Author Topic: bane: Ποιοί δεν θέλουν την σωτηρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 1259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ο Βιολιδης γιατι δεν ασχολείτε με το μπάσκετ γνωρίζει κάποιος να μου πει εστω και με πμ.?

Με βάση αυτα που είπε ο ΓΗΠΑΣ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αγαπαω,λατρευω τον Μπανε.. αλλα:

1.Δεν εχει και το καλυτερο ονομα, οσον αφορα τις προσωπικες του οικονομικες δραστηριοτητες, το οποιο μου γενναει καποιες αμφιβολιες.

2. Δεν εχει καποιο ουσιαστικο σχεδιο-πλανο. Μονο και μονο με το βαρυ ονομα του, δεν θα μπορεσει να σωσει την ΚΑΕ, αλλα θα μας αφησει να φυτοζωουμε για ακομα ενα χρονο (Αν αληθευει, οτι μιλαμε για μπατζετ 700.000 Ε δεν μας βλεπω να μενουμε κατηγορια)

3. Φαινεται να μην εχει ασχοληθει οσο ενεργα επρεπε για τον σχεδιασμο της νεας διοικουσας. Το να εχω μεσα καποιους παλαιμαχους, τους οποιους δεν γνωριζω εγω προσωπικα, δεν αποτελει για μενα και για το ευρυ ΠΑΟΚτσιδικο κοινο καποιου ειδους διασφαλιση.

Ειμαι απογοητευμενος απο τον Μπανε, γιατι δεν παρουσιασε κατι μελετημενο.. Ενα πλανο ρε αδερφε..το γεγονος ομως αυτο δεν σημαινει, οτι δεν τον στηριζω. Απλα δεν τον θελω για να βγαλω μια χρονια ακομα...τον θελω για να ξεκινησει μια και καλη η αναγεννηση του τμηματος.

Ο Βιολιδης δεν ειναι κανενας απλας...να πεταει τα μυρια εδω και εκει. Για ταμειακες διευκολυνσεις ειναι καλος..αλλα μεχρι εκει! Εγω το λεω και παλι, οσο και να δυσαρεστει μερικους...η μονη λυση ηταν, ειναι και θα ειναι ο Ευτυχουλης.

northeagle_4

• Guest
Georgie σε βλεπω εχεις ορεξη βραδιατικα.........ακου εκει ευτυχης........
  Κατα δευτερον οσα λες για Μπανε δεν ειναι στοιχειοθετημενα ,δεν απο δεικνυουν τιποτα και σιγουρα δεν προδικαζουν οτι δεν θα ασκησει τιμια και σοβαρη διοικηση.
  Λες δεν παρεδωσε πλανο,πως να παραδωσει πλανο αν δεν ξερει ποσα ειναι ακριβως τα χρεη ,τι υποχρεωσεις εχει η ομαδα αμεσες και αν δεν δει ποσα λεφτα μπορει να συγκεντρωσει ? λες οτι δεν ξερεις του παλαιμαχους,αλλα τον πατριδα τον ξερεις ετσι ? τον εμπιστευεσαι παραπανω δηλαδη γιατι ? γιατι ειναι επιλογη κατσαρη ή για καποιον αλλον λογο ?
 Εν παση περιπτωση με αυτο που λες οτι δεν εχει καμια τυχη ο μπανε απαξιωνεις το ολο θεμα που καταφεραμε στην ΠΑΕ,οπου ο σκυλος μπηκε μπροστα και χρειαστηκε μισο χρονο να καταλαβει καταρχας που χρωσταει.αγωνιστηκα η ομαδα εγινε να βγει η χρονια,δεν χαθηκε ουτε ενα ευρω και εγινε τιμια διαχειριση με προοπτικη για ανατγωνιστικη και καθαρη ομαδα(οπως και γινετε).Και μιλαμε για 45 εκ. χρεη ενω στο μπασκετ για περιπου 4.
  Δεν ξερω αν ειναι ο μπανε ο καταλληλος ουτε προδικαζω κατι αλλα το να τον φερνεις και τον εχεις στην αναμονη και στο ξεφτιλισμα κατι σημαινει.Κατι πονηρο γινετε απο τον Κατσαρη και υπαρχει μια ενοχη σιωπη ακομα και απο τους σφ,αντιπολιτευση,Βιολιδη........... δεν θελουν τον Μπανε οκ(ασχετα αν του φερθηκες πουστικα) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΗ ? θελουν να καλυψουν κατι-καποιον ,θελουν να την ριξουν την ομαδα? θελουν να  ερθει ο μεγιστανας απο την μολδοβλαχια ? τι ?Θες πατριδα στην τελικη,βαλτον μπροστα κανε κατι.....
 Και το χειροτερο κανεις δεν βγαινει να μιλησει.......
Η υποθεση βρωμαει απο χιλιομετρα οποιος δεν το μυριζει μαλλον ειναι μπουκομενος...
  Το να στηριζουμε τον κατσαρη και να απαξιωνουμε την ζωντανη μας ιστορια στο μπασκετ,ουτε στους χειροτερους εφιαλτες μου δεν το εβλεπα//

