Author Topic: bane: Ποιοί δεν θέλουν την σωτηρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 1250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
θελουμε λυση κυριοι του ΑΣ ΑΜΕΣΑ!

αλλιως

αλλαξτε πολη

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
αυτα ειπε ο κατσαριδας σις 21 μαιου

Για το μπάσκετ

Ερωτηθείς για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου που χρειάζεται άμεση φροντίδα και δρομολόγηση των αρμοδιοτήτων και θεμάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα, είπε:
«Δεν είναι εύκολο και απλό. Χρειάζονται χρήματα και αυτά τα χρήματα πρέπει να βρεθούν μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάζουμε τους {ουρανοκατέβατους} επενδυτές αλλά να έρθουν άνθρωποι από την οικογένεια για να βοηθήσουν. Οι δυο ενδιαφερόμενοι είναι ένα σοβαρό ζήτημα. .
Δεν μπορείς να προτείνεις τον ένα και να αμφισβητήσεις τον άλλο. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον ένα από τον άλλο. Γιατί και οι δυο, που μπορεί να είναι τρείς ή τέσσερις, έχουν διάθεση προσφοράς και αυτό δεν γίνεται έτσι. Εκείνο που προέχει είναι να καθίσουμε όλοι, να βρούμε λύση, χρήματα και δεν χωράνε εγωισμοί και αφορισμοί. Αυτά που λέω είναι λίγο ρομαντικά αλλά εμείς οι ΠΑΟκτσήδες είμαστε και λίγο ρομαντικοί. Χρειαζόμαστε για το τμήμα μπάσκετ λύση μακροχρόνια και όχι μια λύση ως το καλοκαίρι και να τα βρούμε το Φθινόπωρο μπροστά μας. Εμείς μόλις γίνουμε διοίκηση θα ψάξουμε να βρούμε λύση γιατί δεν γίνεται λύση χωρίς χρήματα.
-Λύση ανάλογη με ότι έγινε στο ποδόσφαιρο με τον Ζαγοράκη μπορεί να βρεθεί;
-Το να αντιγράψουμε την λύση Ζαγοράκη είναι αδύνατο. Είναι περίπτωση μια και δεν θα υπάρξει δεύτερη. Θέλει ο ΠΑΟΚ μια πιο ομαδική λύση, μια πιο ομαδική αναγνώριση προσώπων. Η ΠΑΕ είναι δίπλα και στον ΑΣ και στην ΚΑΕ. {Είμαστε δίπλα στην ΠΑΕ} είπε ο Ζαγοράκης φυσικά με τρόπους που δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά δεν γίνεται η μια διοίκηση να μπει στην άλλη. Το θέμα των κοινών εισιτηρίων διαρκείας είναι ανέφικτο. Δεν μπορούμε να πάμε σε λύσεις που δεν είναι εφικτό να γίνουν. Η ΠΑΕ είναι ένας οργανισμός με τεράστιες γνωριμίες και τεράστιο κύκλο, και όσα έσοδα και να έχει η ΠΑΕ πάντα θα χρειάζονται κι άλλα.

σαν να μας λεει δηλαδη δεν υπαρχει λυση.
κοινο εισητηριο ωστοσο θα μπορουσε να βγει για ολα τα τμηματα του ΑΣ συμπερριλαμβανομενου και του μπασκετ
στη διοικηση του ΑΣ ειναι επισης οι κυριοι βιολιδης και παπαδοπουλος, μηπως εχουν αυτοι σκοπο να μας πουνε αν προτιθενται να κανουν κατι για προσωρινη λυση γιατι απο μονιμες χορτασαμε;
ας στειλουμε ρε παιδια καμια επιστολη προσωπικη σε αυτους τους 3 και να τους ρωτησουμε ευθεως τι σκοπευουν να κανουν για το τμημα του μπασκετ (ας την υπογραψουν ολα τα μελη του φορουμ)
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
ÓõãêñïôÞèçêå óå óþìá ôï íÝï Ä.Ó. ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç

Óôçí óçìåñéíÞ óõíåäñßáóç ôï íÝï Ä.Ó. ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ óõãêñïôÞèçêå óå «óþìá» ùò åîÞò:

