δηλαδή ρε φιλε αν κατάλαβα καλά έβαλες στοίχημα ποτε θα φύγει ο santos και εσύ θα κερδίζεις αν θα φύγει μέχρι τα χριστούγεννα..δηλαδή φεύγει ο santos και τα "τσεπώνεις"..μεγάλη χαρά.
αναλογήστικες ότι για να φύγει ο santos σημαίνει αυτόματα ότι η ομάδα δεν θα πηγαίνει καλά;
δηλαδή θα χαρείς αν ο ΠΑΟΚ πάει χαλια για να δικαιωθείς εσύ..
για τον ζαγοράκη έβαλες αν θα βγάλει την χρονιά;
άκου να δεις..
πως να προχωρήσει αυτή η ομάδα ότι εμείς οι ίδιοι δεν βγάζουμε θετική ενέργεια;
πως να προχωρήσει όταν εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύουμε σε αυτό που γίνεται;
πως να προχωρήσει όταν βγάζουμε τα ματια μας;
Είχα ένα αλάνιαρι που το έκραζε, πριν λίγο καιρό. Ξέρεις μετα τα ντερμπυ. Και τον λέω θα κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα έαν φύγει.
Και σήμερα μου λέει Σάντος μέχρι το 2018. Και του λέω καλα θα με τρελάνεις. Δεν φεύγει μου λέει κλπ κλπ.
Τον λέω αφού κάτι τέτοιοι σαν και σένα θα τον τελειώσουνε μετα απο Χ στην Τούμπα. Αει καλα μου λέει και τέτοια.
Δεν έβαλα για χρήμα.
Απλα έχω πάρει χαμπάρι οτι αυτοι οι στοιχηματζήδες που πέρνουνε στις εκπομπές επηρεάζουνε πάρα πολυ την ομάδα και μέρος του Κόσμου. Ο ανθρωπος αυτός έφαγε μπουκάλια όταν πήγε την ομάδα δευτερη. Τι θες να περιμένω δλδ?
Τωρα για αν πιστεύω ή όχι στο 3τες του Σάντος βαριέμαι να ξαναλέω τα ίδια. Και γνωρίζω απο πρώτο χέρι εαν η ομάδα γίνεται μπουρδέλο μετα απο αλλαγή προπονητη. Απλά εδω και ένα χρόνο βλέπω ποσο επηρέαζει ο αερας της πόλης.
Για τον ζαγοράκη όχι δεν έβαλα στοίχημα. Δεν θα τα τσεπώσω απο κει.
Τωρα για το άν εκπέμπω αρνητική ενεργεια στην ομάδα μετα απο όλα όσα έχω γράψει για υπομονή κλπ.....
Εντιτ. Δεν με ενοχλεί να αλλάζει ο προπονητης το καλοκαιρι ή σε νεκρή περίοδο. Θεωρω αυτοκτονία μέσα στην σαιζόν την αλλαγή κοουτς.