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Θα σε απαντησω αυριο αναλυτικα.
Απλα γουσταρω Μπανε τρελα..δεν μου αρεσει οτι ολα γινονται στο ποδι..ειτε απο Μπανε ειτε απο ΑΣ. Οσον αφορα δε την τιμιοτητα του, δεν αμφιβαλω..Ειδικα οταν ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ..μπορει στην προσωπικη του ζωη να κανει οτι θελει..αλλα δεν τον εχω ικανο να λερωσει το ονομα του οντας προεδρος σε μια ομαδα που δοξαστηκε οσο κανενας αλλος.

ΥΓ. Τσιμπησες κουφαλα με τον ευτυχουλη; Στους μερικους εσενα ειχα στο μυαλο μου ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Bασικά από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας αυτής ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το μέλλον της και τα προβλήματά της, λίγη σημασία έχει το ποιοι δεν θέλουν τη σωτηρία της...

Offline savage republic

• Βασικός
Απλά να κάνετε κάτι ρε παιδιά. Κάντε το θέμα, έστω. Δεν γίνεται ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ να σφυρίζει αδιάφορα. Ντροπή.

shaman4

• Guest
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ

Offline ved

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε δεν πα να λεμε εμεις εδω μεσα...οι μερες περνανε και η ομαδα ειναι πεσμενη...ουτε καν ενα ρεπορταζ δεν βρισκεις σημερα να μαθεις κανα νεο

εκτος απο το πρωτοσελιδο του πετρουλακη που λεει πως ο πατριδας δεν ασχολειται με την καε...

και εμεις προσπαθουμε να αποκωδικοποιησουμε τι σκατα συμβαινει...

ο vedder καποτε ειχε πει...οταν ενα παιδι στην οικογενεια σου ειναι αρρωστο δεν μπορεις να χαιρεσαι για τιποτα αλλο...ποσο μαλλον οταν αυτο
το παιδι ειναι μακραν το πιο επιτυχημενο απο τα αλλα...

Offline maria-mtb

• Βασικός
χθες σε 3 απανωτες φασεις το σπιτι του ρουλη το εκλεισε ο Μαυροκεφαλιδης, σπλαχνο του ΠΑΟΚ.
σημερα, αν πας στον Μαυροκεφαλιδη να του κανεις προταση, θα σου πει "οχι, ευχαριστω. το μαρουσακι παιζει ευρωλιγκα κ ο ΠΑΟΚ παιζει τομπολα. ή να πω την πω την πουτσα του καλυτερα? "

Offline Suicidal

• Βασικός
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ? ?
ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΑ ΑΚΟΥΩ
ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝΕ ! ! !

Μπορεί κάποιος με 2 λόγια ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ και πικρόχολα σχόλια
να με εξηγήσει σε ποιό στάδιο σαπίλας βρισκόμαστε ?
Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν βρίσκετε διοίκηση, δεν δεν δεν.....
Υπάρχουν ορισμένες ημερομηνίες που εάν ως τότε δεν γίνουν ορισμένες κινήσεις
ρίχνουν την ομάδα αυτόματα Α2 ?

ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΤΕ ΜΕ σας παρακαλώ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Μαρία αν ησουν κι εσυ επαγγελματιας παιχτρια μπασκετ-ασχετα με το αν εισαι αρρωστη με τον ΠΑΟΚ-την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ουτε εξω απο το ΠΑΛΑΤΑΚΙ δεν θα ηθελες να περασεις οχι να παιξεις στην ομαδα...αυτη ειναι η αληθεια και την ξερουμε ολοι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ? ?
ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΑ ΑΚΟΥΩ
ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝΕ ! ! !

Μπορεί κάποιος με 2 λόγια ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ και πικρόχολα σχόλια
να με εξηγήσει σε ποιό στάδιο σαπίλας βρισκόμαστε ?
Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν βρίσκετε διοίκηση, δεν δεν δεν.....
Υπάρχουν ορισμένες ημερομηνίες που εάν ως τότε δεν γίνουν ορισμένες κινήσεις
ρίχνουν την ομάδα αυτόματα Α2 ?

ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΤΕ ΜΕ σας παρακαλώ !

μπιλι κανεις δεν ξερει τιποτα...ουτε για ημερομηνιες ουτε για τιποτα αλλο...

αν ανατρεξουμε στο τοπικ του δροσου θα δουμε οτι μεχρι τελη αυγουστου εχουμε περιθωρια

αλλα...

περσι ο μανατζερ δροσος εφερε παικτες ικανους για να μας βγαλουν 8αδα σε χρονο ρεκορ χωρις προετοιμασια χωρις χημεια χωρις τπτ

γεμισε την ομαδα με 2αρο3αρια λογω βιασυνης

πηρε προπονητη στην βιασυνη πανω

και ταυτοχρονα χρεωσε την καε κι αλλο...με αποτελεσμα την ξεφτιλα του β γυρου να παιζεις με παικτες απο β ομαδα για να βγαλεις δεκαδα

σημερα που δεν υπαρχει ουτε ενα ρεπορταζ ουτε κατι αλλο χειροπιαστο...στην καλυτερη να γινει ενα κοπι πειστ με περσι...που και παλι
μειον σου βγαινει

που αμα συνεχιζεται το παραμυθι συνεχως ετσι τοτε θα φτασει στο σημειο ο απλος κοσμος απο μονος του να λεει ριξτε την ομαδα β εθνικη(οχι α2
αλλα β εθνικη θα πεσουμε)

αυτη την στιγμη μες στις ακρες η ομαδα δεν εχει παικτες διοικηση και πιστοποιητικο συμμετοχης.δεν εχει λεφτα αλλα τεραστια χρεη

και το χειροτερο απο ολα δεν εχει και τον κοσμο να ασχοληθει με την κατασταση.το μονο που χει μεινει ειναι τα βιντεακια της δεκαετιας του 90...

οσο περνανε οι μερες βυθιζομαστε.και αμα ερθει πχ ο μπανε να αναλαβει με οση συσπειρωση και αν γινει καλους και φτηνους παικτες(για να σωσουμε την κατηγορια λεμε οχι για κατι παραπανω) δεν θα βρει
η αγορα στο μπασκετ ειναι σαφως πιο λιγη απο την μπαλα...σκεψου οτι ταυτοχρονα θα πρεπει να ψαξει προπονητη να ψαξει να δει τι θα κανει με τα χρεη και το κυριοτερο να βρει τροπο να προσεγγισει τον κοσμο που κουραστηκε με την κατασταση...ο χ μπανε δεν μιλαω συγκεκριμενα γι'αυτον γιατι το ζητουμενο δεν ειναι αυτο

οσο ειμαστε ολοι στην μουγκα και οσο τις τυχες της καταστασης τις εχει αναλαβει ο μεγας σωτηρας του συλλογου θανασης κατσαρης
τοτε αυτο που βλεπουμε ολοι να ερχετε,την β εθνικη,θα ερθει στανταρ...εκτος και αν

υ.γ επιτελους απο καπου πρεπει να ξεκινησει η αφυπνιση του κοσμου.δεν νοειται να μην εχει μπει κεντρικη το κειμενο του bane.δεν μπορουμε
οι απ'εξω απο την θεσσαλονικη να κανουμε τιποτα...αν οσοι ζειτε εντος θεσσαλονικης εχετε αποδεχτει την μοιρα που προδιαγραφεται τοτε
εγω παω πασο.δεν μιλαω για συνδεσμους μιλαω για τον καθε θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση...δεν παει αλλο αυτο το πραγμα ρε μαγκες καρκινο
θα βγαλουμε...

