Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #40 on: June 02, 2009, 11:35:58 »
Τίμια, αντρίκια συνέντευξη, με το θάρρος της γνώμης του που δείχνει ωριμότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: June 02, 2009, 12:33:26 »
Να'σαι υγειης κι εσυ και καλοτυχος σου ευχομαι! Μακρια απο τραυματισμους ψηλε.

Δεν αργουν τα ασπρομαυρα βαφτισια και για σενα...

Αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις, απολαυσε το!  ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #42 on: June 02, 2009, 17:32:24 »
Καλωσοριζω και γω τον Παπαζογλου. Τον πιστευω παρα πολυ.Νομιζω εχει πλουσια σωματικα προσοντα αλλα και πολυ καλη τεχνικη, ιδιανικος συνδυασμος.
Κατα τα αλλα
1.
Νομίζω ότι η πρώτη δημοσίευση σε αυτό το topic, έπρεπε να μου ανήκει. Για όσους θυμούνται:

να συμπληρώσω...

είναι τυχαίο που η ανακοίνωση βγαίνει την εβδομάδα που θα αρχίσουν να μοιράζονται τα εισιτήρια διαρκείας από ραδιοφωνικούς σταθμούς στα πλαίσια της ανταμοιβής (αντί χρημάτων) διαφήμισης της καμπάνιας των διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Μέχρι σήμερα ούτε ένα διαρκείας δεν μοιραστηκε από ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ετοιμάζουν την προπαγάνσα τους τα σκουλήκια δίνοντας γραμμή για τα σκουλήκια που βγαίνουν στα ράδια.

είναι τυχαία η αναφορά προς Χαλκιά και Πουρλιοτόπουλο για "παρέα" με Ελληνες ποδοσφαιριστές του ρούλη?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ακόμα και οι Ισπανόφωνοι παίκτες του σκουληκιού, πήραν χαμπάρι τι παίζει στην πόλη και προσπαθούν ορισμένοι να πλησιάσουν με τους μάνατζερ τους παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Να σας πω και κάτι που δεν ξέρετε. Όταν διέρευσε το όνομα του Πάμπλου Γκαρσία, έγινε προσπάθεια από την ΠΑΕ Άρης να πεισθεί ο παίκτης και ο μάνατζερ του, για να τον πάρουν στην ομάδα τους. Φυσικά πήραν τα αρχίδια του. Σκουλήκια, αυτά που πάτε να μας κάνετε, τα βρίσκετε μπροστά σας χθες, θα τα βρείτε αύριο και μεθαύριο, επειδή πολύ απλά είστε ανύπαρκτοι και το ξέρουν όλοι και κυρίως οι μάνατζερ των παικτών σας.

Lege mou tetoia...

Kala ayto einai gnwsto.Alla as menei metaksy mas

Σιγά τον παίκτη, δεν μ'αρέσει όπου κι αν πάει του χρόνου.

εαν δεν πρεπει να μαθευτει σβηστε ολα αμεσα

:lalalalala: :smiliedisco1: :05a: :prosk: :prosk: :prosk:

2.Τι ειναι ο Παπαζογλου? Σκουληκι? Και να ηταν ακομα, δεν με νοιαζει καθολου. Παντως αφενος εκανε πετυχημενη εγχειρηση σκωληκοειδιτιδας, αφετερου δεν το πιστευω, γιατι εμενα ενα πουλακι μου ειπε πως στο ΠΑΟΚ Ολυμπιακος ηταν στο 5ο σκαλοπατι της θυρας 4Β!

3. Παραθετω αποσπασμα συνεντευξης στον λιμπερο πριν λιγο.Αυτο που δεν λεει η συνετευξη- το ειπε ομως στον Τζορμπατζογλου- ειναι οτι η συμπεριφορα του ρουλη προς αυτον σαν ανθρωπο κυριως αλλα και σαν ποδοσφαιριστη ηταν εντελως απαραδεκτη μετα τον τρυαματισμο του. Γι αυτο ευθυνεται η διοικηση και κυριως ο ανθρωπος που αποφασιζε τα παντα, ο σκορδας! Παρολο που αλλαξε η διοικηση, ηθελε να φυγει την αποφαση του την πηρε απο περυσι το καλοκαιρι! Εδειχνε αγανακτισμενος αμε τα σκουληκια! Αυτα ειπε και επιπλεον στον εξτρα ειπαν πως ο Παπαζογλου ειπε σε συνεντευξη του πως ο σκορδας ειχε δωσει εντολη να μην χρησιμοποιειται σε παιχνιδια επειδη απερριψε προταση ανανεωσης που του εκανε ο ρουλης!

