Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 28774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #500 on: January 21, 2010, 11:49:13 »
Βάλαμε και γκολ με κεφαλιά. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά απ΄όσο θυμάμαι φέτος μόνο με τη Χέρενφειν είχαμε βάλει γκολ με κεφαλιά
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #501 on: January 21, 2010, 11:53:01 »
Μπορω να θυμηθω του Βλανταν με Ξανθη προχειρα αν δεν κανω λαθος. Εχει βαλει ο Μαλεζας ή θυμαμαι κανενα περσυνο?

Για το ματς δεν εχω να πω απλα διαβαζω, δεν το ειδα λογω δουλειας. Διαβαζω για τον Γαλλο και στεναχωριεμαι. Τι σκατα...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

northeagle_4

• Guest
« Reply #502 on: January 21, 2010, 11:53:45 »
Vierinia με γκευ ειχε σκορααρει με κεφαλια.
« Last Edit: January 21, 2010, 12:31:36 by northeagle_4 »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #503 on: January 21, 2010, 12:01:29 »
σίγουρα?που το άκουσες?mike.
ΑΡχίΔια

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #504 on: January 21, 2010, 12:29:17 »
Απ' οτι ξερω παει σε νοκ αουτ παιχνιδι και σε περιπτωση ισοπαλιας επαναληψη στην εδρα του φιλοξενουμενου (οπως στην αγγλια).

Όπως τα λέει ο αδερφός Skyclad

Knock out αλλα σε πιaνου την έδρα?

Ti Goalara...

http://www.youtube.com/watch?v=2NSEDKJ2QXo

σοβαρευτητε λιγο ρε παιδια με αυτα τα βιντεακια πια τι ειναι αυτα που βαζετε? ξεφτιλα πια....ρεπορτερ εχουν γινει ολοι....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #505 on: January 21, 2010, 12:40:20 »
@kolasi

Υπήρχαν και καποιοι που δεν ταξιδεψαν απο Θεσσαλονίκη. Αν για σενα το συνθημα είναι μονο για αυτους που ειναι απο Θεσσαλονικη. ΟΚ σεβαστό αλλα διαφωνούμε....

Φιλικα παντα...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #506 on: January 21, 2010, 14:07:42 »
βλέπω να παίζουμε με βάζελο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #507 on: January 21, 2010, 14:11:43 »
Ρε παιδια εγω σε αλλη πολη πηγα χτες και αλλο ματς ειδα?

Ποια κερκιδα ρε σεις?Οι μονοι που φωναζανε ηταν αυτοι που βρισκονταν μπροστα στον Σταυρακη και αντε και λιγο και πιο εκει...Στο πεταλο ημουν και βαρεθηκα να ξεκιναω ενα συνθημα και στον δευτερο στιχο να σταματανε ολοι και να ακουγομαι μονη μου....Ειχαμε πολυ λιγα ξεσπασματα απο φωνη πολυ πολυ μπερδεμα ο Σταυρακης εδεινε συνθημα και οι Αμπαλαεα απο τα επισημα διναν αλλα...
Το μισο γηπεδο ελεγε ΠΑΟΚ ΟΛΕ και το αλλο μισο γαυροι μουνια...

Προς Θεου δεν λεω οτι ειμασταν πολυ ασχημα αλλα οπως θα θυμασται οι περισσοτεροι απο δω μεσα που τρεχετε σε εκδρομες σε εκτος εδρας εχουμε κανει 10 φορες καλυτερη κερκιδα...

Καποια στιγμη στο δευτερο ημιχρονο δεν φωναζε κανεις ουτε εμεις ουτε πανσερραικοι...Ακρου του ταφου σιωπη....Ακουσα πιο πολλα συνθηματα απο τους Σερρεους παρα απο μας...Ως και οι φωτογραφοι φωναζαν τον κοσμο να φωναζουν για να τους τραβηξουν φωτογραφιες..