αν φτυνετε/φτυνουμε ετσι το αθλημα που γιγαντωσε τον ΠΑΟΚ εκτος μακεδονιας τοτε οσο χοντρο κι αν ακουγεται η μοιρα μας θα ναι η ιδια
συλλογικα...

northeagle_4

• Guest
ετσι Γιαν.

οταν ενα παιδι στην οικογενεια σου ειναι αρρωστο δεν μπορεις να χαιρεσαι για τιποτα αλλο...ποσο μαλλον οταν αυτο
το παιδι ειναι μακραν το πιο επιτυχημενο απο τα αλλα...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Πιο κατω απο τον πατο τι εχει ρε?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Suicidal

• Βασικός
gianniwth,

σε ευχαριστώ θερμά για το κατατοπιστικότατό σου πόστ.....
:thumbok:

(το κείμενο δεν είχε βγεί στην κεντρική γιατί ήθελε σουλούπωμα)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bane

• Αλλαγή
BILLY το ψαχνω για τις ημερομηνιες  για να σου πω ακριβως. προχειρα να σου πω οτι μεχρι 15/7 πρεπει να δωσουμε 75.000 για την συμμετοχη μας στο νεο πρωταθλημα και να ρυθμισουμε σε δοσεις το ποσο του χαριτοπουλου που ειναι 300.000 γιατι εχει καταπεσει η εγγυητικη. αυτα ειναι τα επειγον προς το παρον . τα αλλα θα τα βρισκουμε μπροστα μας μερα με την μερα
σταδιο σαπιλας δεν υπαρχει πια. ολοκληρωθηκε η σηψη. απλα τρελαινομαι με οσους λενε οτι ο μπανε δεν παρουσιασε ενα πλανο σωτηριας....μα με κοροιδευετε? εδω δεν ξερειαν θα αναλαβει....αν του πουν  ανελαβε τοτε φανταζομαι οτι σε ευλογο χρονικο διαστημα θα παρουσιασει. δλδ τι περιμενουνε . να τους πει οτι εχω 5 επιχειρηματιες 3 εκ ευρω  διαθεση και πουτσα να πηδηξω? γαμω το κερατο μου δλδ. θα χασουμε και το λιγο που μας εμεινε.
εγω συνοψιζω. ειναι παρα πολυ χειροτερο απο την περσινη χρονια και πιο μουλωχτο. η αισθηση που βγαινει προς τα εξω ειναι οτι το λιγοτερο το παρατησαν το τμημα. το λιγοτερο... γιατι εγω νοιωθω οτι ολα ειναι εσκεμμενα
οποτε αυτο που λες για ενημερωση δεν το εχεις μονο εσυ αλλα ολοι. δεν βγαινει τιποτε προς τα εξω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Το μοντέλο είναι έτοιμο απο το ποδόσφαιρο, να βγεί κάποιος μπροστά και να τσοντάρει ο κόσμος με διαρκείας κλπ., να βοηθήσουν και οι γνωστοί που έχουν την άνεση, Γαλατσόπουλος, αμοιρίδης κλπ. και το πράγμα θα μπεί σε ένα δρόμο, όταν θα συμαζευτεί η κατάσταση ο ΠΑΟΚ θα γίνει πάλι ελκυστικός.

Υ.Γ. Όπου να ναι θα κρεμάσει παπούτσια και ο Πέτζα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Βασικά χέστηκε ο Πέτζα για την καε ΠΑΟΚ... Αν ο κόσμος δεν ανιτδράει γιατί περιμένει από τον Πέτζα να ρθει σαν ουρανοκατέβατος μεσσίας να μας κάνει ΝΒΑ απλά είμαστε για τον πούτσο...