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα»

[2 Ιουν 2009 3:10μμ]

http://libero.fm/details.asp?id=5743
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου, μίλησε στον Libero 107,4 και την εκπομπή «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» για την αλλαγή... γειτονιάς και την μετακόμισή από τη Χαριλάου στην Τούμπα! "Είχα πολλές προτάσεις από ξένες και ελληνικές ομάδες, όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Η προσέγγιση του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη. Με τον Άρη ό,τι έζησα ήταν μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκα. Από εκεί και πέρα, περίμενα να φύγω". Ανακοίνωσε κι επίσημα Φωτάκη.

Αρχικά, ο πρώην επιθετικός του Άρη μίλησε για τα όνειρα και τους στόχους που θέλει να κατακτήσει με την νέα του ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι, εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες για την απόκτησή του: «Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ σημαίνει καινούρια όνειρα και νέοι στόχοι που πρέπει να εκπληρωθούν. Σημαίνει να αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΟΚ και να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είχα πολλές προτάσεις από ελληνικές και ξένες ομάδες. Η προσέγγιση του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη και αποφάσισα να μετακομίσω στην Τούμπα. Με τον τρόπο που με πλησίασε ο Ζήσης Βρύζας μου έδειξε ότι με θέλει πάρα πολύ, εκφράζοντας προφανώς και την γνώμη των υπόλοιπων. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για το αν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση και να φορέσει τη φανέλα του «αιώνιου» αντιπάλου του Άρη, ο Θανάσης Παπάζογλου απάντησε: «Δεν με προβλημάτισε τόσο πολύ. Βλέπω τα πράγματα επαγγελματικά. Πέρασα όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές στον Άρη. Κατάλαβα ότι δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί στο ποδόσφαιρο. Με τον Άρη ό,τι έζησα ήταν μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκα. Από εκεί και πέρα, περίμενα να φύγω. Τώρα θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο επιθετικός του «δικέφαλου του βορρά» δήλωσε: «Θέλω να καθιερωθώ και να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ μπορώ. Θέλω η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και μέσα από τη διάκρισή της, να κληθώ στην Εθνική. Το καλό είναι ότι είμαι μικρός και μπορώ να μπω γρήγορα στους ρυθμούς της ομάδας. Δεν είμαι έξω από τα «νερά» μου. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στην προετοιμασία. Θα με επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έπαιζα, γιατί υπάρχει θέληση να αγωνιστώ».

Τέλος, ο Θανάσης Παπάζογλου υπογράμμισε ότι η νέα του ομάδα έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να στεφθεί πρωταθλήτρια: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα. Έχει όλα τα στοιχεία. Έχει σωστή διοίκηση, προπονητή και γιατί να μην το κάνει; Πιστεύω ότι η φετινή ήταν μία μεταβατική περίοδος για την ομάδα. Φέτος έκανε την έκπληξη, είχε την απαιτούμενη σταθερότητα, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω».

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: June 02, 2009, 17:40:59 »
Homo, το ξέρεις όμως και εσύ, όπως και κάποιοι άλλοι που είχα ειδοποιήσει με pm, ότι ο μόνος λόγος που το έγραψα ήταν για να δημιουργήσω πρόβλημα στα σκουλήκια που μας διαβάζουν και θα το διέδιδαν μεταξύ τους. Βοήθησε μάλιστα η προτροπή φορουμιτων που ζητούσαν να σβηστεί το όνομα για να μην προκύψει πρόβλημα στον παίκτη την τελευταία του χρονιά στο σκουλήκι.
Τελικά κάπως έτσι έγινε. Μόνοι τους τον έφαγαν τον παίκτη και μας ανοίξαν τον δρόμο για να τον πάρουμε.
Μακάρι και την επόμενη φορά να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα. Τι λες για τον Κάλβο; ;D
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #44 on: June 02, 2009, 18:06:15 »
Ακριβως ετσι! Οποτε αν βγαζει ματια του χρονου τα κρεντιτς σε σενα σε μενα και τους αλλους που τον φεραμε στον ΠΑΟΚ! Σε αντιθετη περιπτωση θα φαμε τις ντοματες! Παντως οταν ακουσα για σκαλοπατι θυρας 4 με γαυρο απο το "πουλακι" δεν το πιστευα, νομισα ηταν πλακα! Για Καλβο μην λες τιποτα εδω μεσα ρε συ, εχουμε ραντεβου σε μιση ωρα!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

