Author Topic: Γιώργος Φωτάκης  (Read 22777 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kaez

• Guest
Απ: Γιώργος Φωτάκης
« Reply #20 on: June 02, 2009, 18:02:34 »
Δουλειά-Δουλειά-Δουλειά Γιώργαρε,τώρα είσαι στον ΠΑΟΚ.Τα καλύτερα σου εύχομαι.

SKAILS

• Guest
« Reply #21 on: June 02, 2009, 19:05:07 »
καλως ηρθες παικταρα!!το κεφαλι κατω κ δουλειια....

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #22 on: June 02, 2009, 19:18:50 »
Καλοσώρισες Γιώργο Φωτάκη να είσαι πάντα υγιής και να κάνεις σουτάρες όπως συνηθίζεις!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #23 on: June 02, 2009, 19:30:04 »
Καλως ηρθες μεγαλο πουλεν!
Δεν σε φοβαμαι καθολου εχεις αποδειξει και στο Αιγαλεω και στην Λαρισα ποσο παιχταρας εισαι.. και οι κοποι σου τωρα ανταμειβονται με την μεταγραφη σου στον ΠΑΟΚ!
Ελπιζω να σαι γερος να τα δωσεις ολα και συντομα να εισαι βασικο και αναντικαταστατο στελεχος της ομαδας!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #24 on: June 02, 2009, 21:36:39 »
Καλώς ήρθες παιχταρά στην ΠΑΟΚάρα. Είδες πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή;
Όταν κάποιοι σε έδιναν ελαφρά τη καρδία τζάμπα για εξυπηρετήσεις φίλων τους λαμογιών, θα πρέπει να απογοητεύτηκες. Τελικά όμως ήταν για καλό. Αν έμενες σε εκείνον τον ΠΑΟΚ θα χανόσουν. Ενώ έτσι πάλεψες, σκληραγωγήθηκες και γύρισες πίσω έτοιμος σε έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο έτοιμο για ψηλά.
Ο καλύτερος συνδυασμός για μια λαμπρή καριέρα!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #25 on: June 02, 2009, 23:05:49 »
καλως ηρθες ξανα πισω γιωργαρε!καλη επιτυχια!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: June 03, 2009, 00:51:19 »
καλως ηρθες στον ΠΑΟΚ.....

μπαλια διαβητης...

θυμιθητε μονο οτι τα γκολ των τυριων οταν πηραν το κυπελλο με το βαζελο ηταν μισα δικα του και μισα των σκορερ...

παραθετω το βιντεακι μονο και μονο για να δειτε τις ικανοτητες του...

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: June 04, 2009, 15:22:42 »
«ÂÞìá ðáñáðÜíù»
Åðßóçìá ìÝëïò ôçò ïéêïãÝíåéáò ôïõ ÐÁÏÊ, üðùò êáé ðñéí áðü 10 ÷ñüíéá, áðïôåëåß áðü óÞìåñá ï Ãéþñãïò ÖùôÜêçò. Ï 28÷ñïíïò ìÝóïò äåóìåýôçêå óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ìå ôåôñáåôïýò äéÜñêåéáò óõìâüëáéï êáé áêïëïýèùò ðáñïõóéÜóôçêå áðü ôïõò éèýíïíôåò ôïõ «ÄéêåöÜëïõ». «Çèåëá íá åðéóôñÝøù, üðùò êáé Ýãéíå. Ìå êÝñäéóå ç ðñïóÝããéóç ôùí äéïéêïýíôùí. Ôþñá ç ïìÜäá åßíáé ðéï ïñãáíùìÝíç. Ìå ôç óôÞñéîç ôïõ êüóìïõ ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ôïõ ÷ñüíïõ Ýíá âÞìá ðáñáðÜíù óå ó÷Ýóç ìå öÝôïò», ôüíéóå.

«Åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò ðïõ åðéóôñÝöù óôïí ÐÁÏÊ ìåôÜ áðü äÝêá ÷ñüíéá. ÈÝëù íá åõ÷áñéóôÞóù ôç äéïßêçóç êáé ôïí ðñïðïíçôÞ ôçò ïìÜäáò ðïõ ìå Ýöåñáí ðßóù, óôï óýëëïãï ðïõ Ýêáíá ôá ðñþôá åðáããåëìáôéêÜ âÞìáôÜ ìïõ. ÌÝóá áðü óêëçñÞ äïõëåéÜ ðéóôåýù íá õëïðïéÞóïõìå ôïõò óôü÷ïõò ìáò», äÞëùóå áñ÷éêÜ ï 28÷ñïíïò ìÝóïò, ï ïðïßïò ðáñÝëáâå ôç öáíÝëá ìå ôï íïýìåñï 18.

