Εχω να γράψω πολύ καιρό για το μπάσκετ. Ισως γιατί αλλιώς περίμενα τα πράγματα και αυτά ήρθαν πολύ διαφορετικά.
Κεφάλαιο Δρόσος. Αποδείχτηκε πολύ μεγάλο λαμόγιο. Τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτε με την πάρτι του. Αυτόν τον κυνηγούν άλλα, πολύ χειρότερα. Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν θα πάθει τίποτε. Δεν υπάρχει δυνατότητα (και πιθανότατα δεν υπάρχει και διάθεση) να κινηθεί κάποιος εναντίον του.
Κεφάλαιο Μπάνε. Προσωπικά εάν ήμουν ο Πρέλεβιτς θα έλεγα προς τον ΑΣ: Κύριοι έχετε διορία έως την εςπόμενη Τρίτη να μου απαντήσετε, αλλιώς φεύγω. Οσο μένει ενεργός είναι ηλίου φαεινότερο ότι θέλουν να τον ξεφτιλίσουν. Ποιοί; Αυτοί που θέλησαν να τον κάνουν πιονάκι στο παιχνίδι τους και ξαφνικά, παραβιάζοντας ανοικτές πόρτες, ανακάλυψαν ότι χρωστάει. Ο Μπάνε είναι μύθος, είναι λάβαρο, είναι σημαία. Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον τελευταιο ήρωα των νιάτων μας.
Κεφάλαιο Βιολίδης. ΠΑΟΚτσής. Οικονομικά ισχυρός. Λαϊκά αποδεκτός. Κολλητός του Πέτζα. Αντιπρόεδρος στον ΑΣ. Αυτός μπορεί. Το ερώτημα είναι θέλει; Μέχρι τώρα δείχνει πως όχι.
Κεφάλαιο Κατσαρής. Ασε μας ρε μπάρμπα Θανάση. Ο ΑΣ μιλάει λέει με τον Γαλατσόπουλο, αυτόν που πέρισυ έβγαλε τα χρέη 1,5 μύριο και τελικώς τα χρέη αποδείχτηκε το καλοκαίρι, τρεις μήνες μετά δηλαδή, ότι ήταν πάνω από 3,3 μύρια. Δεν λέω, ηγήθηκε πέρισυ μιας προσπάθειας όταν όλοι οι άλλοι έκαναν πίσω. Αλλά μετά .... βράστα.
Κεφάλαιο ΣΦ. Εδώ θα κάνω ότι κάνουν κι εκείνοι φέτος, ότι έκαναν και πέρισυ τέτοιον καιρό. Θα σιγήσω όχι γιατί η σιωπή είναι χρυσός, αλλά γιατί και να γράψω θα με γράψουν.
Κεφάλαιο Λαός. Αυτοί ήταν οι μόνοι που πέρισυ απέδειξαν ότι μπορούν να στηρίξουν μια προσπάθεια. Εστω κι αν προδοθήκαμε πάλι, πιστεύω ότι θα το πράξουμε ξανά με μια κίνηση όπως την περιέγραψε ο bane. Αρκεί να μην πριονίζουν αυτή την προσπάθεια, διάφοροι Κασταρίδες, Βιολίδηδες, Γαλατσόπουλοι, Πατρίδες κ.λ.π.
Ελπιζω να μην έχουμε φτάσει ακόμη στον επιθανάτιο ρόγχο του μπάσκετ, αλλά αν δεν γίνει κάτι προς τα εκεί οδεύουμε.