Author Topic: Γιώργος Φωτάκης  (Read 23127 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Φωτάκης
« Reply #320 on: March 20, 2011, 21:47:43 »
και το φαουλ που εγινε δοκαρι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #321 on: May 23, 2011, 16:51:17 »
τουλαχιστον ο λινο στους 2 τελευταιους αγωνες προσπαθει, τρεχει, κατι κανει

εσυ, εισαι η σουν και θα εισαι ο πιο ηλιθεος παικτης μας

απο το ηλιθιο φαουλ που εκανες εξω απ τη μεγαλη περιοχη και φαγαμε το γκολ μεχρι την φαση που βγαινεις οφ σαιντ σε μια αντεπιθεση 3-2 νομιζω μπροστα στη μικρη περιοχη του βαζελου

αναθεμα την στιγμη που σας μαζεψαν ολους εδω
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #322 on: May 23, 2011, 22:00:19 »
Σαπακι και συ! Τζαμπα λεφτα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #323 on: May 23, 2011, 22:40:48 »
μα τι περιμένουμε από έναν παίκτη που παίζει 2 ματς, μετά δε παίζει και μετά από 10 ματς ξαναπαίζει ; Βασικό στοιχείο στην ατομική απόδοση είναι ο ρυθμός. Μία μέσα 3 έξω, δεν βρίσκει ρυθμό κανένας αθλητής.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #324 on: May 27, 2011, 19:20:22 »
Από το τόπικ του Κλάους

Ο Φωτακης εθνικη  :'(

Διαφωνώ με το "κλαίω". Έπαιξε καλά τελευταία και στην τελική για κρατική Ελλάδος και πολυτέλεια είναι. ΟΚ δεν είναι ο φοβερός παίχτης αλλά και ποιος είναι;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

zagorakis

• Guest
« Reply #325 on: July 11, 2011, 13:57:03 »
"Ετοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι"

Τι δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, την αλλαγή φιλοσοφίας που έχει φέρει ο Λάζλο Μπόλονι στην ομάδα και το σκάνδαλο με τα "στημένα" παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ δουλεύει σκληρά, για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό τόνισε ο Γιώργος Φωτάκης, με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία. Μεταξύ άλλων, ο μέσος του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε στη σκληρή προετοιμασία της ομάδας, στις αλλαγές προπονητών την περσινή χρονιά, τη φιλοσοφία του Λάζλο Μπόλονι, αλλά και το σκάνδαλο με τα "στημένα" παιχνίδια. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σκληρή δουλειά στην προετοιμασία και το φιλικό με τη Φορτούνα: "Νομίζω ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτό το διάστημα υπό τις οδηγίες του κυρίου Μπόλονι, ο οποίος έχει δώσει μεγαλύτερη βάση στη φυσική κατάσταση και είναι λογικό να είναι πιο βαριά τα πόδια μας. Είναι σημαντική η προετοιμασία, έχουμε στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι στο Europa League. Το καλό είναι ότι έχει μείνει πάνω κάτω ο ίδιος κορμός, αν και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με τον Βιτόλο".

Για τον Μπόλονι και τις αλλαγές προπονητών: "Ασφαλώς και αλλάζει η φιλοσοφία. Ο κύριος Μπόλονι έχει δώσει αρκετά στοιχεία, πιο πολύ στη φυσική κατάσταση και νομίζω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Μας έχει πει να παίζουμε όσο πιο απλά μπορούμε, αν γίνεται με μία επαφή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο, αυτό κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο".

Για τη νέα χρονιά και την αμυντική λειτουργία: "Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος και με τη βοήθεια του προπονητή να δείξει αυτά τα στοιχεία που μπορεί να δείξει. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, θα τα δούμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Την πρώτη χρονιά πήγαμε αρκετά καλά, βγήκαμε στο Champions League. Την επόμενη χρονιά, η είσοδος στο Europa League ήταν κάτι καλό, πρέπει πλέον να πάμε καλύτερα και στις εγχώριες διοργανώσεις. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, όπως το είχαμε καταφέρει την πρώτη χρονιά με τον Σάντος".

