Author Topic: Γιώργος Φωτάκης  (Read 22820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Φωτάκης
« Reply #260 on: November 24, 2010, 11:26:55 »
Εγω εχω κι αλλο διδυμο. Βιερινια - Κριστιανο. Δες τον 'αλητη' τον Βιερινια που δεν εδωσε πασα στον Κριστιανο στο 2ο γκολ με την αεκ την περασμενη βδομαδα. Αντι να το σιγουρεψει και να δωσει τη ασιστ πηγε και σουταρε ο γκασμας με αποτελεσμα να το βαλει αυτος κι οχι ο συμπαιχτης του.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #261 on: November 24, 2010, 11:39:16 »
cure, χαλάρωσε λίγο αδερφέ. Το ψόφησες.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #262 on: November 24, 2010, 12:35:45 »
Ας το ψόφησα ρε φίλε και δεκτή και η... σκανδιναβική ειρωνεία! Τι θα γίνει μήπως; Καριέρα ΠΑΟΚολόγου κάνω ή με κάηκαν τ' αρχίδια αν θα αποδειχθεί μαλακία; Αυτό σκέφτηκα αυτό είπα.
Θα έβαζα όμως ένα στοιχηματάκι με όποιο πρόθυμο θύμα γι' αυτό που είπα για το θερμοσίφωνα και τι θα κάνει στα αποδυτήρια σε λίγο καιρό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #263 on: November 24, 2010, 13:52:41 »
Αδερφε Κιουρ δεν υπαρχει καμια ειρωνια. Στην δικη σου λογικη παταω. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι υπαρχει θεμιτος αλλα και αθεμιτος συναγωνισμος στην ομαδα, αλλα την ωρα του αγωνα, και ειδικα μεσα στο φαληρο, αυτα δεν μετρανε. Ειναι τελειως ουτοπικο να κρινουμε 2 φασεις στις οποιες α) ο Φωτακης και καθε Φωτακης θα εκανε κεφαλια εφοσον ητανε στην μικρη περιοχη (αμα εδινε πασα στα 2 μετρα με το κεφαλι τοτε θα μιλαγαμε για το υπερτατο χαφ, πραγμα που δεν εχουμε) και β) το σουτ του Ιβιτς στο οποιο απο τη αρχη ο σερβος εχει βαλει το κεφαλι κατω και εχει προαποφασισει να σουταρει (χωρις να δει τον Φωτακη που ειναι μονος).

Μην απομονωνονουμε φασεις βγαζοντας λαθεμενα συμπερασματα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #264 on: November 24, 2010, 14:16:02 »
Ειλικρινά και σπαθένια στο λέω κανένα πρόβλημα και απάντησα γελώντας, φυσικά χωρίς να στραβώσω με αυτό που έγραψες. Δεν έχω επιχειρήματα και ξέρω πότε το τραβάω το σχοινί. Άλλωστε εξαρχής είπα ότι θα έχω το νου μου μπας και... δεν το έδεσα κόμπο. Κόμπο δένω μόνο το σκέλος με τον... δημητράκη καΐλα που λέει κι ο Γιαννιώτης  :D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
« Reply #265 on: November 28, 2010, 21:07:09 »
Τι συγγνώμη από κόσμο και συμπαίκτες ρε φωτάκη? Άντε να πούμε. Πες τα γεγονότα. Σου την έπεσαν 2-3 από τον ατρόμητο, κι εσύ απλά έσπρωξες τον έναν που σε είχε κολλήσει. Και πολύ έυκολα έδωσε την κόκκινη. Τι συγγνώμη?Άντε να πούμε όλοι, καλά παιδιά και με το σταυρό στο χέρι.

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
« Reply #266 on: November 28, 2010, 21:09:58 »
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....
καναμε και τον φωτακη μαγκα....βρε ουυυυυστττ.....
Αμα εχεις νευρα στο χωριο σου σκατομαγκα

ive4

• Guest
« Reply #267 on: November 28, 2010, 21:12:04 »
Όχι πως άμα παίζαμε με 11 υπήρχε περίπτωση να βάλουμε γκολ σήμερα, αλλά άνετα μπορώ να τον χαρακτηρίσω λίγο λιγότερο μαλάκα από τον Ίβιτς. 

