Περί ταπεινότητας
Αν πρέπει όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ να είναι χαμηλοβλεπούσα, τότε ακολουθώ τη "γραμμή" και εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να καταφέρουμε να μπούμε στα play off και στο κύπελλο να κοντράρουμε τουλάχιστον τον βάζελο, μη χάσουμε με κατεβασμένα χέρια. Κι αν γίνει και κανα θαύμα και προκριθούμε, τότε να μη το πούμε ούτε του παπά.

Ειλικρινά ρε μάγκες αυτές τις παπαριές περί οπαδικής ταπεινότητας δεν τις παλεύω άλλο. Αράξτε λίγο όσοι την είδατε "κατασταλαγμένες προσωπικότητες" και τη λέτε στους "αλαφροΐσκιωτους" που θα διαλύσουν την ομάδα στη πρώτη στραβή. Ξεκολλάτε ρε λίγο. Οι άλλοι δεν είναι μαλάκες που έτσι ξαφνικά πήραν τα μυαλά τους αέρα και βλέπουν πρωτάθλημα κι όταν δεν το πάρουμε θα διαλύσουν την ομάδα. Ο οπαδός κάνει απλά όνειρα. Τι στο πούτσο μου να κάνει αν δεν ονειρευτεί ρε;
Τι γουστάρετε να συζητάμε επιτέλους αν όχι να ονειρευτούμε τον ΠΑΟΚ στο CL; Να λέμε μαλακίες εδώ μέσα για πάμε αγώνα-αγώνα και τ' αρχίδια μας κουνιούνται; Να χτυπάμε καμπανάκια κινδύνου για κάθε ματς; Σε ποιον; Αν στην ομάδα έχουμε σοβαρούς ανθρώπους μια χαρά θα πάνε. Αν είναι χαζοχαρούμενοι, τότε τη γάμησε η ομάδα. Δουλειά τους.
Εγώ όμως ο οπαδός τι θέλετε επιτέλους να κάνω σε ένα forum που περνάμε την ώρα μας; Να μιλάμε μεταξύ μας σαν σε συνέντευξη τύπου, για να μη "κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ" ;
Άντε ξεκολλάτε επιτέλους ή πάτε σε καμιά επιστημονική ημερίδα να χορτάσετε σοβαρότητα και να ηρεμήσετε κι εσείς από μας τους χαζοχαρούμενους κι εμείς από σας τους σφιχτόκωλους