Για το πόσο επηρεάστηκε από τις αλλαγές προπονητών πέρσι: "Για τον κύριο Μπερέτα δεν μπορώ να σχολιάσω, γιατί δεν έμεινε πολύ. Με τον κύριο Δερμιτζάκη δεν πήρα ευκαιρίες, ενώ ο κύριος Χάβος μου έδωσε περισσότερο χρόνο. Βεβαίως, είχα έναν τραυματισμό και μετά η χρονιά δεν κύλησε όπως θα ήθελα. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός μου. Άλλωστε, με είχε καλέσει και στην Εθνική ο κύριος Σάντος".

Για το σκάνδαλο με τα "στημένα" παιχνίδια: "Προσωπικά, δεν ξαφνιάστηκα. Άλλωστε ήμουν σε μία ομάδα που γνώριζα καλά τι γινόταν. Νομίζω ότι λίγο ή πολύ όλοι καταλάβαιναν τι συνέβαινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τα προκριματικά του Europa League: 'Το πιο βασικό παιχνίδι είναι αυτό που έχουμε να δώσουμε στο Europa League. Είναι πολύ κοντά το πρώτο ματς, γι' αυτό δουλεύουμε και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε αυτό".

Για το μεγάλο αριθμό αγώνων: "Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να δίνει τόσο πολλούς αγώνες. Κανείς δε γνωρίζει αν θα περάσουμε και φέτος στους ομίλους του Europa League. Το θέλουμε και αν τα καταφέρουμε, είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στον αριθμό των αγώνων".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/etoimoi_sto_prwto_eyrwpaiko_paixnidi.1182526.html

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #326 on: July 12, 2011, 18:21:43 »
Βγαλτε το σκασμο ολοι γ@μω τα παντα μου ολα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #327 on: July 13, 2011, 01:57:38 »
Γκολαρα αλλα στα κρισιμα παιχνιδια χανεσαι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #328 on: August 05, 2011, 01:50:33 »
Πολυ καλος σημερα

northeagle_4

• Guest
« Reply #329 on: August 05, 2011, 01:54:32 »
Στο δευτερο μολις πηγε στον αξονα εκανε πολυ καλο παιχνιδι . στο πρωτοημιχρονο δεξια ανυπαρκτος.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #330 on: August 05, 2011, 02:40:04 »
Στο πρωτο μαζι με Ιβιτς οι 2 χειροτεροι. Στο δευτερο καλος. Η μπαλια τρυπα στον Κλαους αριστη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #331 on: August 05, 2011, 08:30:57 »
2 είναι τα θέματα με τον Φωτάκη, 1ον όταν το ματς καίει είναι αλλού όταν τα πράγματα γίνουν ποιο εύκολα παίζει καλά,
Το δεύτερο είναι ότι μαζί με τον ίβιτς δεν μπορούν να παίξουν δε ξέρω αν φταίει ο ανταγωνισμός ή κάτι άλλο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #332 on: August 05, 2011, 08:52:55 »
Στο πρωτο μαζι με Ιβιτς οι 2 χειροτεροι. Στο δευτερο καλος. Η μπαλια τρυπα στον Κλαους αριστη.

2 μπαλιες τρυπα εβγαλε. Και στο 2ο και στο 3ο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #333 on: August 05, 2011, 12:02:31 »
Βεβαιως. Και πολυ μεγαλη κουρσα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #334 on: August 05, 2011, 12:50:12 »
Στο δευτερο μολις πηγε στον αξονα εκανε πολυ καλο παιχνιδι . στο πρωτοημιχρονο δεξια ανυπαρκτος.

Ή του ύψους ή του βάθους όπως πάντα ο Φωτάκης. Υπενθυμίζω σε όλους οτι ο παίκτης δεν ειναι έξω δεξιά, οπότε λογικό είναι να μην μπορεί εκεί

zagorakis

• Guest
« Reply #335 on: August 06, 2011, 10:01:01 »
"Ο ΠΑΟΚ δε φοβάται κανέναν αντίπαλο"

