Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 28041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #360 on: January 19, 2010, 01:47:59 »
Το "κουρελό" είναι XXXXXXXXX

Σε πιάσαν οι χαρμάνες?
Ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα εδώ μέσα
« Last Edit: January 19, 2010, 02:05:57 by Capricorn »
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

baron

• Guest
« Reply #361 on: January 19, 2010, 01:49:42 »
Τι είσαι εσύ ρε αδελφέ? Από κάνα ΟΚΑΝΑ σχόλασες?

kostas4

• Guest
« Reply #362 on: January 19, 2010, 02:00:14 »
το κύπελλο είναι ο ΣΤΟΧΟΣ.

το κυπελλο ειναι ο ΣΤΟΧΟΣ για τα σκουληκια οχι για εμας.οι στοχοι του ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτεροι και εαν ερθει το κυπελλο φυσικα θα χαρουμε.φυσικα και ολοι περιμενουμε τον τελικο και πιστευω οτι θα παμε

βγαινει ο paokcure στο τοπικ του αραμπατζη και κραζει σαντος,βγαινει τωρα ο homo ξανακραζει σαντος.μαλλον η 5-6 σας εκανε κακο,δεν εξηγειται αλλιως.αφορμη ψαχνετε με το παραμικρο να κραξετε και να κριτικαρετε τον σαντος.σου κανει ρεκορ που ειχες να κανεις μισο αιωνα και αντι να πουμε ενα ευχαριστω για οσα εχει προσφερει ασχολουμαστε αν θα βαλει τον αραμπατζη ή τον σναουτσερ και αν θα κανει ροτεισον ή οχι.
και τα λεω σε εσας τους δυο γιατι σας ξερω και σας σεβομαι και πανω απο ολα ξερω ποσο ΠΑΟΚ ειστε (γιατι για εμενα υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #363 on: January 19, 2010, 02:15:04 »
Ρε Κώστα για όνομα του Θεού που έκραξα τον Σάντος! Απλά είπα πως περιμένω να δω τη λογική που θα κατεβεί η ομάδα στο τηγάνι. Μη μου βάζεις λόγια ρε φίλε.
Προσπαθώ ειλικρινά να βρίσκω να λέω μόνο τα καλά για τον Σάντος τελευταία, γιατί αυτόν θα έχουμε μάλλον και τα επόμενα χρόνια και δεν έχει νόημα το συνεχές μπίρι μπίρι. Προσπαθώ αν μη σας τη σπάω γενικά τελευταία και πάλι αν πω έστω κι ένα κιχ, μια νύξη μικρή αμέσως κράξιμο.
Δηλαδή γιατί ρε φίλε τόσο λογοκρισία;

Εγώ τον σέβομαι και να σου πω κάτι για να με καταλάβεις; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο περιμένω να πάει εκεί μέσα και να τους γαμήσει το σπίτι για να μου διώξει όλες τις αμφιβολίες από το κεφάλι μου. Εσύ που τον εμπιστεύεσαι δεν είσαι στη δυσάρεστη θέση τη δική μου και των άλλων σαν κι εμένα που τον φοβούνται. Γιατί εσύ είσαι ήρεμος και άνετος. Εγώ όμως περιμένω πως και πως κάτι τέτοια ματς για να ηρεμήσω κι εγώ. Γι' αυτό βγάζω άγχος.
Δεν περιμένω να με δικαιώσει πως δεν μπορεί. Περιμένω σαν τρελός να με ηρεμήσει το κεφάλι. Μην με αδικείς ρε φίλε σε παρακαλώ.
Ούτε ο ΗΟΜΟ είπε κάτι εναντίον.

