Author Topic: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010  (Read 17084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010
« Reply #20 on: June 09, 2009, 10:05:53 »
Τα ντέρμπυ πρέπει οφείλεις να τα πάρεις έαν θές να κάνεις πρωταθλητισμό. Όχι για λόγους πρεστίζ. Καμια σχέση, το πρεστίζ δεν σε κάνει πρωταθλητή.

Απλά στην Ελλάδα συναγωνίζεσαι ομάδες οι οποίες ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝΕ μικρά ματς. Πχ ο γαύρος με το στανιό νίκησε τον Θρασύβουλο στο καραισκάκι. Όσους πόντους και να πάρεις στα μικρά ματς, θα τους έχει πάρει βρέξει χιονίσει ο γαύρος και ο βάζελος και άν χρειαστεί στα χαρτιά. Οπότε στο μεταξύ σας πρέπει να του βγαλεις +3 πόντους.

Στην Αγγλία στην Λίβερπουλ πιστεύαν οτι η Μαντσεστερ μπορούσε να πάθει ζημιά απο την Γουίγκαν στο τέλος. Στην Ελλάδα στο τσίμα τσίμα αυτό το οτι ο γαύρος υπάρχει πιθανότητα να χάσει βαθμό στην Λειβαδιά είναι αστείο. Ακόμα και να μην κατεβάσει ομάδα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #21 on: June 13, 2009, 12:57:17 »
Επειδη βλεπω οτι πολλοι βαζουν σαν στοχο (σχεδον δεδομενο) να περασουμε στους ομιλους, απλα να υπενθθμισω οτι στον τελευταιο προκριματικο γυρο (θεωρωντας οτι περναμε τον 3ο) θα ειμαστε στους ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ και κατα 80% θα εχουμε αντιπαλο καποια ομαδα απο Γερμανια, Ισπανια, Αγγλια, κλπ. Γι'αυτο χαμηλα τη μπαλα, για να μην εχουμε μετα "απογοητευσες" και φορτωσουμε την ομαδα πριν καν αρχισει η χρονια με "αποτυχια".

Στην Ελλαδα στοχος ειναι ο πρωταθλητισμος που σημαινει σταθεροποιηση οσο το δυνατον πιο κοντα γινεται στην κορυφη. Για τον Σαντος το στοιχημα θα ειναι χειριστει το παλιο και καινουριο υλικο κρατωντας ταυτοχρονα τις ισορροπιες αναμεσα σε ανερχομενα αστερια και παλιες καραβανες.

baron

• Guest
« Reply #22 on: June 13, 2009, 14:15:37 »
τα derby στα @@ μου?

ας με πυπωνι ο γαύρος μέσα στο σπίτι μου ?

του κλότσου και του μπάτσου για τον βάζελο?

μουνί να με κάνη ο χανουμος?

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ.

Μέσα , έξω, πάνω ,κάτω!

ισα που θέλετε σταθεροποίση και παπάρια. Γαμήσι και επιστροφή στην φύση αυτό θέλει ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ. Και μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην ευρώπη.

makptol

• Guest
« Reply #23 on: June 13, 2009, 14:20:30 »
"Στην Ελλαδα στοχος ειναι ο πρωταθλητισμος που σημαινει σταθεροποιηση οσο το δυνατον πιο κοντα γινεται στην κορυφη. Για τον Σαντος το στοιχημα θα ειναι χειριστει το παλιο και καινουριο υλικο κρατωντας ταυτοχρονα τις ισορροπιες αναμεσα σε ανερχομενα αστερια και παλιες καραβανες."

ειναι πολυ σημαντικο να γινει αυτο που λες ....

Diego-4

• Guest
« Reply #24 on: June 13, 2009, 14:32:26 »
τα derby στα @@ μου?

ας με πυπωνι ο γαύρος μέσα στο σπίτι μου ?

του κλότσου και του μπάτσου για τον βάζελο?

μουνί να με κάνη ο χανουμος?

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ.

Μέσα , έξω, πάνω ,κάτω!

ισα που θέλετε σταθεροποίση και παπάρια. Γαμήσι και επιστροφή στην φύση αυτό θέλει ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ. Και μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ καλό είναι να έχει χαμηλά την μπάλλα , μην έρθουν εποχές 2003 , που απο το πολλή σεντόνι στήσαμε τσαντίρια.

giannis80

• Guest
« Reply #25 on: June 13, 2009, 14:32:49 »
Να οσμήστούμε τον τίτλο.Ας βγούμε τέταρτοι με 5-6 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο.Να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στα επίπεδα που ήταν την 20ετια 70-90,που ξεκινούσε το πρωτάθλημα και όλοι τον θεωρούσαν διεκδικητή του τίτλου.Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, αν μπούμε στους ομίλους θα δημιουργήσουμε σημαντικό πλεόνασμα που θα μας βοηθήσει είτε για το προπον. κέντρο είτε για αύξηση του μπάτζετ του χρπονου.Μιλάμε για 2,5-3 εκ. επιπλέον από τηλεοπτικά + εισητήρια 3 αγώνων, ίσως έβαλα και λίγα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: June 13, 2009, 15:33:47 »
Καλα οι όμιλοι είναι κάτι πάρα πολυ δύσκολο.