Τι δηλώνει ο Γιώργος Φωτάκης για την κλήρωση με την Καρπάτι Λβιβ, την πρόκριση επί της Βαλερένγκα και τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Η χρονιά για εκείνον ξεκίνησε πολύ καλά. Το ένα γκολ που πέτυχε και η μία ασίστ που έδωσε στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν στον Γιώργο Φωτάκη την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται για να συνεχίσει ακόμη καλύτερα. Ο μέσος του "Δικέφαλου" στην προπόνηση της Παρασκευής (5/8) μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την πρόκριση επί της Βαλερένγκα, ενώ σχολίασε την κλήρωση με την Καρπάτι Λβιβ στα πλέι οφ του Europa League, αλλά και τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ:
Για την πρόκριση επί της Βαλερένγκα: "Εμείς προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε να προετοιμαστούμε για την προηγούμενη φάση. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Δεν ήμασταν 100% για τα δύο αυτά παιχνίδια. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας είναι πιο έτοιμος από εμάς. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι πιο πολύ μέτρησαν η προσωπικότητά μας και εμπειρία μας. Το 5-0 μας αφήνει ικανοποιημένους, καθώς δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτός ήταν ένας βασικός μας στόχος. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια της διοργάνωσης και τον δύσκολο αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/o_paok_de_fovatai_kanenan_antipalo.1319848.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #336 on: August 06, 2011, 13:23:43 »
Χαιρομαι πολυ οταν ενας παικτης με την αποδοση του με αποστομωνει στην διαρκεια ενος αγωνα. Καποιες φορες το κανεις, τις περισσοτερες οχι. Αλλα ειναι η αληθεια οτι εισαι ενας καλος Ελληνας παικτης που ειναι χρησιμος στην ομαδα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #337 on: August 25, 2011, 15:50:03 »
"Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί"

Ο Γιώργος Φωτάκης με δηλώσεις του στο "PAOK Web TV" παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό σκορ υπέρ, ωστόσο οι παίκτες του "Δικεφάλου" πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να "βγάλουν" τις προσωπικότητες τους μέσα στο γήπεδο

Με την πρέπουσα σοβαρότητα πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης (25/8) με την Καρπάτι Λβιβ, όπως δήλωσε στην κάμερα του "PAOK Web TV". Ακόμη, ο Καλαματιανός μέσος ανέφερε ότι οι παίκτες του "Δικεφάλου" πρέπει να παγώσουν το ρυθμό γιατί έχουν υπέρ τους ένα καλό σκορ, αλλά και να "βγάλουν" τις προσωπικότητες τους στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Φωτάκης στο "PAOK Web TV":

Αρχικά, δήλωσε ο μέσος του ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι έχουμε ένα καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δείξουμε την ίδια αγωνιστική σοβαρότητα με αυτή του ματς της Τούμπας, να μειώσουμε τα λάθη μας, να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, να παγώσουμε το ρυθμό του αγώνα γιατί έχουμε ένα σκορ που μας ευνοεί και να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League που είναι και ο στόχος μας".

Για το αν περιμένει την ίδια καλή αγωνιστική συμπεριφορά της Καρπάτι: "Νομίζω ότι έχουμε πιο δύσκολο έργο γιατί η Καρπάτι αγωνίζεται στην έδρα της. Για τον κόσμο μπορεί να μη φαίνεται ως ένα ιδιαίτερο όνομα, όμως, διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από το κέντρο και μπροστά οι ποδοσφαιριστές και ασφαλώς εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλει, όμως, προσοχή και αγωνιστική συγκέντρωση".

Για το αν και ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος αφού έχει αντιμετωπίσει την Καρπάτι: "Ο κόσμος μπορεί να μη γνωρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα, όμως, εμείς την είχαμε δει, την είχαμε μελετήσει και ξέραμε ότι πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα. Πιστεύω ότι πάλι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε δείξει ότι στα κρίσιμα ματς η ομάδα δείχνει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειαστεί στον αγώνα τις προσωπικότητες σε μια περίοδο που η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη: " Νομίζω ότι δε βρισκόμαστε σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλα μέσα όπως την προσωπικότητα του καθενός".

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στον ίδιο σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, ως προς το καλό ξεκίνημα: " Όχι, δεν αλλάζει. Εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα μου να κερδίζει και πάντα αυτός είναι ο στόχος μου όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να αγωνίζομαι συνέχεια βασικός, αλλά αυτό είναι επιλογή προπονητή".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/prepei_na_paroysiastoume_sovaroi.1340925.html

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #338 on: August 25, 2011, 16:13:50 »
σταματα να κανεις 457 φαουλ σε καθε ματς  :cwm23:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #339 on: August 26, 2011, 12:16:00 »
Καλός ήταν χθες! Πολύ καλός