Athinaios--4

• Guest
« Reply #268 on: November 28, 2010, 21:19:57 »
Φαντάζομαι πως αν ηταν ο Γκαρσία τότε το λίγο λιγότερος μαλάκας από τον Ίβιτσ θα είχε μετατραπεί σε άρχοντας και καλά έκανε!
Για μένα λοιπόν δεν έκανε καλά. Αν είναι να κάνεις την μαλακία επειδή έχεις τρελαθεί με τα καραγκιοζιλίκια των άλλως τότε σκάστη του γεμάτη και στείλτον σπίτι του. Ώστε να μη χρειαστεί να κάνει λες και τον πυροβόλησαν.
Επίσης τις μαγκιές αυτές θέλω να τις δω προς ένα διαιτητή. Σκάστε του μια μπουνιά στη μούρη και φάε 10 αγωνιστικές. Και όταν σε ξανααδικήσουν το ίδιο και στον επόμενο. Τι φοβάστε? Ότι θα παίζουμε με 10? Έτσι κι αλλιως μας συμβαίνει συχνά αυτό.
Αφου δεν τα έχει η διοίκηση να πάρει την ομάδα και να φύγει κάντε αυτό.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #269 on: November 28, 2010, 21:34:05 »
Πιστος στην παραδοση.. τα νευρα των παιχτων του ΠΑΟΚ καλε.. απο την πολυ αδικια.. παραχαιδεμενοι ειστε ολοι σας!

baron

• Guest
« Reply #270 on: November 28, 2010, 21:50:44 »
Φαντάζομαι πως αν ηταν ο Γκαρσία τότε το λίγο λιγότερος μαλάκας από τον Ίβιτσ θα είχε μετατραπεί σε άρχοντας και καλά έκανε!
Για μένα λοιπόν δεν έκανε καλά. Αν είναι να κάνεις την μαλακία επειδή έχεις τρελαθεί με τα καραγκιοζιλίκια των άλλως τότε σκάστη του γεμάτη και στείλτον σπίτι του. Ώστε να μη χρειαστεί να κάνει λες και τον πυροβόλησαν.
Επίσης τις μαγκιές αυτές θέλω να τις δω προς ένα διαιτητή. Σκάστε του μια μπουνιά στη μούρη και φάε 10 αγωνιστικές. Και όταν σε ξανααδικήσουν το ίδιο και στον επόμενο. Τι φοβάστε? Ότι θα παίζουμε με 10? Έτσι κι αλλιως μας συμβαίνει συχνά αυτό.
Αφου δεν τα έχει η διοίκηση να πάρει την ομάδα και να φύγει κάντε αυτό.

Να πάρει την ομάδα να φύγει από που? Μέσα από το σπίτι μας? Στην τούμπα παίζουμε!

Έχουμε χάσει εντελώς την μπάλα. Ο φωτάκης έκανε μαλακια.
Όπως έκανε μαλακια ο ίβιτς μια βδομάδα πριν.

Απλώς οι παίκτες είναι απείθαρχοι και κάνουν ότι τους κατεβει.

Κανονικά ο φωτάκης και οι άλλοι δεν έπρεπε να φοβούνται τους διαιτητές και τις κάρτες τους αλλα την διοίκηση που θα τους kambaniazei για κάθε μαλακια που θα κάνουν και τα νευράκια τους.

Αλλα χρειάζεσαι προπονητή πρώτα...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #271 on: November 28, 2010, 22:09:53 »
Απλώς οι παίκτες είναι απείθαρχοι και κάνουν ότι τους κατεβει.

Κανονικά ο φωτάκης και οι άλλοι δεν έπρεπε να φοβούνται τους διαιτητές και τις κάρτες τους αλλα την διοίκηση που θα τους kambaniazei για κάθε μαλακια που θα κάνουν και τα νευράκια τους.

Αλλα χρειάζεσαι προπονητή πρώτα...