Êáé óõíÝ÷éóå: «Ïôáí öåýãåéò áðü ìßá ìåãÜëç ïìÜäá, üðùò åßíáé ï ÐÁÏÊ, óßãïõñá óôåíï÷ùñéÝóáé. Äåí ôï Ýâáëá, üìùò, êÜôù. ¹èåëá íá åðéóôñÝøù üðùò êé Ýãéíå. Äåí îÝñù áí åßìáé ôï êáëýôåñï ÷áö óôçí ÅëëÜäá, äåäïìÝíï åßíáé ðùò õðÜñ÷ïõí êáëïß ðïäïóöáéñéóôÝò. Äåí öïâÜìáé ôïí áíôáãùíéóìü, ôï îÝñù üôé ï ÐÁÏÊ Ý÷åé êáëïýò ðáßêôåò».

Åñùôçèåßò ó÷åôéêÜ, áðÜíôçóå ðùò óôçí áðüöáóç ôïõ íá áðïäå÷èåß ôçí ðñüôáóç ðïõ ôïõ êáôÝèåóáí ïé Èåóóáëïíéêåßò ìÝôñçóå «... ï ôñüðïò ðïõ ìå ðñïóÝããéóáí. Åäåéîáí ðüóï ìå Þèåëáí. Áõôü ìå êÝñäéóå».

Ïìïëüãçóå óå ðñïóùðéêü åðßðåäï ðùò ìÝóù ôïõ ÐÁÏÊ «... èÝëù íá ðáßîù óôçí åèíéêÞ», åíþ óå ü,ôé áöïñÜ ôçí ïìÜäá ôüíéóå: «Óçìáíôéêü åßíáé íá ðÜìå âÞìá-âÞìá. ÐÝñõóé ï óýëëïãïò ôåñìÜôéóå óôç äåýôåñç èÝóç ôçò âáèìïëïãßáò, óôá ðëÝé ïö äåí ðÞãå ôüóï êáëÜ. Ìðïñïýìå íá Ý÷ïõìå ôçí ßäéá ðïñåßá ìå ôç óåæüí ðïõ Ýöõãå, óõíäõÜæïíôÜò ôçí êáé ìå Ýíá âÞìá ðáñáðÜíù».

Ìíçìüíåõóå ôç óõìðáñÜóôáóç ðïõ ðáñÝ÷ïõí ïé ößëáèëïé óôïí ÐÁÏÊ: «Åßíáé ãíùóôü üôé ï êüóìïò âïçèÜ óõíÝ÷åéá», åßðå, áëëÜ êáé ôïí Óôáýñï ÓáñÜöç ðïõ «... ðñéí áðü äÝêá ÷ñüíéá ìå Ýöåñå óôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí åõ÷áñéóôþ ãé’ áõôü. Ôüôå ôá ÷ñüíéá Þôáí äéáöïñåôéêÜ óå ó÷Ýóç ìå ôþñá. Ôþñá ç ïìÜäá åßíáé ðéï ïñãáíùìÝíç óå ðïëëÜ åðßðåäá, áãùíéóôéêÜ êáé åîùáãùíéóôéêÜ. Åõ÷áñéóôþ öõóéêÜ êáé ôïõò äéêïýò ìïõ áíèñþðïõò ðïõ åßíáé ôüóá ÷ñüíéá äßðëá ìïõ».

Óå ó÷üëéï ðïõ ôïõ æçôÞèçêå ãéá ôçí ðñïçãïýìåíç ïìÜäá ôïõ, áíôáðïêñßèçêå ëÝãïíôáò: «Ìüíï êáëÝò óôéãìÝò Ý÷ù íá êñáôÞóù áðü ôç ËÜñéóá. Ðåñßìåíá äéáöïñåôéêÞ áíôéìåôþðéóç áðü êÜðïéïõò öéëÜèëïõò, ü÷é áðü üëïõò. ÊÜðïéïé äåí êáôáëáâáßíïõí. Ç êáôÜêôçóç ôïõ êõðÝëëïõ êáé ç ðñüêñéóç óôïõò ïìßëïõò ôïõ ÊõðÝëëïõ UEFA Þôáí ðïëý óçìáíôéêÝò óôéãìÝò».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=2907720
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: June 04, 2009, 18:09:44 »
Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως στην απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση που του κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς μέτρησε «... ο τρόπος που με προσέγγισαν. Εδειξαν πόσο με ήθελαν. Αυτό με κέρδισε».

Είναι η τρίτη φορά που το ακούω αυτο απο παίκτη που αποκτήσαμε. 

