Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 28038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thomas

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #260 on: October 30, 2009, 22:45:02 »
Ρε παιδιά πρέπει σε κάθε, μα σε κάθε τόπικ να γράφετε για τον Σάντος και το πόσο χέστης είναι και οτι δεν πας πουθενά με αυτον κλπ κλπ? Καταντάει γελοίο πλέον. Εντάξει το εμεπδώσαμε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και θα φύγει, τι άλλο θέλετε πια? Αυτή τη στιγμή αυτός είναι όμως και δεν γίνεται συνέχεια να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, έλεος δηλαδή πας να διαβάσεις για το κύπελλο Ελλάδος και πάλι οχετούς για τον Σάντος διαβάζεις, νισάφι...

+1926
Είμαστε υποχρεωμένοι, οποτε μπαίνουμε στο φόρουμ σε οποιοδήποτε "τοπικ", να
διαβάζουμε για τον Santos?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
Σεβαστείτε και τα αλλα μέλη λιγάκι!

Κουράσατε και κουραστήκαμε!!!

+AΠΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ.............ΦΡΥΔΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #261 on: October 31, 2009, 05:42:44 »
Όσο πιο νωρίς παίξουμε με τον βάζελο τόσο το καλύτερο. Για να πάρεις το κύπελλο θα παίξεις αναπόφευκτα κάποια στιγμή με τον βάζελο. Αν είμαστε καλοί θα κερδίσουμε όποτε και να παίξουμε. Να παίξουμε νωρίς να τελειώνουμε.
συμφωνω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #262 on: October 31, 2009, 11:29:15 »
Γιατι ρε παιδιά αναπόφευχτα? δηλαδή δεν υπάρχει καμιά περίπτωση ο βαζελος να αποκλειστεί? ούτε μπαλαρα παίζει, χτυπητές αδυναμίες έχει και ότι ναναι αμυνα έχει. Και απο υπεροψία..... μπόλικη.

Αρης, Πανιώνιος, Ξάνθη, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Θρασύβουλος, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τρίκαλα και Καλλιθέα.
αν δεν τον τύχουμε εμείς, κανένας από αυτούς δε μπορεί να τον αποκλείσει? Δε νομιζω....

makptol

• Guest
« Reply #263 on: October 31, 2009, 11:31:33 »
Èá óõìöùíÞóù ìå ôïí Áðüóôïëï. Áñ÷ßæåé êáé êáôáíôÜåé êïõñáóôéêü. Óôçí ôåëéêÞ, õðÜñ÷åé äéïßêçóç ðïõ üëïé åäþ ëÝíå üôé ôçí óôçñßæïõí êáé ôçí åìðéóôåýïíôáé  ç ïðïßá ãíùñßæåé áðü ðïäüóöáéñï üóï ãíùñßæïõìå üëïé åìåßò ìáæß êáé äåß÷íåé áõôÞ ôçí óôéãìÞ íá ôïí óôçñßæåé. Áò áó÷ïëçèïýìå ëïéðüí ìå ôçí äéêÞ ìáò áñìïäéüôçôá ùò ïðáäïß ðïõ åßíáé ç êåñêßäá êáé åßíáé áõôÞ ôçí óôéãìÞ ðïëý êÜôù ôïõ åðéôñåðôïý ìå âÜóç ôçí éóôïñßá ìáò êáé áò áöÞóïõìå ôá ðñïðïíçôéêÜ êáé ãåíéêÜ ôá äéïéêçôéêÜ ãéá ôïõò áñìüäéïõò…..ðïõ ëÝìå ðùò óôçñßæïõìå!

Êáé ãéá íá åßìáé ïí ôüðéê, ìå ëßãç óïâáñüôçôá êáé ëßãç ôý÷ç, ï öåôéíüò ÐÁÏÊ óçêþíåé êïýðá!  ¼óïé äåí ôï ðéóôåýåôáé, ìÜëëïí äåí íéþèåôå ÐÁÏÊ.

ìðñáâï åôóé ....óôçñéîåé ôçí ïìáäá å÷ïõìå óôï÷ïõò ....ãéá ìåíá èåëù êõðåëï ìå âáæåëï ôåëéêï....êáé ôñéôç èåóç óôï ðñùôáèëçìá ......

