Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)  (Read 5634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)
« Reply #180 on: May 18, 2009, 13:19:25 »
περαστικά φιλε GENTLESOS
όχι για το χέρι ρε για την ΠΑΟΚΑΡΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #181 on: May 18, 2009, 13:21:59 »
Το ρεζουμε του αγωνα ειναι ενα:

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

2 φορες σε 3 μερες δεν χανεις απο αυτους τους ανυπαρκτους....

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #182 on: May 18, 2009, 13:34:42 »
Gentlesos αυτό που περιγράφεις είναι ΠΑΟΚ!
Σιδερένιος αδερφέ!

Club Larissa λογικό ήταν να αγιοποιήσουμε τις φετινές μεταγραφές
όταν τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει σε παίκτες επιπέδου χαραλάμπους,τόνι γκονζάλες,
τόργκελε και και....

Ας ελπίσουμε όμως να μάθουμε κάτι από το φετινή χρονιά και να είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι.Και στα καλά και στα άσχημα!
Και τα πολλά αεροδρόμια δεν κάνουν καλό.Ούτε και τα ζλάνταν-ζλάνταν..
Την αναγνώριση της αξίας ενός  παίκτη την δείχνεις στο γήπεδο με το χειροκρότημα.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #183 on: May 18, 2009, 13:37:06 »
εγω θα πω μονο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον παιχταρα που εδωσε χρηματα χρονο και κοπο για τις 20,000 σημαιες.

ανθρωποι σαν εσενα γραψαν τις χρυσες σελιδες στο βιβλιο της ιστοριας του λαου μας.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #184 on: May 18, 2009, 13:46:02 »
περαστικα GENTLESOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος δεν γουσταρε χθες κερκιδα η ειναι μεγαλος και εχει συμβιβαστει με την ηλικια του η δεν ειναι ΠΑΟΚ

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #185 on: May 18, 2009, 13:59:24 »
1=πραγματι χαιρομαι για την απιστευτη ωριμοτητα που δειχνουμε στο φορουμ μετα απο αυτη την ηττα και ειμαι σιγουρος οτι ακριβως το ιδιο δειχνει και ολος ο λαος μας γενικοτερα.
2=διαβαζω απο πολλους οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα των playoff.διαφωνω.απο βαζελο και αελ ναι ειμαστε καλυτεροι αλλα απο την κουλα οχι.
3=το αεκακι χτες μας κερδισε δικαια,οσο κι αν 100 τις 100 η ομαδα ειχε ατυχια οταν προσπαθησε να αντιδρασει και πολιορκουσε την αμυνα της συνεχως.η αμυνα μας εκανε παιδαριωδη λαθη και αυτος ο παιχταρας και ο απολυτος ορισμος του γκολτζη μπλανκο ηταν αδυνατο να το αφησει ανεκμεταλευτο.
4=κερκιδα σαν τη χτεσινη παντως θα κανουμε καιρο να δουμε ισως σε ντερμπυ.φοβερος παλμος με αξεχαστα στιγμες το τραγουδι στη βροχη και τα σημαιακια.
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #186 on: May 18, 2009, 14:11:35 »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #187 on: May 18, 2009, 14:26:04 »
περαστικά Gentlessos...

μόλις ξύπνησα! έφυγα από Θεσνίκη στις 12:30 και έφτασα κομμάτια στις 5:00 οδηγώντας υπό ακατάπαυστη βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του δρόμου και κομμάτια από τη φωνή και τη βροχή αλλά τι να κάνεις..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ για τον ΠΑΟΚ.

ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που και χθές έδωσε ρεσιτάλ με την ποιότητα του! αυτό για ΟΣΑ έγιναν την τελευταί εβδομάδα για να μην είμαστε ΕΜΕΙΣ πρώτα άδικοι με τα αδέρφια μας! χθες από την παρέα μου στο γήπεδο 7/8 ταξίδεψαν το λιγότερο 180 χλμ για να δούνε ΠΑΟΚ!
με τέτοιο κόσμο δε θα φοβηθούμε τίποτα!