SKAILS

• Guest
« Reply #45 on: June 02, 2009, 19:04:14 »
εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι πως οι παικτες του αρη θα τα δωσουν ολα την αλλη χρονια σ ολο το πρωταθλημα κ οχι μονο μ εμας οπως καθε χρονο με σκοπο να καταφερουν να παρουν μεταγραφη στη μεγαλη ομαδα της πολης.Μετα τους Χαλκια,Ιβιτς,ερχονται Βιτολο και ηρθε ο Παπαζογλου,του χρονου βλεπω Καλβο κ Καμπορα κ δεν κανω καθολου πλακα!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #46 on: June 03, 2009, 13:47:36 »
οταν ειχε ξεπεταχτει ο παπαζογλου στο ματς του σκουληκιου με τον ερυθρο αστερα τοτε για το κυπελλο ουεφα,ηταν η χρονια που εμεις κραζαμε τους νεαρους παικτες μας-αιωνια ταλεντα για τις τραγικες εμφανισεις που εκαναν οι περισσοτεροι απο αυτους.
οταν τον ειδα να ερχεται απο το πουθενα και χωρις να μασησει τιποτα μπηκε και πεταξε 2 γκολ σε ευρωπαικο παιχνιδι τρελαθηκα...δεν γινεται ρε πουστη μου λεω οι δικοι μας πιτσιρικαδες να ειχαν τον μισο τσαμπουκα που εχει αυτο το παιδι?η συνεχεια φυσικα ειναι γνωστη...
καλη επιτυχια ψηλε αν και ειμαι σιγουρος οτι θα την εχεις....

zagorakis

• Guest
« Reply #47 on: June 25, 2009, 16:07:39 »
Ç Ðáñïõóßáóç ôùí ÐáðÜæïãëïõ - Abubakari

Ç Ð.Á.Å. Ð.Á.Ï.Ê. áíáêïéíþíåé üôé ôçí ÐáñáóêåõÞ.26.Éïõíßïõ.2009 óôéò 12 ôï ìåóçìÝñé èá ðñáãìáôïðïéçèåß ç åðßóçìç ðáñïõóßáóç ôïõ ÈáíÜóç ÐáðÜæïãëïõ êáé ôïõ Mohammed Abubakari óôïí 3ï üñïöï ôùí VIP’s ôïõ ãçðÝäïõ ôçò Ôïýìðáò.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=1644CD77531EA0255E94D11B63CD7F50?newsCode=148BE1476

SKAILS

• Guest
« Reply #48 on: June 25, 2009, 16:38:28 »
αντε παικταρα μου δωστα ολα,ανεβηκες επιπεδο,πλεον θα αγωνιζεσαι στην μεγαλυτερη ομαδα του βορρα!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #49 on: June 25, 2009, 18:21:40 »
Ποιος μπορεί να πάει από κει να τους δείξει τι σημαίνει λατρεία ΠΑΟΚτσή οπαδού; Να καταλάβουν τα παιδιά που ήρθαν, να πορωθούν λίγο... ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #50 on: June 26, 2009, 13:15:58 »
Ï «¢ìðïõ» êáé ï îáíèüò