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #264 on: October 31, 2009, 13:09:53 »
Εγω θελω να κληρωθουμε η με το σκουλικη η με τον βαζελο εκτος....Θελω να δω επιτελους ΠΑΟΚ.....! Στεναχωριεμαι πραγματικα να μην παιζουν για να κερδισουν.....Θελω εκτος με αυτες τις ομαδες.... Αφου βγενουμε και οι παικτες μαζι λεμε θα το παρουμε .....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

MetroStar

• Guest
« Reply #265 on: October 31, 2009, 13:16:26 »
Έχω μια ερώτηση. Αν πάρουμε το κύπελλο θα είναι πετυχημένη η χρονιά;

Εδώ νομίζω απαντάμε σε προσωπικό επίπεδο.
Δηλαδή, εγω αν παρουμε ΜΟΝΟ το κυπελο θα θεωρήσω τη χρονιά ανεπυτηχή, διότι θα έχω πετύχει μόνο τον 1 απο τους 3 στόχους.
Αν παράλληλα πάρω 3η θέση θα θεωρήσω πως είχα μια καλή χρονιά. Αν πάρω 2η θεση θα θεωρήσω πως πήγα πολύ καλά. Αν παρω 1η θέση θα θεωρήσω πως η χρονιά πέτυχε γιατί η ομάδα μου κέρδισε 2 απο τους 3 στόχους που είναι απο την ιστορία της αναγκασμένη κάθε χρόνο να έχει.
--
Τώρα αν ρωτήσεις το Χαλκιά π.χ. αν ΜΟΝΟ με τη κατακτηση του κυπέλου η χρονια θα θεωρείτε επιτυχημένη, θα σου πει ναι είναι υπερπετυχημένη, έγινε ένας άθλος, ενδεχομένως θαυμα, ίσως και πρωτάκουστο φαινόμενο στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρωμενα και σαν γεγονός δικαιώνει το λαό μας να κανει καζουρα στα καφενεία στους άλλους  :headbang:
--
Γενικά είναι όπως το δει κανεις αδερφέ.
Για μένα είναι αποτυχία για κάθετί που δε κατακτά η ομάδα μου. Δεν εννοώ το κυπελο ουέφα ή το τσ.λγ., αλλά για όσα για  τα οποία είναι καταδικασμένη απο την ιστορία της και τη φανέλα της να πετύχει.  

O ΠΑΟΚ υπάρχει απ το 1926 και στα 83 χρόνια ιστορίας του έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο (πρωτάθλημα ή κύπελλο) μόνο 6 σαιζόν και τις υπόλοιπες 77 έμεινε άτιτλος. Δηλαδή είχε 77 αποτυχημένες σαιζόν? Είναι μια ομάδα λούζερ κατά τη γνώμη σου? Ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές δεκαετίες το 70 και το 80 που έπρεπε να είχε πάρει και άλλους τίτλους. Τώρα πως από εκεί εσύ έφτασες να θες κάθε χρόνο τίτλο για να μην είναι αποτυχημένη η σαιζόν δεν το καταλαβαίνω.

Νόμιζα τόσο καιρό ότι για τον ΠΑΟΚ αυτοσκοπός είναι ο λαός και όχι οι τίτλοι...

giannis80

• Guest
« Reply #266 on: October 31, 2009, 13:31:06 »
Εγω θελω να κληρωθουμε η με το σκουλικη η με τον βαζελο εκτος....Θελω να δω επιτελους ΠΑΟΚ.....! Στεναχωριεμαι πραγματικα να μην παιζουν για να κερδισουν.....Θελω εκτος με αυτες τις ομαδες.... Αφου βγενουμε και οι παικτες μαζι λεμε θα το παρουμε .....

Έσφιξες αν κληρωθείς κάνα τέτοιο ματς....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #267 on: October 31, 2009, 16:44:14 »
Έχω μια ερώτηση. Αν πάρουμε το κύπελλο θα είναι πετυχημένη η χρονιά;

Εδώ νομίζω απαντάμε σε προσωπικό επίπεδο.
Δηλαδή, εγω αν παρουμε ΜΟΝΟ το κυπελο θα θεωρήσω τη χρονιά ανεπυτηχή, διότι θα έχω πετύχει μόνο τον 1 απο τους 3 στόχους.
Αν παράλληλα πάρω 3η θέση θα θεωρήσω πως είχα μια καλή χρονιά. Αν πάρω 2η θεση θα θεωρήσω πως πήγα πολύ καλά. Αν παρω 1η θέση θα θεωρήσω πως η χρονιά πέτυχε γιατί η ομάδα μου κέρδισε 2 απο τους 3 στόχους που είναι απο την ιστορία της αναγκασμένη κάθε χρόνο να έχει.
--
Τώρα αν ρωτήσεις το Χαλκιά π.χ. αν ΜΟΝΟ με τη κατακτηση του κυπέλου η χρονια θα θεωρείτε επιτυχημένη, θα σου πει ναι είναι υπερπετυχημένη, έγινε ένας άθλος, ενδεχομένως θαυμα, ίσως και πρωτάκουστο φαινόμενο στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρωμενα και σαν γεγονός δικαιώνει το λαό μας να κανει καζουρα στα καφενεία στους άλλους  :headbang:
--
Γενικά είναι όπως το δει κανεις αδερφέ.
Για μένα είναι αποτυχία για κάθετί που δε κατακτά η ομάδα μου. Δεν εννοώ το κυπελο ουέφα ή το τσ.λγ., αλλά για όσα για  τα οποία είναι καταδικασμένη απο την ιστορία της και τη φανέλα της να πετύχει.  

