Όλοι γνωρίζουμε πως στον χθεσινό αγώνα με τον βάζελο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ακόμη και αν νικούσε βάζελο χθες και με νίκη επί της αελ σε συνδυασμό με ήττα της αεκ με βάζελο στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και πάλι δεν παίρναμε δεύτερη θέση. Οπότε, καλά έκανε και έπαιξε με τις "ρεζέρβες" ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε να γίνει ξεκαθάρισμα του ποιός θα φύγει και ποιός θα μείνει. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το γεγονός ότι έπαιξαν δίχως πάθος. Δεν ταιριάζει τέτοιο παίξιμο σε παίκτες του ΠΑΟΚ, ακόμη και αν παίζουν δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έτσι δείχνουν εσέβεια προς την ομάδα και τους οπαδούς.
Όσο για τον Σάντος, περιμένω να δω την πορεία της ομάδος στην Ευρώπη και στο ερχόμενο πρωτάθλημα για να κρίνω το "τριετές πλάνο του". Δεν τον εμπιστεύομαι και ίσως ορισμένοι από εσάς το γνωρίζετε από το σχετικό τόπικ του Σάντος, αλλά είμαι αισιόδοξη εξαιτίας των παικτών που διαθέτει η ομάδα. Ήλθαμε 2οι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτοό για κάποιους είναι αρκετό. Για κάποιους άλλους όχι.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ο Σάντος δήλωσε πως άλλα πλέι οφ δεν παίζει. Με φοβίζει αυτή η δήλωση. Υποδεικνύει πως ο Σάντος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Και εγώ είμαι αντ'ιθετη στον θεσμό των πλέι οφ αλλά δεν εξαρτάται από εμένα ή τον Σάντος ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αυτός είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον αποδεχθούμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ας πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα επιτέλους, να μην χρειασθεί να μπει σε αυτήν την διαδικασία ούτε ο ίδιος ούτε και οι παίκτες. Αλλά αν ω! μη γένοιτο δεν στεφθεί πρωταθλητής τι θα γίνει, θα παρατήσει την ομάδα στα κρύα του λουτρού; και ύστερα από όλα αυτά ο λαός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να τον δικαιολογήσει και από πάνω; Πώς μπορώ να έχω εμπιστοσύνη λοιπόν στον κάθε Σάντος με τέτοιες αντιλήψεις;
Από την άλλη, σκέφτομαι πως οι παίκτες μας έπαιξαν 30 αγωνιστικές με ψυχή. Έτσι ήλθαν 2οι στην κανονική διάρκεια του πρωυαθλήματος.