Δεν ξερω παιδια πραγματικα με εχετε μπερδεψει οι περισσοτεροι η ειναι τοσο μεγαλες οι προσδοκιες μου για την κερκιδα που τα βλεπω ολα χαλια...Και ομως θυμαμαι να γυρναω μετα απο καθε εκδρομη και να ποναει ο λαιμος μου απο τις φωνες  και μεσα στο γηπεδο να ανατριχιαζει ολο μου το κορμι απο το παθος της κερκιδας...
Ακομα και το ''Χιλιομετρα καναμε παλι'' 10 λεπτα το τραγουδουσαν με διακοπες....Με το που εφτανε το συνθημα στο ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ'' κοβαν φωνη και μεμονομενοι τραγουδουσαν και με το που το πιαναμε παλι απο την αρχη ολοι παρων τοτε...

Αυτα...

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #508 on: January 21, 2010, 17:39:21 »
Ανήλικος οπαδός συνελήφθη με βεγγαλικά

Ένα παιδί μόλις 14 ετών συνελήφθη χθες, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανσερραϊκού, γιατί είχε στην κατοχή του βεγγαλικά.

Μαζί με τον ανήλικο συνελήφθη και ένας 23χρονος, διότι έφερε μαζί του κάνναβη βάρους 1,3 γραμμαρίου.

Κατά τη διάρκεια του ίδιου ποδοσφαιρικού αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος, τραυματίστηκε ελαφρά ένας 23χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Ο τραυματισμός του προκλήθηκε όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=97449&cid=4

Ξέρει κανείς τι έγινε με τις 2 αυτές συλλήψεις?
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #509 on: January 21, 2010, 17:56:24 »
Το γκολακι του λινο απο μια αλλη ληψη

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

baron

• Guest
« Reply #510 on: January 21, 2010, 18:16:35 »
Ρε παιδια εγω σε αλλη πολη πηγα χτες και αλλο ματς ειδα?

Ποια κερκιδα ρε σεις?Οι μονοι που φωναζανε ηταν αυτοι που βρισκονταν μπροστα στον Σταυρακη και αντε και λιγο και πιο εκει...Στο πεταλο ημουν και βαρεθηκα να ξεκιναω ενα συνθημα και στον δευτερο στιχο να σταματανε ολοι και να ακουγομαι μονη μου....Ειχαμε πολυ λιγα ξεσπασματα απο φωνη πολυ πολυ μπερδεμα ο Σταυρακης εδεινε συνθημα και οι Αμπαλαεα απο τα επισημα διναν αλλα...
Το μισο γηπεδο ελεγε ΠΑΟΚ ΟΛΕ και το αλλο μισο γαυροι μουνια...

Προς Θεου δεν λεω οτι ειμασταν πολυ ασχημα αλλα οπως θα θυμασται οι περισσοτεροι απο δω μεσα που τρεχετε σε εκδρομες σε εκτος εδρας εχουμε κανει 10 φορες καλυτερη κερκιδα...

Καποια στιγμη στο δευτερο ημιχρονο δεν φωναζε κανεις ουτε εμεις ουτε πανσερραικοι...Ακρου του ταφου σιωπη....Ακουσα πιο πολλα συνθηματα απο τους Σερρεους παρα απο μας...Ως και οι φωτογραφοι φωναζαν τον κοσμο να φωναζουν για να τους τραβηξουν φωτογραφιες..

Δεν ξερω παιδια πραγματικα με εχετε μπερδεψει οι περισσοτεροι η ειναι τοσο μεγαλες οι προσδοκιες μου για την κερκιδα που τα βλεπω ολα χαλια...Και ομως θυμαμαι να γυρναω μετα απο καθε εκδρομη και να ποναει ο λαιμος μου απο τις φωνες  και μεσα στο γηπεδο να ανατριχιαζει ολο μου το κορμι απο το παθος της κερκιδας...
Ακομα και το ''Χιλιομετρα καναμε παλι'' 10 λεπτα το τραγουδουσαν με διακοπες....Με το που εφτανε το συνθημα στο ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ'' κοβαν φωνη και μεμονομενοι τραγουδουσαν και με το που το πιαναμε παλι απο την αρχη ολοι παρων τοτε...