Έχω βαρεθεί να τα γράφω. Βασικά, έχω βαρεθεί και να τα σκέφτομαι.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #272 on: November 28, 2010, 22:20:22 »
Μάλλον φίλε κάνεις πλάκα. Μιλάω από τη μία για τα καραγκιοζιλίκια των αντιπάλων τα οποία αν σε εκνευρίζουν αντί απλά να τους σπρώξεις και να πάρεις κόκκινη γιατί θα κάνουν θέτρο καλύτερα τράβα τους μια μπουνιά και δέξου τις συνέπειες. ΑΥτό το θεωρώ πιο αντρίκιο.
Μετα μιλάω για τους διαιτητές. όΧΙ για σήμερα. Αλλά θεωρώ ότι όταν σε αδικεί ο διαιτητης παίρνεις την ομάδα κια φεύγεις. Δεν καθεσαι σαν μαλάκας και παίζεις. Σε έχουν γραμμένο και σε θεωρούν βλάκα οι άλλες ομάδες και γιαυτό σε αδικούν. Αν όμως τα έχεις και πάρεις την ομάδα και φύγεις και στην συνέχεια αναλάβει ο κόσμος με πορείες, συλλαλητήεια,κλεισιματα δρόμων κτλ θα σου πω αν θα έχουν τα άντερα να σε ξανααδικήσουν. Και επίσης ανέφερα ότι αν σε αδικεί ο διαιτητής παράλογα (γιατί για τέτοιες αδικίες μιλάω) τράβα του μία γερή και φάε και 10 αγωνιστικές.
Αλλιώς κάτσε στο καβούκι σου και μέτρα τις φάπες που σου ρίχνουν.
Δε μίλησα λοιπόν για σήμερα για την αδικία.
Επίσης μπορείς να φύγεις από το γήπεδο ακόμα και αν παίζεις εντός έδρας. Και μετά να δούμε πως θα φύγει το διαιτητάκι. Αλλά μάθαμε στις φάπες μου φαίνεται και μας αρέσουν

ive4

• Guest
« Reply #273 on: November 29, 2010, 00:04:59 »
δε μπορείς να φύγεις από το γήπεδο μη λέμε ότι θα θέλαμε.
Οι συνέπειες είναι συγκεκριμένες και δε μπορούμε να τις αντέξουμε.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #274 on: November 29, 2010, 00:13:58 »
Οι αποπάνω έχουν δίκαιο. Ή μη δίνεις αφορμή να κάνει ο άλλος τον καραγκιόζη ή κάντο σωστά με μπουκέτο (λουλουδιών). Αλλά πάνω απ' όλα ΠΑΙΞΕ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ. Και αυτό πάει σε όλα τα καμάρια μας σήμερα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #275 on: November 29, 2010, 00:43:05 »
συγνώμη και από αυτόν.
Κουίζ: Ποιος θα είναι ο επόμενος;

