Author Topic: Γιώργος Φωτάκης  (Read 23245 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Φωτάκης
« Reply #180 on: September 20, 2010, 16:38:17 »
Αυτοί που μπορούν ΔΕΝ παίζουν. Ο Φωτάκης αυτό που μπορεί, το δίνει !
Μακάρι αφού βλέπω που βλέπω ένα μαύρο χάλι, να τους έβλεπα τουλάχιστον να παίζουν με τα φράγκα του Φωτάκη !

Είναι από τους τελευταίους που θα κατηγορήσω. Υπάρχουν καμιά 15ια μπροστά από αυτών στο black list. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #181 on: October 22, 2010, 03:31:15 »
το μονο που εχω να σχολιασω για σημερα ειναι η φανταστικη για μενα αποδοση του φωτακη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο συστημα που παιξαμε σημερα, που δινει τη δυνατοτητα στα χαφ να εχουν παιχτες κοντα τους να αλλαξουν πασες.

οπως την ειδα την ομαδα και το φωτακη αυτη ειναι η συνθεση και το συστημα που θελω να βλεπω, χωρις βεβαια παροπλισμο του παμπλο σε καμια περιπτωση.

μπραβο, μπορεις να βοηθησεις πολυ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #182 on: October 22, 2010, 10:16:00 »
μακαρι ολοι οι παικτες που εχουν να παιξουν κανα 2μηνο ,να μην γκρινιαζουν ,και οταν καλουνται να μπουν βγαζουν ολο το 90λεπτο και με αποδοση απο τους καλυτερους. μπραβο γιωργο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #183 on: October 22, 2010, 10:28:38 »
Ετσι κιαλλιως με τρια χαφ ειναι η ομαδα παιχνιδια θα παρει και πολλα μαλιστα.Τωρα εκεινη την διαστροφη του Παυλου να μην τον βαζει αλλα να κραταει τα ιδια δυο χαφ να παιζουν τρεις αγωνες την βδομαδα και το ενα απο τα δυο  φυσιολογικα να περπαταει ο χαβος δεν την εχει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #184 on: October 22, 2010, 12:38:44 »
μπραβο και απο εμενα.. ο μονος μαζι με τον βιτο που εχουν φυσικη κατασταση συγχρονου ποδοσφαιριστη στο κεντρο

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #185 on: October 22, 2010, 14:20:24 »
Ο Γκαρσία και ο Ίβιτς ούτε την ίδια σωματοδομή έχουν με αυτούς, ούτε την ίδια ηλικία και αυτά στην αρχή της σεζόν μετράνε διπλά. Εντάξει τρέχει πιο πολύ, αλλά νομίζω έχετε ψιλομπερδέψει το ποδόσφαιρο με το στίβο σε κάποιο βαθμό. Καλό και χρυσό το τρέξιμο δεν λέω αλλά έχει υπερτιμηθεί. Αν δεν συνοδεύεται και από άλλα χαρίσματα, είναι άσκοπο. Βγήκε π.χ. ο "τρεχαλατζής" τετ α τετ και σκότωσε δυο φωτογράφους με κενή εστία σχεδόν. Οι μισές πάσες ήταν για το πούτσο. Χρήσιμος είναι και τον πάω πολύ τον Φωτάκη, αλλά για να μπαίνει αλλαγή είναι στον ΠΑΟΚ. Μη τρελαθούμε τώρα και συγκρίνουμε τα ασύγκριτα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #186 on: October 22, 2010, 22:12:51 »
μισες πασες λαθος? η αλλο ματς ειδαμε, η ειμαι προσωπολατρης με φωτακη :'( :'( :'(

στο συστημα που παιξαμε χθες, κ νομιζω οτι μας παει, ηταν αψογος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #187 on: October 22, 2010, 23:43:20 »
Εξαιρετικός.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #188 on: October 23, 2010, 11:06:32 »
οχι και υπερτιμημενο ρε κιουρ το τρεξιμο στο συγχρονο ποδοσφαιρο.. η βαση ειναι για καθε συγχρονο ποοσφαιριστη, οσο καλος και αν εισαι αν εισαι αργος αστα να πανε

πχ ολοι οι συγχρονοι κορυφαιοι παικτες πχ μεσι, ροναλντο, ρουνει..

