Author Topic: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010  (Read 17092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Απ: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010
« Reply #60 on: July 07, 2009, 17:23:05 »
Επειδή όπως έχω ξαναπεί όταν λέμε στόχους (εγώ τουλάχιστον) μιλάω για κάτι που στο τέλος της χρονιάς κάνεις μια σούμα και βλέπεις εύκολα και χωρίς πολλά πολλά αν τον πέτυχες, και όχι να τον αλλάζεις 2-3 φορές ανάλογα με το πώς πάει η χρονιά (εκ του ασφαλούς δηλαδή):
1-Ευρώπη: Είσοδος στους ομίλους (μετά ότι παραπάνω γίνει θα είναι +)
2-Πρωτάθλημα:  Ότι θέση και να βγούμε δεν με ενδιαφέρει αρκεί να είναι μικρή η διαφορά από τον πρώτο. Προτιμώ να βγω τέταρτος με 4 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο παρά τρίτος με 10 βαθμούς διαφορά. (Θα έλεγα και δεύτερος αλλά επειδή εκεί υπάρχει το τσουλου και το αποτέλεσμα υπερτερεί της απόδοσης δεν το λέω)
Γενικά δηλαδή θα έλεγα πως βήμα μπροστά θα είναι να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές. Αν θα το πάρουμε είναι αλλουνού παπά. Αυτό λέγεται πρωταθλητισμός για μένα. Σε σύντομο διάστημα φυσικά και εγώ ο ίδιος θέλω και ελπίζω πως θα λέω οτι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και όχι ο πρωταθλητισμός. Τώρα δεν μπορώ να το πω.
3-Κύπελλο: Κατάκτηση

Απλά και ωραία, για το καθένα μπορώ να πω στο τέλος αν πετύχαμε ή δεν πετύχαμε στο στόχο μας.

Αφορά μόνο αγωνιστικά βέβαια, διοικητικά, οπαδικά κλπ είναι άλλη κουβέντα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #61 on: July 07, 2009, 17:33:24 »
μ'αρεσεις...διαφωνω στο κυπελο...για μενα ο θεσμος αυτος δεν ειναι εφικτος στοχος...χρειαζεσαι κωλοφαρδια στις κληρωσεις(που εμεις ποτε δεν εχουμε) και περσι αποδειχτηκε οτι χρειαζεσαι και ενα τοσοδουλικο 50-50 σε περιπτωση που παιξεις πριν τον τελικο με καποιον απο τους γαυρους η βαζελους....αν εσυ μου λες οτι θα εχουμε κατι απο τα δυο τοτε το θελω κι εγω σαν στοχο μου

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: July 07, 2009, 17:47:53 »
Δεκτό γιαννιώτη αυτό που λες, αλλά με το δεδομένο πως το κύπελλο είναι ένας εφικτός στόχος για οποιαδήποτε ομάδα, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως στόχος είναι να το πάρουμε. Στο πρωτάθλημα πχ αν όπως είπα παραπάνω βγούμε 2οι διεκδικώντας το μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα πω πως είμαι ευχαριστημένος. Στο κύπελλο δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος  ως φιναλίστ ή αν αποκλειστώ στον ημιτελικό. Θα είμαι ευχαριστημένος μόνο εάν το πάρω.
Σαφώς όμως το κύπελλο μπορεί να κριθεί σε μιά λεπτομέρεια και δεν σου χαρακτηρίζει όλη τη χρονιά (και γιαυτό το λόγο άλλωστε "μετράει" λιγότερο από το πρώτάθλημα, σε όλες τις χώρες-ακόμη και στην Αγγλία που είναι πολύ σημαντικό ως θεσμός)