ας πάμε στα ποδοσφαιρικά:
Χθές δεν είμαστε τόσο καλοί όσο θα περιμέναμε όλοι! και όπως και να το δείς είτε με "τύχη" είτε χωρίς η κούλα πήρε το διπλό και εμείς μείναμε με τη γεύση που αφήνει η πίκρα του "άδικου" αποτελέσματος. Αποδείχτηκε ότι ο Σάντος ξέρει μερικά καντάρια μπάλλα περισσότερο από όλους μας και χθες ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ το επιχείρημα περί επιθετικού σχήματος στα ντέρμπυ ή δε ξέρω εγώ τι άλλο. Όλα για όσα τον κατηγορούσαν χθες αποδείχτηκαν ότι δεν έχουν βάση και αυτός ξέρει κάτι περισσότερο.  Τα συστήματα δεν παίζουν μπάλα!

Αντίθετα οι παίκτες παίζουν και χθες για εμένα δεν υπήρχε διακριθείσας στο γήπεδο ίσως μόνο ο Σορλαν και ο Βιερίνια στις 2-3 τρίπλες του (εξαιρούνται οι σέντρες). Πολλά λάθοι και αδικαιολόγητο κομπλάρισμα από Κοντρέρας και περισσότερο Μαλεζά, κέντρικούς και Κονσεισάο. Για τον Μουσλίμοβιτς   δεν νομίζω ότι έχω να πω τίποτα πλέον αλλά χθες η δικαιολογία του άγχους για εμένα έπαψε να ισχύει. Το μόνο CF που έπαιζε στο γήπεδο χθες δυστυχώς για εμάς έπαιζε για την ομάδα με τα κίτρινα και ξέρω ότι είναι σκληρό να το λέω αλλα αυτό πιστεύω.

Συμπερασματικά αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις! εμείς δεν πατάμε περιοχή (εξαίρεση ο Βιερίνια), δεν σουτάρουμε αλλά προτιμούμε να δώσουμε τη μπάλα πάλι στο πλάι, τελειώματα το βασικο σου CF δεν έχει ΑΡΑ γιατί ακριβώς λέμε ότι η τύχη η  μας στέρησε τη νίκη χθες?

Δε ξέρω αν είναι η οροφή μας αυτό ή όχι δεν ξέρω αν ξεκινώντας πάλι τους αφορισμούς ή τις ηρωποιήσεις ή τις γενικεύσεις θα γίνει κάτι, η ταμπακιέρα είναι:

ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 Χ στα ντέρμπυ εντός πέρναγες! βάλε και τις 2 κόκκινες της κούλας χθες...πήγαινες για διπλό στο ΟΑΚΑ. Ο παναθηναικός έξω πάλι θα παρέμενε το κομβικό ματς! Δε ξέρω τι θα γίνει στα 2 εκτός αλλά δεν με έχει πείσει η ομάδα ότι μπορει να πάρει 2 νίκες στο ΠΟΚ παίζοντας έτσι.

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για το ότι έζησα φέτος, την πρώτη μέρα πάλι θα ανανεώσω το διαρκείας, στα @@ μου τα χλμ που έγραψα και ότι και να λέγεται ότι και να γράφεται δεν είμαστε αχάριστοι! ίσα ίσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ομάδα που μετά από χρόνια στην απαξίωση με έκανε να ασχολούμαι πάλι με ευχαρίστηση κάθε μέρα με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η διοίκηση είδε τα λάθη μας (γιατί ΟλΟΙ κάναμε λάθη) και με την εμπειρία που και αυτή αποκόμισε από όλα αυτά θα κάνει βελτιωτικές κινήσεις και θα συνεχίσουμνε να κάνουμε ΑΛΜΑΤΑ όπως το φετινό. Η χρονιά είναι ΦΟΥΛ επιτυχημένη και πρέπει να στηρίξουμε τα επόμενα βήματα όλοι μαζί!!!

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: May 18, 2009, 14:35:37 »
Εμενα μου αρεσε χθες η ομαδα. Εχασε γιατι ηταν ατυχη.
Ειδα μια ΑΕΚ να κανει το καλυτερο φετινο της παιχνιδι (δηλωση Μπαγεβιτς) και παρολ'αυτα να παιζει με αντεπιθεσεις και να κανει καθυστερησεις (οπως ολες οι μικρες ομαδες που ερχονται στην τουμπα).
Ακομη, ηταν τυχερη που βρηκε σε κακη μερα την αμυνα μας για πρωτη φορα φετος, ενω πιστευω οτι τους βοηθησε και η βροχη Μαιο μηνα, οπως βοηθαει παντα τις ομαδες που αμυνονται.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #189 on: May 18, 2009, 15:19:51 »
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕ...