Στα άλλα συμφωνούμε απόλυτα πως στόχος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι το κύπελλο, όταν είναι μέσα στις δύο καλύτερες ομάδες στη χώρα ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ κι όχι μόνο να τα λέμε εμείς. Όλα στόχος είναι. Όλα!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #364 on: January 19, 2010, 02:19:54 »
Το κυπελλο ειναι στοχος, γιατι ετσι δηλωσε ο επισημος ΠΑΟΚ και γιατι το θελουμε σαν τρελοι για να κατεβουμε 30 χιλιαδες τεμαχια στη χαβουζα και να παμε για fredoccino στο mall  :D
Τωρα για το rotation του Σαντος, εγω ειμαι 100% μαζι του. Δεν γινεται να βγαλεις ενα πρωταθλημα με μια 11αδα και να πετυχεις τους στοχους σου. Απλα δε γινεται. Οποιος καταλαβαινει 2-3 πραγματα απο τοπι το ξερει αυτο. Οι μεγαλες ομαδες που σηκωνουν κατσαρολια εχουν 30 παιχτες ροστερ για καποιο λογο.
Αν οι υποτιθεμενοι αναπληρωματικοι δεν μπορουν να κερδισουν ομαδα που παλευει να σωθει στη β', σ'ενα ασπρομαυρο γηπεδο, τοτε δεν υπαρχει λογος να βρισκονται στον ΠΑΟΚ.
Ασε που οπως γιναν τα πραγματα με τραυματισμους και με δανεικους, ποιος θεωρειται αναπληρωματικος? Αν ειχαμε αμπου, μπαλαφα, παπαζογλου, κρεσιτς θα παιζαν αυτοι. Τωρα πλην του σαβινι και του φωτακη που δεν εχουν συμμετοχες, ποιος αλλος θεωρηται παγκιτης? Λετε να κανει κανα κουλο και να πεταξει μεσα βερον και μπιζερα?  ???
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #365 on: January 19, 2010, 05:30:35 »
τι σχεση εχουν ολες εκεινες οι ομαδες με τον σημερινο ΠΑΟΚ? ποιοι λογιζονται ως δευτεροι στον σημερινο ΠΑΟΚ??
Οτι σχεση ειχε η αεκ οταν την πατησε με την Μηχανιωνα και ο ΠΑΟΚ οταν την πατησε απο Αγιο Νικολαο.
κ παλι δεν καταλαβαινω γιατι συγκρινεις αυτον τον σοβαρο ΠΑΟΚ με εκεινον τον ΠΑΟΚ, κ φυσικα για μενα δεν υπαρχει συγκριση με την ΑΕΚ..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #366 on: January 19, 2010, 07:44:53 »
Δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο να καταλαβεις.
Σταματαω μην το γκαντεμιασω το ζητημα, βουντου-βουντου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #367 on: January 19, 2010, 08:21:12 »
το κύπελλο είναι ο ΣΤΟΧΟΣ.

το κυπελλο ειναι ο ΣΤΟΧΟΣ για τα σκουληκια οχι για εμας.οι στοχοι του ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτεροι και εαν ερθει το κυπελλο φυσικα θα χαρουμε.φυσικα και ολοι περιμενουμε τον τελικο και πιστευω οτι θα παμε

βγαινει ο paokcure στο τοπικ του αραμπατζη και κραζει σαντος,βγαινει τωρα ο homo ξανακραζει σαντος.μαλλον η 5-6 σας εκανε κακο,δεν εξηγειται αλλιως.αφορμη ψαχνετε με το παραμικρο να κραξετε και να κριτικαρετε τον σαντος.σου κανει ρεκορ που ειχες να κανεις μισο αιωνα και αντι να πουμε ενα ευχαριστω για οσα εχει προσφερει ασχολουμαστε αν θα βαλει τον αραμπατζη ή τον σναουτσερ και αν θα κανει ροτεισον ή οχι.
και τα λεω σε εσας τους δυο γιατι σας ξερω και σας σεβομαι και πανω απο ολα ξερω ποσο ΠΑΟΚ ειστε (γιατι για εμενα υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα)

Ποιο κραξιμο?
Προσωπικη φοβια εβγαλα μαζι με την σκεψη οτι εχουμε μπροστα μας μια τεραστια ευκαιρια. Δατς ολ. Σταματαω εδω οπως ηδη ειπα μην παει γρουσουζια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #368 on: January 19, 2010, 08:24:55 »
Στοχος του Τσου Λου?
Οχι, με μια ηττα του βαζελου και ταυτοχρονη δικη μας νικη στο τηγανι, -7 η διαφορα.
Τους εχουμε εδω μεσα, -4 η διαφορα.
Σκοτωνονται μεταξυ τους οι νταβατζηδες και καμμια πιθανη ζημια απο το αεκ, -2 ή -3 η διαφορα.
Ενα στραβοπατημα ο βαζελος γιατι δεν μπορει να ειναι αιωνια κωλοφαρδος,
ΤΣΟΥΠ!