Καλη Επιτυχια στον Φωτάκη

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: June 04, 2009, 19:14:46 »
Καλώς ήρθες Γιώργαρε στην ομάδα ! Λίγα λόγια πολύ δουλεία....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

biggeorge

• Guest
« Reply #30 on: June 14, 2009, 13:49:03 »
Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως στην απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση που του κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς μέτρησε «... ο τρόπος που με προσέγγισαν. Εδειξαν πόσο με ήθελαν. Αυτό με κέρδισε».

Είναι η τρίτη φορά που το ακούω αυτο απο παίκτη που αποκτήσαμε. 

Καλη Επιτυχια στον Φωτάκη

σύμφωνο αυτό δείχνει ακόμα μια φορά την άψογη δουλειά του Βρυζα....όταν θα έχουμε και λεφτά θα περνούμε τους παίκτες που θα επιθυμούν οι ΄μεγάλοι'(στα λεφτά)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #31 on: June 24, 2009, 02:03:54 »
http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=1749&Itemid=46

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΑΚΗ     

23.06.09

"Επιστρέφω στην ομάδα που έχω στην καρδιά μου..."

Ο νεοαποκτηθείς μέσος του ΠΑΟΚ Γιώργος Φωτάκης, μίλησε στην  εκπομπή PAOK SUPPORTERS στον Extrasport για την επιστροφή του στην Τούμπα και τους προσωπικούς του στόχους.

''Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από 10 χρόνια. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά αυτή την περίοδο, τότε ήταν αλλιώτικα. Ο Μπάγεβιτς είχε πει να πάω δανεικός για ένα χρόνο και την επόμενη χρονιά θα γύριζα στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω όμως και εγώ πως βρέθηκα στο Αιγάλεω ως ελεύθερος. Πάντως και το Αιγάλεω μου έκανε καλό γιατί έπαιξα ποδόσφαιρο και κατάφερα να δείξω κάποια στοιχεία από την αξία μου.

Με τον Ζήση Βρύζα ήμασταν συμπαίκτες πριν από 10 χρόνια. Τον γνωρίζω αρκετά καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία νέα προοπτική στην καριέρα μου. Θα πρέπει να κοιτάξουμε ένα προς ένα στόχο ξεχωριστά. Και το πιο βασικό θα είναι να προσπαθήσουμε να μπούμε στους ομίλους του αναβαθμισμένου κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο που είπε ότι η ομάδα πήγε πολύ καλά πέρυσι. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο την νέα σεζόν. Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν και να διεκδικήσουμε, εφόσον το φέρουν οι συνθήκες ακόμη και τον τίτλο. Πάντως η συμμετοχή στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ είναι ένας βασικός στόχος. Μέσα από την σκληρή και ομαδική δουλειά θα πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας.

Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να καθιερωθώ σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή θα ήθελα να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής. Και μακάρι να τα καταφέρω. Το κυριότερο όμως που θέλω είναι να προσφέρω στην ομάδα μου και να βοηθήσω στην νέα προσπάθεια που γίνονται. Είναι πολύ καλό να γίνονται μεταγραφές ουσίας. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Πίστευα ότι θα ήταν δύσκολο, να επιστρέψω όμως μετά από 10 χρόνια γύρισα στην ομάδα που αγάπησα και την έχω στην καρδιά μου. Πιστεύω ότι με όλα τα παιδιά θα ταιριάζω και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Στην πρώτη προπόνηση θα είμαι παρών και ανυπομονώ. Αυτή την στιγμή είμαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στην Καλαμάτα και την Κυριακή θα αναχωρήσουμε για να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη.

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τους κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αυτή την χρονιά. Αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Έχουμε ένα μήνα για το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω συνεργαστεί ξανά με τον κύριο Σάντος, όμως ανυπομονώ να αρχίσω την προετοιμασία μαζί του και με τους υπόλοιπους παίκτες και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #32 on: June 24, 2009, 17:06:03 »

Diego-4

• Guest
« Reply #33 on: June 24, 2009, 17:21:45 »
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ μεγάλωσε , έγινε πιο δυνατή !

SALPARADISE

• Guest
« Reply #34 on: July 02, 2009, 14:34:44 »
Απ' οσο λίγο είδα χθες και χωρίς να αποτελεί κριτήριο η απόδοση ενός παίχτη στην 1η προπόνηση, ο Γιώργαρος θα βοηθήσει πάρα πολύ και σε τομείς που περσι υστερούσαμε.

Δηλ. στην προώθηση του παιχνιδιού απο την αμύνα στην επίθεση ΓΡΗΓΟΡΑ.

Το ρεπερτοριο περιλαμβάνει και κάθετες και οριζόντιες πάσες, αλλά και μπαλιές στην πλάτη των αμυντικών.