ενα τεραστιο ευχαριστω σε οσους το νιωθουν...σε οσους αδιαφορουν για το ποιος παιζει καλα η οχι,αν βρεχει η οχι,αν κερδιζει ο ΠΑΟΚ η οχι...

σε οσους νιωθουν ΠΑΟΚ...

υ.γ ΠΑΟΚ γιατι γιατι σταματησε η βροχη...κλεμμενο απο αλλον αλλα ωραιο...

υ.γ2 corrupt υπαρχουν και ταγαρια...τελικα ο diego εxei δικιο...νεο γηπεδο με 10000 θεσεις...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #190 on: May 18, 2009, 15:25:14 »

Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, γιατί μπορεί κα ινα σε γκαντεμιάσω και να πάθεις ότι και ο GENTLESSOS (περαστικά μαν). Μόνο αυτό:  :)
Ευχαριστούμε!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #191 on: May 18, 2009, 15:29:11 »
PAOK_VOLOS  :thumbok:

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #192 on: May 18, 2009, 16:40:46 »
μολις γυρισα σπιτι, 2 μερες ταξιδι για 2 ωρες στην Τουμπα, δεν θελω να κραξω κανεναν, δεν μου φταει κανεις, ειναι ολα καλα κ εχω να πω μονο αυτο:

ΜΠΟΥΡΙΝΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και ολα τα υπολοιπα αγωνιστικα κτλ, θα τα διορθωσουμε σιγα σιγα!

υγ. εχω παρει ηδη τηλ τον ψυχιατρο να μου εχει ενα ζουρλομανδια καβατζα, σε περιπτωση 2 διπλων στο οακα...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #193 on: May 18, 2009, 17:45:24 »
επιτελους Τουμπα μετα απο πολλους μηνες και τρελα γουστα μεχρι το 45 και ιδιως μετα το γκολ κ τη βροχη...οι σκηνες απεριγραπτες....

μετα το 45 η κερκιδα κακη ειδικα στο χειροτερο κομματι της 4 οπου βρεθηκα δυστυχως μεταξυ μικρης και νεαπολης. corrupt και λιγα ακουσες....δε θα τα αναπαραγω απλα εκτος απο τους γκρινιαρηδες εκει βρεθηκαν και παλικαρακια προπονητες του υπολογιστη που την εκαναν τρεχοντας με το μπουρινι...

αγωνιστικα οπως ειπε κ ο Δικεφαλος ειμαι τσαντισμενος, πραγμα που μου δειχνει οτι πιστευω οτι το σκορ μας αδικει. και οπως ειπε ο Χομο η αεκ καλυτερη απο οτι την περιμενα.

θα κλεισω με κατι που ειπα κ μετα το ματς με βαζελο

Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΕΙ.

δε ξενερωνουμε, δεν αναλυουμε υλικο, αδυναμιες κλπ...εχουμε ματς τη τεταρτη και παμε για τη νικη

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #194 on: May 18, 2009, 17:56:00 »
επειδη τωρα το βλεπω στην τηλεοραση στο ματς, πιστευω πως πρεπει να κανουμε κατι ολοι μαζι επιτελους με το θεμα χαμηλωμενα μικροφωνα  κ να διαμαρτυρηθουμε...αλλιως να μην τους αφηνουμε να μπουνε Τουμπα! εχει καταντησει αηδια η κατασταση!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #195 on: May 18, 2009, 18:40:38 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/34291/2/

εχει παραπονα η κουλα απο τη διετησια ή εμεις??  :gruebel: :trelos:

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #196 on: May 18, 2009, 19:57:37 »
2 φωτος extra υλικο  ;)