O ΠΑΟΚ υπάρχει απ το 1926 και στα 83 χρόνια ιστορίας του έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο (πρωτάθλημα ή κύπελλο) μόνο 6 σαιζόν και τις υπόλοιπες 77 έμεινε άτιτλος. Δηλαδή είχε 77 αποτυχημένες σαιζόν? Είναι μια ομάδα λούζερ κατά τη γνώμη σου?(1) Ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές δεκαετίες το 70 και το 80 που έπρεπε να είχε πάρει και άλλους τίτλους. Τώρα πως από εκεί εσύ έφτασες να θες κάθε χρόνο τίτλο για να μην είναι αποτυχημένη η σαιζόν δεν το καταλαβαίνω.(2)

(1) Αυτη την εντύπωση σου δινω? πως θεωρώ τον ΠΑΟΚ λουζερ?
     Αν σου δινω αυτή την εντύπωση, σου ξεκαθαρίζω λοιπόν πως ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και εαν
     κερδισε τιτλους μονον στις 6 απο τις 77 σεζόν είναι ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με τη δυναμική του ως σύλλογος αλλά με άλλες παραμέτρους που δεν είναι της ώρας να σχολιάσω. Λοιπόν σχετικά με αυτό, μη βάζεις λογια που δε
     λέω.  Άλλο πράμα δε πετυχένω το στόχο μου και άλλο το ειμαι λουζερ. Και να στο πω διαφορετικα ρε φιλε, αν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ομάδα που στόχος θα ήταν ή θα έπρεπε να ειναι ο τιτλος θα ειμασταν γειτονια, παπαναστασιακός, πλατεια σμύρνης, ο Πας της Θεσσαλονίκης και ΟΧΙ ΠΑΟΚ. Βαλε στο μυαλό σου τη δυναμική αυτής της ομάδας και μετά πες μου αν ειμαι υπερβολικός σε αυτο που η ομάδα είναι αναγκασμένη απο την ιστορία της να επιδιώκει.

(2) πρεπει ντε και καλά να μου καρφώσετε στο μυαλό πως ο ΠΑΟΚ ειναι μια μικρότερη ομάδα απο τους άλλους που δε κανει και δε πρεπει να λεει πως εχει στοχο τους τιτλους? Ωραια λοιπόν, ας ερθουμε στο παραπανω και να γινουμε γειτονια να λεμε παμε για τη 4αδα ή τη 5αδα. Οχι ρε φιλε δε μεγαλωσα με αυτον το ΠΑΟΚ εγω και δεν εγινα ΠΑΟΚ στου διαόλου τη μανα οπου βρισκομαι για να λεω στοχος η 5αδα. Έγινα γιατί ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλύτερη ομαδα. Και όποιος αυτή την ομάδα την έχει για μικρότερη απο τις υπόλοιπες ελληνικές θα είναι απέναντί μου. Εξήγησε μου επίσης το εξής, το χανουμι που θετει ως στοχο το πρωταθλημα και το κυπελο καθε χρονο 15 χρονια τωρα και παιρνει τα @@ του ειναι μεγαλη ομαδα και δικαιούται να έχει στόχους ετσι? ο βαζελος που τα τελευταία χρόνια βγαίνει 3ος και περιπου μια 10ετια ειναι ατιτλος και καθε καλοκαίρι λεει στοχος το νταμπλ ειναι μεγάλη ομάδα? Και εγώ που λεω πως ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλύτερη ομαδα όλων και πρεπει να φωνάζει πως στοχοι τους ειναι οι τίτλοι είμαι ο μαλακας της παρέας?
-----
υγ. οταν φοβάσαι χάνεις τα παντα αδερφε, ακόμα και αυτά που έχεις.

« Last Edit: October 31, 2009, 16:49:35 by spartiatis »

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #268 on: November 02, 2009, 11:19:51 »
Πανσερραικος-ΠΑΟΚ!!!

GeorgT

• Guest
« Reply #269 on: November 02, 2009, 11:27:21 »
shit κ εγω φεύγω φαντάρος (κ θα έβλεπα ενα ματς ακομα με την πατρίδα)!

