)

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #570 on: January 22, 2010, 13:29:13 »

25.000

Μακάρι να δίνουν τόσα, το βρήκες κάπου γραμμένο η το θυμάσαι ? θα ψάξω κανένα δημοσίευμα να δω τι έλεγε.

MetroStar

• Guest
« Reply #571 on: January 22, 2010, 13:29:39 »
Εγώ πάλι θα προτιμούσα να αποφύγω την βαζέλα ως τον τελικό για τους παρακάτω λόγους:
Α. Υπάρχει πιθανότητα να αποκλειστεί και να μην φτάσει ως εκεί
Β. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι εγώ θα φτάσω τελικό
Γ. Πιστεύω ότι πιο εύκολα γαμάς την βαζέλα σε μονό ματς (και ειδικά τελικό) παρά σε διπλό
Δ. Είναι κάβλα να σηκώνεις κύπελλο μέσα στην έδρα του αντίπαλου σου
Ε. Αν ο τελικός είναι σκουλήκι - ΠΑΟΚ αποκλείεται να καταφέρω να βρω εισιτήριο (παρτάκιας 4)

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ

Θα σε φέρω εγώ εισητήριο.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #572 on: January 22, 2010, 13:29:57 »
Να κανονίσουμε μόνο να τα κάνουμε μπουρδέλο μόνοι μας μαλώνοντας για τα μάτια του κοντού και να κάνει ο βάζελος τη δουλειά του.

περα απο την πλακα τωρα,αυτο ειναι κατι που πρεπει να προσεξουμε παρα πολυ....αλλα και για να μην φωναζει και ο Billys πρωτα γαμαμε τα γιαννενα και μετα βλεπουμε ;)

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #573 on: January 22, 2010, 13:31:01 »
δεν προκειται να παμε τελικο στημενα ειναι ολα. τους βαζελους τους βολευουν διπλα ματς με εμας αν δεν περασουν με την αξια τους θαπερασουν αλλιως... ο τελικος στην εδρα τους με μικρο αντιπαλο, πρωταθλημα θα εχουν παρει οποτε μονο με το κυπελλο θα ασχολουνται. νταπλ λοιπον αυτοι

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #574 on: January 22, 2010, 13:37:09 »
δυσκολα τα πραγματα....αλλα με καλες εμφανισεις μπορουμε να περασουμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #575 on: January 22, 2010, 13:39:03 »

Μακάρι να δίνουν τόσα, το βρήκες κάπου γραμμένο η το θυμάσαι ? θα ψάξω κανένα δημοσίευμα να δω τι έλεγε.

23.558 επίσημα γραμμένο
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #576 on: January 22, 2010, 13:39:42 »
Ωραία "κλήρωση" μαγείρεψαν τα πεταμένα ξεροχυμένα μουνιά του ελέους. 2ο συνεχόμενο ματς ΕΚΤΟΣ (που σημαίνει μηδέν έσοδα ΚΑΙ στα προημιτελικά) με αντίπαλο που κάπου εκεί κοντά θα τον αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημα ξανά ΕΚΤΟΣ κ ο οποίος αργοπεθαίνει προς την Β' κ με το Κύπελλο να ναι το μόνο εφικτό. Αν περάσουμε τα παγούρια, παίζουμε με την Κυρία με τις Καμέλιες, με ΠΡΩΤΟ ματς στο ΟΑΚΑ ΑΝ βέβαια η κυρία περάσει ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ Γ'-Δ' Εθνικής με την οποία μπορούσανν να την "κληρώσουν". Έτσι μετά τη Δόξα Κατακαημενομπαστουνόβλαχα κ τον ΑΕΤΟ ροδοκινομαγούλ, "κληρώθηκαν" με την Καλλιθέα του Σαλευρή, ήτοι εξαγοράζουμε εμείς οι κοπέλες με τα κοκινα φουστάνια με 2 εγγραφές των μούλικών μας στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών της γειτονιάς το ματς, παίζουμε με τα 2α κ πάμε να παίξουμε ξεκούραστα με την μοναδική απειλή που απέμεινε στο Κύπελλο, σοβαρά.  Με πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ όπου τα εντόσθια θα τα σφάζουν πιο εύκολα κ απο εντόσθιο αρνιού το Πάσχα. Επίσης κυρία τσιμπουκλού Βου Που, την Κυριακή περνάς και απο αυτούς που σε ψήφισαν για αρχηγό κ αμα εγώ κόψω τον κόκκινο πούστη, εκτός απο το Κύπελλο (μέχρι να διασταυρώσεις με μένα), θα παίζεις κ στο πρωτάθλημα με τα 2α.....  Για τον ρουλιθ, δε σχολιάζω, δεν μ αφορά.
Σήμερα ξεφτύλισαν τον θεσμό του Κυπέλλου. Ποιός ρούλιθ κ ποιός πανιώνιος τώρα, να μαστε σοβαροί......

Η ΞΕΝΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΚ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΑ.  

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #577 on: January 22, 2010, 13:47:02 »
πολυ καλο στησιμο καναν οι βαζελοι με τους βαζελοδουλους τα σκουλικια

σου λεει το σκουλικι στον πατερα : αφεντικο εγω τον ΠΑΟΚ δεν τον εχω αποκλεισει 40 χρονια βαλεμε με καμια ξανθη που εχουν το μυαλο τους στη σωτηρια.

σου λεει και ο βαζελος = τον ΠΑΟΚ στον τελικο στο οακα με 25,000 κοσμο ολη την χωρα να βλεπει το ματς και τον παπουλια παρων ειναι τραβηγμενο να τον σφαξω,,,οποτε φερτον σε διπλο ματσακι να τον καθαρισω ησυχα ησυχα.

στοχος της χρονιας να τους χαλασουμε τα σχεδια.-

fatal_invasion

• Guest
« Reply #578 on: January 22, 2010, 13:52:51 »
Αυτήν την συνωμοσιολογίας προσωπικά δεν την ενστερνίζομαι.Θα πάρουμε το κύπελλο,Απλά και ωραία.

25.000 μπορούμε να έχουμε και με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

legones

• Guest
« Reply #579 on: January 22, 2010, 13:53:11 »
Η κλήρωση είναι λουκούμι για να δούμε 60.000 ΠΑΟΚΙΑ μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Καβάλα...
Έχουμε να βγάλουμε τρελά γούστα λέμε...
 :ambulance: