Author Topic: Βάζελος - ΠΑΟΚ 5η αγωνιστική play off.  (Read 3580 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Βάζελος - ΠΑΟΚ 5η αγωνιστική play off.
« Reply #80 on: May 25, 2009, 00:18:38 »
ρε μαγκες μια απορια...οταν χανω απο τον βαζελο(οταν ξεφτιλιζομαι δλδ) πρεπει να γουσταρω;πρεπει να λεω του χρονου θα σας δειξω εγω;
πρεπει να φωναζω εμεις μαζι;

αφηστε τους τρελους στην τρελα τους...

υ.γ σας προτεινω να δειτε τον σημερινο αγωνα του τυριου...να δειτε πως παιζει μια ομαδα οταν μενει με 10(αδικα) χωρις να εχει ουτε εναν στοχο.
αλλοθι οταν χτυπας στα ισια την κορυφη δεν ψαχνεις

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #81 on: May 25, 2009, 00:19:01 »
Πικρη γευση και μεγαλο ξενερωμα αφησαν σε εμενα τα πλευ-οφ. Με την πορεια που καναμε στην κανονικη διαρκεια, δεν δικαολογειται με τιποτα η καταρευση.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #82 on: May 25, 2009, 00:21:14 »
ρε μαγκες μια απορια...οταν χανω απο τον βαζελο(οταν ξεφτιλιζομαι δλδ) πρεπει να γουσταρω;πρεπει να λεω του χρονου θα σας δειξω εγω;
πρεπει να φωναζω εμεις μαζι;

αφηστε τους τρελους στην τρελα τους...

υ.γ σας προτεινω να δειτε τον σημερινο αγωνα του τυριου...να δειτε πως παιζει μια ομαδα οταν μενει με 10(αδικα) χωρις να εχει ουτε εναν στοχο.
αλλοθι οταν χτυπας στα ισια την κορυφη δεν ψαχνεις

πέστα ρε τσάκαλε γιατί εγώ βγαίνω και κράζω μετά από κάθε ήττα!!! Όταν τρώμε τέσσερα και λέμε πάμε του χρόνου, το πιο πιθανό είναι του χρόνου κάποιοι να γίνονται περισσότερο δημόσιοι υπάλληλοι απόσο ήταν σήμερα!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #83 on: May 25, 2009, 00:29:56 »
Ωραία ξεφτίλα. Η Λάρισσα έπαιξε για την φανέλα της και ο ΠΑΟΚ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια και ανοιχτά τα πόδια. Συγχαρητήρια. Ελπίζω να μην ξαναδώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ κανέναν απο αυτούς εκτός απο Vieirinha. Ο θεός (Βρύζας) να βάλει το μπλοκάκι του.

Όλοι γήπεδο την κυριακή να πούμε ένα ευχαριστώ στα παιδιά που θα παίζουν στον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό του χρόνου.

Έτσι..Όλοι το μπουλο ρε..Μπακαγιοκο, ποιος Μπακαγιόκο μωρέ τώρα να ούμε;;Σαντος γκοου βιλατζ ρε βλαχο θες κ τσ.λ..

2 πρωταθλήματα σε 2 μέρες και η γνωστή μιζέρια μας πάλι..Nice...
Κατα τ'άλλα

Fuck Off Play Off

Ρε μεγάλε είπε κανείς για τον Bakayoko? Για τα άλλα τα παρτάλια μιλούσα και τον αγνώριστο Veron των play off. Αμέσως να κράξετε ρε γμτ.

Μάλλον έχεις ένα πρόβλημα στην επεξήγηση.. :P
Τι να κράξουμε ρε φίλε;; Εγώ προσωπικά πιστεύω στην έννοια ΟΜΑΔΑ και ομάδα δεν ειναι μόνο οι εντεκαδάτοι μας..
ΑΡχίΔια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #84 on: May 25, 2009, 00:33:51 »
Οταν ο ΠΑΟΚ χανει με κατεβασμενα τα βρακια πρεπει να πεσει κραξιμο. Αυτη ειναι η ουσια και τα αλλα ολα ειναι να 'χαμε να λεγαμε. Χιλια μπραβο για την φετινη χρονια, χιλια μπραβο για το σωστο δρομο που μπηκε η ομαδα. Τα ειπαμε και θα τα λεμε. Οταν ομως καποια αυτακια πρεπει να τραβηχτουν να τα τραβαμε, οχι να τα χαιδευουμε. Ναι, ειναι δυσκολο για μια ομαδα χωρις στοχο να βρει κινητρο να παιξει μπαλα. Απο την αλλη ομως φορατε μια φανελα 1000 κιλα και παιζετε απεναντι σε ενα ορκισμενο εχθρο του ΠΑΟΚ κυριοι παιχτες και κυριοι προπονητες. Αυτο και μονο πρεπει να σας κανει να σκυλιασετε.
Γενικα φοβαμαι πως το #1 προβλημα της ομαδας περσυ (η νοοτροπια συμφωνα με το Ζαγορακη) δεν εχει εξαφανιστει τελειως. Μαλλον θελει περισσοτερη δουλια γιατι βλεπω τους αστακους να ξαναγινονται σαρδελες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #85 on: May 25, 2009, 00:43:34 »

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #86 on: May 25, 2009, 00:44:18 »
Στόχο εφικτό σήμερα δεν είχατε να το δεχτώ.. Λίγο εγωισμό δεν έχετε ρε;;Αίμα δεν τρέχει στις φλέβες σας;;
Παίχτες που κάθονται και ξεφτιλίζονται από τον βάζελο και από τον κάθε βάζελο και χάνουν με κατεβασμένα βρακιά δεν έχουν καμία θέση στον ΠΑΟΚ και ας είναι και τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης (που δεν είστε ρε γατάκια..) Χίλιες φορές καλύτερα προτιμώ τον μπάσταρδο τον Νταμπίζα (κι ας τον σιχαίνομαι σαν παίκτη) που είχε τον εγωισμό να παλέψει σήμερα για την αξιοπρέπεια της λάρισας από τον καραγκιόζη τον Ηλιάδη π.χ. που περπατούσε επιδεικτικά σε όλο τον αγώνα..
Φύγετε από την ζωή μας πια...

ΥΓ Ειλικρινά αν ο Ζαγοράκης καταφέρει να δώσει σαν αντάλλαγμα για τον Κουτσιανικούλη τον Σβούρα, όπως ακούγεται, μπορεί να πουλήσει και πάγο στους εσκιμώους..Ο άνθρωπος δεν μπορεί να παίξει ούτε στην ομάδα των βετεράνων..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #87 on: May 25, 2009, 00:54:13 »

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ,  ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ...........

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..............

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #88 on: May 25, 2009, 02:37:00 »
Το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας παρά με ντέρμπι.
Κανείς δεν το πίστεψε, ούτε και ο ίδιος ο Σάντος που κατέβασε πολλές ρεζέρβες που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί σε επίσημο αγώνα. Το αποτέλεσμα ένα συνοθύλευμα που καμία σχέση δεν είχε με τον Π.Α.Ο.Κ. που είδαμε μέσα στη σαιζόν. Τελικά ο χαρακτήρας και ο ποδοσφαιρικός εγωϊσμός παικτών όπως ο Κονσεϊσάο και ο Γκαρσία μας ανεβάζουν τρεις σκάλες πάνω. Από την άλλη παίκτες όπως ο Μπαλάφας, ο Ηλιάδης κλπ. απλά δεν το έχουν.
Αν βάλουμε και την αξιολύπητη παρουσία των υπέργηρων που κοσμούσαν το σημερινό ρόστερ, δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα, δυστυχώς.
Κάτι πρέπει να γίνει του χρόνου, να αποκτήσουμε ποιότητα και βάθος γιατί η αγωνιστική αξιοπρέπεια του παοκτσή δεν ανέχεται τέτοιες ήττες.

Melb4

• Guest
« Reply #89 on: May 25, 2009, 03:37:29 »
Η φανέλα είναι βαριά ρε μ****ά. Παίκτες που δεν προσπαθούν 100% για 90 λεπτά δεν αξίζουν σεβαση.

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
« Reply #90 on: May 25, 2009, 06:15:09 »
δεν εβγαλα κανενα συμπερασμα απο αυτο το κολοπαιχνιδο
καποιοι προσπαθησαν,καποιοι κουραστηκαν,καποιοι κυμανθηκαν στα ιδια ελεινα επιπεδα
αλλα περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο καποιους που ειχανε να παιξουν καιρο και καναν και δηλωσεις δυσαρεσκειας...

NO MORE SARDINES

ελα στην σπεσιαλ σαρδελα.παρτε παρτε.πεντ'εξι μονο μεινανε!
aderfia zeite

apostolos

• Guest
« Reply #91 on: May 25, 2009, 06:20:37 »
Οταν ο ΠΑΟΚ χανει με κατεβασμενα τα βρακια πρεπει να πεσει κραξιμο. Αυτη ειναι η ουσια και τα αλλα ολα ειναι να 'χαμε να λεγαμε. Χιλια μπραβο για την φετινη χρονια, χιλια μπραβο για το σωστο δρομο που μπηκε η ομαδα. Τα ειπαμε και θα τα λεμε. Οταν ομως καποια αυτακια πρεπει να τραβηχτουν να τα τραβαμε, οχι να τα χαιδευουμε. Ναι, ειναι δυσκολο για μια ομαδα χωρις στοχο να βρει κινητρο να παιξει μπαλα. Απο την αλλη ομως φορατε μια φανελα 1000 κιλα και παιζετε απεναντι σε ενα ορκισμενο εχθρο του ΠΑΟΚ κυριοι παιχτες και κυριοι προπονητες. Αυτο και μονο πρεπει να σας κανει να σκυλιασετε.
Γενικα φοβαμαι πως το #1 προβλημα της ομαδας περσυ (η νοοτροπια συμφωνα με το Ζαγορακη) δεν εχει εξαφανιστει τελειως. Μαλλον θελει περισσοτερη δουλια γιατι βλεπω τους αστακους να ξαναγινονται σαρδελες.

Συμφωνώ στο 100%. Και μονο το πρωτοσέλιδο των μπινέδων χθες έπρεπε να τους πεισμώσει, αν είναι δυνατόν...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #92 on: May 25, 2009, 08:31:21 »
για το ματς το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο σαντος απλα εβαλε καποιους παικτες στην ενδεκαδα για να τους δωσει την ευκαιρια να φορεσουν για τελευταια φορα στην ζωη του την ΤΙΜΗΜΕΝΗ φανελα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ στο στηθος και να τους κανει να καταλαβουν ποσο βαρια ειναι αυτη η φανελα και δεν μπορουν ουτε στο ελαχιστο αυτοι οι συγκεκριμενοι να την σηκωσουν στις πλατες τους....τιποτα αλλο.

υ.γ μαλακα επαγγελματια "ΠΑΟΚτση" της πουτσας και του προλογου πεσε μουφα να παρεις πεναλτι...ουτε καν αυτο μαλακα δεν ειναι ΠΑΟΚ...

πεστα ρε αδερφε...και πριν εκτελεστει το πεναλτι ελεγε στον αραμπατζη:<<αφου με κρατουσες,δεν με κρατουσες?>>....κι εμεις κραταμε το μουνι της μανας σου ρε πεταμενε κοντε ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗ αλλα δεν το κανουμε θεμα....και επιτελους πανηγυρισε ενα γκολ που μας βαζεις...φτανει το θεατρο.δεν κερδιζεις τιποτα με την δηθεν καλη συμπεριφορα σου....ΑΚΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΛΑΧΟΙ?(ξερετε εσεις...)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #93 on: May 25, 2009, 08:33:08 »
προσπαθώ να καταλάβω γιατί το: "εντάξει τι περίμενες", "με σαρδέλες παίζαμε", "καρικατούρα η ομάδα", "με ηλιάδη έπαιζες" και δε ξέρω εγώ τι άλλο αποτελεί επιχείρημα μετά από μια ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ήττα με 4-1 από μια ομάδα που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μόνο τελικά την έχεις αντίπαλο και την κυνηγάς γιατί πρακτικά φέτος σε πέταξε 3 νίκες.

Δε με ενδιαφέρει η νίκη ή το "ντέρμπυ" με ενδιαφέρει το ότι ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται σαν περιοδεύων τσίρκο σε αυτά τα ματς και με ενοχλεί! Αν επρόκειτο για μια ομάδα 5χ5 που χάνει αβέρτα να το δεχτώ και να γελάσω και να το πάρω και εγώ ελαφρά τη καρδία! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον ΠΑΟΚ παιδιά... για τον οποίο από τα περισσότερα ποστσ εδώ μέσα κατάλαβα ότι η περηφάνεια και η λεβεντιά είναι το ζητούμενο! Εξαντλούμαστε στα οπαδικά highχλιδιλίκια και όταν πρόκειται για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (που είναι και το προκείμενο!!!) κάνουμε τους ανώτερους και λέμε οκ το περίμενα και δεν τρέχει τίποτα με την 4άρα? Τι λέτε ρε? ΕΓΩ ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!!

Δεν αποτελεί δικαιολογία η ύπαρξη ή μη του Ηλιάδη, του Λάκη ή του Παντέλου στην ομάδα γιατί το σκορ δε γράφει παο- ΗλιάδηςΠαντέλοςΛάκης 4-1 ΑΛΛΑ παο - ΠΑΟΚ 4-1. Ο ΠΑΟΚ θα ζήσει με αυτή την ήττα...όχι αυτοί! αυτοί θα συνεχίσουν να παίξουν κάπου αλλού

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ η παρουσία μας χθες στο γήπεδο, αφήνει πικρή γεύση στην πολύ καλή προσπάθεια φέτος!
για εμένα αυτό το φετινό ΠΡΕΠΕΙ να είναι το τελευταίο πανηγήρι στο οποίο συμμετέχουμε! αν είναι να εξευτελιζόμαστε ας το δίνουμε στο χαρτί...

ΥΓ. δε θεωρώ κακό το Μπαλάφα χθες
ποδοσφαιρικά ήταν πολύ λίγοι ΟΛΟΙ πλήν Μπάκα, Μπιζέρα (με αγωνισικτικό ρυθμό ίσως ανέβει!!!), Μπαλάφα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑΥΑΓΙΑ τους Λίνο και Λάκη πρώτους πρώτους!

ο Λίνο έφαγε 4 ή 5 σκαστές από έναι παίκτη που λέγεται...Μούν!!!!!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #94 on: May 25, 2009, 09:04:00 »
Είναι σαφές ότι η ομάδα έχει σοβαρή έλειψη προσωπικότητας και κατα συνέπεια και αυτοπεποίθησης.
Δεν ξέρουν τι θέλουν και πως θα το πάρουν,δεν ξεκινάει τίποτα από πουθενά.

Ο Λίνο δεν είναι ΜΠΑΚ
Ο Αραμπατζής δεν είναι πουθενά.
Ο Λάκης δεν μπορεί να έχει θέση βασικού σε καμιά ομάδα της σούπαλίγκ αυτή τη στιγμή.
Ο Ηλιάδης είναι αυτοκαταστροφικός η έλειψη τελικής μπαλιάς τον έχει καταστρέψει.
Ο μπριζέρα είναι υπερβολικά αργός μεν φιλότιμος δε
Ο παντελής έπρεπε να σταματήσει την καριέρα του από πέρυσι
Ο Βερόν κρύβεται και εμένα πλέον με ενοχλεί πολύ περισσότερο από όλα.