Για το σουτ που έχει, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Όσοι είμασταν εκεί το είδαμε.

Γερός να σαι παλικάρι μου

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: July 10, 2009, 16:05:39 »
Åîáéñåôéêü ôï êëßìá óôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ, åîáéñåôéêÞ êáé ç äïõëåéÜ ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ôá ëüãéá áõôÜ áíÞêïõí óôïí Ãéþñãï ÖùôÜêç, ï ïðïßïò ìßëçóå óôïõò åêðñïóþðïõò ôïõ Ôýðïõ, óôï Íôüïñâåñè ôçò Ïëëáíäßáò, üðïõ ðñïåôïéìÜæïíôáé ïé «áóðñüìáõñïé». «Ôï êëßìá óôçí ïìÜäá åßíáé åîáéñåôéêü. Ôá ðáéäéÜ ìå õðïäÝ÷ôçêáí ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï. Ç áëÞèåéá åßíáé üôé äåí ôï ðåñßìåíá íá åßíáé ôüóï êáëÜ» åßðå áñ÷éêÜ ï ¸ëëçíáò ÷áö êáé óõíÝ÷éóå: «Ç äïõëåéÜ ôïõ ê. ÓÜíôïò åßíáé åîáéñåôéêÞ, äßíåé ôüóç Ýíôáóç óôçí ðñïðüíçóç, óå Üëëåò ïìÜäåò äåí ôï åß÷á óõíáíôÞóåé. Èá åßìáóôå Ýôïéìïé óôçí Ýíáñîç ôùí åðßóçìùí áãùíéóôéêþí õðï÷ñåþóåùí. Äåí Ý÷ïõìå ðïëëÝò ìÝñåò ðåñéèþñéá ìðñïóôÜ ìáò, ìáò ìÝíïõí ó÷åäüí 20 ìÝñåò êáé ðñÝðåé íá åßìáóôå üóï ôï ãñçãïñüôåñï Ýôïéìïé. Åßíáé äýóêïëï íá öôÜóïõìå óôï 100% ôçò åôïéìüôçôáò óôï ðñþôï ìáôò, åõåëðéóôïýìå íá âñåèïýìå óôïí õøçëüôåñï äõíáôü âáèìü».
Ãéá ôï óôü÷ï ôïõ ÐÁÏÊ, ï ÖùôÜêçò åðéóÞìáíå: «Óå êÜèå ðáé÷íßäé èá ðáßæïõìå ãéá ôç íßêç, âëÝðïõìå êÜèå ìáôò ÷ùñéóôÜ. ¸÷ïõìå êÜðïéåò õðï÷ñåþóåéò, áëëÜ ôï ðéï âáóéêü áð’ üëá åßíáé íá êåñäßæïõìå ìÝóá áðü ôá ðáé÷íßäéá. Ç ïìÜäá ïöåßëåé êáé íá åðéôßèåôáé óùóôÜ êáé íá áìýíåôáé óùóôÜ. ¸íáò êáèïñéóôéêüò óôü÷ïò åßíáé íá ìðïýìå óôïõò ïìßëïõò ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê êáé ðéóôåýù íá ôá êáôáöÝñïõìå».
Ãéá ôç óõãêÝíôñùóç ðïëëþí éêáíþí ìÝóùí óôçí ïìÜäá ôïõ ÄéêåöÜëïõ, ï Ãéþñãïò ÖùôÜêçò áíÝöåñå: «Ï óõíùóôéóìüò ðïëëþí êáëþí ðáéêôþí óôç ìåóáßá ãñáììÞ åßíáé ðñïò üöåëïò ôçò ïìÜäáò, êáíåßò äåí áéóèÜíåôáé óßãïõñïò ãéá ôçí åíäåêÜäá».

http://www.metrosport.gr/archives/25526

veron

• Guest
« Reply #36 on: July 15, 2009, 03:26:21 »
Νεος ερωτας Νεο πουλεν :)

Ειδικα στο χθεσινο φιλικο σαν τη μυγα μες το γαλα, λες και παιζει χρονια στην ομαδα πολυ ανετος με την καλη εννοια!

Μακαρι η συνεχεια να ειναι αναλογη

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #37 on: July 15, 2009, 10:16:30 »
Ποιος Ιvic..........

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #38 on: July 15, 2009, 10:46:20 »
κακα τα ψεματα ο μοναδικος κεντρωος που εχει την ταχυτητα και το τρεξιμο που χρειαζονται στο συγχρονο ποδοσφαιρο..αν ερθει και ο βιτο που τα εχει και αυτος θα κανουν φοβερο διδυμο

ευγε συνονοματε

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #39 on: July 15, 2009, 10:49:00 »
αποτελει αποκαλυψη μακαρι να συνεχισει ετσι...