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #197 on: May 18, 2009, 20:34:57 »
Κυριακή
Δες τι μέρα διάλεξαν για να μπω στο χειρουργείο.
4:15 τα ξημερώματα είναι ο αγώνας, ήρθε το φορείο να με πάρει στις 5 η ώρα και φωνάζω στην γυναίκα "Μην ξεχάσεις πήγαινε σπίτι να φέρεις το laptop και το wireless card" με βλέπει που φεύγω στον διάδρομο και γελάει.
Ανοίγω τα μάτια μου με το ζόρι είμαι στο recovery ρωτάω την νοσοκόμα τι ώρα είναι και μου λέει 9 (3,5 ώρες εγχείρηση στο χέρι) κάθομαι 1 ώρα ακόμα και 10 η ώρα με πάνε στον θάλαμο. Με κρατάνε ξύπνιο μέχρι 12 αλλά δεν αντέχω άλλο και ξανακοιμάμε. Δίνω εντολή στην γυναίκα να με ξυπνήσει στης 4, έχουμε αγώνα. Στις 4 με ξυπνάει η κυρά αλλά υποφέρω από τους πόνους, φωνάζω την νοσοκόμα και μου λέει να με χτυπήσει μορφίνη αλλά δεν δέχομαι θα με κάνει να κοιμηθώ, την ζητάω παυσίπονο ένα απλό παυσίπονο να απαλύνω τον πόνο.

Ο αγώνας ξεκίνησε τρόμε τον γκολ και εγώ κλαίω από τον πόνο η γυναίκα φωνάζει να κλείσω τον υπολογιστή και εγώ μαλώνω με την γυναίκα, δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ το χέρι ή η καρδιά; Στο ημίχρονο μπαίνω στο paokworld chat και βλέπω τον αδερφό τον Maestro πάω να τον πω τον πόνο μου αλλά γυρνάει και μου λέει "GENTLESOS γαμιέται ο Τοχούρογλου" τώρα θα μου πείτε αυτό που κολλάει αλλά είναι ένα από τα ξόρκια που κάναμε με τον αδερφό πριν πολλά χρόνια όταν ο μόνος τρόπος για εμάς του εξωτερικού να δούμε ΠΑΟΚ ήτανε βασικά να τον ακούσουμε από το μετρόπολης και για παρέα κάναμε και chat εδώ στο paokworld. Ξαφνικά ξανασχηματίστηκε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και σκέφτηκα πάμε γερά για το δεύτερο ημίχρονο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ξαναγύρισα στο chat και λέω στον αδερφό μην μασάς ρε θα πάρουμε τρία διπλά ρε.

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ΑΡΩΣΤΕΙΑ.

Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις
Αμαν!!! Τι επαθες ρε ηγετη? Σου ευχομε καλη αναρωση και πραγματικα η ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...ΠΑΟΚΙΑ μη μασατε ρε.......οπως λεμε all the time....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.....Γαμιετε ο τοχουρογλου :D....ξορκι οποσ ειπε και ο αδερφος Gentlesos. ΕΤΣΙ κι αλλιοσ ηταν ενασ απο τους αγαπημενουσ μου πεχτεσ που περασε απο τον ΠΑΟΚ.

Παντως ο Μουσλι ειναι εντελοσ ασφεροσ και αχκομενοσ με αποτελεσμα να κεει και πολλεσ προσπαθειεσ.....κατι πρεπει να γινει.

kestrel

• Guest
« Reply #198 on: May 18, 2009, 20:39:58 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/239407.html

Πιστευω οτι ο Γκινας εχει 100% δικιο σε αυτα που γραφει.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #199 on: May 18, 2009, 23:37:52 »
To σκουλίκι ήταν στην πολυκατοικία πάνω από την καφετέρια στην γωνία απέναντι από (ανάμεσα στην 7 και 6) το περίπτερο που έχει εκεί..Και δεν ήταν απλά προκλητικός,ήταν κάτι παραπάνω..

Στην 1 έμαθα ότι σηκώθηκε ένας να κράξει και τον μάζεψαν οι υπόλοιποι..

Λες με το ψιλικατζιδικο στη γωνια. Τον τυπο τον εχουμε σταμπαρει δε θα περασει ομορφα....

Στην 1 μολις πηγε να κραξει τον εκραξαν...

Μη μασατε ο ΠΑΟΚ ειναι ενας....και αξιοζηλευτα μοναδικος...