Ðñüåäñïò: ÊáôóáñÞò ÁèáíÜóéïò

ÁíáðëçñùôÞò ðñïÝäñïò: Âéïëßäçò Çëßáò

Á’ áíôéðñüåäñïò: Ðáðáäüðïõëïò ÄçìïêñÜôçò

Â’ áíôéðñüåäñïò: Ãáëáôóüðïõëïò ÅõÜããåëïò

Ãåí. ãñáììáôÝáò: ÊáðåôáíÜêçò ÁèáíÜóéïò

Åéäéêüò ãñáììáôÝáò: ×ïõæïõíÜò Êùíóôáíôßíïò

Ôáìßáò: Äçìüðïõëïò ÉùÜííçò

Åêðñüóùðïé Ì.Ì.Å.: ÌðåêéÜñçò Èåïëüãïò, ÇóáúÜäçò ÁëêéâéÜäçò

Õðåýèõíïò ãçðÝäùí: ÓôÝöïò ×áñÜëáìðïò

Õðåýèõíïò õäÜôùí: ÅëåõèåñéÜäçò ÉùÜííçò

Õðåýèõíïò ÷Üíôìðïë: Ðåôñßäçò Ãñçãüñéïò

Õðåýèõíïò ìðÜóêåô: ×ïõæáíÜò Êùíóôáíôßíïò, Ìáêáñïíßäçò ÃåñÜóéìïò

Õðåýèõíïò åðéêïéíùíßáò ìå ôïõò öéëÜèëïõò: Ðïæáôæßäçò ÅõÜããåëïò

ÅðéôñïðÞ Áíôéìåôþðéóçò ðñïâëçìÜôùí ÊÁÅ: Ðáðáäüðïõëïò ÄçìïêñÜôçò, Ãáëáôóüðïõëïò ÅõÜããåëïò, ÇóáúÜäçò ÁëêéâéÜäçò, ÌðåêéÜñçò Èåïëüãïò, ÁíäñåÜäçò Ìé÷Üëçò

http://www.metrosport.gr/archives/21708

ÄÅÍ ÐÉÓÔÅÕÙ ÐÏÕÈÅÍÁ. ÌÏÍÏ ÓÔÏÍ ÁÐËÏ ÊÏÓÌÏ. ÐÏÕ ÍÁ ÔÏÕÓ ÐÁÑÅÉ ÊÁÉ ÍÁ ÔÏÕÓ ÓÇÊÙÓÅÉ ÁÍ ÐÅÓÅÉ Ç ÏÌÁÄÁ. ÁËËÁÎÔÅ ÐÏËÇ

Offline cure

• Αλλαγή
Ο τίτλος του topic έχει μία ερώτηση πολύ εύκολη να απαντηθεί.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν θέλει τη σωτηρία.
Όποιος δεν το βλέπει ή έχει ακόμη επιχειρήματα περί του αντιθέτου θεωρώ πως είναι τουλάχιστον αιθεροβάμων.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline corrupt

• Αλλαγή
Από τη στιγμή που οι μετοχές της καε είναι άγνωστο το που βρίσκονται, όποια λύση και αν βρεθεί (που δεν θα βρεθεί) θα είναι αδύνατο να μακροημερεύσει. Το θέμα είναι το τι είναι διατεθειμένος ο λαός του ΠΑΟΚ να κάνει καλοκαιριάτικα για να πιέσει προς την επίλυση της κατάστασης. Προτίθεται ο ΠΑΟΚτσής να κινητοποιηθεί; Δεν το βλέπω...

Αν όχι καληνύχτα μας κύριοι, ας περιμένουμε τον Πέτζα να παρατήσει τη ζωή του στην Αμερική για να έρθει και να μας κάνει υπερομάδα. Τουλάχιστον από του χρόνου να μεταφερθεί η έδρα μας από το παλατάκι στη ΜΕΝΤ, ή το κλειστό της Νεάπολης, μπας και γεμίσει καμιά φορά και το κάνουμε έδρα... Αυτοί είμαστε, αυτά μας αξίζουν.

Καληνύχτα μεγάλε ΠΑΟΚ της Ελλάδας και της Ευρώπης, αυτοί που κάποτε σε ακολουθούσαν από το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ μέχρι το Παλάου Μπλαουγκράνα και το Γιαντ Ελιάου σε πρόδωσαν και σε άφησαν έρμαιο στα δόντια των φιδιών που τόσα χρόνια τρέφεις στον κόρφο σου...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Για τα περί peja. Όχι ότι ισχύει 1000%

Θρύnος καλεί "Πέτζα"
Λιθουανικά δημοσιεύμετα φέρουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να καταθέσει μυθική πρόταση στον Στογιάκοβιτς
.....

http://www.balla.gr/default.asp?pid=168&chid=1065&artid=81917

Αλλα...το θέμα είναι ποσο θα ασχοληθούμε εμείς me to basket.
στο χέρι μας είναι.