Η ομάδα απέδειξε ότι δεν είναι για περισσότερα πράγματα όσο και αν αυτό μας πονάει, αν θέλεις το βήμα παραπάνω πρέπει πολλές από τις επιλογές που είδαμε φέτος σου να αποτελούν την δεύτερη ή και την τρίτη λύση σου.
Ο σάντος μας απέδειξε (χωρίς να συμφωνώ με τον τρόπο) ότι δικαιολογημένα δεν παίζανε κάποιοι όλο τον τελαυταίο χρόνο, και γιατί δεν μπορεί η ομάδα να παίξει 4-4-2 .

Ας πάμε την κυριακή να αποχαιρετήσουμε μια χρονιά που μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση αγωνιστικά και ας ελπίσουμε μια νέα ακόμη πιο δυναμική.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #95 on: May 25, 2009, 09:14:07 »
Συμφωνω με τον προλαλίσαντα σε ολα. Αντε και του χρονου με παικτες καλυτερους και πιο ψηλές προσδοκιες.Να σημειωσω τελος οτι κραξιμο μετα απο 4αρα ειναι αυτονοητη και τα χειροκροτηματα πρεπει να μετριαστουν μονο και μονο για αυτον τον λογο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #96 on: May 25, 2009, 09:45:02 »
Χθες αρκετοί παίκτες "ξεβρακωθήκανε". Δεν έχει σημασία αν είναι παγκίτες ή βασικοί. Περιμένω το ξεσαβούριασμα part 2.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #97 on: May 25, 2009, 09:50:06 »
για μερικους παικτες μας θα ξαναγραψω οτι τα πλει-οφ θα ξεγυμνωσουν πολλους και η αξια τους θα φανει στο γηπεδο..κριτικη στο τελος, τωρα εχουμε αγωνα
παπακον δεν εχει νο2..ενα και καλο ηταν το ξεβρακωμα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #98 on: May 25, 2009, 10:08:59 »
Με το δεδομένο budget και την δεδομένη δυναμικότητα των ομάδων της σούπερ κλίκας... είναι γεγονός ότι σε 10 πρωταθλήματα μπορούμε να βγούμε 2οι σε 1 ή 2. Δηλαδή ποσοστό 10% - 20%. Αυτή εξάλλου είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Να μπορείς π.χ. να πάρεις το εισιτήριο για το C.L. χωρίς να έχεις τον αμπράμοβιτς για πρόεδρο.

Ε λοιπόν και αυτό το μικρό ποσοστό επιτυχίας...μας το στέρησαν!! Κάνεις την υπέρβαση, βγαίνεις 2ος με αίμα, ..και σε ξαναβάζουν να παίξεις....
ΜΟΝΑ -ΖΥΓΑ μέχρι να χάσεις! Α σταδιάλα!

Η ομάδα μπορεί να κριθεί αντικειμενικά....ΜΟΝΟ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πέραν αυτού... οποιαδήποτε (κακόπιστη) κριτική ......εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αλλόθρησκων, και μόνο.