chiltsid

• Guest
« Reply #63 on: July 08, 2009, 00:34:04 »
Επειδή όπως έχω ξαναπεί όταν λέμε στόχους (εγώ τουλάχιστον) μιλάω για κάτι που στο τέλος της χρονιάς κάνεις μια σούμα και βλέπεις εύκολα και χωρίς πολλά πολλά αν τον πέτυχες, και όχι να τον αλλάζεις 2-3 φορές ανάλογα με το πώς πάει η χρονιά (εκ του ασφαλούς δηλαδή):
1-Ευρώπη: Είσοδος στους ομίλους (μετά ότι παραπάνω γίνει θα είναι +)
2-Πρωτάθλημα:  Ότι θέση και να βγούμε δεν με ενδιαφέρει αρκεί να είναι μικρή η διαφορά από τον πρώτο. Προτιμώ να βγω τέταρτος με 4 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο παρά τρίτος με 10 βαθμούς διαφορά. (Θα έλεγα και δεύτερος αλλά επειδή εκεί υπάρχει το τσουλου και το αποτέλεσμα υπερτερεί της απόδοσης δεν το λέω)
Γενικά δηλαδή θα έλεγα πως βήμα μπροστά θα είναι να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές. Αν θα το πάρουμε είναι αλλουνού παπά. Αυτό λέγεται πρωταθλητισμός για μένα. Σε σύντομο διάστημα φυσικά και εγώ ο ίδιος θέλω και ελπίζω πως θα λέω οτι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και όχι ο πρωταθλητισμός. Τώρα δεν μπορώ να το πω.
3-Κύπελλο: Κατάκτηση

Απλά και ωραία, για το καθένα μπορώ να πω στο τέλος αν πετύχαμε ή δεν πετύχαμε στο στόχο μας.

Αφορά μόνο αγωνιστικά βέβαια, διοικητικά, οπαδικά κλπ είναι άλλη κουβέντα.

μαζι σου τρελακι :thumbok: :thumbok: :thumbok:  !!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #64 on: July 08, 2009, 09:39:12 »
δλδ ρε σπαρτιαν θα εισαι ικανοποιημενος αν 2 αγβν. πριν το τελος κτυπας τιτλο? και ας το χασεις? ρε θα φαω τα τσιμεντα της τουμπας ετσι και φτασουμε ως εκει..πρεπει να μαθουμε πλεον οτι αν δεν παρεις τιτλο δεν εχει ικανοποιηση. και λεω πλεον ,δλδ απο εδω και περα, τερμα δεν λειπει τιποτε απο την ομαδα. μονο πιστη. μην τους μεταδιδουμε κα ιεμεις οτι οκ μωρε δεν πειραζει. .αρκει που το χτυπησαμε ως το τελος. ειναι καλοι παικτες , εχουν ομαδα διοικηση λαο ,δεν τους λειπει τιποτε. αρα χτυπανε τιτλους πλεον μεχρι τελους και καθε χρονο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: July 08, 2009, 11:54:14 »
αρα χτυπανε τιτλους πλεον μεχρι τελους και καθε χρονο

Τί διαφορετικό είπα;

Παρεμπιπτόντως, αν φτάσεις να είσαι πχ ισόβαθμος 2 αγωνιστικές πριν το τέλος με τον πρώτο, μην ανησυχείς, τίποτα δεν τους μεταδίδουμε ούτε εφησυχάζουμε. ;)

Απλά δεν θεωρώ πως φέτος μπορώ να πω την κουβέντα :"ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΕΤΥΧΑ"
Αντιθέτως, αν τερματίσουμε 2οι (δηλαδή τσ.λ) και με μικρή διαφορά από τον πρώτο υπάρχουν πολλοί που θα κρίνουν τη χρονιά αποτυχημένη;
Και το μοναδικό που δεν θέλω να γίνεται είναι να λέμε "πρωτάθλημα μόνο" και στο τέλος να κάνουμε γυριστή και "εντάξει, και η 2η θέση καλή είναι...." και "Πόσες φορές έχεις βγει 2ος..." κλπ
Εγώ θεωρώ πως έτσι μικραίνουμε το σύλλογο. Τακτικές μικρών ομάδων που στα πάντα βρίσκουν δικαιολογίες. Μη ξεχνάμε πως 20 χρόνια απαξίωσης (εντάξει με κάποιες αναλαμπές) δεν αναπληρώνονται σε 2 ή 3 χρονιές.ΌΤΑΝ πω "ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" αν δεν το πάρω απέτυχα...έτσι απλά...χωρίς δικαιολογίες. (Ελπίζω την επόμενη χρονιά να ξεκινήσουμε με αυτή τη δήλωση).
Δεν με πειράζει...έχουμε κάνει πολλά χρόνια υπομονή για να ξαναδούμε αυτή την ομάδα στην κορυφή και δεν είναι σωστό στα τελευταία μέτρα να χαλάσουμε την απόλυτα επιτυχημένη συνταγή από ενθουσιασμό.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #66 on: July 08, 2009, 12:40:12 »
για μένα στόχος για φέτος είναι η είσοδος στους ομίλους του ουέφα, το πρωτάθλημα κ το κύπελο!