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #270 on: November 02, 2009, 11:28:42 »
Προσοχη στο παιχνιδι και σοβαροτητα το κυπελλο ειναι απαιτηση φετος.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #271 on: November 02, 2009, 11:29:05 »
ÁíáëõôéêÜ ôá æåõãÜñéá:
Áôñüìçôïò – ÐÁÓ ÃéÜííéíá
ÊáëëéèÝá – Ôñßêáëá
Áñçò – ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò
Ðáíóåññáúêüò – ÐÁÏÊ
ÎÜíèç – Ïëõìðéáêüò Âüëïõ
Ðáíáèçíáúêüò – Ðéåñéêüò
Ëåâáäåéáêüò – ÊáâÜëá
Èñáóýâïõëïò - Ðáíéþíéï

http://www.gazzetta.gr/content/view/53006/8/

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #272 on: November 02, 2009, 12:04:02 »
Την επόμενη φορά βάλτε τον εκλεκτό να παίξει με τους νέους κάτω των 12 (ή για πραγματικό ντέρμπυ κ σασπένς βάλτε τα προ junior) των Bunnies της Παιανίας, να μπορέσει ο γιός του τρομπετίστα να μας διδάξει πόσο γρήγορα κ θανατηφόρα ο Σισέ ξεχύνεται στην επίθεση κ τι απίστευτες θέσεις παίρνει χωρίς την μπάλα, όταν ξετινάζει τα τέντεξ, τώρα που είναι κ πρώτος σκόρερ με 48 πέναλτυ κ 37 offside.
Κρίμα που δεν έμεινε ομάδα Γ' Εθνικής κ δη του Νοτίου Ομίλου, μπας κ σπρώξουμε την Νο2 κρατική ομάδα προς το νταμπλ φέτος.
Με ανυπομονησία και αγωνία που σπάει κόκαλα, αναμένω τις σωστές,ξεκάθαρες κ αμάσητες δηλώσεις του hummer για το πως πρέπει να παίζει ο πανλαγιακός μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του που πήγαν μαζικά (πάνω απο το απίστευτο νούμερο των 6000) στο ΟΑΚΑ αψηφώντας το πολικό ψύχος των 19βαθμών Κελσίου......

ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Κ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΧΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

MetroStar

• Guest
« Reply #273 on: November 02, 2009, 12:05:15 »
Γίνεται η αλεπού 100 χρονών και τα αλεπουδάκια 101???   ;)

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #274 on: November 02, 2009, 12:19:34 »
Τελικά ολες οι μικρές ομάδες εντός έδρας παίζουν.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #275 on: November 02, 2009, 13:01:17 »
πολυ τυχαια ο λαγος ετυχε με τον πιερικο ..

club ξεχασες το πιο σημαντικο..
οτι εκτος απο την υπαξη κυκλικου στεγαστρου στο οακα, οι 6000 λαγοι απιτησαν την τοποθετηση κ καλοριφερ για να αντεξουν τον δυσκολο χειμωνα..

καριολακια..στον τελικο δεν θα μπορει να σταματησει κανεναν η αστυνομια..

zagorakis

• Guest
« Reply #276 on: November 02, 2009, 15:47:16 »
Αξίζει να αναφερθεί πως οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 13 και 20 Ιανουαρίου. Οι αναμετρήσεις θα είναι νοκ άουτ και γηπεδούχοι ορίστηκαν οι σύλλογοι που βγήκαν πρώτοι από την κληρωτίδα.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=422&document_id=145667

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #277 on: November 02, 2009, 16:27:58 »
δε νομιζω να δυσκολευτουμε.μ ενα γηπεδο γεματο ΠΑΟΚ και μια απλως καλη εμφανιση περναμε στο ρελαντι.ομαδα β εθνικης γεναρη μηνα δε νομιζω να χει το μυαλο της στο κυπελο.
ο αθανασιαδης και ο γεωργιου θα παιξουν η υπαρχει συμφωνια να μη χρησιμοποιηθουν?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #278 on: November 02, 2009, 17:44:18 »
Γαμώτο ήθελα ομάδα της Αθήνας(εκτός απο το αεκάκι στο πρωτάθλημα δεν ξαναπαίζουμε φέτος 2009-2010 στην Αθήνα).
Κατά τα άλλα(σαν κλήρωση)δεν με χαλάει που θα παίξουμε με τον Πανσερραικό
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #279 on: November 02, 2009, 18:11:46 »
πολυ τυχαια ο λαγος ετυχε με τον πιερικο ..

κλείνω στοιχηματακι όποιος θελει να τζογαρει με αποδοση 1,0005 πως επόμενος αντίπαλος του λαγου θα ειναι ο νιμητης απο το παιχνίδι καλλιθέα-τρικαλα. Στην επόμενη φάση θα αναγκαστεί να παίξει με ομάδα της σουπερκλικ, εκτός κι αν εχει απομεινει καμία απο τις άλλες  :-\ .

---

Όσο για μας, προκριση μεσα στις ασπρομαυρες σερρες.