Το θέμα είναι αν μας αποκλείσει η Εβερτον να μην διαλυθεί το σύμπαν.

Για τον Σάντος δεν το συζητώ για μένα Χριστούγεννα δεν βγάζει και ας με πονάει που το λέω.

Οι τύποι με τα sms δεν τρώνε απο τέτοια.

Photis

• Guest
« Reply #27 on: June 13, 2009, 15:36:24 »
Καλά αν θες να βάλουμε και στοιχιματάκι για τον Σάντος...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: June 13, 2009, 15:43:00 »
εχω βάλει γι αυτο το λέω. Εαν μείνει μέχρι τον Μαιο το 2010.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #29 on: June 13, 2009, 16:01:30 »
Ο στοχος του ΠΑΟΚ φετος ειναι η νικη σε καθε παιχνιδι..... Το οτι το πρωταθλημα ειναι ο φυσικος στοχος του ΠΑΟΚ εννοητε και δεν χρειαζεται καν να υπαρχει αυτο το θεμα....τωρα εαν το χασουμε φετος δεν θα καει το συμπαν αφου και θα εχουμε κανει ενα ακομα ωραιο ταξιδακι με τον ΠΑΟΚ.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #30 on: June 13, 2009, 16:06:20 »
δηλαδή ρε φιλε αν κατάλαβα καλά έβαλες στοίχημα ποτε θα φύγει ο santos και εσύ θα κερδίζεις αν θα φύγει μέχρι τα χριστούγεννα..δηλαδή φεύγει ο santos και τα "τσεπώνεις"..μεγάλη χαρά.

αναλογήστικες ότι για να φύγει ο santos σημαίνει αυτόματα ότι η ομάδα δεν θα πηγαίνει καλά;
δηλαδή θα χαρείς αν ο ΠΑΟΚ πάει χαλια για να δικαιωθείς εσύ..

για τον ζαγοράκη έβαλες αν θα βγάλει την χρονιά;
άκου να δεις..

πως να προχωρήσει αυτή η ομάδα ότι εμείς οι ίδιοι δεν βγάζουμε θετική ενέργεια;
πως να προχωρήσει όταν εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύουμε σε αυτό που γίνεται;
πως να προχωρήσει όταν βγάζουμε τα ματια μας;

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: June 13, 2009, 16:31:50 »
Ρε το στοιχημα και η τσεπουλα μας και τα sms πανω απολα...Ποιος ΠΑΟΚ να ουμε..

Καρκινωματα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

senag2

• Guest
« Reply #32 on: June 13, 2009, 16:48:09 »
Για μένα ο στόχος φέτος είναι νίκη επι του ΠΟΚ στην Τούμπα και όμιλοι Europa League όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

apostolos

• Guest
« Reply #33 on: June 13, 2009, 17:26:03 »
Στο περισινο αντίστοιχο τόπικ μια χαρά πράγματα είχαν γραφτεί, σε αυτό εδώ ήδη μέσα σε 2 μόνο σελίδες έχουν γραφτεί κάμποσες μαλακίες... Εγώ μάγκες δεν την βλέπω καλά τη χρονιά, ούτε ξέρει τι θέλει ο ΠΑΟΚτσης από αυτή τη χρονιά, κι αυτό δεν είναι καλό...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: June 13, 2009, 19:52:20 »
δηλαδή ρε φιλε αν κατάλαβα καλά έβαλες στοίχημα ποτε θα φύγει ο santos και εσύ θα κερδίζεις αν θα φύγει μέχρι τα χριστούγεννα..δηλαδή φεύγει ο santos και τα "τσεπώνεις"..μεγάλη χαρά.

αναλογήστικες ότι για να φύγει ο santos σημαίνει αυτόματα ότι η ομάδα δεν θα πηγαίνει καλά;
δηλαδή θα χαρείς αν ο ΠΑΟΚ πάει χαλια για να δικαιωθείς εσύ..

για τον ζαγοράκη έβαλες αν θα βγάλει την χρονιά;
άκου να δεις..

