Να βάλω ενα σεναριο στο μυαλο μου έτσι για πλακα ρε αδερφε. Τα ματσακια αυτο και το προηγουμενο σαββατοκυριακο ηταν ολιγο παραξενα ρε αδερφε ή μου φανηκε? Και εξηγουμαι. Το ληκι χανει απο τον αστερα τον οποιο αντιμετωπιζει αν δεν απατωμαι στην εδρα του στο κυπελλο. Ο νιονιος χανει απο την καβαλα ( με σφυριχτρα) και ερχεται να παιξει με την πλατη στον τοιχο με εμας στην Τουμπα.Η δε Καβαλα την επομενη αγωνιστική παιζει με την Λειβαδια στην εδρα της την οποια επισης αντιμετωπιζει και στο κυπελλο στην εδρα της. Να κανω καποιες προβλεψεις ετσι για να πουμε και μια μαλακια ρε αδερφε να περασει η ωρα. Χ-2 η Λειβαδια στην Καβαλα στο πρωταθλημα, νικη της καβαλας στο κυπελλο, νικη απο το ληκι επι του αστερα στο κυπελλο, και στην επομενη κληρωση ο ΠΑΟΚ πεφτει με το ληκι ετσι ωστε ο βαζελος να την περναει ζωη και κοτα. Το πολυ να πεσει με τον νιονιο αλλα με την καβαλα και την ξανθουλα να πεσει ειναι τοσο αχρηστος που θα ζοριστει.Ωψομεθα αλλα οπως και να εχει τα παιχνιδια που παιζονται πισω απο την πλατη μας καμια φορα εχω την εντυπωση οτι γινονται αντιληπτα και απο ενα θυμα σαν εμενα.Βαλτε λιγο φαντασια ρε παιδια!!!