ive4

• Guest
« Reply #276 on: November 29, 2010, 00:45:23 »
Θα ήταν ο Μουσλίμοβιτς αλλά τον πονάει ο κοιλιακός.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #277 on: November 29, 2010, 00:52:52 »
Φίλε perseas η άποψη μου είναι σαφής. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα αγωνιστικά είναι πολύ καλή. Διεκδικεί πρωτάθλημα και της το κόβει η διαιτησία. Ξεκινάει το επόμενο πρωτάθλημα και σε χτυπάνε συνέχεια. Δε φταίει βέβαια μόνο αυτό για την αγωνιστική μας κατάσταση φέτος.
Οι 2 του ΠΟΚ φέτος δε θα αφήσουν τις 2 πρώτες θέσεις που να χτυπαμε τον κώλο μας κάτω. Ότι μπάλλα και να παίξουμε! Άρα?? Τι κάνουμε? Για μένα όσο καλύτεροι και να είμαστε φέτος ο Μαρινάκης δεν αφήνει το πρωτάθλημα. Ούτε ο βάζελος. Άρα είτε βάζεις στόχο την 3η θέση και όλα καλα , είτε κάνει κάτι. Αποφασίζεις να παλέψεις και ότι γίνει.
Το να λες συνέχεια "δεν πειράζει και να μην πούμε τίποτα" το μόνο που θα κερδίσεις είναι να βγεις 3ος (γιατί το αεκάκι δε μπορεί να μας περάσει).
Για μένα πρέπει να αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Είναι μια στιγμή ευτυχής για την ομάδα. Έχουμε μια διοίκηση που εμπιστευόμαστε και την πιστεύουμε. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν για δυναμική αντίδραση.
Δεν είναι ευκολο να φύγεις από το γήπεδο. Αν όμως φύγεις, και πεις "εγώ δεν θα κατεβαίνω σε αγώνες μέχρι να αλλάξει η κατάσταση" τ'οτε νομίζω κάτι θα γίνει. Βέβαια θέλει και την αντίστοιχη συμπαράσταση του κόσμου. Γίνομαι κουραστικός αλλά το ξαναλέω. Μην κατέβεις και την Κυριακή κάνε συλλαλητήριο με τους παίκτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κλείσε 20 δρόμους (οι σύνδεσμοι στην περιοχή τους), κλείσε τα Τέμπη. Και κάντο για μέρες. Για μένα κάτι θα γίνει.
Ας χάσω την 3η θέση αν είναι έτσι αλλά θα ξέρω ότι έχω παλέψει. Αλλιώς να μη μαλώνουμε εδώ για τη μπάλλα, ούτε για προπονητές. Είτε βγεις άλλωστε 3ος-4ος-5ος πάλι η Ευρώπη ίδια θα είναι.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #278 on: November 29, 2010, 01:15:27 »
Φίλε με το συμπάθειο, αλλά αυτό που λες δε γίνεται, δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, άσε που κινδυνεύεις και πάλι να θεωρηθείς γραφικός. Ο μόνος τρόπος δυναμικής αντίδρασης στο δίπολο που καταδυναστεύει το πρωτάθλημα θα ήταν η συσπείρωση όλων των ομάδων γύρω από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τους αφήσουν να παίζουν μόνοι, αυτοί και 1-2 δορυφόροι τους. Αλλά με την κόμπλα που κουβαλάνε όλοι με τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι αδύνατο, οπότε να' χαμε να λέγαμε. Και μην παμε μακριά. Το λήκι και η γριά οι πρώτοι που θα σε σαμποτάρουνε.
Ο Βουλινός πήρε την ομάδα κι έφυγε και πέτυχε μια τρύπα στο νερό και είχαμε μηδενισμό και -5 πονταλάκια αν θυμάμαι καλά. Τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου για μία ημέρα και στη συνέχεια έφαγε την τιμωρία του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.
Χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια για να πετύχεις κάτι, μόνος σαν ΠΑΟΚ θα γίνεις ρόμπα. Εδώ δεν ξέρεις καλά καλά αν θα σε στηρίξουν οι ομάδες των όμορων νομών έτσι διαπλεκόμενοι που είναι όλοι.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #279 on: November 29, 2010, 01:27:43 »
Σωστά όλα αυτά αλλά έχω κάποιες ενστάνσεις.
1)Ας το αφήσουμε τότε στην άκρη το PAOK against all. Να το κάνουμε PAOK and possible friends-allies against the remaining teams
2)Άλλη ομάδα είχες επί Βουλινού (για πολλά χρόνια μας έλεγαν κάντε ομάδα και μετά μιλήστε για διαιτησία. Αυτό τώρα έπεσε.)
3)Άλλο όνομα έχει ο Ζαγοράκης προς τα έξω όταν θα κάνει μια τέτοια κίνηση και άλλο ο Βουλινός που γελούσε ο κόσμος
4)Άλλη στήριξη έχει ο Ζαγοράκης από μας και άλλη ο Βουλινός
5)Τώρα ο κόσμος που η τηλεόραση είναι παντού είναι πιο ξύπνιος. Βλέπει συνέχεια μπάλλα και είνια περισσότερο ξύπνιος από τότε.

Επίσης ξέρω ότι αν δε θες να ζυμώσεις 5 μέρες κοσκινίζεις. Ποια υποστήριξη να αποκτήσουμε?? Από ποιον? Σωστά είπες για τους συμπολίτες. Αλλα από ποιον άλλον? Από τον Ψωμιάδη? Από τον Μπέο? Από τον Πανόπουλο??
Ή μήπως από άλλες μικρές ομάδες που θέλουν να γλύψουν για να μείνουν στην κατηγορία? Άρα? Τι μένει? Ότι κάνεις εσυ. Γιατί επαναλαμβάνο. Αν είναι ο στόχος μου είναι να βγω Ευρώπη τότε δε θέλω πρποπονητή. Προτιμώ τα λεφτά αυτά να τα δώσω για το προπονητικό. Δε θέλω μεταγραφές. Προτιμώ να ξεχρεώσω! Ευρώπη έτσι κι αλλιώς θα βγω. Εκτός κι αν πιστεύουμε ότι φέτος θα μας αφήσουν να ξαναβγούμε δεύτεροι. Αυτά ήταν last year.