αρα χτυπανε τιτλους πλεον μεχρι τελους και καθε χρονο
Τί διαφορετικό είπα;
Παρεμπιπτόντως, αν φτάσεις να είσαι πχ ισόβαθμος 2 αγωνιστικές πριν το τέλος με τον πρώτο, μην ανησυχείς, τίποτα δεν τους μεταδίδουμε ούτε εφησυχάζουμε.

Απλά δεν θεωρώ πως φέτος μπορώ να πω την κουβέντα :"ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΕΤΥΧΑ"
Αντιθέτως, αν τερματίσουμε 2οι (δηλαδή τσ.λ) και με μικρή διαφορά από τον πρώτο υπάρχουν πολλοί που θα κρίνουν τη χρονιά αποτυχημένη;
Και το μοναδικό που δεν θέλω να γίνεται είναι να λέμε "πρωτάθλημα μόνο" και στο τέλος να κάνουμε γυριστή και "εντάξει, και η 2η θέση καλή είναι...." και "Πόσες φορές έχεις βγει 2ος..." κλπ
Εγώ θεωρώ πως έτσι μικραίνουμε το σύλλογο. Τακτικές μικρών ομάδων που στα πάντα βρίσκουν δικαιολογίες. Μη ξεχνάμε πως 20 χρόνια απαξίωσης (εντάξει με κάποιες αναλαμπές) δεν αναπληρώνονται σε 2 ή 3 χρονιές.ΌΤΑΝ πω "ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" αν δεν το πάρω απέτυχα...έτσι απλά...χωρίς δικαιολογίες. (Ελπίζω την επόμενη χρονιά να ξεκινήσουμε με αυτή τη δήλωση).
Δεν με πειράζει...έχουμε κάνει πολλά χρόνια υπομονή για να ξαναδούμε αυτή την ομάδα στην κορυφή και δεν είναι σωστό στα τελευταία μέτρα να χαλάσουμε την απόλυτα επιτυχημένη συνταγή από ενθουσιασμό.