και για να μην παω εκτος τοπικ και εγω τον φωτακη δεν τον βλεπω για βασικο στον ΠΑΟΚ που θελω να βλεπω, αλλα δεν βλεπω και τον γκαρσια βασικο στον ΠΑΟΚ που θελω να βλεπω.. ονειρευομαι ενα χαφ μπροστα απο βιτο με το τρεξιμο του φωτακη και την μπαλα του γκαρσια, ζηταω πολλα  :gruebel:

Athinaios--4

• Guest
« Reply #189 on: October 23, 2010, 11:21:52 »
Ο Φωτάκης έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία (τρέξιμο, μαρκάρει, μακρινή μπαλιά και κάθετη πάσα) αλλά έχει και ένα κακό. Είναι ασταθής. Μπορεί δηλαδή να παίξει την Κυριακή και να είναι εξαφανισμένος.
Άλλωστε και με το Βόλο (με λενα μέτριο αντίπαλο)  ενώ ξεκίνησε καλά, από ένα σημείο και μετά έκατσε και χάσαμε όλο το κέντρο. Και γιαυτό είχαμε την αναγκαστική αλλαγή να μπει ο Γκαρσία για να πάρουμε τη μπάλλα.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #190 on: October 23, 2010, 11:26:36 »
ο φωτάκης είναι πολύ καλός
απλός του λείπουνε παιχνίδια
άλλο είναι να παίζεις συνεχεια και άλλο να μένεις αλλαγή

zan

• Guest
« Reply #191 on: October 24, 2010, 20:47:06 »
Πουλεν!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #192 on: October 24, 2010, 22:10:10 »
Δεύτερο σερί παιχνίδι βγάζει μάτια. Μακάρι να σταθεροποιηθεί σε αυτά τα στάνταρ. Μία ταχύτητα πάνω η ομάδα μαζί του.

northeagle_4

• Guest
« Reply #193 on: October 25, 2010, 00:12:35 »
κορυφαιος !

bagos1

• Guest
« Reply #194 on: October 25, 2010, 00:33:03 »
είναι ο μοναδικος παικτης που μπορεις να περιμενεις ενα αξιοπρεπες σουτ εξω απο την περιοχη

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #195 on: October 25, 2010, 13:24:49 »
Μπράβο Γιώργαρε!

@blue δεν διαφωνώ για το τρέξιμο, απλά να συνοδεύεται κι από άλλα
@dave δεν εννοώ μόνο λάθος πάσες, αλλά και κακές πάσες και λάθος επιλογές. Δείχνει μεγάλη έλλειψη τακτικής παιδείας. Θα μου πεις όμως και ποιος έλληνας ποδοσφαιριστής την έχει; Τι ψάχνω τώρα...

Επαναλαμβάνω για να μη παρεξηγηθώ μια χαρά ποδοσφαιριστής-ρολίστας για τον ΠΑΟΚ μας. Υπερπολύτιμος
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Athinaios--4

• Guest
« Reply #196 on: October 25, 2010, 13:31:14 »
Πολύ καλός! Μπράβο Γιώργο.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι η χτεσινή ομάδα (εννοώ το σύστημα και όχι την απόδοση) ήταν αντιγραφή της ομάδας των play-off. Με 2 επιθετικούς και τον Φωτάκη να παίζει το ρόλο του Σορλέν. Ένας παίκτης δηλαδή στα άκρα ο οποίος και θα μαρκάρει πάνω στη γραμμή, και θα κλείνει στον άξονα για να μαρκάρει και να κλείσει χώρους αλλά και να βγάλει και κάποιες πάσες.

Νομίζω ότι αυτό το ρόλο θα έχει φέτος στην ομάδα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #197 on: October 28, 2010, 17:08:05 »
Μας εσωσες παλικαρε...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #198 on: October 28, 2010, 18:03:47 »
αποψη μου οτι δεν του εχει δωθει ο χρονος που δικαιουται....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #199 on: October 28, 2010, 18:33:24 »
Συνέχισε έτσι. Πάλι μπράβο σου.