guest4

• Guest
« Reply #67 on: July 08, 2009, 12:42:28 »
Στόχος φέτος είναι να κανουμε άκόμη περισσότερους οπαδούς
Να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα.
Να προσελκύσει ΚΑΙ σοβαρούς επενδυτές - επιχειρηματίες (εκτός από τον απίστευτο λαό)
Να αρχίσει η ομάδα να προπονείται στη Ν. Μεσημβρία

Ας είμαστε ρεαλιστές, τα εκατομμύρια που δίνονται κάτω για Σισεδες κλπ καβατζώνουν
από το σύστημα τις πρώτες θέσεις. (Δεν τις καβατζώνει η ύπαρξη Γκαγκάτση)
Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει τις δυνατότητες να ορθώσει ανάστημα.
Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος μας..

Σφήνα και πάλι στην 3άδα του ΠΟΚ κι όπου φτάσουμε...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #68 on: July 08, 2009, 12:50:20 »
Ολο το <ζουμι ειναι η προκριση στους ομιλους στην Ευρωπη...

- Πρεπει ο ΠΑΟΚ να αποκαταστησει το χαμενο και πληγωμενο πρεστιζ του στην Ευρωπη. Εαν γινει αυτο φανταστειτε ο Βρυζας τι θα μπορεσει να φερει στην Τουμπα.
- Θα εισρευσει καλο ρευστο κυριως απο τα τηλεοπτικα (ειδικα αμα εχουμε και καμια Γερμανικη στον ομιλο που πληρωνουνε καλα..)
- Θα ξεφυγουμε και απο αυτην την μιζερια του Ελληνικου πρωταθληματος και θα ανοιξουνε και παλι τα ματακια μας.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #69 on: July 08, 2009, 12:59:02 »
- Θα εισρευσει καλο ρευστο κυριως απο τα τηλεοπτικα (ειδικα αμα εχουμε και καμια Γερμανικη στον ομιλο που πληρωνουνε καλα..)

Εχω την εντυπωση οτι απο φετος θα υπαρχει κεντρικη διαχειρηση στο Uefa και αυτος ηταν ενας απο τους λογους που εγινε το Europa League, κατι δλδ σαν το τσουλου με συγκεκριμενο καναλι μεταδοσης (Αnt1) και κοινη ωρα μεταδοσης,  αρα δεν εχει σημασια με ποιους θα κληρωθουμε, απλα να μπουμε.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

mGm

• Guest
« Reply #70 on: July 08, 2009, 15:10:33 »
Ο βασικος στοχος πρεπει να ειναι η διατηρηση του εξαιρετικου κλιματος και της τεραστιας συσπειρωσης...

Αγωνιστικα αυτο μπορει να προελθει ειτε απο την κατακτηση του κυπελλου, ειτε απο μια καλη πορεια στην Ευρωπη, ειτε απο μια καλη πορεια στο πρωταθλημα, ειτε απο συνδιασμο ολων των παραπανω!!!
Αναφερθηκε ο παραγοντας τυχη για το κυπελλο. Η τυχη παιζει παντου και παντα ρολο αλλα αν δεν το αξιζεις οτι τυχη και να χεις δεν πας πουθενα. Οταν πηραμε τα κυπελλα (2001-2003) δεν μας ευνοησε καμια κληρωτιδα...απλως τα πηραμε...

Καποιος ανεφερε οτι θα φαει τα τσιμεντα της Τουμπας απο την τσατιλα του αν φτασουμε να χτυπαμε πρωταθλημα και το χασουμε στο τελος. Εννοειται οτι σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχει τεραστια στεναχωρια και απογοητευση αλλα οχι με την ομαδα...με τα μπερδευουμε.