Αυτα...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #511 on: January 21, 2010, 21:01:51 »
Κατισι γιαυτο ειπα απο την αρχη οτι απο Τιβι αντικειμενικα δεν μπορεις να κρινεις κερκιδα απλα να συγκρινεις με αλλα ματς που ανγκαστηκα ειδες απο το χαζοκουτι.
  Κληρωση προβλεπω με ρουλη ή ξανθη τωρα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #512 on: January 21, 2010, 21:27:36 »
 Κληρωση προβλεπω με ρουλη ή ξανθη τωρα.

να πω και γω τα προγνωστικά μου  :P

βλεπω νιονιο στη Τουμπα.
σκουλικι να πηγαίνει στον πας και να αποκλείεται
και βαζελο με το μεγαθήριο της καλλιθέας.
---
τελικό στα @@ μου με ποιον θα είμαι. ας είναι και με τον σκώληκα, αρκεί ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΑΚΑ. να δεχτεί δηλαδη η γειτονιά ο τελικός να γίνει οακα και να διατεθούν στον φίλαθλο  κόσμο  :tsigaro: τα 10 χιλιαδες απουλητα εισητίριά τους.
« Last Edit: January 21, 2010, 21:32:38 by spartiatis »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #513 on: January 21, 2010, 21:46:01 »
καλλιθεα εξω να δουμε το ματς διπλα στο σπιτι μας . βαζω και τα στοιχηματα. μετα πας γιαννενα για τα φιλαρακια απο εκει και τελικο με ξανθη .. γεια σας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #514 on: January 21, 2010, 22:05:47 »
μ αρεσει η εκδοχη του μπανε. αν ηταν και εντος τα δυο ματς με καλλιθεα και γιαννενα, ακομα καλυτερα, να κονομησει και η ομαδα
τελικο με ξανθη καυτατζογριο
καθε χρονο εχουμε δυσκολες κληρωσεις, φετος ας παει χαλαρα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #515 on: January 21, 2010, 22:35:41 »
Vorious χαλαρη κληρωση???? Αμα ασχολιομασταν με τον ΠΑΟΚ μονο κανα χρονο θα το πιστευα  :P.

Χαλαρη κληρωση και ΠΑΟΚ ειναι εννοιες αντισυμβατικες  ;D ;D.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

bagos1

• Guest
« Reply #516 on: January 21, 2010, 22:52:37 »
μια ζωή στο κύπελο όλο κωλοκληρωσεις μας τυχαινουνε και παραδοσιακα αμα αποκλησουμε καμια ομαδα του ΠΟΚ παντα παμε τελικο αντε να δουμε

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #517 on: January 21, 2010, 22:55:12 »
την καλλιθεα ξεχαστε την, ο ρουλης τα τελευταια χρονια ετσι φτανει τελικους

με οποιον και να κληρωθουμε ευκολα η δυσκολα περναμε..ντε φακτο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #518 on: January 21, 2010, 22:58:47 »
καλλιθεα εξω να δουμε το ματς διπλα στο σπιτι μας . βαζω και τα στοιχηματα. μετα πας γιαννενα για τα φιλαρακια απο εκει και τελικο με ξανθη .. γεια σας

καλο το σεναριο της καλλιθεας, ας κανουμε κι εμεις μια φορα βολτα αντι για εκδρομη, ειμαστε και γεροι ανθρωποι.    ;D  ;D

@Vorious, ο τελικος ειναι στο οακα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #519 on: January 21, 2010, 23:02:03 »
αφου με νικη περνας, ματς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην ΤΟΥΜΠΑ και ας ειναι κ με το λαγο.
δεν καταλαβα δηλαδη, θα παμε ως τους 4 κ ΟΛΑ θα τα εχουμε παιξει εξω? ε, οχι!