Μπα... έτσι νομίζεις εσύ πως είναι τα πράγματα, γιατί πήρες το μεγάλο τσουβάλι και τα έβαλες μέσα όλα. Δεν έχει όμως καμία σχέση η βλαχομαγκιά ενός περαστικού που βαφτίστηκε προπονητής μίας εβδομάδας και τότε είχε μόνο παράσημο το κολλητηλίκι του με τον πρόεδρο, κατά του μεγαλύτερου παίχτη μας ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ (με εύλογη υποψία πως επρόκειτο κιόλας για βλαχομαγκιά της διοίκησης με μαριονέτα το Χάβο) με περιστατικά αγωνιστικής απειθαρχίας, όπως το να μαλώνει ο θερμοσίφωνας με τον Μούσλι εν ώρα αγώνα μέσα στο γήπεδο ή κάποιοι να μη δίνουν τη μπάλα σε κάποιους άλλους σχεδόν ποτέ.
Εκείνο το περιστατικό ήταν εσκεμμένος εξευτελισμός ή απλώς βλακεία κατά του Πάμπλο που έθεσε σε κίνδυνο την παραμονή του. Τώρα πρόκειται για ένα απλό θέμα κλικών, που υπάρχει σε όλα τα αποδυτήρια του κόσμου φυσιολογικά και ανάλογα με τις ικανότητες και τη διπλωματία του προπονητή σου και του τεχνικού διευθυντή σου λύνεται ή σου κάνει ζημιά.
Πώς λέμε καμιά σχέση; Ε κάτι τέτοιο.
Και για να το προεκτείνω το παράπονό μου με τον Φωτάκη. Έχω δίδυμα κολλητών: προδότης-Φωτάκης, Μούσλι-Βλάνταν. Τυχαίο; Δεν ξέρω αλλά εγώ θα έχω τα μάτια μου τετρακόσια πάνω τους. Γελάνε κάποιοι μωροί τώρα, αλλά εμένα ως συνήθως μου κουνιούνται τ' αρχίδια. Εγώ το λέω όπως ακριβώς το σκέφτομαι κι ούτε μαντεύω, ούτε πληροφορίες έχω. Απλά παρακολουθώ κάποια πράγματα: ο κοντός έχει ηγετικές βλέψεις στον ΠΑΟΚ. Ακόμη βρίσκεται στην πολύ αρχή, σε αποδυτήρια που ανήκουν σε άλλους ακόμα και μάλιστα προσωπικότητες. Σιγά σιγά θα κάνει τη κλίκα του και σιγά σιγά η κλίκα του θα κάνει κουμάντο στην ενδεκάδα. Σιγά σιγά θα γίνει ο Τότι του ΠΑΟΚ και θα παίζουν μόνο όσοι εγκρίνει, όσοι του δίνουν τη μπάλα πάντα, θα δουλεύουν όσοι προπονητές τον βάζουν εκεί που θέλει, όσοι δεν είναι μεγάλες προσωπικότητες που να τον επισκιάζουν κτλ. Πλάτες έχει πολύ μεγάλες για να τρώει όποιον δεν του κάθεται καλά. Αράξτε και δείτε το έργο. Ακόμη μόλις που πέρασαν τα γράμματα στην αρχή της ταινίας.