Παντως ρε παιδια με τα λεφτα που παιζουν τωρα τελευταια κατω στην Αθηνα, ο μονος τροπος να τους χτυπησεις στα ισια αμεσα και με διαρκεια ειναι τα τμηματα υποδομης. Ξερω οτι η διοικηση δινει ιδιαιτερη βαρυτητα εκει αλλα ειμαι περιεργος να δω τι αποτελεσματα θα εχουμε στο αμεσο μελλον. Υπαρχουν σωματεια που εχουν γραψει ιστορια με τα λεφτα που ξοδευουν για μεταγραφες (Real Madrid) και υπαρχουν και σωματεια που εχουν γραψει ιστορια με παιχτες που βγηκαν απο τα τσικο τους και κατεκτησαν πρωταθληματα Ευρωπης και χτισαν γηπεδα απο πωλησεις τους (Ajax).

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
« Reply #71 on: July 09, 2009, 01:23:05 »
Ο ΠΑΟΚ μάγκες είναι αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί..ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.. Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ διψάει..τώρα μη μου πείτε ότι"δες που ήμασταν πριν 2 χρόνια..και είμασταν έτοιμοι να πέσουμε και όλα αυτά..είναι γνωστά..Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται..Τώρα που μπορούμε!!
Για μένα λοιπόν: Στόχος του ΠΑΟΚ=Πρωταθλητισμός σε όλα τα επίπεδα..

Και αν δεν τα καταφέρεις δεν έγινε και τίποτα..απλά να γίνει η προσπάθεια..Στο κάτω κάτω δεν είμαστε και μαθημένοι στα λούσα ώστε να μας κακοπέσει πάλι η Ευρώπη..

Μετα τιμής,
Βόρεια Σύνορα..
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #72 on: July 09, 2009, 12:44:28 »
Πωπω ποδαρικο ο Βορεια Συνορα...  :o
ναι ναι για το αβαταρ λεω  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #73 on: August 28, 2009, 01:37:24 »
Μηδέν στα ένα!

Κανένα ελαφρυντικό για κανέναν.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: August 28, 2009, 01:49:19 »
Μηδεν στα 2 ενοεις αλλα ελεγε ο Σαντος περσυ(Φετος χτυπαμε πρωταθλημα ) και αλλα φετος (πλανο 3τιας ΠΑΛΙ)