Ï ÈáíÜóçò ÐáðÜæïãëïõ êáé ï Ìï÷Üìåíô ÁìðïõìðáêÜñé ðáñïõóéÜóôçêáí óÞìåñá áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ìå ôïõò äýï ðáßêôåò íá äçëþíïõí Ýôïéìïé íá ðñïóöÝñïõí óôç íÝá ôïõò ïìÜäá. Ï ¸ëëçíáò åðéèåôéêüò ôüíéóå ìåôáîý Üëëùí üôé ï ÄéêÝöáëïò äéáèÝôåé ôá ðÜíôá ãéá ôïí åðéëÝîåé Ýíáò ðïäïóöáéñéóôÞò, åíþ ï ÃêáíÝæïò ìÝóïò ðñüóèåóå ðùò ìå ôéò áëëáãÝò ðïõ Ýãéíáí óôçí ïìÜäá, ï ÐÁÏÊ èá ðÜåé ðïëý êáëÜ óôç íÝá óåæüí…

ÐáðÜæïãëïõ: «¼,ôé êáëýôåñï ï ÐÁÏÊ»

Ï ÈáíÜóçò ÐáðÜæïãëïõ äÞëùóå: «ÁëëÜæïõí ðïëëÜ óôçí êáñéÝñá ìïõ, áõôÞ ôç ìåôáãñáöÞ åßíáé Ýíá âÞìá ðáñáðÜíù áðü åêåß ðïõ Þìïõíá. Åëðßæù íá äéêáéþóù ôïõò áíèñþðïõò ðïõ ìå åðÝëåîáí. Íá êáôáöÝñïõìå üëïé ìáæß íá ðÜìå ôïí ÐÁÏÊ åêåß ðïõ ôïõ áîßæåé. Ôï óôÜäéï ôçò ðñïåôïéìáóßáò åßíáé ôï ðéï âáóéêü, åêåß èá ðñïåôïéìáóôïýìå ãéá üëç ôç ÷ñïíéÜ. ¸÷ù êáéñü íá ðáßîù, Ý÷ù îåðåñÜóåé êÜèå ðñüâëçìá, íéþèù Ýôïéìïò, îåêéíÜù ìå ðïëý êáëÝò âëÝøåéò. Êáëü åßíáé íá õðÜñ÷åé áíôáãùíéóìüò, ï Ìïõóëßìïâôò êáé ï ÁíáóôÜóáêïò åßíáé ðïëý êáëïß åðéèåôéêïß. Ï áíôáãùíéóìüò áðáéôåß èÝëçóç ãéá ðïäüóöáéñï êáé áõôü âãáßíåé ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, åßíáé êáëü ãéá ôçí ïìÜäá. Ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá ôá êáôáöÝñåé, Ý÷åé üëá üóá ÷ñåéÜæåôáé ìéá ïìÜäá ãéá íá ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôçò, êüóìï, áíèñþðïõò ðïõ îÝñïõí ôï ðïäüóöáéñï ðïëý êáëÜ.
Ãéá ôï ôñéåôÝò ðëÜíï ôçò äéïßêçóçò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, ï ÐáðÜæïãëïõ ó÷ïëßáóå: «Óôçí ðñþôç óåæüí ç ïìÜäá êéíÞèçêå ÷áìçëÜ, óôç äåýôåñç ðÞãå ðïëý êáëýôåñá êáé óôçí ôñßôç ïé óôü÷ïé åßíáé óáöþò ìåãáëýôåñïé».

«ÌåôáãñáöÝò ïõóßáò»

Êëçèåßò íá ó÷ïëéÜóåé ôéò ìåôáãñáöéêÝò êéíÞóåéò ôïõ ÐÁÏÊ, ï íåáñüò óôñÜéêåñ, ôüíéóå: «Ï ÐÁÏÊ Ýêáíå ìåôáãñáöÝò ðåñéóóüôåñï ïõóßáò, äåí ðñïôßìçóå ìåãÜëá ïíüìáôá. ºóùò ðïëëÝò öïñÝò ôá ïíüìáôá íá ìç äßíïõí ëýóåéò óôá ðñïâëÞìáôá. ¸÷åé ðáßêôåò óå üëåò ôéò èÝóåéò, êáé óßãïõñá áõôü èá âïçèÞóåé ìÝóá óôç óåæüí. ÕðÜñ÷ïõí ðïëëïß óôü÷ïé, ðñùôÜèëçìá, êýðåëëï, ÏÕÅÖÁ».

«Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôá ðÜíôá»

Óå åñþôçóç ãéá ôçí áðï÷þñçóÞ ôïõ áðü ôïí ¢ñç êáé ãéáôß åðÝëåîå ôïí ÐÁÏÊ, ï ÈáíÜóçò ÐáðÜæïãëïõ, åðéóÞìáíå: «ÅðÝëåîá íá öýãù áðü ôïí ¢ñç, ãéáôß äåí ðÞãáéíå Üëëï. ÅðÝëåîá ôïí ÐÁÏÊ ãéáôß ðéóôåýù ðùò åßíáé ü,ôé êáëýôåñï ìðïñïýóá íá êÜíù. Åß÷á ðïëëÝò ðñïôÜóåéò, áëëÜ ï ÐÁÏÊ åßíáé ìéá ïìÜäá ðïõ Ý÷åé ôá ðÜíôá, ôá ïðïßá èÝëåé Ýíáò ðïäïóöáéñéóôÞò. ¹ñèá ãéá íá ðáßîù, ãéá íá áðïäþóù êáé íá åðéóôñÝøù óôéò êáëÝò åìöáíßóåéò ôçò ðñïçãïýìåíçò ÷ñïíéÜò óôïí ¢ñç. Ãéá íá åßìáóôå üëïé éêáíïðïéçìÝíïé, ðñÝðåé ç ïìÜäá íá ðåôý÷åé óôïõò óôü÷ïõò ôçò. ÐñïóùðéêÜ åëðßæù íá ðáßîù üóï ðåñéóóüôåñï ãßíåôáé, ìÝóá áðü ðñïðïíÞóåéò áõôü èá óõìâåß, êáé íá ðåôý÷ù ãêïë».

http://www.metrosport.gr/archives/24391

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #51 on: June 26, 2009, 23:48:33 »
το κοψε το μακρυ μαλλι παντως.στην ΠΑΟΚαρα θα γαμαει με νεο λουκ! ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #52 on: June 29, 2009, 13:24:25 »
Καλώς ήρθες στο club με τους πιο τρελούς θαμώνες... :tsigaro:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #53 on: June 29, 2009, 14:19:13 »
Λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Μόνο αυτό χρειάζεται ο μικρός. Από τα υπόλοιπα έχουμε χορτάσει

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #54 on: June 29, 2009, 14:48:05 »

Σαν Λεγκολας στο αντρικο ειναι :)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #55 on: June 29, 2009, 15:19:53 »
Λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Μόνο αυτό χρειάζεται ο μικρός. Από τα υπόλοιπα έχουμε χορτάσει

+ 1
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #56 on: June 30, 2009, 13:31:40 »

Σαν Λεγκολας στο αντρικο ειναι :)
χεχε!ισχυει!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
« Reply #57 on: July 02, 2009, 01:43:39 »
Αντιθετα με σας εγω ειδα πολυ καλα στοιχεία στον Παπαζογλου! Ψιλός δυνατός με καλουτσικη τεχνική κατάρτιση κ οχι κ τοσο αργός που λεει στα ράδια ο πομολο-κέφαλος! (ολα τα στοιχεία που ζητάει ο Σαντος δηλαδή)!!

(edit: το αντιθετα σε παρένθεση βεβαια, απλα με αρεσε αρκετα σαν παιχτης)

zagorakis

• Guest
« Reply #58 on: July 14, 2009, 15:10:37 »
Παπάζογλου: "Με εντυπωσίασε ο κόσμος"

«Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα είδα εικόνες πρωτόγνωρες για εμένα. Όσα συνέβησαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αλλά και οι ουρές που αντίκρισα τις επόμενες ημέρες, με τους οπαδούς να περιμένουν για ένα εισιτήριο διαρκείας, ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει και με εντυπωσίασε. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ανταποδώσω τα όμορφα συναισθήματα που μου μετέφεραν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου από το Έρμελο της Ολλανδίας.

Αναλυτικά:

- Αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην προετοιμασία;

«Δεν νομίζω. Σίγουρα γίνεται πολύ σκληρή δουλειά, όμως από τη στιγμή που οι στόχοι είναι υψηλοί δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Αυτό που πρέπει να αναφέρω είναι πως είμαι εντυπωσιασμένος από την πειθαρχία που υπάρχει στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν το είχα ξανασυναντήσει».

- Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι στο 100% των δυνατοτήτων σου; Προέρχεσαι, άλλωστε, από μακρά αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους...