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009-2010!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #369 on: January 19, 2010, 08:54:09 »
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ....
Τα κερδυλλια ειναι κλειστα εδω και μερες και θα παραμεινουν κλειστα.
το στρυμονικο ειναι ανοικτο απλα εκει κλεινουν για καποιες ωρες τον δρομο οι αγροτες....αυριο εννοειται οτι θα ειναι ανοικτο...
οποτε με τα δεδομενα αυτα(που ισχυουν εως τωρα δηλαδη) ποιον δρομο ακολουθαμε για να παμε σερρες?

kostas4

• Guest
« Reply #370 on: January 19, 2010, 11:17:03 »
περυσι που ηταν κλειστα στο στρυμονικο και πηγα απο κατι χωρια εκανα περιπου 40-45 λεπτα περισσοτερο απο το κανονικο.αλλα ειναι δρομος σκατα

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #371 on: January 19, 2010, 11:23:16 »
Όλες οι εναλλακτικές διαδρομές είναι για την περίπτωση που στον Στρυμονικό υπάρχει μπλόκο. Αν είναι ανοικτό περνάς το Τιτάν και ακολουθείς τις ταμπέλες για Σέρρες. Σε 50 λεπτά είσαι εκεί.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #372 on: January 19, 2010, 11:29:58 »
ωραια ρε αλεξ.ετσι τα ηξερα κι εγω αλλα κοντευω να ξεχασω και αυτα που ξερω με τις <<γνωσεις>> ορισμενων...τελος παντων...ευχαριστω...
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10000 ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #373 on: January 19, 2010, 12:14:44 »
Ê åãþ Ýôóé ðéóôåýù ößëå. Ï äñüìïò èá åßíáé áíïé÷ôüò. Áöïý êáé ïé áãñüôåò óôï ãÞðåäï èá åßíáé…   :joint:
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #374 on: January 19, 2010, 12:15:31 »
διαγραψτε το ποστ με το λεωφορειο πυ θα βαλει συνδεσμος..ποτε δεν ξερεις..αυτους τους εχουν κ στην μπουκα..

Μπουκα ξεμπουκα φιλε μου τουλαιχιστον αυτοι χωρις να ξερουν τι παιζει τελικα με τους αγροτες,βαζουν λεοφωρειο και θα πανε με το ετσι θελουνε....Φευγουμε αυριο 14.00 το μεσημερι και οτι γινει...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #375 on: January 19, 2010, 12:19:50 »
ÁñãÜ öåýãïõí. ÁÍ, ôï ôïíßæù, ÁÍ ÷ñåéáóôåß íá ðÜñïõí ìßá åíáëëáêôéêÞ äéáäñïìÞ, äýóêïëá èá ðñïëÜâïõí. ÌéëÜìå ãéá ëåùöïñåßï…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #376 on: January 19, 2010, 12:25:42 »
δυστηχως δουλευουμε ολοι γι αυτο κ φευγουμε τοσο αργα....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #377 on: January 19, 2010, 13:39:13 »
Λίγο η άθλια ώρα που διεξάγεται ο αγώνας, λίγο οι αγρότες, λίγο η δυναμικότητα του αντιπάλου, λίγο η μετάδοση από τον alpha... εγώ αποφάσισα να το δω από το σπίτι μου. Θεωρώ πως θα είναι εύκολο ματσάκι. Θα καθαρίσουμε από το 1ο ημίχρονο και μετά συντήρηση δυνάμεων για τον gay
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #378 on: January 19, 2010, 14:05:51 »
μεχρι τωρα παντως ο δρομος προς σερρες δεν εχει κλεισει κ αποκλειω με τα μεχρι τωρα δεδομενα να γινει το ιδιο κ αυριο..οποτε μαλλον δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα..

ο λογος που εγραψα να διαγραφει το ποστ ειναι γιατι τα παιδια εκει ειχαν προβληματα την προηγουμενη εβδομαδα.. αλλα σιγουρα για να το ανακοινωσαν κ σε μμε μαλλον για σπασιμο στους μπατσους το κανουν..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #379 on: January 19, 2010, 14:11:10 »
Υπαρχει περιπτωση να κοπουν απο μεθαυριο οι εκδρομες και να μην μπορεσουμε να παμε? Ακουσα κατι στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αλλα οχι ολοκληρωμενα.

Εδω τα σκουλικια μετα απο συζητηση ΜΑΖΙ με τον αστ.διευθυντη αποφασισαν να ερθουν 900 βαζελοι....μονο σε μας απαγορευονατι οι μετακινησεις?