μας έχει φάει η μπάλα!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline tsag

• Αλλαγή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=98377

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ως υποψήφιος να αναλάβει το μάνατζμεντ του μπασκετικού ΠΑΟΚ. «Αναγκάστηκα να σας καλέσω για να γίνει η αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί υπάρχει μια παραπληροφόρηση και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται και να κοροϊδεύει τον κόσμο του ΠΑΟΚ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πρέλεβιτς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Καταθέτω 5ατές πλάνο, που θα έχει στόχο την πλήρη και οριστική εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλάνο υπάρχει χρήματα υπάρχουν, αλλά κάποιος πρέπει να τα ζητήσει. Εγώ περιμένω την απάντηση, ναι ή όχι και αν είναι όχι για ποιο λόγο είναι όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ψεύτικη αντιπαλότητα»

Στη συνέχεια ο άλλοτε άσος του «δικέφαλου του Βορρά» προχώρησε σε διευκρινήσεις: «Πρώτον δεν έχει γίνει ποτέ καμία δημιουργική συζήτηση με τον κύριο Πατρίδα για να υπάρξει διαφωνία. Διαμορφώθηκε μια ψεύτικη αντιπαλότητα χωρίς λόγο και ο μόνος που έχασε από αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Τον Δημήτρη τον γνώρισα πριν ένα μήνα, είναι άξιος άνθρωπος και από τη στιγμή που απέσυρε το ενδιαφέρον του, αυτός που έχασε είναι ο ΠΑΟΚ».

«Ευέλικτο σχήμα»

Ο Πρέλεβιτς δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα ενότητας για το καλό της ομάδας: «Από την πρώτη μέρα που δήλωσα ότι μπορώ να ασχοληθώ, ένα πράγμα λέω, ότι η ομάδα χρειάζεται ενότητα, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κανένα που θέλει να ασχοληθεί μαζί της και ότι το σχήμα που πρέπει να δημιουργηθεί πρέπει να είναι ευέλικτο σχήμα, που σημαίνει {μαζευτήκαμε, αποφασίσαμε, εκτελούμε}. Μπορεί οι πιο σοφοί άνθρωποι να μαζευτούν και να βγάλουν την απόφαση σε 3 μήνες. Για αυτό μιλώ για ευέλικτο σχήμα. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μαζευόμαστε για να λέμε υποθετικά πράγματα χωρίς καμία ουσία, στο τέλος να φωνάζουμε ένα "ζντο" και να πάμε στα σπίτια μας. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και χάνεται άσκοπα.

«Ψευδές και ανυπόστατο»

Ο παλαίμαχος μπασκεπολίστας θέλησε έπειτα να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα λέγοντας: «Δεύτερον ειπώθηκε ότι αρνήθηκα να γίνει έλεγχος στην πιθανή διοίκηση πρωτοδικείου. Ψευδές και ανυπόστατο. Ίσα - ίσα η επιτροπή έχει προτείνει τη δημιουργία ταμείου διευκόλυνσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο όποιο ταμείο θα εισφέρουν κάποιοι φίλοι της ομάδας με διάφορα ποσά. Εγώ συμφώνησα να το διαχειρίζεται ο ΑΣ αυτό το ταμείο».

«Παίρνω την ευθύνη»

Ο Πρέλεβιτς, τόνισε επίσης πώς είναι σε θέση να αναλάβει την ευθύνη παίρνοντας στα χέρια του τις τύχες της ομάδας έχοντας στήριξη από σοβαρούς ανθρώπους του εξωτερικού: «Τρίτον, ειπώθηκε ότι η διοίκηση που πρότεινα είναι χωρίς πλάνο και χρήματα. Ψευδές και ανυπόστατο. Από την στιγμή που έχω δηλώσει ότι μπορώ να ασχοληθώ, ότι μπορώ να πάρω ευθύνη για την ομάδα, που δεν υπάρχει σήμερα και θέλει βοήθεια αυτό σημαίνει ό,τι μπορώ να το κάνω. Το πρώτο που έκανα ήταν να μιλήσω με τον κύριο Αμοιρίδη, ο άνθρωπος ήταν σαφέστατος με τις χορηγίες της επόμενης χρονιάς. Εδώ και 45 ημέρες έχω δηλώσει ότι μπορώ να ασχοληθώ, παίρνοντας την ευθύνη.