ive4

• Guest
« Reply #75 on: August 28, 2009, 09:40:36 »
Ο στόχος της εισόδου στους ομίλους του Ουέφα δεν τέθηκε καθαρά φέτος. Ισως για να μην αγχωθεί η ομάδα, ίσως για να μη δημιουργηθούν προσδοκίες σε εμάς και μετά από αποκλεισμό και ξενερώσουμε. Και ως εδώ λογικό.
Μετά από κληρώσεις όμως με ανύπαρκτες ομάδες, έπρεπε να γίνει σαφές όχι τόσο στον κόσμο, όσο στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ότι υπάρχει στόχος και πρέπει να μπούμε στους ομίλους. Δεν επαρκούσε αυτή η λάιτ αντιμετώπιση. Ολα ήταν εντελώς θολά.
Από την άλλη αυτός ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, να παίζουμε με όλες τις ομάδες για το μισό - 0 θα μπορούσε να μας οδηγήσει ψηλότερα μόνο όταν θα είχαμε περάσει τους ομίλους και θα είχαμε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που θα είχαμε κάποιο λόγο να κλειστούμε. Οταν παίζεις με το χωριό και παίζεις πάλι για να κρατήσεις το 0, σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνουμε έξω.
Θέλω να πω ότι οι στόχοι πρέπει να τίθενται και με βάση τον προπονητή που έχεις. Και όταν ο προπονητής φοβάται και τη σκιά του, τότε φυσικά οι στόχοι δε θα είναι καθαροί.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #76 on: August 31, 2009, 13:02:23 »
Εγω να πω την αληθεια αυτα τα καινουργια κολπα του Σαντος η ομαδα να πρωταγωνιστεί, να ειναι αναγκαστικα στις 4 πρωτες κτλ κτλ δεν τα καταλαβαινω. Δηλαδη ερωτηση προς ολους τους εμπλεκομενους με τον ΠΑΟΚ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑΙ Ή ΟΥ? ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ ΝΑΙ Ή ΟΥ? Θεωρειται αποτυχία η δευτερη θεση ναι ή ου? Θεωρειται επιτυχια να περασω την αεκ και να βγω τριτος? Ειμαστε κυριοι στην τριτη χρονια στην οποια λεγαμε παμε για τσου λου ναι ή ου?? Αρα αυτος ειναι ο στοχος.Το τσου λου. Αυτο μας ειπανε αν δεν το πετυχουμε ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ.Στοχος να ειμαστε παλι ουεφα φετος δεν υφισταται.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #77 on: August 31, 2009, 13:28:17 »
Τον στόχο δεν τον βάζει ο προπονητής αλλά η διοίκηση.
Μετά ψάχνει προπονητές και τους ρωτάει τί χρειάζονται για να εκπληρώσουν τον στόχο.
Οι σοβαροί προπονητές απαντούν σοβαρά με λίστες παικτών και πρόγραμμα, οι προπονητές της πλάκας απλά δέχονται τη δουλειά και ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα πάρουν πόδι.
Σε περίπτωση που η διοίκηση διαλέξει να συνεργαστεί με σοβαρό προπονητή τότε πρέπει να εκπληρώσει τις επιθυμίες του και να τον κρίνει μετά.
Στον ΠΑΟΚ αυτό γίνονταν 2 χρόνια. Για φέτος η διοίκηση προφανώς ζήτησε από τον Σάντος να παίξει η ομάδα πιο σέξι ποδόσφαιρο γιατί είναι ωραίο να έχεις γνώσεις αλλά στην Ελλάδα πουλάνε οι ωραίοι κώλοι.
Ο Σάντος είπε ΟΚ μάγκες θα παίξω 4-4-2 σε ρόμβο αλλά θέλω δεκάρι, γρήγορο κόφτη, και μπακ που να τρέχουν όλη τη γραμμή.
Η διοίκηση δυστυχώς ΔΕΝ κατάφερε να φέρει (όλους) τους παίκτες που ζήτησε ο προπονητής για λόγους που εμάς τους οπαδούς δεν μας αφορούν.
Αυτόματα ο στόχος μας έγινε να εδραιωθούμε στις υψηλές θέσεις και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο από πέρυσι.
Μοιραία ο στόχος άλλαξε από "κάνω πρωταθλητισμό στην τριετία" σε "παίρνω πρωτάθλημα στην πενταετία".
Διοίκηση και προπονητικό τιμ ξέρουν ότι με τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, στα επόμενα 2 χρόνια χρειάζονται πλέον ελάχιστες πινελιές για να γίνει ο ΠΑΟΚ πραγματικά ανταγωνιστικός.
Η ομάδα δεν είναι κακή.
Δυστυχώς όμως δεν έχει αποκτήσει τη φετινή της ταυτότητα και σε αυτό φταίει σίγουρα πάνω από όλα η απειρία της διοίκησης καθώς κλήθηκε να κάνει πρωταθλητισμό τόσο γρήγορα όταν μέχρι πριν από δύο χρόνια τα μέλη της δεν ήξεραν τί εστί να διοικείς μια ΠΑΕ...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #78 on: August 31, 2009, 13:45:11 »
Οταν η ομαδα δεν εχει εσοδα (π.χ. χανοντας 4 μυρια απο Ευρωπαικους αγωνες) υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να αναγκαστει να πουλησει εναν απο τα νεα παιδια που σημερα "ψηνει" στις πλατες της.Το εργο το εχουμε δει χιλιαδες φορες. Το νεο πλανο 5τιας (αν βεβαια κατι τετοιο υπαρχει) κατα την γνωμη μου ειναι ανεπαρκες. Κατι τετοια ελεγε και ο ντεμης και τον κανανε manager της βανδη απο όψιμο προεδρο της αεκ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #79 on: August 31, 2009, 13:51:48 »
Ειναι απιστευτο...χασαμε σε μια βδομαδα τοσα λεφτα που αν μας τα διναν πχ για τον Βιερινια θα λεγαμε ζητω...απιστευτο πραγματικα, αχωνευτο...
για να μην μιλισουμε για τα γουστα που χασαμε...
ρε πουστη μου, απλα δεν μπορω να συνελθω και να το ξεχασω αυτο το καζο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...