πως να προχωρήσει αυτή η ομάδα ότι εμείς οι ίδιοι δεν βγάζουμε θετική ενέργεια;
πως να προχωρήσει όταν εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύουμε σε αυτό που γίνεται;
πως να προχωρήσει όταν βγάζουμε τα ματια μας;

Είχα ένα αλάνιαρι που το έκραζε, πριν λίγο καιρό. Ξέρεις μετα τα ντερμπυ. Και τον λέω θα κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα έαν φύγει.
Και σήμερα μου λέει Σάντος μέχρι το 2018. Και του λέω καλα θα με τρελάνεις. Δεν φεύγει μου λέει κλπ κλπ.
Τον λέω αφού κάτι τέτοιοι σαν και σένα θα τον τελειώσουνε μετα απο Χ στην Τούμπα. Αει καλα μου λέει και τέτοια.
Δεν έβαλα για χρήμα.
Απλα έχω πάρει χαμπάρι οτι αυτοι οι στοιχηματζήδες που πέρνουνε στις εκπομπές επηρεάζουνε πάρα πολυ την ομάδα και μέρος του Κόσμου. Ο ανθρωπος αυτός έφαγε μπουκάλια όταν πήγε την ομάδα δευτερη. Τι θες να περιμένω δλδ?
Τωρα για αν πιστεύω ή όχι στο 3τες του Σάντος βαριέμαι να ξαναλέω τα ίδια. Και γνωρίζω απο πρώτο χέρι εαν η ομάδα γίνεται μπουρδέλο μετα απο αλλαγή προπονητη. Απλά εδω και ένα χρόνο βλέπω ποσο επηρέαζει ο αερας της πόλης.

Για τον ζαγοράκη όχι δεν έβαλα στοίχημα. Δεν θα τα τσεπώσω απο κει.
Τωρα για το άν εκπέμπω αρνητική ενεργεια στην ομάδα μετα απο όλα όσα έχω γράψει για υπομονή κλπ.....

Εντιτ. Δεν με ενοχλεί να αλλάζει ο προπονητης το καλοκαιρι ή σε νεκρή περίοδο. Θεωρω αυτοκτονία μέσα στην σαιζόν την αλλαγή κοουτς.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #35 on: June 13, 2009, 20:20:54 »
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ...

SALPARADISE

• Guest
« Reply #36 on: June 13, 2009, 20:59:16 »
Στόχος του ΠΑΟΚ για φέτος είναι να έχει την ίδια συσπείρωση και καλό κλιμα μεταξύ του λαού του μεχρι το τέλος, όπως πέρσι.

Ακόμα κι αν χάσουμε απο τον γαύρο στην Τούμπα με 0-2 την 1η αγωνιστική.  :emetos: :ambulance:

Ολα τ' άλλα θα έρθουνε, γιατι ξέρω οτι αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους είναι ΚΥΡΙΟΙ με όλη τη σημασία της λέξης, και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.  

Υ.Σ. Για μένα η μεγαλύτερη χαρά που θα πάρω φέτος, θα είναι η μέρα που θα εγκαινιάσουμε το Προπονητικό μας Κέντρο.

Δεν ξέρω, αν θα είναι και μεγαλύτερη χαρά, απο αυτήν που θα νιώσω αν ΤΥΧΟΝ πάρουμε το πρωτάθλημα (κάτι που δεν μπορώ να το προβλέψω, καθώς εξαρτάται και απο τους άλλους)
« Last Edit: June 13, 2009, 21:06:13 by SALPARADISE »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #37 on: June 13, 2009, 22:17:31 »
Aν χασουμε φιλε σαλπαρινταιζε απο τον γαυρο στην Τουμπα προτεινω αυτο που προτεινει και Φικιορις

δευτερολεπτα 26-36
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

giannis80

• Guest
« Reply #38 on: June 13, 2009, 22:23:02 »
Καλα οι όμιλοι είναι κάτι πάρα πολυ δύσκολο.

Το θέμα είναι αν μας αποκλείσει η Εβερτον να μην διαλυθεί το σύμπαν.

Για τον Σάντος δεν το συζητώ για μένα Χριστούγεννα δεν βγάζει και ας με πονάει που το λέω.

Οι τύποι με τα sms δεν τρώνε απο τέτοια.

Επειδή πολύ λόγος γίνεται για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του ουέφα,και οτι θα αποκλειστούμε κατά πάσα πιθανότητα, θέλω να πω οτι πλην Ρόμα,Βαλένθια και Βιγιαρεάλ δεν με φοβίζει καμία ομάδα.Και με κάποια από αυτές τις 3 να πέσουμε, δεν θα αποκλειστούμε εύκολα (όταν λέω εύκολα,πρώτος αγώνας στην ΤΟΥΜΠΑ να σε κάνει 0-2 η βιγιαρεάλ ας πούμε).

SALPARADISE

• Guest
« Reply #39 on: June 14, 2009, 00:44:31 »
Aν χασουμε φιλε σαλπαρινταιζε απο τον γαυρο στην Τουμπα προτεινω αυτο που προτεινει και Φικιορις

δευτερολεπτα 26-36

ΧΑχαχαχαχαχχ!

Μ'εστειλες!

Καλύτερα να το βάλουνε στα μεγάφωνα να τ΄ακουμε όλοι! Απο τον Σατζόγλου, με τραβηγμένο το ρρρρρρρρ.

Μαλάκες, Χαλαρρρρρώστε!