Καταρχάς, έχει δίκιο ο Cure, ο πρωταθλητής φέτος πάει απευθείας ομίλους και τσεπώνει αυτόματα 18 εκατομμύρια (τουλάχιστον) και ο δεύτερος παίζει έναν προκριματικό (δύσκολο, με κάποια ισπανική, αγγλική, ιταλική κτλ) και αν αποκλειστεί πάει όμιλο απευθείας σε όμιλο του europa. Το πόσους γύρους θα παίξεις έχει να κάνει με τη βαθμολογία της χώρας (που είναι πολύ καλή, γιατί τρία χρόνια τώρα περνάει μια ελληνική ομάδα στους 16), ενώ το σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας είσαι και με τι ομάδες θα παίξεις, έχει να κάνει με τη βαθμολογία του συλλόγου.
Όσο για τον στόχο μας φέτος, τα πράματα είναι απλά: ο βαζέλας μέχρι να μού'ρθει έχει άεκ μέσα, Λάρισα έξω που καίγεται και Καβάλα μέσα που είναι σε πτώση και θέλει να ανέβει πάλι. 2 γαμημένους βαθμούς δεν μπορεί να χάσει ως τότε, να μου έρθει με 6 να τον πάω στους 3 και να μένουν 7 ολόκληρα ματς; Και να έχει να πάει Τρίπολη, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι και Γιάννενα. Και τον γαύρο μέσα. Αλλά αυτό που με κάνει πιο πολύ να ονειροβατώ μέρα μεσημέρι, είναι ότι αν υπάρχει κλίμα ότι ο ΠΑΟΚ πάει να το χτυπήσει, και με τον γαύρο εκτός παιχνιδιού, νομίζει κανείς ότι η Ξάνθη ας πούμε, που είναι ούτως ή άλλως χάλια φέτος και για να πέφτει, θα μου προβάλει καμιά αντίσταση (κατόπιν εντολής και του θείου που θα καίγεται να χάσει το πρωτάθλημα ο βαζέλας); Η Λάρισα, ό,τι μίσος κι αν μας έχουν, δεν θα προτιμήσει (αν δεν είναι πια κι αυτοί τελείως υποκατάστημα) να το πάρω εγώ από το να το πάρει ο βαζέλας; Ο γαύρος θα σκιστεί στο ΟΑΚΑ επίσης, αν είναι να το κόψει από τον βαζέλα, άσε που αν γίνει αυτό, έχει μια ακόμα ευκαιρία να τον βγάλει εντελώς από το CL και να τον έχει βάλει να παίζει κι ένα μήνα παραπάνω (όσο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα ξεκουράζεται!)
Συμπέρασμα: οι επόμενες 3 αγωνιστικές είναι πολύ κρίσιμες, πιστεύω ότι της γριάς ήρθε μετά από χρόνια η ώρα να της πάρουμε διπλό, ειδικά με τα χάλια που έχει, το γιάννενο θα το καθαρίσω νταηλίκι με τον λαό μου. Να ξεχάσουμε ισοπαλίες και μαλακίες, μπαίνουμε μόνο για τη νίκη παντού από δω και μπρος.
Συμπέρασμα 2ο και σημαντικότερο: υπάρχει παρόλα αυτά μια ομάδα που αν χτυπάμε πρωτάθλημα, θα σκιστεί για να μην το πάρουμε. Άρα, αν πραγματοποιηθεί το τρελό αυτό σενάριο, το ματς της χρονιάς μετά τον βαζέλα στην Τούμπα, θα είναι σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης...
Και μια παρατήρηση: όσο περνάει ο καιρός, η ψυχολογία της μπάλας λέει ότι βαραίνουν τα πόδια αυτού που κυνηγάει. Εδώ όμως, ο βαζέλας έχει να χάσει πολλά (σχεδόν τα πάντα εκεί που φτάσαμε), εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Αυτά, αλλάζω τώρα πλεύρο μην κρυώσω με αυτό τον καιρό!