«Ηδη αρχίζω και αισθάνομαι πολύ καλά. Βρίσκω τα πατήματά μου μέσα στο γήπεδο, αισθάνομαι βελτίωση στη φυσική μου κατάσταση και μέσα από τη δουλειά θα φτάσω σύντομα εκεί που πρέπει να είμαι. Δεν θεωρώ πως αυτός ο ενάμισης χρόνος εκτός αγώνων θα με επηρεάσει αρνητικά».

- Εχεις κάποια φοβία μετά τον τραυματισμό σου;

«Οχι, το έχω ξεπεράσει το συγκεκριμένο θέμα».

- Με τι θα ήσουν ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν;

«Πρώτα απ' όλα να την ολοκληρώσω με υγεία. Δεύτερον, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τώρα, στα αγωνιστικά, θέλω σίγουρα να πάρω έναν καλό χρόνο συμμετοχής με την ομάδα, να βρω τον ρυθμό μου και να πετύχω όσα γκολ μπορώ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου».

- Πώς βλέπεις τον συναγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα;

«Είναι ένα θετικό στοιχείο για όλους μας. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες που βοηθούν ο ένας τον άλλο να βελτιωθούν».

- Υπάρχουν στη θέση σου παίκτες όπως ο Μουσλίμοβιτς, αλλά και ο Αναστασάκος. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

«Δίπλα σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα, σίγουρα έχεις να μάθεις πολλά. Νομίζω ότι εκτός από τους Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκο, ο ΠΑΟΚ διαθέτει ακόμη έναν πολύ καλό παίκτη στην επίθεση, τον Φιλομένο. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιωθείς».

- Τι στόχους πρέπει να έχει φέτος ο ΠΑΟΚ;

«Πέρσι είχε μία εξαιρετική περίοδο και φέτος πρέπει τουλάχιστον να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ολοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι, όλοι ξέρουμε τους στόχους που έχει θέσει και θεωρώ ότι είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα η συμμετοχή μου σε αυτό το πλάνο».

- Εχασες κάποιες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο φιλικό. Σε πείραξε το γεγονός αυτό;

«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν φορτώνομαι με άγχος».

- Τι είναι αυτό που σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στον ΠΑΟΚ;

«Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Ολοι δουλεύουν για το σύνολο, παρότι στην ομάδα βρίσκονται ονόματα παγκόσμιας εμβέλειας».

- Θεωρείς πολύ σημαντική την πρόκριση στους ομίλους του Europa League;

«Δεν είναι κάτι εύκολο να συμβεί. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες για να τα καταφέρουμε είναι 50-50. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις κληρώσεις και τον βαθμό ετοιμότητάς μας».

- Ηρθες σε μία ομάδα που ήδη πούλησε 21.000 εισιτήρια διαρκείας στους οπαδούς της; Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

«Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα είδα εικόνες πρωτόγνωρες για εμένα. Οσα συνέβησαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αλλά και οι ουρές που αντίκρισα τις επόμενες ημέρες, με τους οπαδούς να περιμένουν για ένα εισιτήριο διαρκείας, ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει και με εντυπωσίασε».

- Πώς σε υποδέχτηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

«Η αλήθεια είναι ότι αν και προερχόμουν από τον Αρη, πίστευα ότι θα με υποδέχονταν θετικά. Δεν περίμενα ότι θα έχω άσχημη αντιμετώπιση. Από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν αγάπη και πίστη στο ταλέντο μου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ανταποδώσω τα όμορφα συναισθήματα που μου μετέφεραν».

- Τι σε εξιτάρει ποδοσφαιρικά;

«Το πραγματικά φανατισμένο κοινό. Είναι κάτι που το έχει ο ΠΑΟΚ και περιμένω να το ζήσω έντονα».

- Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να σου είπε ο προπονητής σου;

«Αυτήν την εποχή δουλεύουμε για την ομαδική λειτουργία της ομάδας. Δεν γίνεται κάτι για την ατομική συμπεριφορά του κάθε παίκτη».

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=193192

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: July 18, 2009, 02:30:44 »

11 Ιουλίου 2009 ΦΙΛΙΚΟ
ΠΑΟΚ - ντε γκράαφσαπ Β'   1 : 1