Η χθεσινή 11-άδα δεν νομίζω να έχει παρουσιαστεί ξανά. Και μόνο αυτό τους δίνει ένα ελαφρυντικό για το χθεσινό βατερλώ. Αν μαζέψει κάποιος τα συμβόλαια των χθεσινών παιχτών...δεν φτάνουν να καλύψουν αυτό του μουν! Τι να λέμε τώρα! Όταν το κοράκι στην πρώτη φάση σε στήνει στα 11...τι περιμένεις? Να μην ξεχνάμε τι έγινε στον πρώτο γύρο με το πέναλτυ που ΔΕΝ δόθηκε στον Μουσλίμοβιτς!
« Last Edit: May 25, 2009, 10:36:08 by Geo_68 »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #99 on: May 25, 2009, 10:40:46 »
Αν ήμουν εχθές ο Στελάκης, ο Σωτηράκης, ο Νικολάκης και ο κάθε -άκης θα έτρεχα σαν σκύλος ΟΛΟ το 90λεπτο και από την κεκτημένη ταχύτητα θα έτρεχα μέχρι να φτάσω στα αποδυτήρια και μετά το σφύριγμα της λήξης. Και όσο μερίδιο ευθύνης φέρουν αυτοί που παίζουν χωρίς κίνητρο, άλλο τόσο φέρει και ο Σάντος για όσα βλέπουμε το τελυταίο δεκαπενθήμερο.
Τώρα λοιπόν που τελείωσε η χρονιά με τόσο άσχημο τρόπο ο απολογισμός μου είναι αρνητικός: Μπράβο στο Σάντος, μου απέδειξε ότι είναι επιστήμονας και κατόρθωσε αρκετά πράγματα εφέτος. Δεν μπορώ να θεωρώ όμως επιτυχίες και παπαριές ότι ήμουν 2ος στην κανονική διάρκεια και τελικά τερμάτισα πάλι 4ος. Όποιος χαίρεται γιατί βγήκε 2ος στην κανονική διάρκεια και, απομονώνοντάς το, καμαρώνει για αυτό, ας καμαρώνει και του χρόνου αν βγει πρωταθλητής χειμώνα και στο τέλος τερματίσει πάλι 4ος. Το πρωτάθλημα άρχιζε πριν από 15 ημέρες και τερματίσαμε 4οι. Όλα τα άλλα περί 2ης θέσης είναι για γέλια. Ο Σάντος φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση της ομάδας στα πλέη οφφς. Αποδείχτηκε ότι η μίνι προετοιμασία στην Ξάνθη, αντί να φρεσκάρει την ομάδα την γονάτισε. Οι παίκτες μας σε όλα τα ματς για να ξεκινήσουν ένα σπριντ ένιωθες ότι ήταν δεμένοι στα πόδια με αλυσίδες.
Και για εχθές ας μη βρίσκουμε άλλοθι ότι έβαλε τα δεύτερα και τι να περιμέναμε. Και άλλοι προπονητές βάζουν τα δεύτερα, αλλά τους φτιάχνουν και την ψυχολογία, τους προετοιμάζουν σωστά, τους έχουν σε εγρήγορση και πέρνουν τελικά αυτό που θέλουν από τα δεύτερα. Όταν όμως κάποιον τον θεωρείς τελειωμένο και του το έχεις περάσει το μήνυμα, τι μου τον βάζεις; Να αποδείξει στο τελευταίο ματς τι; Όφειλε να τους ετοιμάσει να παίξουν για την ιστορία της ομάδας. Δεν αντέχει ρε Σάντος ο ΠΑΟΚτσής να τρώει ντόρτια από τον βαζελάκο, και μάλιστα χωρίς να ιδρώσει κανένα από τα λαγουδάκια. Χάσε, αλλά χάσε με αξιοπρέπεια. Μη μαζεύεις τεσσάρες. Δεν είμαι ο Ναυπακτιακός για να μου πετάς μέσα τον Βαγγελή σε αυτό το ματς. ΠΑΟΚ είμαι.
Παρά τις ενστάσεις μου για τη διαχείριση της κατάστασης τελευταίως από τον Σάντος, με έκανε να πιστέψω φέτος σε αυτόν. Με όσα δήλωσε σε συνεντεύξεις και από την πορεία της ομάδας, μου έδωσε την εντύπωση γενικά ότι αντιμετωπίζει μεθοδικά και επιστημονικά το ποδόσφαιρο. Αδίκησε όμως τον εαυτό του με αυτό που παρουσίασε στα πλέη οφφς.
Μας ζάλισαν τα χανούμια ότι έχει ταβάνι σαν προπονητής. Περιμένω του χρόνου ΟΧΙ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά να διαψεύσει τους πάντες και τον ίδιο του τον εαυτό. Να αποτινάξει τη νοοτροπία της ηττοπάθειας και να κοιτάξει το ποκ στα μάτια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...