«Σοβαροί από το εξωτερικό»

Ποιος μπορεί να μου αποδείξει σήμερα ότι το ταμείο της ομάδας είναι μηδέν. Έχουμε μια ομάδα που 5 μήνες δεν έχει διοίκηση, με κινδυνολογίες ότι υπάρχουν προβλήματα. Εγώ βλέπω ένα παίκτη που ο προπονητής τον έχει βάλει να παίζει και κάθε μέρα γκρινιάζει γιατί δεν βάζει πόντους. Έχουμε και έναν άλλο παίκτη που είναι στον πάγκο που δηλώνει παρών, αλλά θα πάρει προσπάθεια. Θεωρώ πως σε αυτό το διάστημα χάθηκαν και τα χρήματα. Από τη στιγμή που δήλωσα ότι θα ασχοληθώ με έχουν πλησιάσει σοβαροί άνθρωποι και από το εξωτερικό. Επειδή είναι σοβαροί και δεν μπορούμε να τους εκθέσουμε, δεν βγήκα ποτέ μπροστά να ανακοινώσω τα ονόματα τους».

Το πενταετές πλάνο

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει πενταετές πλάνο και περιμένει την απάντηση: «Σε ότι έχω απαντήσει στην επιτροπή του ΑΣ, λέω το εξής πράγμα: Όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης και όταν ολοκληρώσω τον κύκλο των επαφών με υποψήφιους χορηγούς και διαφημιστικές εταιρίες τότε θα σχεδιαστεί νέο πλάνο. Πέρασαν 45 μέρες και δεν έγινε τίποτα. Οι άνθρωποι που δεν έχουν εξουσιοδότηση, εκφράζουν την γνώμη τους χωρίς ουσία και χωρίς συνέπειες.

Σε δεύτερη φάση και εφόσον πρώτα ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό, καταθέτω πεντατές πλάνο, που θα έχει στόχο την πλήρη και οριστική εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλάνο υπάρχει χρήματα υπάρχουν, αλλα κάποιος πρέπει να τα ζητήσει. Εγώ περιμένω την απάντηση, ναι ή όχι και αν είναι όχι για ποιο λόγο είναι όχι. Επειδή άγνοια κινδύνου και αρκετοί στο παρελθόν είχαν παρόμοια άγνοια κινδύνου, εγώ θα πω πως δεν έχω, ξέρω καλά τι με περίμενε και τι θα γίνει. Εγώ θέλω να υπάρχει ουσία και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει»

«Δεν μπαίνω σε σχήματα»

Είχα δυο προτάσεις, οι πρώτοι που ήρθαν ήταν οι βετεράνοι και ο δεύτερος ήταν ο κ.Γαλατσόπουλος. Μου είπαν έλα γιατί δεν υπάρχει λύση. Από τη στιγμή που επαγγελματικά η συγκέντρωση μου ήταν αλλού απάντησα ότι πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα που είμαι, για να μπορώ να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ είπα ότι δεν μπαίνω σε σχήματα. Τονίζω πως κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα ασχοληθεί, όσο υπάρχει μια αδιευκρίνιστη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό.

«Πάνω από τον εαυτό μου η ομάδα»

Ο καθένας θέλει να ξέρει τι συμβαίνει και τι γίνεται για να κάνει τους υπολογισμούς του. Ετσι δεν γίνεται τίποτα. Εγώ έχω αδικηθεί πολλές φορές από τον ΠΑΟΚ αλλά αγαπώ αυτή την ομάδα και βάζω πάνω από τον εαυτό μου την ίδια την ομάδα. Τώρα είναι η χειρότερη στιγμή της ιστορίας του και δεν πάει άλλο. Θα περιμένω την απάντηση της Επιτροπής και δεν θα κάνω το χατίρι σε μερικούς να φύγω.

«Ποιο το σκεπτικό τους;»

Μιλώντας με μπασκετικούς όρους θα πω, ό,τι αν δεν προσπαθήσεις δεν θα βάλεις ποτέ καλάθι. Ενας που κλαίει γιατί δεν έβαλε καλάθι στο παιχνίδι, δεν έχει καμιά δικαιολογία αν δεν έχει σουτάρει για να βάλει το καλάθι. Είναι σαφώς καλύτερος ένας που μπορεί να έχει 0 στα 10 γιατί απλά προσπάθησε. Και στο μπάσκετ όπως και στην ζωή είναι αναγκαία η προσπάθεια. Εγώ θα περιμένω και κάποτε θα μου πουν γιατί, αν δεν μου δώσουν την ομάδα και θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό τους»
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